به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
در سی و شش دوره جشنواره فیلم فجر بازیگران زیادی بودهاند که تا پای دریافت سیمرغ رفته اما موفق به کسب این جایزه نشدهاند. بازیگرانی که حضورشان در هر فیلم، وزنهای برای آن اثر به حساب میآیند. در این گزارش ۱۰ با نگاهی گذرا بر ادوار جشنواره فجر بازیگران مردی که با وجود نامزدی در جشنواره موفق به کسب سیمرغ نشدهاند را بررسی کردهایم.
شاخصترین چهرهای است که تاکنون موفق به دریافت سیمرغ از جشنواره فجر نشده است. او دو بار برای فیلمهای «شیرسنگی» و «سالهای خاکستر» نامزد دریافت این جایزه شده است. نصیریان در آثار ماندگاری چون گاو، آقای هالو، پستچی، کفشهای میرزا نوروز، ناخدا خورشید، برج مینو، بوی پیراهن یوسف، شکارچی شنبه و امپراتور جهنم ایفای نقش کرده اما سهم او چیزی به جز دو نامزدی فجر نبوده است.
شاید پیمان معادی را بتوان موفقترین بازیگر بینالمللی ایرانی دانست. او که بعد از بازی در فیلم اسکاری «جدایی نادر از سیمین» به بازیگری مطرح تبدیل شد تاکنون تنها یک بار برای فیلم «ابد و یک روز» نامزد دریافت سیمرغ شده است. البته پیمان معادی برای فیلمنامه بمب یک سیمرغ بلورین هیئت داوران در کارنامه دارد.
پژمان بازغی نیز در اوایل حضور خودش در سینما و تلویزیون در آثار شاخص زیادی بازی کرد و توانست برای بازی در فیلم «دوئل» نامزد سیمرغ بلورین شود که البته قافیه را در آن سال به بهرام رادان و فیلم «شمعی در باد» باخت. بازغی یک بار دیگر برای فیلم «ندارها» نامزد شد که بازهم در کسب آن ناکام ماند.
مهرداد صدیقیان نزدیک به ۳۰ فیلم سینمایی را در کارنامه خود دارد. او روزبه رو پیشرفت کرده است. سینما دوستانی که از «اتوبوس شب» با او آشنایند، شاهد تغییر و تحول بسیارش در این سالها شدهاند. صدیقیان در ۲۸ سالگی نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای بازی در فیلم تحسینشده «ماجرای نیمروز» شد اما در کسب آن ناکام بود.
جواد عزتی در سالهای حضور خود در سینما و تلویزیون در مجموع تجربه کار در بیش از ۳۰ فیلم سینمایی و تلهفیلم و حدود ۲۵ سریال را دارد و از مطرحترین و محبوبترین بازیگران سینمای ایران است وهمچنین از معدود بازیگران کمدیای است که سبک شخصی دارند. او یک بار برای فیلم «ماجرای نیمروز» نامزد سیمرغ بلورین شد که در کسب آن ناموفق بود.
هرچند که بیشتر شهرت امیر آقایی به سریالهای تلویزیونی بازمیگردد؛ اما او در سینما هم حرفهایی برای گفتن داشته است و کمتر نقشی بد از او به یاد داریم. امیر آقایی برای فیلم آخرش «بدون تاریخ بدون امضا» نامزد دریافت جایزه برای نقش اول بود که جایزه را محسن تنابنده برای «فراری» به خانه برد.
امیر جعفری نیز از جمله ناکامین دریافت سیمرغ بوده است. جعفری که کار تصویر خود را با سریالهای طنز آغاز کرد به سرعت در میان مردم محبوب شد اما پس از چندسال راه خود را از کمدی جدا کرد و به فیلمهای جدی روی آورد. جعفری برای دو فیلم «کیفر» و «قاعده تصادف» نامزد دریافت سیمرغ بلورین شده است.
همه ما وقتی یک بازیگر بیتجربه و تازهکار را در نقش حضرت یوسف دیدیم، تعجب کردیم. اما مصطفی زمانی خیلی زود نشان داد که گزینه مناسبی برای این کار بوده است. آل» به کارگردانی بهرام بهرامیان، اولین حضور سینمایی مصطفی زمانی بود که در سال ۱۳۸۸ اکران شد. زمانی که پس از یوسف با پیشنهادهای زیادی روبهرو شده بود، چند سال پرمشغله را در سینما گذراند. زمانی برای بازی در فیلم «یک عاشقانه ساده» نامزد کسب سیمرغ شد که قافیه را به فرهاد اصلانی باخت.
نقشآفرینی پوریا پورسرخ در سریال «وفا» به کارگردانی محمدحسین لطیفی، نام وی را بر سر زبانها انداخت و بهعنوان چهرهای جدید در سینما و تلویزیون مطرح کرد. پورسرخ در همان سال با سه فیلم به روی پردههای سینما آمد. او برای بازی در فیلم سینمای «روز سوم» بازهم به کارگردانی محمدحسین لطیفی، نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره فیلم فجر شد.
ساعد سهیلی برای هر دو قسمت گشت ارشاد نامزد کسب سیمرغ شد. او البته برای بازی در رخ دیوانه در جشنواره سی و سوم فجر هم نامزد سیمرغ نقش مکمل شد که هر سه تلاش او برای کسب سیمرغ تا اینجای کار به ثمر ننشسته است.
در سینما همهچیز برایش از «کوچه ملی» شروع شد. «کوچه ملی» در جشنواره دیده شد و پیشنهاد بعدی را برای میلاد کی مرام به ارمغان آورد. او به عنوان نقش اول فیلم سینمایی «ملکه» در سال ۱۳۹۰ نقشآفرینی کرد. کی مرام برای آن فیلم نامزد دریافت سیمرغ شد. «خط ویژه» بار دیگر نام میلاد کی مرام را بر سر زبانها انداخت. «خط ویژه» مصطفی کیایی هم نامزدیِ دوباره بهترین بازیگر مکمل مرد را در جشنواره فجر ۱۳۹۲ برای او به همراه داشت.
«ایستاده در غبار» در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر با استقبال خوبی از سوی مردم و منتقدین روبهرو شد و دستاوردهای خوبی برای عواملش به همراه داشت. هادی حجازی فر چهره شد. محمدحسین مهدویان بهعنوان یک فیلمساز جوان و بااستعداد شناخته شد. بعد از آن حجازیفر در دو فیلم دیگر مهدویان یعنی «ماجرای نیمروز» و «لاتاری» بازی کرد که برای فیلم «ماجرای نیمروز» نامزد سیمرغ بلورین هم شد.
اسطوره طنز تلویزیون در سینما هم تجارب زیادی داشته است. مدیری که سابقه بازی در ۷ فیلم سینمایی و کارگردانی ۱ فیلم را در کارنامه دارد برای بازی در فیلم «پل چوبی» نازمزد کسب سیمرغ شد. شاید در آینده با افزایش فعالیت مدیری در سینما شاهد کسب سیمرغ توسط این کمدین محبوب باشیم.
میلاد کیمرام در جشنواره فجر 92 برای این فیلم دیپلم افتخار کسب کردند و سیمرغ به بابک حمیدیان برای فیلمهای «چ» و «رستاخیز» رسید.
جواد عزتی امسال سوپر استار بود ! تو لاتاری که کم بازی کرده بود ولی قوی بود ! البته اگه به کم بازی کردن باشه که جمشید هاشمپور هم کم بازی کرد و جایزه گرفت (بیشتر انگار خواستن با سیمرغ از جمشید هاشمپور خداحافظی کنن)
ولی تو تنگه ابوقریب فوووووووووق العاده بود ! به نظرم خیلی خیلی بهتر از امیر جدیدی بود !
به نظر من که امیر جدیدی قشنگ معلوم بود که نقش بازی میکرد، خوب بازی میکرداولی تهش معلوم بود که نقشه یعنی داره خودشو بجای کاراکتر جا میزنه ! ولی جواد عزتی بر عکس خیلی تو نقشش خوب بود.
در مورد آقای مدیری هم که نظرمو گفتم و هم نظریم .
از اونطرف واقعا عجیبه که آقای معادی که ستاره سینمان سیمرغ نگرفتن مصطفی زمانی هم در آینده نزدیک به نظرم سیمرغ بگیرن و اللخصوص آفای عزتی و همینطور آقای کی مرام و اصلا باورم نمیشه آقای مدیری و استاد نصیریان تا حالا نگرفتن تو گرفتن سیمرغ به نظرم یه ذره شانس هم دخیله!!!
منظوم بالا که زده قسمت یک!!!