به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
سریال تلویزیونی پدر بهکارگردانی بهرنگ توفیقی در 3 سال پیش یعنی سال 1396 در گونه درام تولید شده است. پدر توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 5.4 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم پدر را اثری متوسط اما مفید برای تماشا ارزیابی میکنند. حامد عنقا تهیهکننده پدر این سریال را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. پدر در تاریخ 1397/04/25 پخش خود را آغاز کرد.
بازیگران سریال پدر چه کسانی هستند؟ در پدر بازیگرانی چون مهدی سلطانی، سینا مهراد، ریحانه پارسا، لعیا زنگنه، بیژن امکانیان، کاوه خداشناس و ساناز طاری به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در سریال پدر حدود 75 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان پدر را یک اثر بزرگ، پربازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی بسیار عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی سریال پدر باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا بهرنگ توفیقی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری پدر توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران سریال پدر میتوان به مسعود فروتن، ساقی زینتی، مجید مشیری، رضا گودرزی، محسن شریفی، علیرضا اولیایی، فیروز حیدرزاده و اکبر مددی مهر اشاره کرد.
از محتوا و داستان سریال پدر چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه پدر توسط حامد عنقا و سید حسین امیرجهانی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان پدر منتشر شده است، میخوانیم: «حامد پسر جوانی است که طی یک ماجر درگیر داستانی عشقی میشود. او به خاطر اعتقاداتش و پدری که برایش الگویی تمام عیار است ناچار سر یک دو راهی قرار میگیرد که باید دست به انتخابی سرنوشتساز بزند…»
سریال پدر از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط سریال پدر عبارت است از: سریال زیر پای مادر، سریال انقلاب زیبا، سریال پشتبام تهران، سریال پیکسل و سریال سایه بان.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران سریال پدر نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها سریال پدر به طور متوسط فعالیت 5ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم سریال پدر یکی از 4 اثر شاخص رضا گودرزی، اکبر مددی مهر، کاوه آشنا، مهدی جعفری، محمد سیفی و رامین اقبال اسکویی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
همچنین براساس امتیاز مردم سریال پدر بدترین اثر سینا مهراد، علی اصغر رضایی، سارا خسروی، علی حسنناصری و شهین کاظمی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
34 تن از بازیگران پدر، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در پدر 34 سریال اولی بودهاند: ریحانه پارسا، صادق خداپناه، نوشآفرین طوسی، کارن تاجآبادی، دیانا دهقان، باربد خاقانی، محمد مازندرافی، حامد اسماعیلی، فرید آندستا، مرتضی حقی، منیژه عزیزی، میترا میری، پدرام تاجیک، رامبد کمالی، اصغر صفری، صادق صدری، احمد تسلیم، سهیلا نوری، فرشاد حبیبیمحب، شیرین عابدینی، فاطمه احمدخانبیگی، محراب کماسی، مهنوش دولتی، عرفان فروغ، امیرحسین اسماعیلی، محمد مزینانی، مهرانگیر خدابندهلو، سوین اسدی، رادین نوابی، رحمان داراییراد، شهاب مهریان، مهتاب شیروانی، پوریا سلطانزاده و سید حسام میثاق.
همچنین بهرنگ توفیقی کارگردان پدر اولین همکاری خود با بازیگرانی چون بیژن امکانیان، کاوه خداشناس، ساناز طاری، مسعود فروتن، ساقی زینتی، رضا گودرزی، محسن شریفی، علیرضا اولیایی، فیروز حیدرزاده، اکبر مددی مهر، کاوه آشنا، علیرضا نعمتالهی، مسعود بهارلو، مهدی محمدی، علی نوروزی، مهدی جعفری، رضا حیدری، هادی میرزایی، علیرضا غلامی، محمد سیفی، محمد حاج بابایی، رامین اقبال اسکویی، علی اصغر رضایی، مسعود بهنامیمهر، سارا خسروی، علی حسنناصری، امید خسروی، شهین کاظمی، روحانگیز ساسانیان، الهام الهیمهر، فرشاد خدامی، مژگان ترانه و الهام طهوری را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران پدر نیز 2735 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این سریال میان هر یک از 75 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 2735 همکاری برای اولینمرتبه در پدر رخ داده است. مانند: مهدی سلطانی و سینا مهراد، ریحانه پارسا و لعیا زنگنه، بیژن امکانیان و کاوه خداشناس، ساناز طاری و مسعود فروتن، ساقی زینتی و محسن شریفی.
عوامل تولید و بازیگران پدر در اینستاگرام نیز فعال هستند و مجموع میزان فالوئرهای اینستاگرام 13 نفر از این هنرمندان به بیش از 2،885،260 نفر میرسد.
مخاطبان بعد از تماشای سریال پدر به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
سریال پدر نسبتا ارزش تماشا دارد چراکه 58% مخاطبان معقدند سریال پدر ارزش یک بار دیدن را دارد.
سریال پدر نسبتا خوشساخت هست زیرا 56% مخاطبان عقیده دارند سریال پدر از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
سریال پدر نسبتا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 55% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری سریال پدر نقشها را خوب بازی کردند.
سریال پدر نسبتا خلاقانه نیست زیرا تنها 33% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار سریال پدر غیرتکراری و جدید است.
سریال پدر نسبتا محتوای مناسبی دارد زیرا 54% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام سریال پدر مفید و ارزشمند هست.
سریال پدر نسبتا موضوع ملموسی ندارد چراکه تنها 43% مخاطبان عقیده دارند مسائل مطرح شده در سریال پدر جزو دغدغههای آنها هست.
سریال پدر نسبتا مناسب خانواده هست چراکه 59% مخاطبان عقیده دارند فضای سریال پدر با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
سریال پدر نسبتا مناسب کودکان نیست چراکه تنها 37% مخاطبان عقیده دارند فضای سریال پدر مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری سریال پدر خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن بهنام کریمی بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین سریال پدر چیست؟ تدوین پدر را امیر شیبانخاقانی و الهام بدیعی انجام داده است. اگر صدای پدر بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار سریال پدر یعنی امیر حاتمی و صداگذار آن یعنی سمیرا خانزاده آشنا میکنیم. محسن شریفی طراحی صحنه سریال پدر را انجام نموده و محسن شریفی طراحی لباس سریال پدر را انجام داده است. مهرنوش طبیبی چهرهپردازی یا طراحی گریم سریال پدر را برعهده داشت. موسیقی متن سریال پدر اثر ستار اورکی است و خواننده سریال پدر نیز علیرضا قربانی هست.
از دیگر عوامل اثر میتوان به مجید مافی دستیار اول کارگردان سریال پدر، محمد مهماننواز مدیر صحنه سریال پدر، مهین شهبازی منشی صحنه سریال پدر و اشاره کرد. در مجموع بیش از 137 نفر در تولید سریال پدر نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 3 لیست از سریال پدر یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی سریال پدر 166 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از پدر پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای سریال پدر، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: لیلا، حامد، تنهایی، پدر، عنقا، سکانس و مذهبی.
تاکنون در صفحه اختصاصی سریال پدر در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر سریال پدر 97 عدد، در بخش ویدئو و تیزر سریال پدر 70 عدد، در بخش حواشی سریال پدر 6 عدد، در بخش دیالوگ برتر سریال پدر 8 عدد، در بخش نقد سریال پدر 3 عدد گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای سوتی سریال پدر هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
انشاءالله فصل دومش هم پخش شود .
مخصوصا بازی آقای سلطانی
#مدیر نالایق
#بی محتوا
#علی عسکری
#رسانه میلی
#سریال کلیشهای
#حامد عنقا
من فقط تو یه چی موندم سریالی که نتونسته بازیگر زن اصلی خودشو که بیشتر از مخاطب از نظر حسی در گیر فیلمه رو با حیا کنه چطوری می تونه بقیه اصلاح کنه
جالبتر اینکه ایشان معتقدند بجای سریال های سلمان مختار سریال های تکراری مث پدر تنهایی لیلا برای ان امین بار ساخته بشه
مصنوعی
من فقط تو یه چی موندم سریالی که نتونسته بازیگر زن اصلی خودشو که بیشتر از مخاطب از نظر حسی در گیر فیلمه رو با حیا کنه چطوری می تونه بقیه اصلاح کنه
جالبتر اینکه ایشان معتقدند بجای سریال های سلمان مختار سریال های تکراری مث پدر تنهایی لیلا برای ان امین بار ساخته بشه
چند درصد جامعه پسر یک بابای کارخونه دار هستند؟ چند درصد جامعه پورشه یا آخرین مدل بنز را سوار می شوند؟ قریب به ۸۰ تا ۹۰ درصد سریال های تلویزیونی مخصوص این ها است که واقعا باید از نویسندگان آنها شکایت کرد.
کارگردانی ضعیف بهرنگ توفیقی مثل همیشه
فیلمنامه فوق العاده ضعیف و لوس همینطور موضوع تکراری
اولین قسمتش چرت آخرین قسمتش چرت تر!یعنی چی یارو زنده بوده بعد چجوری روحش میومد پیش لیلا!کلی سوتی داشت:همین سکانس آخر،این که تو دوره قرآن لیلا مثل جت رفت…یا اون سکانس پنجره از دو طبقه افتاد فقط دستش مویه کرد وای
احساس میکنم بازیگری یادش رفته ! خشک و بی روح و فراموش شده !
ولی احتمالا توی فصل جدید دوباره یکسری پاپوش برای لیلا میخواد درست بشه و بیفته زندان و روح حامد هم میاد توی زندان و به لیلا دلداری میده! بعدش هم حاج علی همه اموالش رو به خاطر گندکاری های لیلا از دست میده!
یعنی سریالی بود که ندیده باشی نشونه اینه که یا خوش شانسی یا خدا دوستت داشته…
با این حساب .... !!!
واقعا کلید واژه متفاوت خیلی واسم جالب بود !
میدونستید این سریال پدر نسخه آپدیت شده سریال تنهای لیلاست ؟
سریال آشغال :|
مگه قراره فصل دو هم داشته باشه:\\\\\\\\
نکته بعدی اینکه فیلم چه نقطه مثبت و مضاعفی نسبت به تنهایی لیلا داشت؟ جز تکرار چیز دیگهای بود؟
توی تنهایی لیلا هم دقیقا قتل سام قریبیان افتاد گردن لیلا ولی بعد معلوم شد اون یارو بنگاهی املاکه کشته بودتش. با این فرق که تنهایی لیلا سکانس قتل رو به زیبایی در آورد ولی این سریال حتی این کار رو هم نکرد!
خصوصا این قسمت دستگیری لیلا خیلی بی منطق و غیر قابل توجیه بود.
چون لیلا خودش رسید بالای سر جنازه ی عموش و بعد توی سکانس بعد می بینیم که پلیس اومده لیلا رو دستگیر کرده! یعنی ما این وسط نمی فهمیم که چی شده! کی به پلیس زنگ زده؟ یعنی خود لیلا زنگ زده؟ خب هیچ وقت کسی که قتل کرده که خودش هم زنگ نمیزنه پلیش! در حالی که لیلا هم قطعا قاتل نیست. کلا این تیکه اش یه جورایی سر هم بندی شده بود.
یک عیب دیگه ی این سریال هم اینه که توصیفات اش از درون اش زده بیرون و یه جورایی غم و غصه هاش هم تحمیلی شده است. یعنی مثلا بعد از مرگ حامد 80 درصد سریال توی قبرستان گذشت! خب لازمه حتما برای القای حس ناراحتی کاراکتر ها به مخاطب سکانس های مکرر قبرستان یا سکانس های طولانی و خسته کننده نصیحت پدر به عروس اش رو وارد سریال کنیم؟
عشقه مهدی سلطانی😘😘😘😘😘😘😘
بعضی سکانس های خیلی غیر منطقی…
تقلید از داستان دلشکستگی و اینکه همه چیزش مثل تنهایی لیلا بود که نویسنده این و تنهایی لیلا یکیه!اسم:لیلا/فامیلی که عاشق دخترست ولی جواب نه میگیره/پسر مذهبی و دختر بی حجاب/شوهری که آخر فیلم میمیره/از آخر شروع شدن فیلم/بچه دار شدن!
تازه تنهایی لیلا قشنگ تر بود
این پتویی هم که برای کوچیکی حامد بود ، سال گذشته مشابهش رو برای سیسمونی دخترم خریدم ، حالا یا حامد تازه به دنیا اومده یا دختر من بیست سال پیش !
تصویری که سریال «پدر» از دانشگاه نشان می دهد، آن قدر خیالی و غیرواقعی است که مخاطب را به شک می اندازد که نکند سازندگان سریال تا به حال فضای دانشگاه را ندیده اند و با ساده ترین قوانین آن آشنایی ندارند! مسئله دزدیدن سؤالات امتحان توسط «لیلا»، آن قدر سطحی و فانتزی از آب درآمده است که رسماً نسبتی با واقعیت ندارد. وقتی دانشجویان دور استاد جمع می شوند، «لیلا» موبایل استاد را از روی میز برمی دارد و سؤالات را در گوشی او پیدا می کند، به همین سادگی! حالا درباره این که چطور استاد در فاصله ای که لیلا گوشی را برمی دارد و سؤالات را پیدا می کند، متوجه نمی شود که موبایلش روی میز نیست یا اصلاً چرا موبایل استاد که سؤالات امتحان در آن است رمز ندارد؟ بهتر است زیاد خودتان را درگیر منطق ماجرا و سؤالات این چنینی نکنید چون جواب منطقی و قانع کننده ای پیدا نخواهید کرد.
نکته دیگر آن که موضوع شکایت دخترها از «حامد» به خاطر اتفاقات رخ داده در کلاس، مستقیماً به کمیته انضباطی مربوط می شود اما در سریال وقتی موضوع مطرح می شود، مسئول آموزش دانشگاه در نقش همه کاره کمیته انضباطی ظاهر می شود و به این اتفاق رسیدگی می کند. به علاوه فضای دانشگاه، اصلاً این گونه نیست که تعدادی از دانشجویان با هم یک باند تشکیل دهند، خرابکاری کنند و لات بازی دربیاورند! اصولاً دانشجوها حتی در مسائل ساده ای مانند لغو کردن یک کلاس یا امتحان هم با یکدیگر هماهنگ نیستند، چه برسد به این که نقشه بکشند آبروی یکی از همکلاسی هایشان را در دانشگاه ببرند و او را خراب کنند!
در سریال «پدر» می بینیم آن باند خرابکار، یک امتحان معمولی مانند میان ترم را بیش از حد جدی گرفته اند و نگران این هستند که اگر امتحان شان را خراب کنند، مشروط می شوند! می دانید که دانشجوها به خاطر نمره نیاوردن فقط یک درس، مشروط نمی شوند و بدتر آن که با خراب کردن میان ترم، لزوماً از آن درس حذف نمی شوند! این اتفاقات بی منطق، فقط در دانشگاه سریال «پدر» با آن قوانین عجیبش می افتد و باور اتفاقات را برای مخاطب سخت می کند.
۲-رفتار «حامد» با دانشجویان دختر
در قسمت سوم سریال، چند نفر از دختران همکلاسی «حامد» که فکر می کنند او، سرقت سؤالات امتحان توسط «لیلا» را لو داده است، طبق نقشه قبلی او را دوره و سعی می کنند از او در کنار خودشان عکس بگیرند تا آبروی او را ببرند و یکی از آن ها با مسخره بازی راه «حامد» را سد و به او ابراز علاقه می کند.
در این شرایط «حامد» برای فرار از گناه، از پنجره کلاس به بیرون می پرد! واقعاً چند نفر از پسرهای دانشجو، ممکن است در چنین شرایطی، مانند حامد این عکس العمل احمقانه را از خود نشان بدهند و راه های ساده تر و بهتر است بگوییم عاقلانه تری به ذهنشان خطور نکند؟ در حالی که «حامد» می تواند با داد و هوار، بقیه دانشجوها را به کلاس بکشاند یا دختر مزاحم را کنار بزند و فرار کند، ترجیح می دهد از پنجره خودش را به پایین پرت کند! عجیب آن که وقتی دختر مزاحم دارد به زور با او عکس می گیرد، حتی دستش را جلوی صورتش نمی آورد تا صورتش را بپوشاند! این سکانس، سوژه شبکه های اجتماعی هم شده و بسیاری از کاربران با آن شوخی کرده اند.
۳-شخصیت مطلقاً سفید «حامد»
«حامد» آن فرزند خوب پدر و مادر است که مدام قربان صدقه اش می روند، همان شاگرد زرنگ دانشگاه است که بالاترین نمره را در امتحانات می گیرد، همه درس های سخت را بلد است و اتفاقاً بسیار معتقد و به مسائل مذهبی هم پایبند است! شخصیت «حامد» آدم خوب قصه است که همه چیزتمام است و شبیه او را نه در واقعیت که فقط در فیلم و سریال و قصه ها می بینیم
نقداتو واسه منظوم بفرست بجای کامنت کردنش البته اگه خودت نوشتی
اصلا نمیتونن یه آدم مذهبی رو یه جوری نشون بدن که دوست داشتنی باشه ، در حالیکه اصلا اینطور نیست
بعضی از آدم های مذهبی مخصوصا قدیمیاشون خیلی دوست داشتنی ان
این فکر کنم به این دلیل باشه که نویسنده ها و فیلمنامه نویسامون خیلی اطلاعات کافی ندارن
نمیدونم والا، اما من هر فیلم و سریالی که دیدم هیچوقت شخصیت های مذهبیش، چه نقش اصلی باشه وچه نه هیچوقت برام دوست داشتنی نبوده
و اینکه باز تو این فیلمم نه ، اما تو اکثر فیلم ها و سریال ها شخصیت های چادریشون آدمای خیلی سطح پایینی هستند که اینم اعصابمو خورد میکنه ، چون همه چادریا که اینجوری نیستن .
و این تصور مردم رو درباره چادری ها و آدماهای مذهبی خراب میکنه جوری که حتی اونا حاضر نیستند استثنا هارو هم ببینن!!!!!
امیدوارم که خیلی به من نتوپید !!!
شما هم موفق باشید
قصه "حامد" در سریال «پدر»، داستان "حامد" عنقا در دوران دانشجویی خود نویسنده است؛ دانشجوی رشته حقوق، از خانوادهای مذهبی و دینی، حزبالهی و اهل نماز و روزه که مورد کینه بسیاری از دانشجویان دختر دانشکده حقوق قرار میگیرد و برای بدنام کردنش اقدام به برنامهریزیهای غیراخلاقی میکنند که در نهایت با واکنشهای غیرقابل پیشبینیای از حامد عنقا مواجه میشوند و حالا تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل... .
افرادی که دانسته و نادانسته و از روی بیاطلاعی دست به مطرح کردن برخی اظهارنظرهای مبتدیانه و غرضورزانه میزنند، بدانند که داستان "حامد" و فرار از گناه و پرت شدن از طبقه اول کلاس دانشگاه، داستانی واقعی بوده که با اضافه شدن دگرگونیهای لیلا و تحکیم ایمان در آن، به جذابیت قصه کمک شده است.
سریال «پدر» با اینکه هیچ ارتباطی با قصه و ماجراهای سریال «تنهایی لیلا» ندارد؛ اما با مشاهده آن میتوان گفت که "حامد" همان راهی را در پیش گرفته که "محمد" در «تنهایی لیلا» رفته است. شخصیت لیلا پای ثابت قصههای حامد عنقا است و آن چنان در بطن روایت قرار میگیرد که مخاطب به راحتی با آن همذات پنداری کرده و او را میپذیرد، حتی در داستان سوم حامد عنقا «لیلا» هم در قالبی دیگر و در امتداد همین لیلاها تصویر میشود و از زاویهای دیگری دیده میشود.
اما نظر شما دوست عزیز قابل احترام هست ، بنده قصد جسارت نداشتم چنان چه از گفتارم دلخور شدید ، عذرخواهم . موفق باشید