به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
لیلا اوتادی بازیگر جنجالی سینما و تلویزیون است که اکنون در دهه چهارم زندگیاش بهسر میبرد. اوتادی در طول سالهایی که از فعالیتهای هنریاش میگذرد، همیشه دست به تجربههای متفاوتی زده و هنرمند پرکار در زمینههای مختلف بهحساب میآید. او خودش را یکی از 10 بازیگر زن اول ایران میداند. مهربان و احساساتی است. اوتادی نیز مانند محمدرضا گلزار از دیگر کشفهای چشم رنگی ایرج قادری است. «چپدست»، «زنها فرشتهاند»، «چهارانگشتی» و «اخراجیها 3»ُ فیلمهای است که شاید نقشآفرینی لیلا اوتادی را در آنها بیشتر به یادآوریم.
دوران کودکی و نوجوانی
لیلا اوتادی 14 مردادماه 1362 در تهران به دنیا آمد. سه خواهر و یک برادر دارد که هیچکدام بازیگر نیستند. لیلا از کودکی رؤیای بازیگر شدن را در سر میپروراند. در 5-6 سالگی اولین نقشهایش را جلوی آینه با یک روسری سفید زنانه ایفا کرده است. لیلا اوتادی یکبار در همان هفتسالگی برای یک فیلم انتخاب میشود که پدرش به او اجازه این کار را نمیدهد. خسرو شکیبایی که برای انتخاب بازیگر خردسال فیلم سینمایی «کیمیا» به مدرسه ابتدایی رفته بود، لیلا اوتادی را برای این نقش برمیگزیند که خب این امر صورت نمیگیرد. تا دوره دیپلم هم چند بار دیگر فرصت بازیگری برایش پیشآمده است که باز پدر این اجازه را نمیدهد. اوتادی لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران دارد. این در حالی است که او همان سال کنکور در رشته کارگردانی و نمایش هم پذیرفته شد اما آن را انتخاب نکرد. معماری یک جورایی حرفه موروثی خانواده اوتادی است و پدر، برادر و خواهر لیلا با آن سروکار دارند. خواندن کتاب و تماشای فیلم از نوجوانی جزئی از علایق لیلا اوتادی بوده است. رمان «بامداد خمار» و فیلم سینمایی «سگکشی» ساخته بهرام بیضایی، آثاری است که بیشترین تأثیر را در او داشته است.
شروع بازیگری با سینما
بالاخره در سال 1381 لیلا موفق به گرفتن رضایت پدر میشود. کار حرفهای او با فیلم سینمایی «چشمان سیاه» زندهیاد ایرج قادری آغاز میشود. بعد از آنهم با حضور در سریال «مهر و ماه» سید فیاض موسوی و «بید مجنون» مجید مجیدی، بهطورجدی به دنیای سینما و تلویزیون معرفی شد. محمدرضا گلزار و پرویز پرستویی اولین همبازیهای او در سینما بودهاند. سالهای 84-86 بهترین گزینه برای زن اول فیلمهای عاشقانه بود و در فیلمهایی نظیر «چپدست»، «قصه دلها» و «زنها فرشتهاند» ایفای نقش کرد. اوتادی در سال 88 با بازی در شش فیلم سینمایی، عنوان پرکارترین بازیگر زن را به خود اختصاص داد. لیلا اوتادی بارها عنوان کرده که دوست دارد ژانرهای مختلف را بازی کند و همین کار را هم کرده است. اوتادی آثاری در ژانرهای مختلفی ازجمله کمدی، طنز، اکشن، ملودرامم، جنایی و ... در کارنامهاش دارد. «حرکت اول» و «آدمکش» ازجمله فیلمهای متفاوتی لیلا اوتادی در سینماست. او در 94-95 هم دو سال پرکار را در سینما پشت سر گذاشت و در پنج فیلم سینمایی حضور داشت. «مالیخولیا» و «آزاد به قید شرط» از مهمترین آنهاست.
لیلا اوتادی در تلویزیون
لیلا اوتادی بازیگری است که در سالهای حضورش در عرصه بازیگری تعادل خوبی میان سینما و تلویزیون برقرار کرده است. حضور فعال و پررنگ او در هر دو زمینه قابل مشاهده است. سریال «مهر و ماه» اولین حضور اوتادی در سینما بود. بعد از آنهم در «خونبها» و «اشکها و لبخندها» با جواد مزدآبادی و حسن فتحی همکاری کرد. لیلا اوتادی در سریال «زخم» آخرین ساخته مسعود آب پرور، در نقش یک سرهنگ نیروی انتظامی حضور متفاوتی را داشت. سریالهای «چرخوفلک» و «آرام نمیگیریم» هم جدیدترین آثار تلویزیونی با نقشآفرینی لیلا اوتادی میباشند. اوتادی تجربه حضور در مجموعه «عالیجناب» به کارگردانی سام قریبیان را هم دارد که بهتازگی اولین قسمتهای آن در شبکه نمایش خانگی منتشرشده است.
اوتادی در نقش فیلمساز
لیلا اوتادی در عرصه فیلمسازی هم فعالیت داشته. او تجربه ساخت یک فیلم باند به نام «شیطان شلوار لی میپوشد» و یک فیلم کوتاه به نام «مهمانی زیرآب» را دارد.
زندگی شخصی و فعالیتهای متفرقه
اوتادی طبق گفته خودش آدم درونگرایی است و دوستان زیادی ندارد. تماموقتش در خانه به تماشای فیلم و خواندن کتاب میگذرد. او میگوید اگر بازیگری را هم کنار بگذارم، دیدن فیلم را نمیتوان ترک کنم. من با تماشای فیلم زندگی میکنم، شب با فیلم دیدن میخوابم و صبح هم با آن بیدار میکنم. مطالعاتش بیشتر در زمینه روانشناسی و تاریخی است و عاشق اینگونه کتابها است.
سفر یکی دیگر از علایق لیلا اوتادی، یعنی بهنوعی محبوبترین تفریح لیلا اوتادی است. او سفر به کشورها و جزایری که کمتر در موردش میدانیم و کمتر آز آنها در کتابها مطلب دیده میشود را بیشتر از همه دوست دارد.
ورزش هم جز لاینفکی از زندگی لیلا اوتادی است. او حتی به مدت 2 سال بهعنوان مربی بدنسازی فعالیت میکرد اما به دلیل زیادشدن مشغله هنری این کار را ادامه نداد. هنوز هم بدنسازی را بهطور هفتگی دنبال میکند. اوتادی علاوه بر بدنسازی، تنیس و اسبدوانی را هم بهصورت حرفهای دنبال میکند.
گاهی برای بعضی بخشها کافی است فقط اظهارات خود لیلا اوتادی را بیاوریم که برای این بخش همین کار را میکنیم. «عکاسی را از زمان دانشگاه به دلیل اینکه رشتهام معماری بود انجام میدادم. به هر سفری که میرفتم دوربینم را هم با خود میبردم. در چند سفر آخرم به فکر این افتادم که برای کودکان بیسرپرست کاری انجام دهم. این موضوع دلیل اصلی برگزاری نمایشگاه عکسم شد.» این نمایشگاه قرار است در ایران و چند کشور دیگر به نفع یونیسف برپا شود.
فعالیت لیلا اوتادی اینقدر متعدد و متنوع بوده است که این بخش به یکی از تکهپارهترین بخشهای بیوگرافیهای منظوم تبدیل شده است. اوتادی دستی هم بر قلم دارد و شعر میگوید. او شعر و شاعری را از هفدهسالگی شروع کرده است. نخستین کتاب لیلا اوتادی مجموعه شعری است با عنوان «بهشتی که کلاغی نیست، مترسک هم نیست» که در زمستان 1393 به دو زبان فارسی و انگلیسی چاپ و منتشر شد. این کتاب توسط انتشارات مروارید در غالب 76 صفحه و 35 قطعه شعر سپید انتشار یافته است.
این را هم بهعنوان آخرین پاراگراف این بخش اضافه کنیم که برند عطری هم به نام لیلا اوتادی در راه است. چندی پیش توافقاتی بین لیلا اوتادی و کمپانی «تمپتیشن»، تولیدکننده عطر در فرانسه و امارات، در خصوص تولید عطری با نام او انجام گرفته است.
حواشی
آبان 1389 خبر بازی لیلا اوتادی در نقش ندا آقاسلطان در فیلم پایاننامه توسط برخی از رسانهها منتشر شد. بهمحض انتشار خبر ساخت این فیلم، صفحه مخالفان اوتادی در شبکه اجتماعی فیسبوک آغاز به کارکرد و در کمتر از 7 ساعت به سه هزار عضو رسید. درنهایت این خبر توسط روابط عمومی فیلم «پایاننامه» تکذیب شد. همچنین لیلا اوتادی در واکنش به آن گفت: «دلم میخواهد بدانم چه کسی این دشمنی را روا داشته تا با طرح اینگونه خبرها مردم را نسبت به من هیستریک و عصبی کند.»
لیلا اوتادی یکبار دیگر هم قربانی شایعات رسانهای شده است. این بار در خبری وی را با دریافت 75 میلیون تومان برای 25 روز بازی در فیلم «پیتزا مخلوط» حسین قاسمی جامی، گرانترین بازیگر زن سینمای ایران نامیدند. اوتادی مجدداً این خبر را تکذیب و انتشار آن را منسوب به دشمنان شخصی دانست. او همچنین اضافه کرد.« مردم بهتر از همه دستمزد من را میدانند. شایعات مبنی بر بالا بودن دستمزد من برای خودم هم تازگی داشت و هم عجیب بود. اصلاً اینطور نیست و فکر میکنم یک عده با من دشمنی دارند. آقای ودادی نیز میتواند این مسئله را تائید کند.»
لیلا اوتادی تأثیر مافیا و باندبازی را در سینما و بخصوص جشنوارههای سینمایی بسیار پررنگ میداند. به همین دلیل او تاکنون در هیچکدام از جشنوارههای فیلم فجر حضور پیدا نکرده است. چندی پیش لیلا اوتادی با حضور در برنامه سینمایی هفت اظهارات جالبتوجهی در این مورد داشت. او عنوان کرد: «من سینما را بدون هیچ پشتوانه خانوادگی شروع کردم. روابط و موروثی بودن در سینما مانند همه مشاغل در ایران است و بیشتر به فرزندان خود نقش میدهند؛ اما من نه پدر تهیهکننده و نه مادر کارگردان دارم و تا اینجا با تلاش خودم پیشآمدهام.» او همچنین اضافه کرد: «من حقیقتاً عاشق کار خانم معتمدآریا هستم. خانم سوسن تسلیمی را نیز دوست دارم. البته خانم کوچولوی مافیا بازیگر خوبی است. اخیراً یک خانم کوچولو، مافیای سینمای ایران شده است. بسیار عجیب است که چطور خانم جوان میتواند اینچنین عوامل جلو و پشت دوربین را تعیین کند.
ازدواج لیلا اوتادی
در ضمن لیلا اوتادی همچنان مجرد است. تابهحال عکسهای مختلفی در فضای مجازی تحت عنوان «لیلا اوتادی و همسرش منتشر شده است.» جواد نکونام یکی از این همسرهای دروغین است. اوتادی میگوید: «به همراه هرکسی که مصاحبه میکنم یا عکس میگیرم، میگویند همسرش است.»
واقعا کپی برابر اصل، عجب
خوب بازی می کنه
من قصد توهین ندارم اما دوست داشتن شما به خانم اوتادی نا عاقلانه و افراطی هست. حداقل اگر شما ایشون رو دوست دارید و هر کس در اینجا می گوید که من از ایشون بدم میاد شما فحش ندهید.
تصاویر پروفایل این 2 عزیز به تازگی تعویض شدهاند و هیچ مشکلی از لحاظ منظوم برای تعویض ندارند.
ببخشید
اکی✋