به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران:
بسیاری از اهل فن در دنیای تصویر اعتقاد دارند که تئاتر برای بازیگر مانند دانشگاه است و هر چه یک بازیگر تئاتر بیشتر بازی کند، می تواند مهارت های مختلفی را برای ایفای نقش بیاموزد. هنرمندانی که اغلب در تئاتر مشغول کار هستند، علاوه بر اینکه معتقدند تئاتر آنطور که باید توسط مسئولین و مردم حمایت نمی شود و هر کسی در تئاتر مانده فقط به خاطر عشق و علاقه اش است، این گلایه را هم دارند که چرا کارگردانان به تئاتری های جوان و جویای نام اعتماد نمی کنند و کست فیلم خود را با بازیگرهای تکراری می بندند. بسیاری از بازیگرانی که این روزها برای خود وزنه ای در سینمای ایران محسوب می شوند همواره تئاتر را به عنوان مدیومی که در آن یاد می گیرند و برایشان کلاس درس است، معرفی می کنند. افرادی چون اکبر زنجانپور، امین تارخ، آتیلا پسیانی، گلاب آدینه، پانته آ بهرام، حسن معجونی، الهام پاوه نژاد، پارسا پیروزفر، علی سرابی، سیامک صفری، افشین هاشمی، امیر جعفری، بهنام تشکر، هدایت هاشمی، ریما رامین فر، احمد مهرانفر و بسیاری دیگر که این روزها بازیگران بزرگی شده اند از بزرگان تئاتر ایران بوده و هستند. تئاتر ایران در حال پیشرفت است و بازیگران جوانی را به تدریج به سینمای ایران معرفی می کند. در این پرونده به بازیگرانی اشاره کرده ایم که در سال های اخیر توانسته اند پس از درخشش در صحنه تئاتر وارد عرصه تصویر شوند و برخی شان این روزها از پر کارترین های سینما و تلویزیون هستند.
نوید محمد زاده
در سالهای نیمه نخست دهه نود، نامی که بیش از هر بازیگر مرد دیگری به گوش رسیده است، نام نوید محمدزاده است. بازیگر جوان با اصالت کرد که با تجربیاتی ارزشمند در تئاتر، پا به سینما گذاشته است و با نقشآفرینیهای متعددش توانست نظر منتقدین و مخاطبین زیادی را به خود جلب کند و مسیر شهرت و محبوبیت را به سرعت طی کند؛ اما فقط بازیگری فوق العاده او نیست که نامش را بر سر زبانها انداخته است، نوید محمدزاده از جنجالیترین بازیگران سینمای ایران است که با مصاحبهها، اظهارنظرها و حتی نطقهای جشنوارهایاش حواشی زیادی را در این سالها ایجاد کرده است و بسیاری از اهالی سینما را به واکنش واداشته است. به نظر میرسد که به اندازه بازیگری محمدزاده، حواشی مربوط به اوست که به شهرت این سالهای او کمک کرده است.
هوتن شکیبا
هوتن شکیبا هم مانند محمدزاده اصالتی کرد دارد. او بیشتر در زمینه تئاتر مشغول بوده و کارهای تئاتر بسیاری در کارنامه خود دارد و کمتر در فیلم و سریال ها حضور داشته است . او همچنین صدا پیشه هم می باشد و صدای عروسک دیوی درمجموعه کلاه قرمزی صدای اوست .
سروش صحت کارگردان تلویزیون که بیشتر سراغ تئاتری ها می رود و از آن ها پدیده می سازد ( همانند : هومن برق نورد و بهنام تشکر و … ) آخرین بار به سراغ هوتن شکیبا رفت و نقش اصلی سریال جدیدش یعنی لیسانسه ها را به وی واگذار کرد. هوتن شکیبا در سریال لیسانسه ها نقش حبیب را بازی می کرد. او در این سریال آنقدر درخشید، که بعید است حالا حالاها بتواند نقشی به اندازه محبوبیت حبیب خلق کند. البته فصل سوم این سریال هم پاییز کلید میخورد. شکیبا این روزها در سینما پیشنهادهای زیادی دارد و کم کم باید منتظر درخشش وی در سینما باشیم.
محمد نادری
فارغ التحصیل لیسانس نمایش گرایش کارگردانی از دانشگاه سوره و فوق لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس تهران است.
قبل از بازیگری در مقام فیلمنامه نویس در مجموعه کوچه مروارید بوده و قطعا برایتان جالب خواهد بود که او را می توان خالق کاراکتر جناب خان خندوانه دانست. به عبارت دیگر شخصیت جناب خان از مجموعه کوچه مروارید با طراحی و نویسندگی نادری متولد شد و سپس در خندوانه تبدیل به کاراکتر محبوب شد. حتی صدای محمد بحرانی برای جناب خان را هم محمد نادری انتخاب کرده است.
شاید فکر کنید که اولین کار مهم نادری «شمعدونی» سروش صحت بوده است، اما باید برایتان یادآوری کنیم که اولین تجربه او با سریال فوق سری مهدی فخیم زاده در نوروز سال 1394 بوده است. او در این سریال به جای شخصیت دومی که فخیم زاده آن را ایفا می کرد حرف زده است. اما نادری چند ماه بعد با سریال شعمدونی سروش صحت در نقش هوشنگ بازی درخشانی انجام داد که موجب شهرت وی شد. پس از آن «دورهمی» و «هزارپا» هم از کارهای معروف نادری بود اند.
در «دورهمی»، مهراب قاسم خانی که کارگردانی کار را بر عهده داشت، او را به تیم هنری این برنامه آورد اما پس از ممنوع الکاری وی کار به مهران مدیری سپرده شد، او نیز به محمد نادری اعتماد نمود و باعث حضور او در سری اول این مجموعه شد. البته در فصل های بعدی دیگر حضور نداشت، خودش در این باره می گوید: « وقتی بازخوردها و نظر مردم نسبت به دورهمی را می دیدم این حس را داشتم که مردم بیشتر استندآپ کمدی خود مدیری را دوست داشتند و بخش مهم دورهمی نیز همان بخش بود بنابراین با صحبتی که با دوستان داشتم به این نتیجه رسیدم که اگر حضور در این برنامه را ادامه ندهم، در روند کارنامه بازیگریم بهتر است چرا که میترسیدم به تکرار بیفتم و از آنجایی که متنها هم خیلی تازه به دستمان میرسید، نمیشد روی آن زمان کافی گذاشت و برای آن طرحی داشت.
حمیدرضا آذرنگ
فارغ التحصیل لیسانس رشته روانشناسی بالبینی از دانشگاه آزاد رودهن می باشد، دستی در نویسندگی فیلمنامه هم دارد و با همسرش همکار است. فعالیت اش بصورت جدی بعد از دانشگاه از تئاتر آغاز شد، اولین بار با نمایش طلحک بازی در تئاتر شهر سال 1378 وقتی 27 ساله بود روی صحنه رفت.
سال 78 حضور کوتاهی در فیلم نیمه گمشده داشت. بعد از آن در سال 1380 علاوه بر بازیگری در کارگردانی در نویسندگی تئاتر بسیار فعال شد و آثار بی نظیری را به روی صحنه برد و افتخارات زیادی را بدست آورد. در سال 1386 با سریال آن سوی دریا این سوی خاک وارد تلویزیون شد دومین کارش در سینما سال 88 با فیلم بیداری رویاها بود. سال 89 با سریال در مسیر زاینده رود و سپس سریال یلدا حسن میرباقری شناخته شد و در سال 1392 با سریال نمایش خانگی شاهگوش بالاخره تلاش هایش نتیجه داد و در نقش یک سرگرد نیروی انتظامی درخشید و به شهرت رسید. او در سینما فیلم های مهمی را بازی کرده است که بعضی هایش دیده نشده، ولی «ملکه» و «تنگه ابوقریب» از درخشانترین نقش آفرینی های این بازیگر توانمند است.
نسیم ادبی
نسیم ادبی در رشته نمایش و بازیگری در دانشگاه تحصیل نموده هست و در همین رشته توانسته مدرک کسب نماید و فارغ التحصیل شود. وی از سنین خیلی کم به بازیگری علاقه داشته و بازیگری را از تئاتر و دوران دانشجویی آغاز کرده است. اگر بیوگرافی نسیم ادبی را در اینترنت سرچ کنید خواهید دید که نمایش های بسیاری را در سالن های تئاتر مختلف روی صحنه برده است. او کار تصویری خود در سینما را در سال 76 با فیلم «زندگی» و در تلویزیون در سال 86 با سریال «حلقه سبز» آغاز کرده است.
او در طی این سال ها در کنار تئاتر، کارهای تصویری مختلفی داشته است، اما قطعا نقشی که با آن بسیار دیده شد نقش حمیرا در «شهرزاد» بود و پس از آن در فیلم های سینمایی مختلف افای نقش کرد. در نهایت در سریال «گلشیفته» اوج هنر خود را به نمایش گذاشت و با ایفای یک نقش درخشان به جذابیت سریال کمک شایانی کرد. ما عادت به پیش بینی نداریم اما باور بفرمایید نسیم ادبی اگر با همین فرمان برود، در یکی دو سال آینده قطعا شانس دریافت سیمرغ بلورین را خواهد داشت.
نیما شعبان نژاد
نیمای «خندوانه» را همه تان می شناسید. روزهای اولی که رامبد جوان در «خندوانه» آهنگ می خواند و تقضای خنده تصنعی می کرد، هیچ کس باور نمی کرد که او بتواند این برنامه را به فصل پنجم و ششم برساند و انقلابی در برنامه سازی تلویزیون ایجاد کند. در کنار رامبد جوان، برای اجرای بخش های نمایشی جوانکی حضور پیدا می کرد و با استایل و نوع بیان خاص خود و ارتباطی که با رامبد ایجاد می کرد، موجبات خنده تماشاگران می شد.
رفته رفته با پیشرفت «خندوانه» نیما شعبان نژاد که بعدا فهمیدیم در تئاتر برای خود اسم و رسمی دارد، نقش های متفاوتی را در این برنامه ایفا کرد و به جایی رسید که برنامه را نمی شد بدون او تصور کرد. بایرام و کیا از تیپ های جذابی بودند که نیما شعبان نژاد در خلق آنها سنگ تمام گذاشت. او بعد از «خندوانه» پایش به سینما و تلویزیون باز شد و پیشنهادها به سویش سرازیر. اما ترجیح داد فعالیتش را کماکان در تئاتر ادامه دهد. او امسال بالاخره با سریال «رهایم نکن» در ماه رمضان و نقشی جدی به تلویزیون بازگشت. اما مهم ترین نقشی که این روزها از نیما شعبان نژاد دیده می شود، نقش یک ترنس است که در سریال «ممنوعه» ایفا کرده است. با اینکه سریال قوت و قدرت لازم را ندارد و ضعف های زیادی در فیلمنامه اش وجود دارد، اما قطعا از معدود نقاط قوتش بازی ویژه شعبان نژاد در نقش خلیل در این سریال است. او برای ایفای این نقش تمام کلیشه ها را شکسته و شکل بسیار باورپذیری از یک فرد ترنس را بازی کرده است. البته فعلا ممنوعه در حالت تعلیق است و باید دید آیا این سریال از توقیف خارج می شود یا نه، اما بهرحال یک چیز واضح است و آن اینکه اگر شعبان نژاد قدر خود را بداند، می تواند به یکی از بهترین کمدینها و بازیگران سینمای ایران تبدیل شود و چند سال بعد گیشه را در دست بگیرد.
رضا بهبودی
رضا بهبودی فارغالتحصیل رشته کارگردانی تئاتر از دانشکده سینما تئاتر در سال ۱۳۷۶ میباشد. او عضو انجمن بازیگران خانه تئاتر ایران و عضو گروه تئاتر لیو است.
وی فعالیت حرفهای خود را از سال ۱۳۷۶ با بازی در نمایش بینوایان بهروز قریب پور آغاز کرد. ایشان همچنین آثاری را نیز کارگردانی کردهاست. همچون بر پهنه دریا، همه چیز میگذرد تو نمیگذری، مده سن مدار، اطلسیهای لگدمالشده. بهبودی در سریال روزگار قریب نقش جوانی مهدی بازرگان نخست وزیر دولت موقت ایران را بازی کرد. او در چند سال اخیر با ایفای نقش در فیلم هایی چون «لانتوری»، «شنل»، «اکسیدان» و ... به خوبی درخشیده و به جرگه بازیگران کاربلد سینما و تلویزیون پیوسته است.
علیرضا استادی
استادی در سال های دور با نقش های کوچک در فیلم های مهم کار خود را آغاز کرد، اما راه پیشرفت در سینما و تلویزیون ر ا در تئاتر دید. به همین دلیل به سمت تئاتر رفت و در نمایش های زیادی حضور داشت و تجربیات زیادی را به دست آورد. او چند سالی است که دوباره به عرصه تصویر برگشته و حضورش پررنگ تر از قبل شده است.
او با ایفای نقش راننده کامیون در فیلم سینمایی , «بی خود و بی جهت» به شهرت رسید و به چهرهای شناخته شده مبدل شد. استادی پس از درخشش, در این فیلم با کارگردانانی چون بهرام توکلی، محسن تنابنده، وحید جلیلوند و سهیل بیرقی همکاری موفقیتآمیزی داشته است. آخرین حضور پررنگ استادی به فصل دوم سریال «دلدادگان» برمی گردد که چند وقت پیش روی آنتن رفت.
دیگران
این روزها بازیگران بسیاری از صحنه تئاتر و به واسطه درخشش در نمایش های مختلف، به سینما و تلویزیون راه پیدا کرده اند. مواردی که در بالا گفته شد فقط نمونه هایی از اشخاصی بود که به خوبی خود را به عرصه تصویر تحمیل کرده اند. علاوه بر موارد مذکور بازیگرانی چون ستاره پسیانی که سال های سال است در تئاتر ایفای نقش می کند، الهام کردا که نمایش های مختلفی روی صحنه داشته و با سریال «تعبیر وارونه یک رویا» شناخته تر شد، آناهیتا درگاهی که جدیدا در سریال « ممنوعه» بازی کرده است، امیر کربلایی زاده که با «خندوانه» مشهور شده و بسیاری دیگر را هم می توان به این لیست اضافه کرد.
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.
البته به نظر من رضا بهبودی هنوز به حق واقعی اش نرسیده.
با اینکه اندازه نوید محمد زاده به چشم نیومده ولی بازیگر کلاس بالا و حرفه ای هستش.
تئاتر شکلک شون با همکاری امیر جعفر خیلی خوب بود.
نیما شعبان نژاد تو خندوانه اجراهای دیدنی داشت.
و کلا
رضا بهبودی
نوید محمدزاده
سعید چنگیزیان
هوتن شکیبا
رو گروه لیو معرفی کرده و من هم در حال تمرین در گروه هستم.
الهام کردا هم به شدت تو تئاتر ها خوب بازی میکنه هر چند تو دنیای تصویر خیلی فعال و درخشان نیست
البته اکثر بازیگران این لیست خیلی قدرتمند شروع کردند که همین شروع قدرتمند باعث شد خیلی راحت تر به جایگاهی که میخواستند نزدیک تر شوند !
نوید محمدزاده برای اولین بار در یکی از تئاترهای هومن سیدی کار کرد و سیدی بعد از دیدن بازی خوبی که ارائه داد به او پیشنهاد بازی در فیلمش را داد... پس کشف محمدزاده توسط هومن سیدی انجام شد.. سپس در عصبانی نیستم و لانتوری درمشیان خوش درخشید ..
دادن نقش اول فیلم عصبانی نیستم درمیشیان که باعث دیده شدن بیشتر اون بود !