به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فاطمه معتمدآریا بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1340 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار فاطمه معتمدآریا میتوان به بازیگری در فیلم کلاهقرمزی و پسرخاله، سریال زیر تیغ و سریال آشپزباشی اشاره کرد.
فاطمه معتمدآریا نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1364 در 24 سالگی در فیلم شهر موشها به کارگردانی مرضیه برومند و علی طالبی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند فیلم کلاهقرمزی و پسرخاله، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای فاطمه معتمدآریا محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون حمید جبلی، ایرج طهماسب، مسعود کرامتی و عادل بزدوده را تجربه کرد.
فاطمه معتمدآریا در سال 1373 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 3 فیلم مهم سینما خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم فاطمه معتمدآریا در این سال، بازیگری در فیلم روسری آبی به کارگردانی رخشان بنیاعتماد، فیلم سفر به کارگردانی علیرضا رئیسیان و فیلم کلاهقرمزی و پسرخاله به کارگردانی ایرج طهماسب محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی فاطمه معتمدآریا بازی در فیلم کلاهقرمزی و پسرخاله بوده است. فاطمه معتمدآریا سال 1373 در 33 سالگی در فیلم کلاهقرمزی و پسرخاله نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان سینما مطرح کند. او در این فیلم با ایرج طهماسب همکاری داشته است. فاطمه معتمدآریا توانست با بازی در فیلم کلاهقرمزی و پسرخاله تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر حمید جبلی، ایرج طهماسب، حمیده خیرآبادی و فرخلقا هوشمند بر تجارب او افزود.
فاطمه معتمدآریا علاوهبر فیلم کلاهقرمزی و پسرخاله، سال 1385 در 45 سالگی در سریال زیر تیغ نیز بازی کرده است. فاطمه معتمدآریا اینبار با محمدرضا هنرمند یعنی کارگردان سریال زیر تیغ و هنرمندانی چون پرویز پرستویی، آتیلا پسیانی، کوروش تهامی و الهام حمیدی همکاری داشت.
با اینکه فاطمه معتمدآریا را بیشتر بعنوان بازیگر میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. فاطمه معتمدآریا علاوهبر بازیگر بهعنوان گوینده، خواننده تیتراژ و انتخاب بازیگر نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین اثر فاطمه معتمدآریا در حرفهی گوینده، فیلم کلاه قرمزی و سروناز است. مهمترین اثر فاطمه معتمدآریا در حرفهی خواننده تیتراژ، فیلم کلاه قرمزی و سروناز است. مهمترین اثر فاطمه معتمدآریا در حرفهی انتخاب بازیگر، فیلم بوی پیراهن یوسف است.
وی تاکنون موفقیتهای بسیاری در جشنوارهها کسب کرده است. فاطمه معتمدآریا سال 1373 در 33 سالگی برای فیلم روسری آبی به کارگردانی رخشان بنیاعتماد توانست در 13مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول زن نامزد شود. همچنین فاطمه معتمدآریا سال 1376 در 36 سالگی برای فیلم زندگی به کارگردانی اصغر هاشمی توانست در 16مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول زن نامزد شود. همچنین فاطمه معتمدآریا سال 1366 در 26 سالگی برای فیلم جهیزیه برای رباب به کارگردانی سیامک شایقی توانست در 6مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش دوم زن نامزد شود. همچنین فاطمه معتمدآریا سال 1389 در 49 سالگی برای فیلم اینجا بدون من به کارگردانی بهرام توکلی توانست در 29مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول زن نامزد شود. همچنین فاطمه معتمدآریا سال 1393 در 53 سالگی برای فیلم بهمن به کارگردانی مرتضی فرشباف توانست در 33مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول زن نامزد شود. همچنین فاطمه معتمدآریا سال 1368 در 28 سالگی برای فیلم ریحانه به کارگردانی علیرضا رئیسیان توانست در 8مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول زن نامزد شود. همچنین فاطمه معتمدآریا سال 1370 در 30 سالگی برای فیلم مسافران به کارگردانی بهرام بیضایی توانست در 10مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش دوم زن برنده شود. همچنین فاطمه معتمدآریا سال 1371 در 31 سالگی برای فیلم یکبار برای همیشه به کارگردانی سیروس الوند توانست در 11مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول زن برنده شود. همچنین فاطمه معتمدآریا سال 1372 در 32 سالگی برای فیلم همسر به کارگردانی مهدی فخیمزاده توانست در 12مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول زن برنده شود. همچنین فاطمه معتمدآریا سال 1371 در 31 سالگی برای فیلم هنرپیشه به کارگردانی محسن مخملباف توانست در 11مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول زن نامزد شود. همچنین فاطمه معتمدآریا سال 1382 در 42 سالگی برای فیلم گیلانه به کارگردانی رخشان بنیاعتماد و محسن عبدالوهاب توانست در 22مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول زن نامزد شود. همچنین فاطمه معتمدآریا سال 1367 در 27 سالگی برای فیلم برهوت به کارگردانی محمدعلی طالبی توانست در 7مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش دوم زن برنده شود.
در این سالها فاطمه معتمدآریا با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران حمید جبلی با 9 مرتبه، ایرج طهماسب با 8 مرتبه، باران کوثری با 8 مرتبه، پرویز پرستویی با 8 مرتبه و نیره فراهانی با 7 مرتبه بیشترین همکاری را با فاطمه معتمدآریا داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی فاطمه معتمدآریا آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. فاطمه معتمدآریا را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 92% آثار وی سینمایی و 8% آثارش تلویزیونی است. در واقع فاطمه معتمدآریا از مجموع 66 اثری که در کارنامه دارد، در 61 اثر در سینما با نامهای فیلم جاندار، فیلم مجبوریم، فیلم بنفشه آفریقایی، فیلم آباجان، فیلم حکایت دریا، فیلم در سکوت، فیلم بهمن، فیلم یحیی سکوت نکرد، فیلم ننه دلاور و فرزندان او، فیلم نامه هایی به تب، فیلم قصه ها، فیلم اینجا بدون من، فیلم پریناز، فیلم میزاک، فیلم نیلوفر، فیلم شیرین، فیلم خواب زمستانی، فیلم خواب لیلا، فیلم صدسال به این سالها، فیلم تقاطع، فیلم زیر درخت هلو، فیلم کارگران مشغول کارند، فیلم یک بوس کوچولو، فیلم گیلانه، فیلم روایت سه گانه (اپیزود سوم، ننه گیلانه)، فیلم آبادان، فیلم به من نگاه کن، فیلم کلاه قرمزی و سروناز، فیلم دختر شیرینی فروش، فیلم عزیزم من کوک نیستم، فیلم یکی بود یکی نبود، فیلم آسمان پرستاره، فیلم شوخی، فیلم عینک دودی، فیلم مجال، فیلم عشق + 2، فیلم بانوی اردیبهشت، فیلم جهانپهلوان تختی، فیلم زندگی، فیلم مهر مادری، فیلم مرد عوضی، فیلم خاله قورباغه و آقا پسر، فیلم مرد آفتابی، فیلم روسری آبی، فیلم سفر، فیلم کلاهقرمزی و پسرخاله، فیلم همسر، فیلم هنرپیشه، فیلم یکبار برای همیشه، فیلم مسافران، فیلم ناصرالدین شاه، آکتور سینما، فیلم ریحانه، فیلم ستاره و الماس، فیلم برهوت، فیلم تحفهها، فیلم جهیزیه برای رباب، فیلم گمشدگان، فیلم محموله، فیلم یاد و دیدار، فیلم جدال و فیلم شهر موشها به ایفای نقش پرداخته و در 5 اثر در تلویزیون با نامهای سریال لحظه گرگ و میش، سریال آشپزباشی، سریال زیر تیغ، سریال بازپرس وارد میشود و سریال گل پامچال بازی کرده است.
اینستاگرام فاطمه معتمدآریا یکی از راههای ارتباطی او با مخاطبانش است. فاطمه معتمدآریا در اینستاگرام بیش از 433،022 نفر دنبالکننده دارد و بیش از 75 نفر را دنبال میکند. همچنین فاطمه معتمدآریا تاکنون در اینستاگرام بیش از 223 پست بارگذاری کرده است. فاطمه معتمدآریا فعالیت خود در اینستاگرام را از تاریخ 1393/01/13 شروع کرده است و تاکنون برای اولین پست او بیش از 2،503 لایک و 35 نظر ثبت شده است. شاید جالب باشد بدانید که پرلایکترین یا همان محبوبترین پست اینستاگرامی فاطمه معتمدآریا تاکنون بیش از 109،595 لایک خورده است، همچنین برای پرکامنتترین یا همان پربحثترین پست اینستاگرامی فاطمه معتمدآریا تاکنون بیش از 7،544 نظر ثبت شده است.
در مجموع در کارنامه 57 ساله و بیوگرافی فاطمه معتمدآریا آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی فاطمه معتمدآریا و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار فاطمه معتمدآریا در منظوم سر بزنید. همه 66 اثر مهم فاطمه معتمدآریا در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار فاطمه معتمدآریا در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر فاطمه معتمدآریا در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی فاطمه معتمدآریا درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی فاطمه معتمدآریا بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، فیلم کلاهقرمزی و پسرخاله محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی فاطمه معتمدآریا کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم محموله محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی فاطمه معتمدآریا نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران فاطمه معتمدآریا کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی فاطمه معتمدآریا، آثار فاطمه معتمدآریا، جوایز فاطمه معتمدآریا، همکاران فاطمه معتمدآریا، گالری عکس فاطمه معتمدآریا، قد فاطمه معتمدآریا، وزن فاطمه معتمدآریا، رنگ چشم فاطمه معتمدآریا، وضعیت تأهل و همسر فاطمه معتمدآریا، فرزندان فاطمه معتمدآریا، حواشی فاطمه معتمدآریا و کودکی فاطمه معتمدآریا میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
وی در فیلمهای کارگردانان بزرگ سینما چون بهرام بیضایی، محسن مخملباف، رخشان بنیاعتماد و بهمن فرمانآرا بازی کرده و بازی وی بارها مورد توجه و تحسین قرار گرفتهاست.
وی با شرکت در کلاسهای موسیقی، نقاشی، فیلمسازی، تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، به اجرای نمایشهای عروسکی و تئاترهای کودکان در سراسر کشور پرداخت.
همکاری با گروه تئاتر دانشجویان دانشکدهی "هنرهای زیبا" و با صدا و سیما در زمینهی کارهای کودکان و تئاتر زنده و عروسکی از سوابق هنری وی است.
از نقش آفرینیهای محبوب معتمد آریا باید به بازیهایش در کنار ایرج طهماسب و حمید جبلی اشاره کرد. این سه نفر با همکاری در چندین فیلم از جمله «کلاه قرمزی و پسرخاله»، «کلاه قرمزی و سروناز»، «دختر شیرینی فروش» و «یکی بود و یکی نبود» یکی از موفقترین گروههای هنری در سینما هستند.
فاطمه معتمد آریا، در مجموعههای تلویزیونی نظیر؛ «شهر موشها» (۱۳۶۳)، «گل پامچال» (۱۳۷۰) و «آرایشگاه زیبا» (۱۳۷۲)،
بازی کردهاست.
وی همچنین در فیلمهای سینمایی نظیر؛ «جدال» (۱۳۶۴)، «تحفهها» (۱۳۶۶)، «گم شدگان» (۱۳۶۶)، «جهیزیه برای رباب» (۱۳۶۶)، «محموله» (۱۳۶۶)، «یاد و دیدار» (۱۳۶۶)، «ستاره و الماس» (۱۳۶۷)، «برهوت» (۱۳۶۷)، «ریحانه» (۱۳۶۸)، «ناصرالدین شاه آکتور سینما» (۱۳۷۰)، «مسافران» (۱۳۷۰)، «هنرپیشه» (۱۳۷۱)، «یکبار برای همیشه» (۱۳۷۱)، «همسر» (۱۳۷۲)، «سفر» (۱۳۷۳)، «کلاه قرمزی و پسرخاله» (۱۳۷۳)، «روسری آبی» (۱۳۷۳)، «مرد آفتابی» (۱۳۷۴)، «زندگی» (۱۳۷۴)، «مهر مادری» (۱۳۷۶)، «مرد عوضی» (۱۳۷۷)، «عشق + ۲» (۱۳۷۷)، «یکی بود، یکی نبود» (۱۳۷۸)، «عینک دودی» (۱۳۷۹)، «دختر شیرینی فروش» (۱۳۸۰)، «کلاه قرمزی و سروناز» (۱۳۸۱)، «گیلانه» (۱۳۸۳)، «یک بوس کوچولو» (۱۳۸۳)، «کارگران مشغول کارند» (۱۳۸۴)، «زیر درخت هلو» (۱۳۸۴) و «تقاطع» (۱۳۸۴)، بازی کردهاست.
فاطمه معتمدآریا، جایزهی هانری لانگ لوا (بخش بازیگر زن) از جشنوارهی فیلم ونسن (۱۳۹۰)، تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول زن از جشن خانهی سینما فیلم «اینجا بدون من» (۱۳۹۰)، جایزهی بهترین بازیگر زن از جشنواره فیلم مونترال فیلم «اینجا بدون من» (۱۳۹۰)، نامزدی دریافت جایزهی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن فیلم «اینجا بدون من» (۱۳۸۹)، جایزهی ۳۰ سال فعالیت در سینما از جشن منتقدین ونویسندگان ایران (۱۳۸۷)،
جایزهی چهارمین فستیوال سالانه «خانه دوست کجاست» سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران (۱۳۸۶)، نامزدی دریافت تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول زن «گیلانه» در هشتمین دورهی جشن خانهی سینما (مسابقه) (۱۳۸۳)، نامزدی دریافت جایزهی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن «گیلانه» (۱۳۸۲)، نامزدی دریافت تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول زن «دختر شیرینی فروش» در ششمین دورهی جشن خانهی سینما (مسابقه) (۱۳۸۱)، نامزدی دریافت جایزهی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن «زندگی» (۱۳۷۶)، نامزدی دریافت جایزهی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن «روسری آبی» (۱۳۷۳)، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن «همسر» (۱۳۷۲)، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن «هنرپیشه» (۱۳۷۱)، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن «مسافران» (۱۳۷۰)، نامزدی دریافت جایزهی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن «برهوت» (۱۳۶۷)، نامزدی دریافت جایزهی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن «ریحانه» (۱۳۶۷) و نامزدی دریافت لوح زرین بهترین بازیگر نقش مکمل زن «جهیزیه برای رباب» (۱۳۶۶)، را در کارنامه دارد.