به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی خجالت نکش بهکارگردانی رضا مقصودی در 3 سال پیش یعنی سال 1396 در گونه کمدی تولید شده است. خجالت نکش که اولین فیلم رضا مقصودی محسوب میشود و توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 6.8 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم خجالت نکش را اثری باکیفیت و باارزش ارزیابی میکنند. سیدامیر پروینحسینی تهیهکننده خجالت نکش این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. خجالت نکش در تاریخ 1398/01/01 پخش خود را توسط پخشکننده هدایتفیلم در سینما آغاز کرد. در آن روزها خجالت نکش توانست آمار فروش 4،560،356،000 تومان را به ثبت برساند.
بازیگران فیلم خجالت نکش چه کسانی هستند؟ در خجالت نکش بازیگرانی چون احمد مهرانفر در نقش قنبر، شبنم مقدمی در نقش صنم، لیندا کیانی در نقش مقبوله، سام درخشانی در نقش حشمت، الناز حبیبی در نقش تینا، سمیرا حسینی در نقش مرضیه و سیدعلی صالحی در نقش سیف الله به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم خجالت نکش حدود 28 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان خجالت نکش را یک اثر بزرگ، پربازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی بسیار عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم خجالت نکش باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا رضا مقصودی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری خجالت نکش توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم خجالت نکش میتوان به شهره لرستانی در نقش شهربانو، علیرضا رئیسی در نقش بهرام، فرانک تمنایی در نقش زهره، میثاق جمشیدی در نقش احمد، بانیپال شومون در نقش غضنفر، کاوه آهنگر در نقش پیمان، مهدی میری و مرتضی خانجانی اشاره کرد.
از محتوا و داستان فیلم خجالت نکش چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه خجالت نکش توسط رضا مقصودی و افرا جورابلو نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان خجالت نکش منتشر شده است، میخوانیم: «داستان زندگی زن و شوهری را روایت میکند که با داشتن عروس، داماد و نوه، در سن میانسالی بچهدار میشوند. این اتفاق آن هم در روستایی کوچک که هیچ چیز از دید اهالی پنهان نمیماند، زن و شوهر را دچار اتفاقاتی کمیک و بامزه میکند. اتفاقاتی که در نهایت باعث جدال این دو با یکدیگر میشود و…»
فیلم خجالت نکش از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم خجالت نکش عبارت است از: فیلم زاپاس، فیلم اکسیدان، فیلم کاتیوشا، فیلم من سالوادور نیستم و فیلم شکلاتی.
فیلم خجالت نکش در میان لیست 100 فیلم برتر تاریخ ایران در سامانه منظوم مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون، رتبه 84 را با امتیاز و رأی مردم کسب کرده است.
فیلم خجالت نکش در 1 جشنواره شرکت کرده است و توانسته در مجموع برای 2 مورد نامزد کسب جایزه و برای 1 بار برنده جایزه شود. در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر، رعنا امینی نامزد جایزه بهترین طراحی لباس، شبنم مقدمی نامزد جایزه نقش اول زن و رضا مقصودی برنده جایزه بهترین فیلم اولی برای فیلم خجالت نکش شدهاند.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم خجالت نکش نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم خجالت نکش به طور متوسط فعالیت 12ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم خجالت نکش بهترین اثر حسن لشگری و یکی از 4 اثر شاخص فرانک تمنایی، مرتضی خانجانی و منصور حافظی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
فیلم خجالت نکش براساس امتیاز مردم به آثار یکی از 4 اثر شاخص رضا مقصودی در حرفه نویسندگی محسوب میشود.
9 تن از بازیگران خجالت نکش، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در خجالت نکش 9 فیلم اولی بودهاند: زهرا کوهساریان، محمدباقر صفاپور، فرهاد ایروانی، نیلوفر یمینی، تمنا پهلوانی، کیا عربی، نیما کندری، ابوالفضل پهلوانی و امیرعلی اسداللهی.
همچنین رضا مقصودی کارگردان خجالت نکش اولین همکاری خود با بازیگرانی چون احمد مهرانفر، لیندا کیانی، سام درخشانی، سمیرا حسینی، سیدعلی صالحی، شهره لرستانی، علیرضا رئیسی، فرانک تمنایی، میثاق جمشیدی، بانیپال شومون، کاوه آهنگر، مهدی میری، مرتضی خانجانی، علی موسوینژاد، رامین اقبال اسکویی، منصور حافظی و حسن لشگری را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران خجالت نکش نیز 351 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 28 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 351 همکاری برای اولینمرتبه در خجالت نکش رخ داده است. مانند: احمد مهرانفر و سام درخشانی، شبنم مقدمی و سمیرا حسینی، لیندا کیانی و علیرضا رئیسی، الناز حبیبی و شهره لرستانی، سیدعلی صالحی و بانیپال شومون.
عوامل تولید و بازیگران خجالت نکش در اینستاگرام نیز فعال هستند و مجموع میزان فالوئرهای اینستاگرام 15 نفر از این هنرمندان به بیش از 12،314،224 نفر میرسد. بنابراین خجالت نکش ظرفیت مناسبی برای دوباره دیدن شدن در میان عموم مردم و طرفداران این هنرمندان دارد.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم خجالت نکش به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم خجالت نکش قطعا ارزش تماشا دارد چراکه 87% مخاطبان معقدند فیلم خجالت نکش ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم خجالت نکش قطعا خوشساخت هست زیرا 75% مخاطبان عقیده دارند فیلم خجالت نکش از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم خجالت نکش قطعا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 86% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم خجالت نکش نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم خجالت نکش تا حد بسیاری خلاقانه هست زیرا 75% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم خجالت نکش غیرتکراری و جدید است.
فیلم خجالت نکش نسبتا محتوای مناسبی دارد زیرا 70% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم خجالت نکش مفید و ارزشمند هست.
فیلم خجالت نکش نسبتا تفکربرانگیز هست چراکه 62% نظردهندگان بعد پایان فیلم خجالت نکش به آن فکر میکردند.
فیلم خجالت نکش تا حد بسیاری مناسب خانواده هست چراکه 81% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم خجالت نکش با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم خجالت نکش نسبتا مناسب کودکان هست چراکه 66% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم خجالت نکش مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری فیلم خجالت نکش خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن مهدی جعفری بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم خجالت نکش چیست؟ تدوین خجالت نکش را حسن ایوبی و حسین حشمتنیا انجام داده است. اگر صدای خجالت نکش بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم خجالت نکش یعنی امیر حاتمی و صداگذار آن یعنی حورا ملکی و شاهین خاکپور آشنا میکنیم. حجت اشتری طراحی صحنه فیلم خجالت نکش را با موفقیت و کسب افتخارات گوناگون انجام نموده و رعنا امینی طراحی لباس فیلم خجالت نکش را با موفقیت و کسب افتخارات مختلف انجام داده است. محسن دارسنج چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم خجالت نکش را برعهده داشت. موسیقی متن فیلم خجالت نکش اثر آرمان موسیپور است. طراحی جلوههای ویژه بصری فیلم خجالت نکش توسط سحر جزایری، اشکان چگینی، آیدا غازی و لاله هوشنگی بهثمر نشسته است.
از دیگر عوامل اثر میتوان به محمدجواد حصاری مسئول هنروران فیلم خجالت نکش، حمیرا نعمتالله منشی صحنه فیلم خجالت نکش و اشاره کرد. در مجموع بیش از 82 نفر در تولید فیلم خجالت نکش نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 12 لیست از فیلم خجالت نکش یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم خجالت نکش 114 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از خجالت نکش پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم خجالت نکش، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: کمدی، بازی، خجالت، نکش، مقدمی، خوب و طنز.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم خجالت نکش در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم خجالت نکش 123 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم خجالت نکش 24 عدد، در بخش حواشی فیلم خجالت نکش 10 عدد، در بخش نقد فیلم خجالت نکش 13 عدد گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای دیالوگ برتر فیلم خجالت نکش، سوتی فیلم خجالت نکش هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
بازی ها واقعی ... طنز فاخر
همواره شوخی با سیاستمداران از جالبترین موقعیت های طنزی بوده که هنرمندان و سینماگران از آنها بهره برده اند. مانند مرحوم "صابری(گل آقا)" و "کمال تبریزی یا ابوالحسن داوودی". اما اگر قرار باشد یک فیلمنامه را بر اساس شوخی با سیاستمداران طرح ریزی کرد، کار خوبی از آب درنمی آید زیرا اساس کار ژانر کمدی در سینما؛ به سخره گرفتن نیست. این عمل می شود طنز سیاسی. حال این فیلم عنوان "خجالت نکش" را به معنای ناسزا بکار برده یا فعلِ امری!! من نمی دانم. فقط میدانم فیلم خوبی نبود.
"خجالت نکش" یا هر فیلم دیگه ای را باید بصورت یک پَکِیج دید که شامل سه عنصر "تم داستانی" "ارکان فیلمسازی"و "مجموعه فیلمساز" می شود. بیشترین انتقاد من به تم داستانی ست که نه تنها جذاب نبود؛بلکه اصلاً داستان نبود. غیرقابل باور و سخیف بود. چرا یک زن باید از باردار شدن خود خجالت بکشد؟ آنهم یک زن از اهالی ده؟ مگر گناه کرده؟ مورد بعدی نوع رفتار فرزندان و عروس هاست که شدیداً تصنعی و بی مزه نوشته شده است. همچنین کاراکتری که "شهره لرستانی" و "بانیپال شومون" اجرا کردند نیز خیلی اغراق شده بود. و مواردی از این قبیل. یک فیلمنامه طنز را نمی توان با اغراق شدید، قوی جلوه داد. این اثر بیشتر شبیه آثار تخیلی بود تا طنز!!
در مورد بازی ها هم باید بگویم شدت حماقت و کله پوک بودن قنبر آنقدر اغراق شده بود که من حس میکردم کاراکتر قنبر یک روانیِ مازوخیست است تا یک روستایی زحمتکش!! اینکه احمدمهرانفر نمی تواند از نقش ارسطو بیرون بیاید یک طرف؛ اینکه او نقش ارسطو و خنجری(شاهگوش) را مخلوط باهم اجرا می کند یک طرف دیگر!! او اینقدر تیپ بازی کرده که بسختی می تواند از نقش های قبل بیرون بیاید. زوج او و شبنم مقدمی خوب نبود که هیچ، آزاردهنده هم بود. این قبیل کاراکترها را باید جواد رضویان و بهنوش بختیاری اجرا کنند تا شدت مبالغه و گزافه گویی کارگردان طبیعی تر بنظر بیاید. بازیگران نقش سه پسر هم کاملاٌ مصنوعی و یخ بودند. این انتخاب شاید حافظه تاریخی مخاطب جوان را قلقلک می داد؛اما فیلم را از مزه انداخت.
بطور کل ویترین این فیلم که شامل داستان و بازیگران می شود طوری فیلم را از هم پاشانده بود که منِ بیننده نتوانستم بر روی عملکرد کارگردان در شیوه بیان داستان و پیشبرد فیلم و نیز نوع فیلمبرداری و باقی مباحث تکنیکی؛ تمرکز کنم. با اینکه یکبار فیلم را در سینما و یکبار هم در تلویزیون دیدم؛ هیچ جذابیتی در آن مشاهده نکردم. بنظرم اول موضوع فیلم که هیچ نوآوری در آن نبود و سپس نوع دیالوگ گویی و قصه پردازی و پوک بودن بطن فیلمنامه و در آخر انتخاب و کنارهم چیدن بازیگران؛ این فیلم را از یک اثر طنز به یک اثر هجو و هزل تقلیل داد.
واقعا نظرات شما و اقای فیلم بین و 7 8 نفر دیگه از دوستان در منظوم خیلی حرفه ای هست.
شما محبت دارید. اینطورام نیست :))) منم از روی بررسی های شما خیلی چیزا یاد گرفتم و همیشه برام مهم بوده شما در مورد فیلمها چه نظری دارین و در مورد هر فیلمی بخوام بررسی بنویسم؛ تو بخش نظرات دنبال نظر شما و آقا مرتضی و آقای فیلم بین و چند نفر دیگه میگردم که معلومه همه تون نگاه عمیقی دارین. موفق باشید :)
از کمدی های الان یه سر و گردن بالاتره
به نظرم احمد مهرانفر خیلی بهتر طنازی هاش رو مدیریت میکنه تا شبنم مقدمی.
بازی های احمد مهران فر و شبنم مقدمی دوست داشتنی بودن،کاش در این عرصه فعالیت بیشتری کنند،البته در نقش های جدی هم موفق هستند،لیندا کیانی هم قابل قبول بود.
واقعا سینمامون از این کمدی ها بیشتر نیاز داره تا فیلم هایی مثل هشتک و لازانیا.
مخصوصا تکرار دمپایی پرت کردن:/
ارزش نداشت 4 میلیارد بفروشه(در جایگاه خودش میگم نه در مقایسه با فیلم های زرد پرفروش)
به عنوان اولین فیلم کارگردان بد نبود ولی جای بهتر شدن هم داشت
بسیار بسیار از بازی شبنم مقدمی لذت بردم و احمد مهرانفرم نه عالی ولی قابل قبول بود
خلاصه اینکه اگه شبی وقتی با خانواده نشسته بودین حوصلتون سر رفت اینو ببینین
احمد مهرانفر هنرمنده به معنای واقعی
بهترین فیلم کمدی
نکته مثبت فیلمنامه تکراری نبودنش بود که با اینحال بنظرم ضعیف بود فقط بازی های مقدمی و مهران فهر قابل درک بود
اونجور که دوستان تعریف میکردن اصلا نبود
داستانش هم خیلی خوب بود و فیلمنامه از لودگی به دور بود
بازی ها هم عالی بود