به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی دشمن زن بهکارگردانی کریم امینی در 2 سال پیش یعنی سال 1396 تولید شده است. دشمن زن که اولین فیلم کریم امینی محسوب میشود و توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 5.3 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم دشمن زن را اثری متوسط اما مفید برای تماشا ارزیابی میکنند. عبدالله علیخانی و محمدحسین فرحبخش تهیهکنندگان دشمن زن این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کردهاند. دشمن زن در تاریخ 1397/03/23 پخش خود را توسط پخشکننده پویا فیلم در سینما آغاز کرد. در آن روزها دشمن زن توانست آمار فروش 3،165،306،000 تومان را به ثبت برساند.
بازیگران فیلم دشمن زن چه کسانی هستند؟ در دشمن زن بازیگرانی چون سام درخشانی، بهاره کیانافشار، الناز حبیبی، امیرحسین آرمان، گوهر خیراندیش، مونا شناس و بهرنگ علوی به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم دشمن زن حدود 9 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان دشمن زن را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم دشمن زن باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا کریم امینی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری دشمن زن توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم دشمن زن میتوان به مریم سعادت و سیروس همتی اشاره کرد.
متوسط سن بازیگران دشمن زن براساس میزان سنی که از آنها در دایرةالمعارف آنلاین سینما و تلویزیون یعنی منظوم ثبت شده، 46 سال است که نشان میدهد بازیگران دشمن زن عمدتا از میانسالان هستند.
از محتوا و داستان فیلم دشمن زن چقدر اطلاع دارید؟
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان دشمن زن منتشر شده است، میخوانیم: «چرا هرچی دشمن زنه بعد از یه مدت تو زرد از آب در میاد و میشه مدافع سرسخت حقوق زنان؟؟!!»
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم دشمن زن نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم دشمن زن به طور متوسط فعالیت 32ام بازیگران این اثر است.
همچنین کریم امینی کارگردان دشمن زن اولین همکاری خود با بازیگرانی چون سام درخشانی، الناز حبیبی، امیرحسین آرمان، گوهر خیراندیش، مونا شناس، بهرنگ علوی، مریم سعادت و سیروس همتی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران دشمن زن نیز 27 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 9 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 27 همکاری برای اولینمرتبه در دشمن زن رخ داده است. مانند: سام درخشانی و بهاره کیانافشار، سام درخشانی و امیرحسین آرمان، سام درخشانی و گوهر خیراندیش، سام درخشانی و مونا شناس، سام درخشانی و مریم سعادت.
عوامل تولید و بازیگران دشمن زن در اینستاگرام نیز فعال هستند و مجموع میزان فالوئرهای اینستاگرام 11 نفر از این هنرمندان به بیش از 7،181،844 نفر میرسد.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم دشمن زن به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم دشمن زن نسبتا ارزش تماشا دارد چراکه 61% مخاطبان معقدند فیلم دشمن زن ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم دشمن زن نسبتا خوشساخت هست زیرا 50% مخاطبان عقیده دارند فیلم دشمن زن از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم دشمن زن نسبتا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 58% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم دشمن زن نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم دشمن زن نسبتا خلاقانه نیست زیرا تنها 37% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم دشمن زن غیرتکراری و جدید است.
فیلم دشمن زن نسبتا محتوای مناسبی ندارد زیرا تنها 35% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم دشمن زن مفید و ارزشمند هست.
فیلم دشمن زن نسبتا تفکربرانگیز نیست چراکه تنها 39% نظردهندگان بعد پایان فیلم دشمن زن به آن فکر میکردند.
فیلم دشمن زن نسبتا مناسب خانواده هست چراکه 64% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم دشمن زن با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم دشمن زن نسبتا مناسب کودکان نیست چراکه تنها 45% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم دشمن زن مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری فیلم دشمن زن خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن مرتضی هدایی بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم دشمن زن چیست؟ تدوین دشمن زن را سپیده عبدالوهاب انجام داده است. اگر صدای دشمن زن بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم دشمن زن یعنی بابک اخوان آشنا میکنیم. رامین غفوری طراحی صحنه فیلم دشمن زن را انجام نموده و مهناز غنی طراحی لباس فیلم دشمن زن را انجام داده است. امید گلزاده چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم دشمن زن را برعهده داشت. موسیقی متن فیلم دشمن زن اثر محمد احمدی است و خواننده فیلم دشمن زن نیز جواد یساری هست. در مجموع بیش از 24 نفر در تولید فیلم دشمن زن نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 5 لیست از فیلم دشمن زن یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم دشمن زن 72 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از دشمن زن پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم دشمن زن، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: بازی، بعد، دشمن، کارگردان، چرا، خوب و استفاده.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم دشمن زن در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم دشمن زن 34 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم دشمن زن 15 عدد، در بخش دیالوگ برتر فیلم دشمن زن 1 عدد، در بخش نقد فیلم دشمن زن 4 عدد گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای حواشی فیلم دشمن زن، سوتی فیلم دشمن زن هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
اگه کسی اسمش رو میدونه میشه بگه
احمدرضا موسوی
زن روشنک میشد بهتره
روشنک خودش باید زن کسی شه بعد کی زن روشنک میشد بهتر بود عایا🤔🤔
ولش کن مبهوت جذابیت های روشنکه بود خودشو سر سفره عقد با روشنک داشت تصور میکرد نفهمید روشنک زنش شد یا خودش زن روشنک شد D:
موافقم
مخصوصا با بازی درخشان سام درخشانی
اما از نقاط فاجعه فیلم باید به چند مورد بشدت کریه و زشت اشاره کرد.
یک:نوشته ای که به آن میگفتند فیلمنامه!! خداوند اموات این جوانَک هایی که دابسمش و کلیپ های اینستاگرامی می سازند را بیامرزد که کار نویسندگان را راحت کرده اند. اگر سری به صفحات طنز مآبانه اینستاگرام و کانال های مثلاً خنده دار تلگرام بزنید؛ ظرفِ یک ساعت می توانید یکصد صفحه فیلمنامه تهیه و برای ساخت به حسین فرح بخش اهدا کنید تا فیلمش را بسازد. برای مثال به سخره گرفتن یکی از سخنرانی های رئیس دولت نهم و دهم!! یا همین رئیس دولت فعلی؛ این نوع تمسخر یک سیاستمدار چه محلی از اِعراب داشت؟؟ یا مثلاً استفاده از دیالوگ های مجعول و سخیف، برای چه منظوری بکار رفت؟؟ یا عطش شدید یک دختر برای ازدواج با مردی همسن پدرش؛ چرا واقعاً؟؟ یا چرا باید خسرو و مادرش با روشنک بروند کیش؟؟ یا چرا خسرو که مثلاً انسان معتقدی ست با روشنک روی جت اسکی بنشیند و بعد انتظار داشته باشد دختر دلبسته او نشود؟؟ یا چادر مادر خسرو باید بگوید این لباس شب را از مکه آورده ام؟؟یا چرا مجید باید مادرش را دستمایه ای قراردهد که مثلاً زن دوم خسرو ست؟؟ او که معلوم شد دختران زیادی را زیردستش دارد!؟ اینها تنها چند سوال از چندصد سوال من از نویسنده این اثر است. بعد هم میخواستم بپرسم چرا باید در دیالوگ های فیلم از جملات مبتذل و منحرفانه استفاده شود؟؟جملاتی که انسان های فاجر و بدزبان و کاملاً بی فرهنگ به زبان می آورند؟؟مگر سینماگرانِ ما ادعای فرهنگ و هنر ندارند؟؟پس استعمال این جملات زشت و زننده و بی حیاگونه به چه کارشان می آید؟؟
دو:استفاده از حیوانات در فیلم ها رایج شده.البته باید گفت زجر دادن حیوانات. قبلاً فقط گربه ها بودند و کبوترها. بعد رسیدیم به نمایش سگ ها. بعد مانند فیلم آینه بغل رفتیم سراغ پرندگان شکاری. حالا هم شیر. شیر؟؟!! واقعاً نیاز بود یک شیر برای فروش فیلم بنمایش درآید؟؟ بعد در آن سرما حسابی با شیلنگ آب خیس شود؟؟ اسم این را چه بگذاریم؟؟
سه:استفاده از فردی مبتلا به سندرم داون. دیگر باب شده که از این بنده های عزیز خدا برای مسخره بازی هایشان بهره ببرند. این فرشته های بی زبان را دستمایه آثار مبتذل و مستهجن خود کنند که بیشتر بفروشند؟؟ اصلاً حضور یک انسان مبتلا به سندرم داون به چه نیتی در فیلم گنجانده شده بود؟؟
چهار:حضور خوانندگانی چون جواد یساری و استفاده بیشمار از اسم بازیگران قبل انقلاب. من اگر بجای جواد یساری بودم؛ تف هم کف دست کریم امینی و امثالهم نمی انداختم. چرا کسی نیست به این کارگردان و امثال او بگوید ما اگر فیلم فارسی دوست داشتیم که دیگر سینما نمیرفتیم و آثار شما را خریداری نمی کردیم؟!؟ ما اگر جواد یساری و کیومرث ملک مطیعی و محمدعلی فردین و بهروز وثوق را میخواستیم؛ به یوتیوب سرمیزدیم و فیلم آبگوشتی های دهه چهل و پنجاه را میدیدیم و پولمان را حرام فیلم های بعد انقلاب نمی کردیم. چرا باید در هزاره سوم بعد از میلاد؛ هنوز هم یک مثلاً کارگردان به خاطراتی رجوع کند که ایجاد کننده خاطره هم از یادآوری خاطراتش شرم دارد؟؟
بطور کل "دشمن زن" یک فاجعه در راستای باقی فجایایِ سینمایِ ایران ست و بس.
"دشمن زن" را می توان از چندنما بررسی کرد.
یک: تهیه کننده. من وقتی نام حسین فرح بخش را می شنوم، دقیقاً بیاد فیلم فارسی های ماقبل تاریخ اشک می ریزم. این اسم به گونه ای تن را می لرزاند که گویی در تابستان برف آمده!!
دو:کارگردان. کریم امینی شاید در برخی نقش ها توانست خودی نشان دهد. اما این خود؛ با روزهای خوب یک بازیگر جوان و توانا آنقدر فاصله دارد که نمی توان به او گفت بازیگر. چه برسد به هنرمند!! وقتی کارگردان یک اثر هنرمند نباشد، دغدغه هنر هم ندارد. پس اثر یک فیلم نمی شود و در حد مجموعه ای از موقعیت ها باقی می ماند. البته هنوز جوان است و باید یاد بگیرد و بیاموزد.
سه: بازیگران.نمی شود یک فیلم را مانند یک تابلوی نقاشی ترسیم کرد و گفت باید کاملاً هارمونیک باشد. اما می شود انتظار داشت کارگردان بازیگرانی را کنارهم قراردهد که سنخیت نسبی داشته باشند. وقتی یک فیلم برای اینکه بگوید خوب است از تعدادی بازیگر چهره آشنا و مطابق با میل مخاطب استفاده می کند و عکس و اسمشان را بصورت درشت بر روی پوستر می چسباند؛ این یعنی مانور با هنرپیشه ها. که از قضا بشدت بازی های ضعیف و بدون هنری را از مجموعه بازیگران این فیلم دیدیم. مخصوصاً امیرحسین آرمان که بعد از گذشته سالیانِ دراز نتوانسته یک بازیگر بشود. الناز حبیبی و بهاره کیان افشار نیز نشان داده اند هنوز برای بروز هنر بازیگری شان نیازمند آموزش و آموختن بسیار هستند. سام درخشانی که بعلت مهاجرت به غرب!! باید دلار بیشتری کسب کند و می شود گفت دیگر دغدغه هنرمندی ندارد.صرفاً روی پرده سینماها باشد.برایش کافی ست. بهرنگ علوی و سیروس همت و مریم سعادت و سایرین را نیز هنرور یا سیاه لشکر بنامیم بهتر است. من فقط از گوهر خیراندیش متعجبم که او نیز پس از فوت جمشید اسماعیل خانی فقید؛ نمودار هنرمندیَ ش به سمت دره قهقرا به پیش می رود.
اینها نقاط ضعف فیلم بودند.
تا وقتی که خدا پول رو گذاشته تو جیب حسین فرحبخش...