به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی مردن به وقت شهریور بهکارگردانی هاتف علیمردانی در 6 سال پیش یعنی سال 1392 در گونه درام و عاشقانه تولید شده است. مردن به وقت شهریور توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 5.9 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم مردن به وقت شهریور را اثری متوسط اما مفید برای تماشا ارزیابی میکنند. هاتف علیمردانی تهیهکننده مردن به وقت شهریور این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است.
بازیگران فیلم مردن به وقت شهریور چه کسانی هستند؟ در مردن به وقت شهریور بازیگرانی چون حمید فرخنژاد، ملیسا ذاکری، هانیه توسلی، نازنین بیاتی، نوید لایقیمقدم، ترلان پروانه و پروین ملکی به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم مردن به وقت شهریور حدود 11 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان مردن به وقت شهریور را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم مردن به وقت شهریور باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا هاتف علیمردانی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری مردن به وقت شهریور توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم مردن به وقت شهریور میتوان به صبا گرگینپور، مارتین شمعونپور، مهراد ماکوئی و کتایون سالکی اشاره کرد.
متوسط سن بازیگران مردن به وقت شهریور براساس میزان سنی که از آنها در دایرةالمعارف آنلاین سینما و تلویزیون یعنی منظوم ثبت شده، 33 سال است که نشان میدهد بازیگران مردن به وقت شهریور عمدتا از جوانان هستند.
از محتوا و داستان فیلم مردن به وقت شهریور چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه مردن به وقت شهریور توسط هاتف علیمردانی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان مردن به وقت شهریور منتشر شده است، میخوانیم: «سینا چند ماه بیشتر برای قبولی در کنکور فرصت ندارد. از یک سو بنیاد متزلزل خانوادگی و از سوی دیگر آشنایی او با یک جوان خیابانی عاشق موسیقی ماجراهایی را برای او رقم میزند... »
فیلم مردن به وقت شهریور از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم مردن به وقت شهریور عبارت است از: فیلم کوچه بینام، فیلم به خاطر پونه، فیلم مادری، فیلم لاتاری و فیلم سمفونی نهم.
فیلم مردن به وقت شهریور توانسته در مجموع برای 1 مورد نامزد کسب جایزه شود. در سی و دومین جشنواره فیلم فجر، صبا گرگینپور نامزد جایزه نقش دوم مرد برای فیلم مردن به وقت شهریور شده است.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم مردن به وقت شهریور نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم مردن به وقت شهریور به طور متوسط فعالیت 10ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم مردن به وقت شهریور بهترین اثر مارتین شمعونپور و یکی از 4 اثر شاخص نازنین بیاتی، صبا گرگینپور و مارتین شمعونپور در حرفه بازیگری محسوب میشود.
براساس امتیاز مردم فیلم مردن به وقت شهریور بهترین اثر هاتف علیمردانی در حرفه کارگردانی محسوب میشود.
فیلم مردن به وقت شهریور براساس امتیاز مردم به آثار بهترین اثر هاتف علیمردانی در حرفه نویسندگی محسوب میشود.
3 تن از بازیگران مردن به وقت شهریور، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در مردن به وقت شهریور 3 فیلم اولی بودهاند: صبا گرگینپور، مهراد ماکوئی و کتایون سالکی.
همچنین هاتف علیمردانی کارگردان مردن به وقت شهریور اولین همکاری خود با بازیگرانی چون حمید فرخنژاد، نازنین بیاتی، نوید لایقیمقدم، پروین ملکی و مارتین شمعونپور را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران مردن به وقت شهریور نیز 52 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 11 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 52 همکاری برای اولینمرتبه در مردن به وقت شهریور رخ داده است. مانند: حمید فرخنژاد و ملیسا ذاکری، هانیه توسلی و نازنین بیاتی، نوید لایقیمقدم و ترلان پروانه، پروین ملکی و صبا گرگینپور، مارتین شمعونپور و مهراد ماکوئی.
عوامل تولید و بازیگران مردن به وقت شهریور در اینستاگرام نیز فعال هستند و مجموع میزان فالوئرهای اینستاگرام 10 نفر از این هنرمندان به بیش از 5،110،070 نفر میرسد.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم مردن به وقت شهریور به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم مردن به وقت شهریور قطعا ارزش تماشا دارد چراکه 85% مخاطبان معقدند فیلم مردن به وقت شهریور ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم مردن به وقت شهریور نسبتا خوشساخت هست زیرا 67% مخاطبان عقیده دارند فیلم مردن به وقت شهریور از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم مردن به وقت شهریور قطعا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 79% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم مردن به وقت شهریور نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم مردن به وقت شهریور نسبتا خلاقانه نیست زیرا تنها 45% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم مردن به وقت شهریور غیرتکراری و جدید است.
فیلم مردن به وقت شهریور نسبتا محتوای مناسبی دارد زیرا 70% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم مردن به وقت شهریور مفید و ارزشمند هست.
فیلم مردن به وقت شهریور نسبتا تفکربرانگیز هست چراکه 58% نظردهندگان بعد پایان فیلم مردن به وقت شهریور به آن فکر میکردند.
فیلم مردن به وقت شهریور نسبتا مناسب خانواده هست چراکه 60% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم مردن به وقت شهریور با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم مردن به وقت شهریور نسبتا مناسب کودکان نیست چراکه تنها 36% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم مردن به وقت شهریور مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری فیلم مردن به وقت شهریور خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن مهدی جعفری بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم مردن به وقت شهریور چیست؟ تدوین مردن به وقت شهریور را امیر ادیبپرور انجام داده است. اگر صدای مردن به وقت شهریور بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم مردن به وقت شهریور یعنی میثم یاردیلو آشنا میکنیم. فروزان جلیلیفر طراحی صحنه فیلم مردن به وقت شهریور را انجام نموده است. سودابه خسروی چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم مردن به وقت شهریور را برعهده داشت. موسیقی متن فیلم مردن به وقت شهریور اثر افشین عزیزی است. در مجموع بیش از 21 نفر در تولید فیلم مردن به وقت شهریور نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 1 لیست از فیلم مردن به وقت شهریور یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم مردن به وقت شهریور 24 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از مردن به وقت شهریور پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم مردن به وقت شهریور، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: بازی، خوب، خوبی، جالبی، مشکل، هاتف و اثر.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم مردن به وقت شهریور در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم مردن به وقت شهریور 2 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم مردن به وقت شهریور 1 عدد، در بخش نقد فیلم مردن به وقت شهریور 3 عدد گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای حواشی فیلم مردن به وقت شهریور، دیالوگ برتر فیلم مردن به وقت شهریور، سوتی فیلم مردن به وقت شهریور هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
هاتف علیمردانی را بیشتر با آباجان می شناسیم. فیلمی که هاتف در ذهن ما جای داد. اما دو اثر دیگر را خیلی نمی توان سینما نامید.
"مردن به وقت شهریور" از آندسته فیلم هاست که گویی با بداهه ها همراه است. نمی توان سختی کار کردن با کودکان را نادیده گرفت.بهرحال بازی گرفتن از صبا گرگین پور و نوید لایقی مقدم و ترلان پروانه بعنوان کودکانِ این فیلم سینمایی بسیار مشکل می نمود!! اما اینکه سه کودک نقش های اصلی یک اثر را ایفا کنند، بهانه خوبی برای عدم نمایش قویِ آن اثر نیست. چرا که مجید مجیدی نشان داد با یک کودک نابینا هم میتوان قلب ها را تسخیر کرد. پس مشکل از بازیگران این فیلم نبود. مشکل فرمِ این اثر بود که بیشتر شبیه تکه هایی از مستند شوک(برنامه تحلیلی شبکه 3) شده بود تا فیلم سینمایی. گرچه بارها و بارها خانم "پوران درخشنده" و آقای "ابوالفضل جلیلی" به معضلات نوجوانان در ایران پرداخته اند و ده ها سریال(مانند "دوران سرکشی" از کمال تبریزی) در این زمینه ساخته شده است اما این معضلات با بزرگ شدن نوجوانان از بین نمی رود چرا که هر ساله یک نسل جدید از نوجوانان در ایران به روی کار می آیند که معضلات و مصائب شان با نسل قبل بسیار متفاوت است. پس ساختن چنین آثاری توقف ناپذیر است. و باید ساخته شود. اما نه اینقدر گل درشت و نخ نما و بی قافیه.
اگر قرار باشد از یک مشکل در جامعه پرده برداریم و آن را نقد کنیم؛باید این طرح مسئله به زیباترین و اساسی ترین شکل ممکن انجام شود. نه در حد یک مستند نیم ساعته!! بلکه به شکلی کاملاً جدّی و با بهترین فرم از لحاظ روایت و داستان سرایی. در ادامه نیز باید راه حل مدنظر را هم در فیلم بگنجانیم تا فیلم؛ فیلم بشود, نه فقط یک درام نصیحت پردازانه.
هاتف باید این حجم از انرژی و استعداد را اصولی تر و قاعده مندتر هدایت می کرد که متأسفانه نتوانست.
فیلم هیچ فرم خوبی نداشت. من حتی نتوانستم 5 دقیقه بطور مداوم به داستان وصل باشم.
قاب ها به گونه ای بسته شده بودند که من حس میکردم لنز به لُپِ بازیگران چسبیده است.
کاراکترها جان نداشتند و بازی در نقش زن دوم از سمت هانیه توسلی بشدت کلیشه شده.
فیلم پر از دست انداز و چاله بود که بشدت در ذوق و اشتیاق بیننده خدشه وارد میکرد.
بطور کل فیلم محتوی داشت اما یک فُرم که بخواهد در خدمت محتوی باشد؛نه.
پرداخت فیلم خیلی متوسط بود و با این نوع روایت کردن قصه، پایان کلیشه ای هم براش پیش بینی میشد!