مغزهای کوچک زنگ زده

‏مغزهای کوچک زنگ زده‏ (1396)
‏Sheeple‏

7.9
رای شما:
0/10
بر اساس رای 1516 کاربر
110 دقیقه
درام
اکران شده در 1397/07/04

خلاصه داستان فیلم سینمایی مغزهای کوچک زنگ زده
میگن اگه چوپان نباشه گوسفندها تلف می‌شن٬ یا گرگ بهشون میزنه یا از گرسنگی می‌میرن٬ جون مغز ندارن. هرکی که مغز نداره به چوپان احتیاج داره٬ یه چوپان دلسوز... چوپان حکم پدر گوسفندها رو داره٬ آدم بدون پدر هیچی نیست. اون چوپانه ما همه گوسفنداشیم٬ اون به ما میگه کی بریم٬ کجا بریم٬ چیکار کنیم٬ کی بشینیم٬ کی پاشیم٬ کی بمیریم.

برنده 4 و نامزد 12 سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر
63 امین اثر از 50 فیلم برتر منظوم
آهنگ تیتراژ فیلم مغزهای کوچک زنگ زده
مشاهده همه
پخش آنلاین موزیک
دانلود آهنگ

مغزهای کوچک زنگ زده

آهنگ تیتراژ مغزهای کوچک زنگ زده با صدای رضا کولغانی
علی فرهمند: نمی‌فهمم چرا باید تمام افراد این محل، عصیان‌گر و وحشی باشند! تنها به خاطر فقر؟ این که خیلی کاریکاتوری است و زرد؛ خیلی «ابد و یک‌روز»بازی است و البته که مونولوگ چند دقیقه‌ایِ «نوید محمدزاده» هم یادآور آن فیلم کذایی. هرچند که نمی‌توان اهمیت کیفیتِ تصاویر را -از عمق میدان‌ها تا قاب‌هایی که ترسیم موقعیت می‌کند- از یاد بُرد.
علی سالاری نسب: سیدی کارگردانی است که در همه‌ی فیلم‌هایش حتی فیلمی مانند اعترافات ذهن خطرناک من حرف‌هایی برای گفتن به مخاطب دارد،ولی فراتر از آنکه بخواهد حرفی بزند سعی بر آن دارد تا سینمایی عمل کند و فرمی منحصر به فرد در فیلم‌هایش داشته باشد
ساناز رمضانی: «مغزهای کوچک زنگ‌زده» از آن دسته فیلم‌هایی است که بعد از ترک سالن سینما همراهتان خواهد ماند و تا چند روز در فضای زرد و غبارگرفته فیلم اسیر خواهید بود و از خود سؤال خواهید کرد، چوپان کیست، گله کجاست؟
نیره رحمانی: فضای فیلم زنده و تاثیرگذار است، شخصیت‌ها جاندار و پذیرفتنی هستند و روابط آدم‌ها گرم به تصویر کشیده شده است. بهتر از همه اینکه در طول مدت زمان فیلم، ریتم پرکشش آن هیچگاه از نفس نمی‌افتد.
فیلم‌های سینمایی برتر جشنواره فجر؛ «دارکوب»، «جشن دلتنگی»، «مغزهای کوچک زنگ زده»، «اتاق تاریک»، «کار کثیف»، به‌عنوان فیلم‌هایی با محور پیشگیری از جرم توسط «قوه قضاییه»، معرفی شدند.
که «لادن ژاله‌وند»، «روح الله حجازی»، «علی قائم‌مقامی»، «محمود رضوی»، «بهروز شعیبی»، «سعید سعدی»، «هومن سیدی»، «پدرام شریفی» و «خسرو معصومی» از سوی هیات داوران پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه تقدیر شدند.
در نظرسنجی مجمع نویسندگان و منتقدان سینمای انقلاب دوره سال 1396، فیلم سینمایی «تنگه ابوقریب»، «به وقت شام»، «لاتاری»، به عنوان سه اثر برتر جشنواره فجر انتخاب شدند و فیلم‌های سینمایی «شعله‌ور» و «مغزهای کوچک زنگ‌زده»، به صورت مشترک در رتبه «پنجم» قرار گرفتند.
در فیلم سینمایی «مغزهای کوچک زنگ زده»، «حامد بهداد» و «نوید محمدزاده»، در به عنوان 2 برادر به ایفای نقش پرداخته‌اند.
سوتی های فیلم مغزهای کوچک زنگ زده (0 سوتی)
‏تنها کاری که برای بچه‌هات کردی این بوده که اول اسم همه شونو شین گذاشتی!
(نوید محمدزاده): شهروز (نوید محمدزاده ) : چرا به همه میگی دایی ؟؟؟
(نوید پورفرج) : چون اگه دعوا شد یارو فحش مادر نده !
(مرجان اتفاقیان): شهره: اون موقع که داشتین خفه ام میکردین خواهر تون بودم ولی الان دختر مردمم پس بذار برم!
جزئیات بیشتر از فیلم مغزهای کوچک زنگ زده
پخش کننده: نیکان فیلم
میزان فروش: 12،766،188،000 تومان
سوالات نظرسنجی ( 8 سوال)

فیلم ارزش یک بار دیدن را دارد؟


فیلم از لحاظ فنی و هنری باکیفیت ساخته شده است؟


تیم بازیگران، نقش‌ها را خوب بازی کردند؟


داستان و ساختار فیلم غیرتکراری و جدید بود؟


حرف و پیام فیلم، مفید و ارزشمند هست؟


بعد از پایان فیلم به آن فکر می‌کردید؟


فضای فیلم با فرهنگ خانواده شما سازگار است؟


فضای فیلم مناسب کودکان است؟

نظر خود را ثبت کنید
ارزیابی مردم از فیلم مغزهای کوچک زنگ زده (از مجموع 141 رای)

ارزش تماشا
9.0
خوش ساخت
9.2
بازیگری
9.2
خلاقانه
8.1
محتوای مناسب
7.9
تفکربرانگیز
8.4
مناسب خانواده‌
6.3
مناسب کودکان
1.7
رای شما:
0/10
حداقل کارکتر بررسی: 0 /60
بررسی‌های مردم درباره فیلم مغزهای کوچک زنگ زده (450 بررسی)
آنا جون
بدترین فیلم قاتل باید کشت اصلا ابدا نمیشه نوشت حرومی بی شرف .......... صفر
..........
1 لایک
0 نظر
2 هفته قبل
مائده یونانی
فیلمی تلخ بودو در عین حال جوری بود که ادم بهش فکر کنه تاثیر گذار بود
1 لایک
0 نظر
1401/06/07
پدرام استقلالی
این فیلم واقعا عالی بود. به ویژه بازی تحسین برانگیز نوید محمدزاده
2 لایک
0 نظر
1400/10/08
بنیامین یوسفی
واقعا فیلم عالی بود ولی اگر روی موسیقی فیلم بیشتر مانور میدادن بهتر بود آقای سیدی عزیز.
بنیامین یوسفی بازیگر
1 لایک
0 نظر
1400/05/28
محمد
خطر لو رفتن داستان
فیلم متوسطی بود اما متوسط رو به بالا ، هومن سیدی کارگردان خیلی خوبیه اما فیلمنامه نویس بهتریه ، حداقل در این فیلم هرچند کارگردانی فیلم به اندازه ی راضی کننده خوب بود ولی متوسط و حداقل قاب بندی هاش و فیلمبرداری خیلی بهتر از کسایی بود که فیلمای تماما سیاه نماشون با قاب بندی ها و فیلمبرداری افتضاح چند تا چند تا از جشنواره های مختلف جایزه میگیرن و بازیگر های مشترک با این فیلم هم دارن. فیلمنامه خیلی خوب بود و بهتر از کارگردانی اما ایده و طرح اصلی یکم ناقص بود میتونست جزئیات بیشتری داشته باشه اما نداشت. بازی بازیگر ها هم چنگی به دل نمیزد نوید محمد زاده بازی خوبی داشت و از بقیه فیلماش بهتر بود و بعد از چندتا فیلم با بازی مثل هم بالاخره به لطف خاص بودن کاراکتر و جزئیاتش و به لطف فیلمنامه بازیش متفاوت بود و خاص هرچند که ضعف هایی هم داشت فرهاد اصلانی هم بازی نسبا خوبی داشت اما قبل از این فیلم بازی های بهتری رو هم ازش شاهد بودیم. در کل همونطور که بالا هم نوشتم متوسط رو به بالاست و یکی از ضعف های فیلمنامه اینه که انسجام کافی نداره و بخاطر پایان بازی که داره جواب خیلی از سوالات بیننده رو نمیده ولی این پایان باز خودش یه نقطه ی قوت هم حساب میشه جوری که مثل بیشتر فیلمایی که پایانشون بازه بیننده ای که جذب کرده رو اصطلاحا میذاره توی خماری و باعث میشه بیننده به این فکر کنه که بعد از این چی میشه؟ چطور میشه؟ و هزار جور ادامه برای داستان این فیلم توی ذهنش طراحی کنه ، و یه نکته ی دیگه که نقطه ی قوت هم حساب میشه اینه که این فیلم بر خلاف اکثر فیلمای از این دست که متاسفانه اجتماعی نامگذاری میشن (نمیخوام از لفظ سیاه نما استفاده کنم) این فیلم به جز حس منفی ، حس مثبت هم به بیننده منتقل میکنه مثل سروسامون گرفتن و بهتر شدن زندگی چندتا از کاراکتر ها و خود کاراکتر اصلی و دستگیر شدن شکور. خلاصه که اگر میخواید یکم از زندگی روزمره فاصله بگیرید و یه فیلم معمولی اما خوش ساخت رو ببینید که یکم حس منفی که ازش درست بگیرید و کمی هم حس مثبت بهتون منتقل کنه این فیلم رو ببینید تا برای زمان کمی سرگرم بشید و در کنارش وقتتون رو به بطالت نگذرونده باشید و هدر نداده باشید.
0 لایک
0 نظر
1399/10/08
محمد فیلم بین
بعد از کار و با خستگی بالاخره فرصتشو پیدا کردم این فیلم دانلود کنم و نشستم پای فیلم
عجب فیلمی بود چقدر خوش ساخت چقدر سیدی ظرافت نشون داد از همون قاب اول محو فیلم شدم
فیلمبرداری روی دست برعکس لاتاری اعصاب خرد کن نبود بازی های بی نظیر مخصوصا نوید محمد زاده چند وقت بود همچین بازی ای بهم نچسبیده بود چقدر خوب بود این پسر یه بازی سطح جهانی داشت چطور این بازیو نادیده گرفتن ؟
استعداد یابی شاهکار سیدی پور فرج برای اولین کارش واقعا حیرت زدم کرد اصلا انتظار نداشتم ازش اینقدر راحت بازی کنه
کارگردانی با کیفیت فیلمنامه قوی صحنه پردازی و صدا گذاری عالی انگار همه چی دست به دست هم داده بودن سیدی کارشو به بهترین نحو جلو ببره
همه اینا نیازمند یه پایان بی نقص بود که بشه از این فیلم به عنوان شاهکار نام برد ولی سیدی توی ایستگاه اخر کم اورد اصلا پایانش راضیم نکرد ولی فکر به اینکه اینکار باعث بشه کارای با کیفیت تری از سیدی ببینیم راضیم کرد
به امید اینکه در اینده ی نزدیک پرچمدار فیلمسازی ایران بجای حاتمی کیا و مجیدی سیدی بشه
9 لایک
0 نظر
1399/07/01
ابوالفضل
خیلی خفن بود. فقط همین و میتونم بگم
3 لایک
0 نظر
1399/04/27
علیرضا
فیلم قشنگیه مجابتون میکنه بشینید تا اخر ببینید و بازی درجه یک فرهاد اصلانی
4 لایک
0 نظر
1399/04/01
پارسا شیروانی
خطر لو رفتن داستان
نقد فیلم مغزهای کوچک زنک زده

چوپان و گوسفند ، گوسفند و چوپان

مغز های کوچک زنگ زده پنجمین فیلم هومن سیدی در جایگاه کارگردان و به عقیده ی بسیاری از اهل فن که تا به این لحظه فیلم را دیده اند کامل ترین و بهترین اثر اوست .

در این مورد که فیلم آخر سیدی پخته ترین فیلم اوست (همچنین فیلم مورد علاقه ی بنده در بین آثار او در کنار سیزده) شکی نیست اما به عقیده ی نگارنده ، فیلم اوج نقطه ی فیلمسازی سیدی نیست و همچنان ایراداتی در آن دیده میشود (هرچند کفه ی ترازو صد در صد به سمت ویژگی های مثبت فیلم سنگینی میکند) ، ایراداتی که کمی جلوتر و بعد از بررسی کلی فیلم در این یادداشت به آن ها می پردازیم .
فیلم از هر نظر برای سیدی پیشرفت محسوب میشود ، چه سیدی فیلمنامه نویس و چه سیدی کارگردان .
در اینجا مشخص است که نسبت به چهار اثر قبلی وقت بیشتری برای فیلمنامه گذاشته شده است و سیدی تنها به دنبال ایده ی اولیه ی خوبی که بتواند به وسیله ی آن از فرم و قاب بندی های مورد علاقه ی خود استفاده کند نبوده است و متن و ایجاد چفت و بست های درست در آن را نیمه کاره رها نکرده است ( ایراد گفته شده به بیشترین مقدار در اثر سوم او یعنی اعترافات ذهن خطرناک من محسوس بود ) .

در کارگردانی نیز سیدی به پختگی و چیره دستی خوب و قابل قبولی در استفاده از فرم مورد نظرش رسیده است و این چیره دستی در چند سکانس از جمله درگیری دو گروه اوباش کاملا پیداست و فضاسازی خوب و میزانسن های قابل قبول و در کل کارگردانی خوب سیدی تماشاگر را به خوبی با داستان غریب کاراکتر های فیلم همراه میکند .

یکی دیگر از نکات مثبت فیلم بدون شک بازی های قابل توجه فیلم است . نوید محمد زاده متفاوت و چشمگیر ظاهر شده است (صد البته گریم فوق العاده ی ایمان امیدواری به بازی او کمک شایانی کرده است ) و با اینکه نقاط اشتراکی با نقش هایش در فیلم های دیگر میبینیم به خوبی از تکرار دوری کرده است و نقشی را که تا حدودی شبیه بعضی نقش هایش است را با اضافه کردن چند المان و ویژگی خاص (مثلا در نوع حرکت و راه رفتن) متفاوت ایفا کرده است .
فرهاد اصلانی و فرید سجادی حسینی قابل قبول ظاهر شده اند .
بازیگران کمتر شناخته شده و یا نابازیگرانی که کاملا از عهده ی نقش بر آمده اند و باورپذیر ظاهر شده اند ؛ از جمله بازیگر کاراکتر امیر ( نوید پور فرج ) که قطعا می توان آینده ی خوبی در بازیگری برایش متصور بود و گمان می کنم نام او را بیشتر در سال های آینده خواهیم شنید .
فیلمبرداری بسیار خوب پیمان شادمانفر و موسیقی هماهنگ با اتمسفر فیلم بامداد افشار نیز کمک ویژه ای برای فضاسازی فیلم بوده اند .

پس از اشاره به تمام ویژگی های مثبت اثر اشاره به چند نکته خالی از لطف نخواهد بود :

* این قسمت از نوشته قسمت هایی از داستان فیلم را لو می دهد *

فیلم از جایی به بعد (بعد از سکانس درگیری پلیس و اوباش و با ورود فیلم به یک ساعت دوم) تا حدودی دچار افت ریتم و حتی تا حدودی تغییر لحن می شود که تا حدودی باعث جدایی شدن تماشاگر از داستان میشود و اگر فیلم از اینجا تا پایان نیز ریتم خوب یک ساعت اول را حفظ می کرد نتیجه بسیار بهتر نیز می شد . (مشکلی که مشابه آن در فیلم دوم سازنده اش یعنی سیزده نیز محسوس بود)

اما مشکل اصلی نیمه ی دوم ، اشکالات فیلمنامه است ، اشکالاتی که پس از یک ساعت آغازین خود را نشان می دهند .
دقیقا مشخص نیست از اینجا به بعد چه اتفاقی قرار است بیافتد ؛ تماشاگر شاهد چند اتفاق است که نشان می دهد احتمالا قرار است فیلم با آن اتفاق جلو برود اما تقریبا نیمه کاره رها می شوند ؛ آیا قرار است شاهد دلدادگی شاهین به همکار خواهر ناتنی اش باشیم؟ (با توجه به دیدار و نوع گفت گوی آنها جلوی آرایشگاه زنانه) ، آیا قرار است شاهد جابجایی قدرت از شکور به شاهین باشیم؟ یا به نوعی همان جابجایی گوسفند و چوپان(که در طی چند سکانس مقدمه چینی این داستان را میبینیم ) و یا . . . البته که در پایان متوجه این نکته که در نهایت شاهین و شکور (البته شکوری که به نوعی از اینجا به بعد راهش توسط برادرش شهروز ادامه پیدا میکند) راه و مسیرشان از هم جدا می شود (و سیدی این جدا شدن مسیر آنها را به وسیله ی آن صحنه ی روبرو شدن شاهین و شهروزی که از زندان آزاد شده است بسیار خوب به تصویر می کشد) و به نوعی تحول شاهین را میبینیم اما امکان اینکه مقدمه چینی بهتری برای این تحول در نظر گرفته می شد نیز بود (البته که مقدمه چینی برای رسیدن به این موضوع را داریم اما جای کار بیشتری داشت و کمی در لحظاتی به مخاطب گرای اشتباه داده می شود و تماشاگر را در لحظاتی هر چند اندک به بیراهه می کشد ) .
سیدی در کارگردانی به پختگی بسیار خوبی رسیده است و سبک خود را کاملا پیدا کرده است و امضای او را می توان پای اثرش دید . هر چند سبکی که سیدی در کارگردانی پیدا کرده متاثر از فیلم بین بودن این کارگردان و پیگیری سینمای دنیا است و حتی شاید در جاهایی استفاده از بعضی عناصر فیلم های مورد علاقه اش را در فیلم هایش میبینیم و حتی شاید در قسمت هایی حس کنیم اثر او کلاژی است از فیلم هایی که دوستشان دارد که به هیچ عنوان ایرادی نمی توان به آن گرفت چرا که حاصل کار هویت مستقل خود را دارد و قطعا اینکه بتوانی با استفاده از ترکیب چند اثر هنری ، اثر هنری نو و با هویت مستقل خود را بسازی کار قابل توجه و ویژه ای انجام داده ای . نکته ی دیگر این که سیدی بومی سازی و ایرانیزه کردن فضاها و عناصری که از آنها الهام میگیرد را نیز به خوبی بلد است ، اگر به عنوان مثال در قسمت هایی از فیلم خود از فیلمی تاثیر میگیرد که داستان باند تبهکاری ای است در حومه ی شهری در برزیل ، بلد است چگونه فضایی با شباهت هایی به آن فضا را برای تماشاگر ایرانی درست کند و حتی موسیقی آمریکای جنوبی آن فیلم را نیز به موسیقی بومی اما با حال و هوای شبیه به آن تبدیل می کند . پس در جواب منتقدانی که سیدی را به تاثیر گرفتن از آثاری دیگر متهم میکنند می توان این اطمینان را داد که او اگر هم تاثیری میگیرد راه و رسم این تاثیر گرفتن را به خوبی می داند .

در آخر باید گفت مغز های کوچک زنگ زده بی شک یکی از بهترین فیلم های این دوره از جشنواره است (اگر بهترین آن نباشد) و سیدی را پس از تماشای اثر پنجمش می توان یکی از مهم ترین فیلمسازهای نسل خودش دانست هرچند تعدادی نکته ی منفی کوچک هنوز دیده میشود (به عنوان مثال ارجاعاتی که ناخواسته یا خواسته در این فیلم و در سکانس حیاط خانه به ابد و یک روز و نقش محمد زاده در آنجا میدهد یا هنگامی که در خشم و هیاهو طناز طباطبایی را در چادر زندان میبینیم نقش او در فیلم هیس دخترها فریاد نمی زنند به ذهن متبادر می شود) .
به شخصه مشتاقانه در انتظار فیلم بعدی هومن سیدی هستم و پس از تماشای اثر آخرش نام او را در فهرست فیلمسازهای مورد علاقه ام پررنگ تر میکنم
2 لایک
0 نظر
1399/02/25
حمیدرضا
فیلم قابل اعتنا و خوب و جز معدود تولیدات قابل قبول سینمای ایران فیلمنامه کارگردانی و بازی های بسیار عالی
1 لایک
0 نظر
1398/06/23
مهدی فرهمند
«این گروهِ خشن...»
مغزهای کوچک زنگ زده،پنجمین فیلم بلند هومن سیدی،درمقام کارگردان به شمار میرود ومیتوان گفت بهترین فیلم او تا به امروز از لحاظ کارگردانی است.سیدی در مغزها،به معضلات وناهنجاریهای اجتماعی،فقر،قاچاق سلاح و موادمخدر،مشکلات حاشیه نشینی وتبعات آن می پردازد.فیلم سیدی را میتوان یک فیلم شبه گانگستری دانست که از خیلی جهات،تحت تاثیر سینمای اسکورسیزی است ودرسینمای خودمان،قدری شبیه ابد ویک روز است.همان فضای تلخ و گزنده با همان خانواده ازهم پاشیده ای که در روابطشان،احترام و ادب معنا ندارد!سیدی مکان خانواده داستانش را درناکجاآبادی طراحی کرده که هیچ جغرافیای دقیق ومشخصی ندارد!شخصیتهای فیلم سیدی،جانوران عجیب وغریبی هستند که هیچگاه به سیاهی مطلق نمیرسند!مثلا پدر خانواده(فرید سجادی حسینی)که ازقضا شخصیتی منفعل،بدرد نخور وگاهی کمیک است،درجایی بر سر جنازه همسرش،های های اشک ماتم میریزد!و درجایی دیگر،خرمای ختم همان زن را مُشت کرده وبه جیب میریزد!یا شاهین(نوید محمدزاده) که در سکانسهایی،یک‌ کاراکتر درنده خو،عصیانگر و عصبی است و درجایی مانند یک‌ کودک کمی شیرین عقل!در وانِ کثیفش،حمام آفتاب میگیرد!این طور به نظر میرسد سیدی درطراحی شخصیتهایش،هرجا خشونت و سیاهی به اوج رسیده،تعمدا ترمزشان را کشیده وبا نوعی خودسانسوری،فضارا تلطیف کرده!مغزهای کوچک،اما چند سکانس کم نظیر دارد که بدون شک بهترینشان،سکانس درگیری و دعوای گروهی است.یک دکوپاژ استثنایی از سیدی،فیلمبرداری بی نقص پیمان شادمانفر و موسیقی جذاب بامداد افشار سکانسی ماندگار درتاریخ سینمای ایران رقم زده.بازی خوب بازیگران و به ویژه فرهاد اصلانی(درنقش شکور)از دیگر نکات بارز فیلم سیدی است‌.البته پیام فیلم راهم نباید نادیده گرفت.آنچه سیدی در ابتدا با یک نریشن زیرکانه بیان میکند و درانتها نیز با یک نریشن هوشمندانه وسرشار از کنایه دیگر،فیلمش را می بندد!
«لطفا گوسفند نباشیم...!»
17 لایک
8 نظر
1398/05/21
یاور
با اختلاف
بهترین نقد شما در منظوم و بهترین نقد چند وقت اخیر دنیای منظوم
بسیار متفاوت و زیبا نوشتید 🌼
8 لایک
1398/05/21
مهدی فرهمند
از لطف شما سپاسگزارم جناب یاور عزیز⁦❤️⁩🌺
1 لایک
1398/05/21
نیلا مفید
خیلی عالی👏👏اون سکانس دعوا که گفتید واقعا عالی بود.اوج خشونت و عقده گشایی رو به بهترین شکل ممکن اجرا کرده بودن
5 لایک
1398/05/21
نیلا مفید
آره.موافقم با نظر شما
1 لایک
1398/05/21
پویان حلاج
نقدی دقیق.عالی و موشکافانه.تشکر از حضور جناب فرهمند
3 لایک
1398/05/21
علی فیلم بین
👌👌👌👌👏👏👏
1 لایک
1398/05/21
سعید صادق وزیری
👏👏👏👏👍👍
1 لایک
1398/05/21
مهرداد فاضل
درمورد شخصیت پردازی به نکته بسیارخوبی اشاره کردید.تکلیف بیننده با شخصیتها مشخص نیست که آیا کمدی هستند یا دراماتیک؟!/نقد بسیار عالی نوشتید👏👏👏👏
2 لایک
1398/05/24
یاور
جایزه بهترین بازیگر مرد سال1397 از طرف اکادمی سینما سینما به نوید محمدزاده برای فیلم مغزهای کوچک زنگ زده اهدا شد 🌼👑
4 لایک
1 نظر
1398/05/19
طرفدار میلی بابی براون
تو هم اگه تو اپارات داشتی میدیدی؟؟
0 لایک
1398/05/19
سپیده علیمرادی
داستان خاصی هم نداره البته بنظرم . یک تیکه از زنگی اونها رو به نمایش میذاره
1 لایک
0 نظر
1398/04/31
سپیده علیمرادی
یک فیلم عای از جهت نوع فیلمبرداری و صدا گزاری ...داستان فیلم هم که یک واقعیت تلخه زندگی قشر ضعیف جامعه...
0 لایک
0 نظر
1398/04/31
طرفدار میلی بابی براون
موافقم
1 لایک
1398/04/01
ک-ش
با این حرفتون کاملاً موافقم و در نظری که پیرامون فیلم دارکوب نوشتم عنوان کردم که دادن سیمرغ به آقای هاشم پور واقعاً توهین بود به ایشون و صد البته باید بگم در لحظاتی از فیلم واقعاً نبود شخصیت شکور با بازی آقای اصلانی حس می شد،شکور شخصیتی بود که حضورش تو فیلم قابل طلبیدن بود.
2 لایک
1398/05/24
دارا
دوست نداشتم تموم بشه!!!
آخرین باری که این حسو نسبت به یک فیلم داشتم ماجرای نیمروز بود
یک اثر پخته و درخشان
1) فضا سازی و چهره پردازی و فیلم برداری عالی که البته انقدر درگیر روایت فیلم میشی که نمیرسی به اینا فکر کنی!
2) بازی ها بسیار عالی. برای همه بازیگر ها یک شخصیت پردازی قوی تعریف شده بود و از اونها به بهترین نحو بازی گرفته شده بود (و باز هم نوید محمد زاده که واقعا قابل تحسین بود). البته گاهی همشون یهو خیلی فیلسوف میشدن و دیالوگای سطح بالایی میگفتن که به شخصیتشون نمیخورد.
3) اما جذاب ترین ها :
جذاب ترین بازی : نوید پور فرج که واقعا شخصیت باحالی!! رو در اورده بود و واقعا با استعداده
(در بین شخصیت ها البته نقش پسر کوچولو شهروز واقعا قابل تامل بود و واقعا جا داره قسمت دوم این فیلمو بسازن در مورد اون! این جور آدمای کله خر واقعا ترسناکن و غیر قابل پیشبینی)
جذاب ترین صحنه : به جرئت همه جای فیلم خصوصا لحظات دلهره آورش مثل کشتن زنه (نمیگم تا لو نره!!)
4) یک نمره ای که کم دادم واسه اینه که تم ایرانی نداشت این فیلم. انگار دنیای فیلم توی مکزیک هست!! ولی در کل فیلم کامل هست و اگر 10 هم بدهند حقش هست.

در کل 2 مورد شخصیت پردازی های حرفه ای و فیلم نامه سنگین و پخته این فیلمو یک اثر ماندگار کرده
در مورد محتوا هم
تشبیه گوسفند و چوپان واقعا قابل تامل هست
واقعا چقدر از زندگی هامون گوسفند گونه!! شده
چقدر مستقل هستیم
مثلا همین پول
اگر چوپان های بزرگ اقتصادی مثل دولت چند ماه حقوق کارمندارو نده یا بانک ها چند ماه سود پول های سپرده گذارارو ندن
چقدرشون میتونن رو پای خودشون وایستند؟
8 لایک
3 نظر
1398/02/26
سید محمد موسوی
سلام.
بررسی خوبی بود برادر. مخصوصاً دوخط آخر
2 لایک
1398/02/26
یاور
خیلی عالی و کامل👌

فقط درمورد اینکه تم ایرانی نداشت به نظرم اشتباه کردید
دهه هفتاد اگر به پایین شهر تهران میرفتید همچنین چیزایی کاملا عادی بود که مثلا یکی از نمونه هاش اون درگیری گله ای بود
ولی خب فیلم هم درمورد دهه هفتاد ساخته نشده بود و برای زمان حال بود
میشه گفت ایرادش این بود هومن سیدی نتونسته بود واضحه زمانی خوبی رو به تصویر بکشه
2 لایک
1398/02/26
دارا
فضای ترسیم شده فیلم همین الانشم هست توی مناطق فقیر نشین
منظورم از تم ایرانی این نبود
بلکه این بود که من به اون فیلم ایرانی ای 10 میدم که بخشی از فرهنگ و آداب و رسوم ایرانی رو توش ببینم یا چهره و وجهه قشنگی از زندگی ایرانی رو نشون بده
2 لایک
1398/02/26
سید محمد موسوی
آقا ی سوال فرعی. از حاج مرتضی خبر داری؟؟ رفت که رفت؟؟ یا هست که رفت؟
0 لایک
1398/02/26
یاور
فک کنم رفت که رفت حدود یک ماهه چیزی ازش ندیدم
0 لایک
1398/02/26
سید محمد موسوی
ی چند نفری رفتن که رفتن... عجیبه. ی اتفاقی دارم میوفته ک ما بیخبریم
1 لایک
1398/02/28
امیر نوربخش
مرتضی و یونس و ارمان معمولا یه مدت نمیان بعد پیدا میشن
تابستون منظوم شلوغ میشه و قشنگ سر کوچیک ترین چیز بحث میشه !!!
1 لایک
1398/02/31
یاور
فیلم ایرانی مورد علاقه من سرانجام در شبکه نمایش خانگی(:

توزیع سه شنبه از تصویرگسترپاسارگاد
2 لایک
1 نظر
1398/02/22
سید محمد موسوی
هومن سیدی دیوانه میکنه آدمو با این کاراش...من هنوزم میشیم فیلم سیزده رو میبینم،انگار بار اوله.
2 لایک
1398/02/23
سید
کثافت بزنن به اون خون نجست که «بچه ی مردمو» زدی
نوید محمدزاده
#دیالوگ_تأثیر_گذر
0 لایک
0 نظر
1398/01/21
ملیکا منتظری
بینهایت جذاب و دیدنی، قطعا آقای سیدی و محمدزاده نوابغ سینمای ایران هستند.
6 لایک
2 نظر
1397/12/27
سید محمد موسوی
سلام.
بله.قطعاً هستن.من با تیپ سازی موافق نیستم اما خب یه سری نقش هایی هست که نوید محمدزاده بهتر از بقیه اجرا می کنه.
1 لایک
1398/01/10
مهدیان
دقیقا 👍.... فیلم جالبی بود
0 لایک
1399/04/04
یاور
طرف به مغزها سه داده از ده بعد کپشن گذاشته انتخاب بهترین فیلم چهل سال چقدر داره حال میده
سیرک کردن منظومو قشنگ(؛
3 لایک
3 نظر
1397/12/11
امیر نوربخش
:(
0 لایک
1397/12/11
آرتاس منتیل
البته اگه مارو حیوون های سیرک منظوم حساب نکنی و یه بلا نسبتی بگی ممنون میشیم :)))
0 لایک
1397/12/12
یاور
شما سلطانی❤
0 لایک
1397/12/13
پرزیوال
منظوم این طرح 40 فیلم برترتون خیلی ضعیفه
بهتره اول اپلیکیشن و سایتتون رو سروسامان بدید بعداً برید دنبال این جور کارا
1 لایک
11 نظر
1397/12/09
الهام فرهنگ
چطور مرد همیشه غر غرو؟
من که کل فامیل و دوستامون شرکت کردن
خیلی داره حال میده.
انصاف هم خوب چیزیه
والا
0 لایک
1397/12/09
پرزیوال
درست صحبت کن یکم فرهنگ داشته باش بی فرهنگ
وقتی هنوز برنامه ضعیف و اطلاعات فیلم ها بسیار ناقص و پر از غلط هست چه حالی میده
1 لایک
1397/12/10
یاور
منظوم معتبر ترین اپ سینما و تلوزیون
انتخاب بهترین فیلم چهل سال سینمای ایران
مغزهای کوچک نزدیک به یک نمره افت کرده به خاطر رای های مضخرف امثال شماها

بعد حال میده!دقیقا کجاش حال میده!؟به گند کشیدن معتبر ترین سایت سینما حال میده؟
0 لایک
1397/12/11
آرتاس منتیل
چه عجب خانم فرهنگ شمارو ملاقات کردیم تو منظوم ! کجایید پس ! پرویزال دیگه مثل سابق نیست بابا چرا بهش میگیرید !
خیلی خوب شده خداییش ! قبلا سینمای ایران رو میکوبید ولی الان بهتر داره بررسی مینویسه !
0 لایک
1397/12/12
آرتاس منتیل
پریزوال جان منظوم که زیرساخت خوبی داره نسبت به بقیه ! البته اره اطلاعاتش کمه و ناقص ولی من نسبت بقیه جاها خیلی بهتر دیدمش خداییش !
کمپین هم ایراداتی بهش وارد بود ولی در حد چند خمورد جزئی ! کلش که ایده جالبی بود !
0 لایک
1397/12/12
آرتاس منتیل
یاور جان فازت چیه ! نمره 7.9 مگه کمه !؟!؟ تازه 4امین اثر منظوم هم هستش ! نمره نزدیک 8 بودن اصلا بد نیست ! واقعا مغز رو در حد 9 میدونی یعنی ؟!؟
0 لایک
1397/12/12
یاور
بله دقیقا لیاقت نه میدونم این فیلمو
میدونم الان می خوای بگی پ گیم اف تروز چی و همه این حرفای تکراری
ولی دقیقا به نظر من این فیلم بین فیلمای ایرانی لیاقتش نه از ده هست(:
0 لایک
1397/12/13
پرزیوال
ک ش من که رای دیگران رو مزخرف دونستم؟؟؟؟؟؟
0 لایک
1397/12/15
ک-ش
دوست گرامی هر شخصی نظر خاص خودش رو داره ممکنه یه فیلم از نظر من صد باشه و از نظر شخص دیگری سی،شما هم بهتره به نظر آدما احترام بذارین،من در رای گیری چهل فیلم برتر شرکت نکردم چون تمام این فیلم هارو ندیدم پس شرکتم به نظر خودم اشتباه بود،اما اینکه شما بخواین رای دیگران رو مزخرف بدونید اصلاً درست نیست همونطور که ندیده به یک فیلم نمره دادن درست نیست.
0 لایک
1397/12/15
ک-ش
دوست گرامی پریزیوال منظورم آقا یاور بود نه شما واسه همین مزخرف رو مثل خودشون نوشتم (مضخرف) تا متوجه بشن اما گویا بی فایده بود.
0 لایک
1397/12/15
یاور
پیامتونو دیدم
ولی راستش بی ارزش تر از چیزی بود ک وقت بزارم برای پاسخ دادن......
خودتون میگید هرکس نظر خودشو داره
نظره منم اینه پس دخالت نکنید(؛
0 لایک
1397/12/16
عاطفه خراسانی
فوق العاده حتما ببینین😍
2 لایک
0 نظر
1397/12/04
رضا خزائیان
فوق العاده عالی بود
1 لایک
0 نظر
1397/12/01
سید
امتیاز مغزها قبل مسابقه: 8.5
امتیاز مغزها بعد مسابقه:8
اعتبار منظوم قبل مسابقه:10
اعتبار منظوم بعد مسابقه:5
2 لایک
2 نظر
1397/12/01
یاور
سید عالی باهات موافقم

واقعا باعث تاسفه برای منظوم
مارمولک رتبه اولو داره بین یک عالمه فیلم درجه یک ایرانی
چی باید گفت...

1 لایک
1397/12/02
آرتاس منتیل
چه عجب اینجا سید 5 دادی نگفتی 0 !
صرفا جهت اطلاعت یاورجان مارمولک واقعا میتونه بهترین فیلم ایران باشه، شما اگه تونستنی بگی چه ژآنریه !
کمدی، سیاسی، مذهبی، درام، قصه پردازی و ...
نحوه روایت داستان و فرم و محتوا هم که حرف نداره !
اینقدر این فیلم رو دست کم نگیر !
0 لایک
1397/12/12
آرتاس منتیل
سحر علیمردانی که 10 داده ! چی میگی ! چرا هی الکی به منظوم میگیری :)))
0 لایک
1397/12/12
یاور
بعد اینکه دید پیاممو تغییر داد
0 لایک
1397/12/13
سحرعلیمرادی
خیلی از این فیلم رو دوست دارم
2 لایک
0 نظر
1397/11/30
رضا صفری
فیلم خوبی بود با کیفیت متوسط رو به بالا
2 لایک
0 نظر
1397/11/27
علی
بهترین فیلم تاریخ سینمای ایران
شاهکار بازیگری نوید محمد زاده و کارگردانی هومن صیدی
0 لایک
0 نظر
1397/11/25
یاور
انتخاب بهترین فیلم چهل سال شروع شدا
ببینم طرفدارای مغزها چیکار میکنن😂
1 لایک
1 نظر
1397/11/25
آرتاس منتیل
جالبه اول کمپین انتظار داشتی که مغز ها بشه 1 حالا که نشده داری کل کمپین منظوم رو میبری زیر سوال یاور ؟
فنیزم تا چه حد !
من انتظارم از تو بیشاتر از ایناست!!
0 لایک
1397/12/12
مهدی فروزنده
بهترین فیلم چند سال اخیر
0 لایک
0 نظر
1397/11/22
یاور
فیلم بین نمیدونی مغز ها کی میاد؟هلاک شدیم به مولا😓
2 لایک
2 نظر
1397/11/13
فیلم بین
سال دیگه
0 لایک
1397/11/15
یاور
😒😓😵
0 لایک
1397/11/22
آرتاس منتیل
این نظرتو بعد از فیلم های جشنواره فجر هم دوباره میپرسم ازت
0 لایک
1397/10/29
یاور
درود برتو هموطن😍❤😂
0 لایک
1397/10/29
یاور
امسال جشنواره فیلم خوب زیاد داره ولی فیلمی که درحد مغزها و ابد و یک روز باشه فک نکنم داشته باشه مگه اینکه متری شیش و نیم بخواد خودی نشون بده
1 لایک
1397/10/29
آرتاس منتیل
زود قضاوت نکن
1 لایک
1397/10/29
سید
البته من به سرخپوست هم امیدوارم
بعیده نوید محمد زاده و پریناز ایزدیار فیلم ضعیف قبول کنن
و دو اینکه نیما جاوید میتونه بدرخشه
3 لایک
1397/10/30
یاور
جنابعالی هم خیلی کم دادی هشت یا نه بهترین امتیاز
0 لایک
1397/10/29
آرتاس منتیل
کم دادم ؟سلام دوست خوبم !
شما چند فیلم میبینی در سال ؟ میشه یه چند تا فیلم بهم بگی ! چون من نسبت به فیلم هایی که دیدم و همچنین سطح کیفی فیلم ! فیلم نامه، محتوا نمره 7 دادم تازه با ستاره دوست داشتن ! یعنی در واقع از لحاظ فنی 6 محسوب میشه ولی 1 ستاره رو هم آدم واسه دوست داشتن میده !
سوال اینجاست شما خودت داری میگی هشت یا نه ! چرا 10 دادی ؟ این نگاه صفر و صدی خیلی مسمومه ! اصلا به سینما کمک نمیکنه !
1 لایک
1397/10/29
یاور
داداش من فیلمای سال هشاد و هشت به بعد تقریبا همرو دیدم مگه اینکه خیلی چرت باشه...خدایی هیچ فیلمی به این نمیرسه کلا ادم رو میبره تو یه دنیای دیگه ما خودمون تو محله ای زندگی میکنیم که حالا نه در این حد ولی توش به یکی چش تو چش شی مواد میده دستت.....خدایی هرچقدرم ایراد داشته باشه بازم جزو سه فیلم برتر تاریخ سینماست با اختلاف بهترین ویژگیشم فضاییه که داره
0 لایک
1397/10/29
آرتاس منتیل
بحث من اینجاست که شما فقط داری آثار ایرانی رو مقایسه میکنی !
سخت در اشتباهی !‌منظوم آثار خارجی هم داره که با همین ستاره سنجیده میشه !
شما فکر کن مغز 10 باشه !‌ اینسپشن هم 10 باشه ! گاد فادر هم 10 باشه و ...
0 لایک
1397/10/29
یاور
ما به فیلمای خارجی کاری نداریم ما نسبت به یه فیلم ایرانی بهش ده میدیم
0 لایک
1397/10/30
علی فیلم بین
توی کلاس فیلم های ایرانی مغز ها واقعا حق اش 10 هم هست!
به قاطعیت اینو میگم.
1 لایک
1397/11/02
زهرا ~
کاش بیاین مثلا با هماهنگی همدیگه 10 تا معیار واسه سنجش هر فیلم مشخص کنین که همه بر اساس اون ده تا ستاره بدن اینطوری تقریبا یکم عادلانه تر میشه
1 لایک
1397/11/11
آرتاس منتیل
منم موافقم !
0 لایک
1397/11/11
زهرا ~
خب اگه موافقین شما یه لیست اراءه بدین بعد بقیه میان نظرشونو میگن موردی اضافه میکنن یا حذف میکنن
0 لایک
1397/11/13
سربازولایت
خارجی خارجی نکن
0 لایک
1397/12/07
یاور
ببخشید من بابت پیامم نعذرت می خوام به اشتباه گفتم نمایش خانگی منظورم فروش در سینما بود

شرمنده❤
2 لایک
5 نظر
1397/10/26
سید
به وقت شام بیشتر فروخت😐😐😐😐
0 لایک
1397/10/26
یاور
هرسایت یچیز زده

ولی پردیس ازادی تو استوریش زده بود سیزده میلیارد و صد
0 لایک
1397/10/27
آرتاس منتیل
پردیس آزادی که مرجع نیست !
منظوم آمارش درست تره !
0 لایک
1397/10/29
یاور
منظوم همه امارشو از سینما تیکت میگیره خودش اماری نداره




بجا این حرفا اون هفتی که دادیو بکن هشت😓
1 لایک
1397/10/29
آرتاس منتیل
خب همون سینما تیکت داره ! با حرفات خودتو میزنی که !
بازم سینما تیکت معتبره یا سینما آزادی ؟
0 لایک
1397/10/29
ماهی خیلی چرت بود یه مشت لات و بی سرو پا که خودشون خلاف بودن ولی برای یه خنده خواهرشونو کشتن که اون هم نمرد اصلا خوب نبود
1 لایک
1 نظر
1397/10/25
سید محمد موسوی
سلام.
خب خوبیه داستان همینجاست دیگه!! مغزشون اگر زنگ نزده بود که با خواهرشون اونکارو نمیکردن. بعدشم شاید زور داداش کوچیکه نرسید کامل خواهرشو خفه کنه. فیلمه دیگه !!
فیلم بدون ایراد نبود. خیلی ایراد داشت. اما ما ستاره هایی که میدیم رو به نسبت میدیم. برای اینکه میخوایم این قبیل کارگردان ها رو تشویق کنیم در درون خودمون و افراد رو به دیدن اینجور فیلمها دعوت کنیم . فیلمایی که با ایرادات فراوان بازهم یه حرفی برای گفتن دارن ؛ نه مثه تگزاس یا خانم یایا و غیره که فقط ابتذال تحویل مون میدن.
همین :)
0 لایک
1397/11/13
یاور
همه به مغزها ده بدید دهههه


یک خبر خوش
این فیلم در امار فروش شبکه نمایش خانگی از به وقت شام پیشی گرفت
1 لایک
3 نظر
1397/10/22
کارن
هنوز نیمده که
2 لایک
1397/10/22
سید
چرا الکی جو میدی باو
0 لایک
1397/10/23
سربازولایت
😂😂🤣🤣
0 لایک
1397/12/07
سید
امتیاز بده حاجی
0 لایک
1397/10/21
علی فیلم بین
وقتی بقیه ی فیلم های پرده رو دیده باشیم واقعا به ارزش این فیلم بیش تر پی می بریم!
1 لایک
1397/10/21
محمد حسن سهرابی
عالی بود
1 لایک
0 نظر
1397/10/13
محمد حسن سهرابی
عالی تر ازین فیلم ندیده بودم
2 لایک
0 نظر
1397/10/13
راد شهبازی
به نظرم فیلم اصلا ارزش این حجم از امتیازات بالای مخاطبان را نداره ، شاهکارهای سینمای کلاسیک و جهان هم در منظوم به اندازه این فیلم ستاره و نظرمثبت جذب نکردند ... اکنون هم در منظوم فیلم چهارمین فیلم برتر تاریخ سینمای ایران شده ... من بعید می دانم که این حجم از تعریفات در حد و اندازه فیلم باشد ! فیلمی که طبعا مانند بسیاری از آثار دیگر بی نقص نیست
2 لایک
1397/10/11
یاور
فیلم رو دیدی ک این حرفو میزنی؟؟؟
این فیلم بدون شک بهترین فیلم تاریخ سینمای ایرانه

داستان زندگیه نه فقط یک فیلم که یک ساعت سرگرمت کنه
0 لایک
1397/10/12
راد شهبازی
بنده فیلم را نه تنها یک بار ، بلکه دوبار دیدم و متوجه حرفتون هستم ! بنده خود قبول دارم که این فیلم یکی از بهترین فیلم هایی بود که امسال بر روی پرده رفت ؛ اما سوالم را دوباره تکرار می کنم :
آیا فیلم ارزش این حجم از تعریف‌ها و تمجیدها را دارد ؟! لزوما نه ، اگر اینطور بود مطمئن باشید که نه تنها بهترین فیلم جشنواره لقب می گرفت بلکه بسیاری از جایزه های جشنواره های جهانی را نصیب خود می کرد !
این شاهکاری که شما می فرمائید ، دراصل یک نوع الهام گیری ناشیانه از فیلم های هالیوودیست ! کپی از فرهنگ و جغرافیای آنان... ، در ایالات متحده آمریکا این گونه روابطهای افراد ، رقابت ها میان گروهک های گنگستری کاملا قابل باور و مربوط به جغرافیای تعریف شده آنان است !
درضمن ما این همه فیلم قوی و خوب در تاریخ سینمای خودمون داریم ، چرا مغزها باید بهترین آنها باشد ؟ به نظرتون این انتخاب سلیقه ای نیست ؟
2 لایک
1397/10/13
یاور
خیر سلیقه ای نیست😉
بله درسته فیلم های خیلی خوبی داریم در سینمای ایران اما به نظر خود شما چه فیلمی بهتر از مغزهاست؟سه تا مثال بزنید
و البته در مورد اینکه میگید چرا بهترین فیلم جشنواره امثال لقب نگرفت..
بیاید صادق باشیم به جز جایزه امیر جدیدی همه جایزه های تنگه ابوقریب مربوط به عوامل پشت صحنه و اون هم از نوع غیر مهم بود
اما جایزه مغز های کوچک هرچند اونم پشت صحنه ولی بازم عناوین اصلی رو تصاحب کرد

و مهم تر از همه مراسم دوازدهمین منتقدین سینما مغزهای کوچک به طور تمام و کمال تمام جوایز اصلی بجز یکمورد رو نصیب خودش کرد که این اتفاق در دوازده سال گذشته بی سابقست

امیدوارم حرفم حتی اندکی تاثیر گذاشته باشه روتون ...ما در ایران فیلم خوب زیاد داریم اما فیلم های عالی مون به تعداد انگشت دست هم نمیرسند
به عنوان مثال حتی فروشنده که اسکار داره الان از هرکس بپرسید فروشنده یا مغزها جوابش مشخصه
شاید تنها رقیب اصلی مغزها برای عنوان بهترین فیلم تاریخ سینما ابد و یک روز باشه
1 لایک
1397/10/15
سید
احسنت یاور
1 لایک
1397/10/16
یاور
وقتی کسی تو بالاشهر تهران خونشه این حرفو میزنه طبیعیه
ولی منطقه ما یعنی سراسیاب ملارد تو استان تهران یک منطقه ایه که با ورود بهش وارد میشید به دنیای مغزهای کوچک زنگ زده😉😉
0 لایک
1397/10/10
سید محمد موسوی
سلام.
شما ی چرخی تو نت بزنی و یه سرچی بکنی می بینی که هومن سیدی یه ریزه ارفاق هم کرده بابا
0 لایک
1397/11/13
طرفدار میلی بابی براون
سلام سلام به محمود دنبال کننده ی من بشو
0 لایک
1397/12/02
سید محمد موسوی
"مغزهای کوچک زنگ زده" صد فیلم با یک بلیط
هومن سیدی را همه می شناسیم. با آفریقا/ سیزده / خشم و هیاهو / تروشات ذهن خطرناک من و اکنون اثر جدیدش"مغزهای کوچک زنگ زده"
او یک خصیصه منحصر بفرد دارد. آرام آرام از پله های ترقی در سینما بالا آمده؛ سینمایی که سالهاست دیگر جذاب نیست؛ اما هرزگاهی دردانه هایی مانند هومن سیدی را به رخ همگان می کشد.
"مغزهای کوچک زنگ زده" را نمی توان در ژانر خاصی قرار داد. آیا دراماتیک است؟ یا تراژیک؟ یا اکشن؟ یا معمایی؟
نه. نه. هیچکدام نیست. مغزهای کوچک زنگ زده یک اثر در ژانر وحشت است. وحشتی که شاید در لایه های جامعه ایرانی پنهان شده و چندان بعید نیست در روزگاری نزدیک خود را نشان دهد. وحشتی عمیق از رخنه یک فرهنگ کثیف در جان جوانان جامعه. فرهنگی بنام "وحشی گری"
مغزهای کوچک زنگ زده میخواد به مخاطب طبقه ای از اجتماع را نشان دهد که همواره نادیده گرفته شده است. حتی باندازه کَپَرنشین های استان کرمان, حتی باندازه کولبَرهای استان کردستان، حتی باندازه ریزگردهای استان خوزستان و ... به این قشر پرداخته نشده است. قشری که در بدترین زمان؛ در بدترین مکان قرار دارند؛ در یک ابر سیاهچاله زمینی؛ جایی بنام"کلانشهر تهران". اگر این قشر در هر جای دیگری غیر از تهران باشند؛ شاید با یک سوم از مردم آن شهر در سطحی مساوی قرار گیرند اما در تهران اوضاع متفاوت است و هومن سیدی میخواهد همین تفاوت را نشان دهد. میخواهد همین عدم تطابق این قشر با سایر اقشار ساکن در تهران را نشان دهد. میخواهد همین دیده نشدن، همین انگاشته نشدن، همین نادیده گرفته شدن و همین طرد شدن را نشان دهد. هومن سیدی میخواهد خطرات بی توجهی به این قشر را نشان دهد.
مغزهای کوچک زنگ زده فریاد افرادی ست که سالهاست در پی جلب توجه حکومت به سمت جامعه ای کوچک اند که در حاشیه کلانشهر تهران برای خود قبیله ای ساخته اند با قوانین خودشان. آنهایی که هم از موهبات شهرنشینی بی بهره اند؛ هم بشدت مطرود و محکوم به زجر کشیدن هستند و هم بدلیل عدم نظارت صحیح و مداوم حکومت، از هیچ جرم و جنایتی فروگذار نیستند و گهگاه با عملیات ضربتی پلیس تنی چند از آنها دستگیر شده و به زندان و ندامتگاه ها (که دیگر جایی برای ورود افراد جدید ندارند) فرستاده می شوند؛ اما برای جلوگیری از خیزشِ جرم در بین نسل جوان آنها؛ هیچ اقدامی صورت نمیگیرد.
مخلص کلام؛ مغزهای کوچک زنگ زده یک آینه است در برابر چشمان مخاطب برای اینکه زیرزمین جامعه خود را بهتر ببیند.
6 لایک
0 نظر
1397/10/10
آرتاس منتیل
یا علی مدد ! فیلم بین 316 مشارکت داره !
این همه اطلاعات آخر از کجاااا !!!
0 لایک
2 نظر
1397/10/03
امیر نوربخش
اسمای جدید اقا :////
5 لایک
1397/10/03
آرتاس منتیل
آرتاس عشق منه :)))
1 لایک
1397/10/04
فیلم بین
تاریخ احتمالی توزیع در شبکه نمایش خانگی: اواخر اسفند
توزیع کننده: تصویر گستر پاسارگاد
1 لایک
7 نظر
1397/09/29
سید
احتمالا نه چون میخواد بره برای اسکار
0 لایک
1397/09/30
فیلم بین
اگه بره اسکار که آره بعد اسکار میاد
0 لایک
1397/09/30
یاور
ببخشید عزیز شما این اطلاعات رو از کجا دارید؟چون اکثر فیلم هارو میدونید کی اکران نمایش خانگی میشه
0 لایک
1397/10/03
فیلم بین
خب از جاهای مختلف مثلا سایت های خبری یا شبکه های اجتماعی
تاریخ قطعی نیست و شرکت توزیع کننده ممکنه تغییر بده ولی احتمال توزیعش بالاست
0 لایک
1397/10/04
یاور
میشه یکی از همین شبکه ها یا سایت هارو معرفی کنی عزیز💙
0 لایک
1397/10/05
فیلم بین
اینستاگرام:
pdhfilmco - honareavval
0 لایک
1397/10/05
یاور
فیلم بین...اکران نمایش خانگی حدودی بدون تاریخ بدون امضا رو میدونی؟
0 لایک
1397/10/12
کوپال کی پخش نمایش خانگی رو میگیره
0 لایک
1 نظر
1397/09/20
علی فیلم بین
هنوز که روی پرده هست دوست عزیز.
از فرصت استفاده کنید برید ببینید.
0 لایک
1397/09/24
سید
به قول ژوله بین جیش و مسواک یه جایزه میگیره بعد میخوابه😂😂😂😂😂😂
5 لایک
1 نظر
1397/09/11
عسلی
واقعا:))))
2 لایک
1397/09/12
کارن
نوید محمدزاده بهترین بازیگر شب های تالین شد.
3 لایک
2 نظر
1397/09/11
سید
بهترین بازیگر ایرانه این بشر واقعا ادم میحکوب میشه
3 لایک
1397/09/11
علی فیلم بین
تبریک به ستاره ی سینمای ایران.
3 لایک
1397/09/11
کارن
#یونس_لامصب_برگرد
4 لایک
0 نظر
1397/09/11
آرتاس منتیل
چقدر هم خوب توضیح دادید :|
منظورتون رو نفهمیدیم آخر سر ! مثبت بود یا منفی ! به چ دلیل !
1 لایک
1397/09/10
یاور
درود این فیلم با امتیاز 8.4 در منظوم جز سه فیلم برتر ایرانیه
1 لایک
0 نظر
1397/09/05
آرمان عسگری
خانم ابراهیمی کدوم ترویج محتوای نامناسب نوید محمدزاده که کاملا مخالفت میکنه با تمامی قضایا
ژانر نوآر ژانری که اصلا سینمای هالیوود اونو به دنیا عرضه کرد اصلا هم چیز عجیب و جدیدی نیست
2 لایک
1397/09/05
سید
خانم ابراهیمی بیاید یه بحثی بکنیم
















فیلمو دیدید؟
1 لایک
1397/09/05
امیر نوربخش
اصلا درست نیست برداشت غلط از چیزی رو اشتباه طرف مقابل بدونیم
و اصلا درست تر نیست روش پا فشاری کنیم
خواهشا برداشت غلط خودتونو به دیگران تحمیل نکنین
3 لایک
1397/09/05
فریبا
خانم ابراهیمی عزیز
توی یک اثر هنری (هرچیزی میتونه باشه) فرم و محتوا با همدیگه هستند که اون اثر رو میسازند و نمیشه که گفت کدوم بهتر یا مهمتره ، هر دو باید کنار یکدیگه باشن .
حالا شما که از محتوا خوشتون نیومده ، لطفا منصفانه به فرمش ستاره بدید
و در رابطه با حرف اولی که درباره ی فیلمی با موضوع چقدر کودک آزاری خوب است زدید ، باید بهتون بگم که اگه فیلم فرم خوبی داشته ، حتی اگر محتواش مناسب نباشه ، حداقلش باید امتیاز فرمش رو بگیره!!!
1 لایک
1397/09/05
آرتاس منتیل
خانم ابراهیمی چقدر مثل من کامنت گذاشتید :| اصلا گفتم که خودمم البته محتوای صحبتتون تقریبا خیلی فرق داره با من :|
قیاس مع الغیر زدید شما ! اصلا درست نیست !
خب اگه اینجوری باشه که هرکس نسبت به مواضع اعتقادی و جناحی خودش میتونه خیلی راحت به فیلمی 1 یا 10 بده که ! چه حرفیه میزنید !
اصلا مگه مبنای ستاره 1 تا 10 اینه ! محتوا تو ستاره دهی باید 1 ستاره یا نهایتا 2 ستاره باشه !
مخالفم با حرفتون !
1 لایک
1397/09/10
هلیا حکیمی
خانم ابراهیمی عزیز شما درباره ی سینمای ایران صحبت میکنید نه سینمای آوانگارد فرانسه بنابراین فرم و محتوا هر دو باهم در ساخت فیلم تاثیرگذار هستند.محتوای فیلم در سینما بسیار سلیقه ایست و درست این است که چنانچه شما از محتوای این فیلم راضی نبودید به نظر شما احترام بگذاریم اما فرم فیلم فرم قابل قبولی بوده و باید در نظر گرفت البته اگر اصلا از اینکه فرم چی هست اطلاع داشته باشیم اینکه تدوین فیلم به چه سبکی بوده اینکه فیلمبرداری فیلم به چه روشی و چه برداشتهایی انجام شده ، و اگر از این فرمها اطلاع داشته باشیم فکر نمیکنم ۲ستاره حق باشد
0 لایک
1397/09/18
هلیا حکیمی
خانم ابراهیمی عزیز شما درباره ی سینمای ایران صحبت میکنید نه سینمای آوانگارد فرانسه بنابراین فرم و محتوا هر دو باهم در ساخت فیلم تاثیرگذار هستند.محتوای فیلم در سینما بسیار سلیقه ایست و درست این است که چنانچه شما از محتوای این فیلم راضی نبودید به نظر شما احترام بگذاریم اما فرم فیلم فرم قابل قبولی بوده و باید در نظر گرفت البته اگر اصلا از اینکه فرم چی هست اطلاع داشته باشیم اینکه تدوین فیلم به چه سبکی بوده اینکه فیلمبرداری فیلم به چه روشی و چه برداشتهایی انجام شده ، و اگر از این فرمها اطلاع داشته باشیم فکر نمیکنم ۲ستاره حق باشد
0 لایک
1397/09/18
سید محمد موسوی
سلام.
آثار تارانتینو و اسکورسیزی هم خشونت و قتل و آدمکشی رو ترویج میده. اما برای ما انسانهای بالغ که خطرناک نمیشه. این فیلم هم از بررسی و ارزیابی پیداست که نباید برای بچه ها نشون داده بشه. اگر بچه غیرعاقل و غیربالغی چنین اثری رو ببینه یا والدین بی فکری داشته یا اصن والدین نداشته!! برای ما که از آب و گل درومدیم چه محتوای خطرناکی میتونه داشته باشه؟؟ اینجوری که شما میگی باید هشتاددرصد فیلمای دنیا رو بریزن دور که خانوم!!
بنظرم هر اثری رو باید در رده خودش بررسی کرده.
0 لایک
1397/11/13
آرتاس منتیل
به شدت موافقم
1 لایک
1397/09/03
زهرا
باباا به شدت...
3 لایک
1397/09/03
علی دشتی
واقعا فیلم خوبی بود
من منتظرشم تا بیاد بازار و بخرمش.
یا علی مدد.....
1 لایک
0 نظر
1397/08/28
میترا محمدی محشر ترین فیلم تاریخ سینمای ایران
2 لایک
1 نظر
1397/08/27
زهرا
کجاش؟؟
0 لایک
1397/08/27
کارن
اِ منظوم پاکیدی؟
0 لایک
2 نظر
1397/08/27
زهرا
چیرو پاک کرده
0 لایک
1397/08/27
سید
زهرا خانم لازم نیست برای هر چیزی اظهار نظر کنید. در ضمن اگه فیلم رو ندیدید ستاره ندید
0 لایک
1397/09/11
کارن
فیلم و دیدی؟

Uونس
0 لایک
0 نظر
1397/08/26
آرمان عسگری
نظرات و نقدهای ما رو میتونین پایین بخونین
4 لایک
1397/08/26
امیر نوربخش
قطعا هیچ چیزی نمیتونه ۲ دادن شما به همچین اثریو توضیح بده
3 لایک
1397/08/26
نرجس
فرشته خانوم شما توهین کردی نظر کارشناسی ندادی
3 لایک
1397/08/26
آرتاس منتیل
2 ؟!؟!
من دیگه هیچ حرفی ندارم !
0 لایک
1397/08/27
فریبا
شما اگه از فیلمنامه و موضوع فیلم هم خوشتون نیومده باشه ، جنبه های دیگه ای هم وجود داره که باعث میشه 5 یا 6 ستاره رو بگیره
2 لایک
1397/08/27
الهام فرهنگ
فریبا جان اون جنبه ها رو میتونی توضیح بدی؟
0 لایک
1397/08/27
فریبا
خودم که حقیقتش فیلمو ندیدم
اما همونطور که از حرف بقیه دوستان متوجه شدم ، این فیلم فیلم برداری قوری ، تدوین حرفه ای ، چهره پردازی و طراحی صحنه خوبی داره و بازی بازیگرانش هم فوق العاده بوده
همه اینها حداقل لایق ۵ یا ۶ ستاره هست الهام جان
0 لایک
1397/08/27
الهام فرهنگ
اره واقعا فیلمبرداری و تدوینش حرفه ای بود راست میگی عزیزم.
اما کارگردان برای ساخت فیلم از مجموعه ابزارها استفاده میکنه، فیلمبرداری و تدوین بخشی از اون ابزارها است. بخش بزرکترش به نظرم فیلمنامه است.
0 لایک
1397/09/05
مشاهده بررسی‌های بیشتر