به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
سریال تلویزیونی بانوی عمارت بهکارگردانی عزیزالله حمیدنژاد در 5 سال پیش یعنی سال 1397 در گونه تاریخی و خانوادگی تولید شده است. بانوی عمارت توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 7.2 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم بانوی عمارت را اثری باکیفیت و باارزش ارزیابی میکنند. مجید مولایی تهیهکننده بانوی عمارت این سریال را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. بانوی عمارت در تاریخ 1402/10/17 پخش خود را آغاز کرد.
بازیگران سریال بانوی عمارت چه کسانی هستند؟ در بانوی عمارت بازیگرانی چون پانتهآ پناهیها در نقش افسر الملوک، علیرضا شجاعنوری در نقش طبیب الاطباء، اندیشه فولادوند در نقش طلا، حسام منظور در نقش ارسلان میرزا قوانلوی قاجار، شبنم فرشادجو در نقش مهر النساء، مینا وحید در نقش جواهر و نیکی نصیریان در نقش آهو به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در سریال بانوی عمارت حدود 30 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان بانوی عمارت را یک اثر بزرگ، پربازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی بسیار عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی سریال بانوی عمارت باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا عزیزالله حمیدنژاد بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری بانوی عمارت توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران سریال بانوی عمارت میتوان به مهتاج نجومی در نقش گلین باجی، صالح میرزا آقایی در نقش جهانبخش، احسان امانی در نقش بکتاش، محمد فیلی در نقش حاج فتاح، فریدون سورانی در نقش عمو مشدی، حسن سرچاهی در نقش عنایت، احمد یاوری در نقش رجبعلی و مریم مومن در نقش فخر الزمان اشاره کرد.
از محتوا و داستان سریال بانوی عمارت چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه بانوی عمارت توسط احسان جوانمرد نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان بانوی عمارت منتشر شده است، میخوانیم: «این مجموعه عاشقانه ای را در مقطعی از تاریخ قاجار روایت می کند.تهران، کاشان و قزوین شهرهایی است که این مجموعه تلویزیونی در آن تصویر برداری خواهد شد. »
سریال بانوی عمارت از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط سریال بانوی عمارت عبارت است از: سریال پشت کوههای بلند، سریال کیمیا، سریال خاطرات مرد ناتمام، سریال مرغ حق و سریال آهو.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران سریال بانوی عمارت نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها سریال بانوی عمارت به طور متوسط فعالیت 15ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم سریال بانوی عمارت بهترین اثر پاوان افسر، صادق مشهدی و سهیلا جوادی و یکی از 4 اثر شاخص صادق مشهدی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
براساس امتیاز مردم سریال بانوی عمارت بهترین اثر عزیزالله حمیدنژاد در حرفه کارگردانی محسوب میشود.
سریال بانوی عمارت براساس امتیاز مردم به آثار بهترین اثر احسان جوانمرد در حرفه نویسندگی محسوب میشود.
2 تن از بازیگران بانوی عمارت، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در بانوی عمارت 2 سریال اولی بودهاند: مریم مومن و مهتاب امین.
همچنین عزیزالله حمیدنژاد کارگردان بانوی عمارت اولین همکاری خود با بازیگرانی چون پانتهآ پناهیها، علیرضا شجاعنوری، حسام منظور، شبنم فرشادجو، مینا وحید، نیکی نصیریان، مهتاج نجومی، صالح میرزا آقایی، محمد فیلی، فریدون سورانی، حسن سرچاهی، احمد یاوری، پاوان افسر، مهری آلآقا، غزل شاکری، پرویز بزرگی، سیروس میمنت، مجید سعیدی، حسن علیرضایی، سعید بحرالعلومی، محمد صادق ملکی، رضا نجفی، صادق مشهدی و رامتین خداپناهی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران بانوی عمارت نیز 377 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این سریال میان هر یک از 30 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 377 همکاری برای اولینمرتبه در بانوی عمارت رخ داده است. مانند: پانتهآ پناهیها و علیرضا شجاعنوری، اندیشه فولادوند و حسام منظور، شبنم فرشادجو و مینا وحید، نیکی نصیریان و صالح میرزا آقایی، مهتاج نجومی و احسان امانی.
عوامل تولید و بازیگران بانوی عمارت در اینستاگرام نیز فعال هستند و مجموع میزان فالوئرهای اینستاگرام 24 نفر از این هنرمندان به بیش از 4،128،683 نفر میرسد.
مخاطبان بعد از تماشای سریال بانوی عمارت به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
سریال بانوی عمارت نسبتا ارزش تماشا دارد چراکه 72% مخاطبان معقدند سریال بانوی عمارت ارزش یک بار دیدن را دارد.
سریال بانوی عمارت قطعا خوشساخت هست زیرا 75% مخاطبان عقیده دارند سریال بانوی عمارت از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
سریال بانوی عمارت نسبتا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 72% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری سریال بانوی عمارت نقشها را خوب بازی کردند.
سریال بانوی عمارت نسبتا خلاقانه هست زیرا 67% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار سریال بانوی عمارت غیرتکراری و جدید است.
سریال بانوی عمارت نسبتا محتوای مناسبی دارد زیرا 62% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام سریال بانوی عمارت مفید و ارزشمند هست.
سریال بانوی عمارت نسبتا موضوع ملموسی ندارد چراکه تنها 39% مخاطبان عقیده دارند مسائل مطرح شده در سریال بانوی عمارت جزو دغدغههای آنها هست.
سریال بانوی عمارت نسبتا مناسب خانواده هست چراکه 74% مخاطبان عقیده دارند فضای سریال بانوی عمارت با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
سریال بانوی عمارت نسبتا مناسب کودکان نیست چراکه تنها 47% مخاطبان عقیده دارند فضای سریال بانوی عمارت مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری سریال بانوی عمارت خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن علیرضا رنجبران بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین سریال بانوی عمارت چیست؟ تدوین بانوی عمارت را حسین غضنفری و رضا کردبچه انجام داده است. اگر صدای بانوی عمارت بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار سریال بانوی عمارت یعنی محمد شیوندی و صداگذار آن یعنی گیسو آزاد روش آشنا میکنیم. داریوش پیرو طراحی صحنه سریال بانوی عمارت را انجام نموده و ژاله زکی زاده طراحی لباس سریال بانوی عمارت را انجام داده است. مجید اسکندری چهرهپردازی یا طراحی گریم سریال بانوی عمارت را برعهده داشت. موسیقی متن سریال بانوی عمارت اثر فردین خلعتبری است و خواننده سریال بانوی عمارت نیز محسن چاوشیحسینی هست. طراحی جلوههای ویژه بصری سریال بانوی عمارت توسط سید حسن ایزدی بهثمر نشسته است. جلوههای ویژه میدانی سریال بانوی عمارت نیز توسط ایمان کریمیان انجام شده است.
از دیگر عوامل اثر میتوان به نورالدین گودرزی و علی حمیدنژاد دستیار اول کارگردان سریال بانوی عمارت، الناز عطایی مسئول هنروران سریال بانوی عمارت، محمد مهماننواز مدیر صحنه سریال بانوی عمارت، آرزو نیک پور، مرضیه آذری و مونا علامه امیری منشی صحنه سریال بانوی عمارت و اشاره کرد. در مجموع بیش از 100 نفر در تولید سریال بانوی عمارت نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 3 لیست از سریال بانوی عمارت یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی سریال بانوی عمارت 90 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از بانوی عمارت پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای سریال بانوی عمارت، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: حجامت، تاریخی، خوب، بسیار، بازی، قاجار و مخاطب.
تاکنون در صفحه اختصاصی سریال بانوی عمارت در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر سریال بانوی عمارت 14 عدد، در بخش ویدئو و تیزر سریال بانوی عمارت 7 عدد، در بخش دیالوگ برتر سریال بانوی عمارت 3 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای حواشی سریال بانوی عمارت، سوتی سریال بانوی عمارت و نقد سریال بانوی عمارت هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
بعد هم برداشتن گوشی پدر و مادر و یواشکی اومدن توی اینترنت کار درستی نیست...
ازشون اجازه بگیر، بعد بیا.
مگه همون عروسک هات چشونه؟ با همونا سرگرم باش، توی سایت هایی که هنوز به سن ات قد نمی دن هم نیا :)
حالا با یه خداحافظی عمو ها رو خوشحال کن...
سریال بانوی عمارت، میتوان گفت یکی از سریالهاییست که توانست پس از مدتها مخاطب ایرانی را به خود جلب کند و او را مجاب کند تا این فیلم را از ابتدا تا انتها دنبال کند چرا که داستان این فیلم در زمانی نه چندان دور روایت شده و همچنین واقعه بزرگ ترور یکی از پادشاهان ایران ما را در دل خود جای داده و مهمتر اینکه عاشقانه ای را به تصویر کشیده که به زیباییهای این سریال افزود.این سریال توانسته چند تیر را با تفکر قبلی رها کند و به هدف بزند:
1- آشنایی بیشتر مردم جامعه کنونی با فرهنگ و سنن و سبک زندگی جامعه ای که هنوز زمان زیادی از آن نگذشته و می تواند شامل حتی نوع پوشش مردمان آن زمان و یا حتی نوع یرخوردها و آداب معاشرت آن زمان شود.
2- آشنایی جامعه با شخصیتهایی که یا محبوب بودند مثل میرزا رضای کرمانی و یا منفور بودند مثل پادشاه آن زمان.
3- نوع گرایشاتی که در آن دوره و دوره های قبلتر بوده و هنوز متاسفانه در این دوره نیز یافت می شود و نشان می دهد که چگونه عرش نشین را به زیر فرش می کشاند مانند ربا و نزول و یا رابطه بجای ضابطه و ...
4- و اما عشق.... عشق از قدیم الایام بوده چه در داستانهای واقعی مانند یوسف و زلیخا چه در داستانهای تعریف شده ذهن بشر مثل لیلی و مجنون.
نظر شخصی من اینه که در این سریال با توجه به ارزشی که به وجود زن داده شده همچنین جسارت هم به آن اضافه کرده که به شیرینی این فیلم بسیار افزوده و به نمایش کشید. زمانی را که همسر در زندان برده شد و تحت الحفظ بود و زن به هردری می زد تا بتواند شوهرش را ببیند و او را ملاقات کندو جالب اینکه زن حتی به شمایل مردانه نیز در آمد. این پافشاری برای استحکام زندگی و بقای آن بسیار به نظر من جالب بود و امیدوار هستم دختران و پسران ایران من به زندگی مشترک پایبند باشند البته با یک انتخاب درست و دیگر شاهد بیان و شنیدن کلمه طلاق و جدایی نباشیم.
استاد عزیز الله حمیدنژاد بسیار حرفه ای توانست این فیلمنامه را به نمایش در آورد و زیرکانه نظر مخاطب را به سمت خود جلب کند.
به امید موفقیتهای روزافزون
فیلمنامه که هیچی!عالی بود اول بهش هشت دادم ولی واقعا بسیار جا افتاد و آخرش خیلی خوب جمع شد!
قبل از این که سریال شروع بشه 10 داده بودین
اینجوری امتیاز اون فیلم و سریالو میاری پایین و زحمات یک تیم زیر سوال میره
چه نقشی آخه بهش میدادن جهانبخش یا شازده؟یا شایدم عمو مشدی یا سیمون؟؟؟ :/// رجبعلی هم خوب بودا ://///
در ضمن منظورم این نیست که بازیش بده خیلی هم خوبه
ولی به نظرم الان سریال جا افتاده و آدم رو همراه میکنه.
شخصیت همسر شازده درسته که یک زن زمان قاجاره ولی بسیار آشنا با زمان حال زندگی ماست!
یک زن محکم که علت تلاش ها و محکم بودن خودش رو خوب میدونه!
از طرف دیگه خواهر شازده هم آشنا به نظر میرسه!
وقتی شازده اسیر بنده خواهرش به ظاهر مثل اسفند روی آتیشه ولی موقع برگشت شازده جز خفت دادن اش برای از دست دادن عمارت چه کار کرد؟
درباره بازی ها هم به نظرم همه تقریبا خوبن به جز اندیشه فولادوند و نیکی نصیریان.
توی قسمت هایی که اخیرا پخش شدن، اون سکانس کباب خوردن سیمون که همسر شازده هم میره پیش اش به نظرم خیلی جالب بود!
خصوصا که تناسب جالبی هم داشت با اتفاقی که واقعا افتاده! یعنی بوی کباب رسیدن به مشام سیمون!
اگه تا پایان سریال خوب پیش بره میشه به آرشیو سریال های تاریخی با روایت جذاب اضافه اش کرد.
عقده گشایی علیه روایات طبی آن هم در یک سریال پر بیننده تلویزیونی وآن هم علیه حجامت
در سریال بانوی عمارت در لحظه ای که به سبب تحریک احساسات و شروع قسمت جدید، همه مشتاق دانستن زندگی راز آلود یک بانوی فیلم هستیم، ناگهان علت این زندگی غمبار و این بیماری و ظاهر وحشتناک حجامت بیان می شود!
۱. اگر سازندگان این برنامه قصد وهن این سنت موکد پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم را نداشتند، می توانستند علت از بین رفتن زیبایی آن بانو را سوختگی عنوان کنند ، نه یک بیماری که از راههای انتقال آن هیچ اطلاعی ندارند!
۲. برای اینجانب که یک متخصص بیماریهای عفونی هستم بسیار عجیب بود که حتی یک مشاوره کوچک یا تحقیق علمی در مورد راه انتقال جذام در یک سریال با این همه هزینه از بیت المال انجام نشده باشد!
راه انتقال جذام از حشرات، خاک و قطرات بینی است و تا کنون در هیچ کتابی از کتب جدید و قدیم راه انتقال خونی و زخم (اعم از حجامت و غیره) عنوان نشده است.
۳. در عجبم در کشوری که پرچم دار اسلام در جهان است از طرف نهادهای مختلف علیه یک سنت قطعی از پیامبر گرامی اسلام این گونه غیر علمی مقابله می شود. آن هم حجامت که از سنتهای ملی ایرانیان در سالیان متمادی قبل از اسلام است و متاسفانه به سبب عناد و غفلت ما در جهان به عنوان طب چینی از آن یاد می کنند.
۴. با یک گشت وگذار کوچک در مقالات علمی جهان با نام حجامت یا wet cuuping مقالات علمی متعدد با اثرات شگرف مشاهده می کنید به طوری که پروفسور یوهان آبله در آلمان آن را درمان عجیب و ۷۵% بیماران خود را با نوعی از حجامت درمان می کرده است.
۵. برای مخدوش شدن چهره حجامت، آن را در حمامها و توسط کولی ها و با شاخ انجام می دادند ، در حالی که حکمای طراز اول ما با کوزه و با روش صحیح انجام می دادند و از ائمه اطهار علیهم السلام روایت داریم که آب زدن به حجامت نهی شده است و خلاف اصول حجامت است . در حالی که در این سریال، این چهره مخدوش و کریه از حجامت نشان داده می شود.
۶. در پایان خدا را شاکریم که با همه خباثت ها و خناسی ها در امر حجامت ، به سبب تاثیرات معجزه آسای این سنت قطعی پیامبر اعظم اسلام، در سالهای اخیر با استقبال خوب مردم و پزشکان این روش درمانی جایگاه خود را پیدا کرده است.
و العاقبه للمتقین
دکتر محمد فصیحی دستجردی
متخصص بیماریهای عفونی
توی همین سریال هم بعضی از نقش هاش که نام نمیبرم و خودتون شاید متوجه شده باشید ، اصلا لحن و طرز حرف زدنشون برای فیلم تاریخی که اینقدر زیبا ساخته شده ، مناسب نیست
کاش روی این نکته بیشتر کار شه
به جز این بحث امروزی حرف زدن که بماند , طراحی لباس ها و بازی های مصنوعی بعضی بازیگرهاش مثل اندیشه فولادوند هم توی ذوق میزنه.