به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
پارسا پیروزفر بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1351 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار پارسا پیروزفر میتوان به بازیگری در سریال در چشم باد، فیلم مهمان مامان و سریال سفر سبز اشاره کرد.
پارسا پیروزفر نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1373 در 22 سالگی در فیلم پری به کارگردانی داریوش مهرجویی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال در چشم باد، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای پارسا پیروزفر محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون نیکی کریمی، خسرو شکیبایی، علی مصفا و توران مهرزاد را تجربه کرد.
پارسا پیروزفر در سال 1387 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 2 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم پارسا پیروزفر در این سال، بازیگری در فیلم شبانه روز به کارگردانی امید بنکدار و کیوان علیمحمدی و سریال در چشم باد به کارگردانی مسعود جعفریجوزانی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی پارسا پیروزفر بازی در سریال در چشم باد بوده است. پارسا پیروزفر سال 1387 در 36 سالگی در سریال در چشم باد نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با مسعود جعفریجوزانی همکاری داشته است. پارسا پیروزفر توانست با بازی در سریال در چشم باد تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر شیرین صفری، ارسلان قاسمی، مصطفی زمانی و کامبیز دیرباز بر تجارب او افزود.
پارسا پیروزفر علاوهبر سریال در چشم باد، سال 1382 در 31 سالگی در فیلم مهمان مامان نیز بازی کرده است. پارسا پیروزفر اینبار با داریوش مهرجویی یعنی کارگردان فیلم مهمان مامان و هنرمندانی چون گلاب آدینه، امین حیایی، حسن پورشیرازی و ژاله علو همکاری داشت.
با اینکه پارسا پیروزفر را بیشتر بعنوان بازیگر میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. پارسا پیروزفر علاوهبر بازیگر بهعنوان کارگردان نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار پارسا پیروزفر در حرفهی کارگردان، فیلم گلن گری گلن راس و فیلم سنگ ها در جیب هایش است.
پارسا پیروزفر سال 1382 در 31 سالگی برای فیلم مهمان مامان به کارگردانی داریوش مهرجویی توانست در 22مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش دوم مرد نامزد شود.
در این سالها پارسا پیروزفر با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران محمدرضا شریفینیا با 6 مرتبه، نیکی کریمی با 4 مرتبه، رامین پرچمی با 4 مرتبه، امین حیایی با 4 مرتبه و اکبر معززی با 3 مرتبه بیشترین همکاری را با پارسا پیروزفر داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی پارسا پیروزفر آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. پارسا پیروزفر را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 85% آثار وی سینمایی و 15% آثارش تلویزیونی است. در واقع پارسا پیروزفر از مجموع 27 اثری که در کارنامه دارد، در 23 اثر در سینما با نامهای فیلم مجبوریم، فیلم بیحسی موضعی، فیلم شکاف، فیلم نزدیکتر، فیلم گلن گری گلن راس، فیلم زندگی جای دیگر است، فیلم سنگ ها در جیب هایش، فیلم اسب حیوان نجیبی است، فیلم اینجا بدون من، فیلم شبانه روز، فیلم زن زیادی، فیلم نقاب، فیلم اشک سرما، فیلم مهمان مامان، فیلم وقت چیدن گردوها، فیلم عروس خوش قدم، فیلم دختری بنام تندر، فیلم اعتراض، فیلم دختران انتظار، فیلم شیدا، فیلم مرسدس، فیلم ضیافت و فیلم پری به ایفای نقش پرداخته و در 4 اثر در تلویزیون با نامهای سریال در چشم باد، سریال سفر سبز، سریال در قلب من و سریال در پناه تو بازی کرده است.
اینستاگرام پارسا پیروزفر یکی از راههای ارتباطی او با مخاطبانش است. پارسا پیروزفر در اینستاگرام بیش از 246،528 نفر دنبالکننده دارد و بیش از 263 نفر را دنبال میکند. همچنین پارسا پیروزفر تاکنون در اینستاگرام بیش از 293 پست بارگذاری کرده است. پارسا پیروزفر فعالیت خود در اینستاگرام را از تاریخ 1392/10/13 شروع کرده است و تاکنون برای اولین پست او بیش از 1،747 لایک و 32 نظر ثبت شده است. شاید جالب باشد بدانید که پرلایکترین یا همان محبوبترین پست اینستاگرامی پارسا پیروزفر تاکنون بیش از 43،729 لایک خورده است، همچنین برای پرکامنتترین یا همان پربحثترین پست اینستاگرامی پارسا پیروزفر تاکنون بیش از 2،128 نظر ثبت شده است.
در مجموع در کارنامه 46 ساله و بیوگرافی پارسا پیروزفر آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی پارسا پیروزفر و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار پارسا پیروزفر در منظوم سر بزنید. همه 27 اثر مهم پارسا پیروزفر در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار پارسا پیروزفر در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر پارسا پیروزفر در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی پارسا پیروزفر درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی پارسا پیروزفر بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال در چشم باد محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی پارسا پیروزفر کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم مجبوریم محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی پارسا پیروزفر نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران پارسا پیروزفر کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی پارسا پیروزفر، آثار پارسا پیروزفر، جوایز پارسا پیروزفر، همکاران پارسا پیروزفر، گالری عکس پارسا پیروزفر، قد پارسا پیروزفر، وزن پارسا پیروزفر، رنگ چشم پارسا پیروزفر، وضعیت تأهل و همسر پارسا پیروزفر، فرزندان پارسا پیروزفر، حواشی پارسا پیروزفر و کودکی پارسا پیروزفر میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
وی همان زمان در دانشگاههای مختلف به روی صحنه رفت. پس از تجربیاتی در زمینهی گرافیک و تصویرسازی، از سال (1370) در نمایشهای عروسکی شرکت کرد و سپس به فعالیت دوبله پرداخت.
پیروزفر در سال (1372) با ایفای نقش کوتاهی در فیلم «پری» به کارگردانی داریوش مهرجویی قدم به عرصهی سینما گذاشت و در سال (1374) بازیگری را در موسسهی "هنرهای نمایشی حمید سمندریان" فرا گرفت.
پیروزفر در زمینهی تصویرسازی، مجسمهسازی، ساخت بنرهای تبلیغاتی، صداپیشگی و اجرای نمایشنامههای رادیویی نیز سابقهی فعالیت دارد.
پارسا پیروزفر در مجموعههایی نظیر؛ «در پناه تو» (1373)، «در قلب من» (1376)، «سفر سبز» (1380)، بازی کردهاست.
وی همچنین در فیلمهایی نطیر؛ «دختران انتظار» (1378)، «دختری به نام تندر» (1379)، «عروس خوشقدم» (1381)، «اسب حیوان نجیبی است» (1389)، «اینجا بدون من» (1389)، «زندگی جای دیگریست» (1392)، به نقشآفرینی پرداختهاست.
پارسا پیروزفر، جایزهی بهترین بازیگر مرد برای فیلم «اشک سرما» (1382) از جشنوارهی فیلمهای آسیایی دهلینو، نامزدی دریافت تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای مجموعهی «در چشم باد» (1388) از جشن خانهی سینما، برای ایفای نقش در فیلم «مهمان مامان» (1382)، نامزدی دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از جشنوارهی فیلم فجر و تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از جشن خانهی سینما، را در کارنامه دارد.
من از بازی ایشان در سریال در چشم باد خیلی خوشم آمد و الان دارم این سریال را تماشا میکنم
امسال بعد از چند سال، سال بازگشت پارسا پیروزفر به سینماست