به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران، برخی از مهمترین گزارش ها و تحلیل های مطبوعات و رسانه های خبری کشور را در ادامه بخوانید.
بانی فیلم نوشت:
رییس کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان درباره نقش تهیهکننده سریال شهرزاد در پرونده بانک سرمایه توضیحاتی داد.
جبار کوچکینژاد در گفتوگو با خانه ملت درباره یافتههای کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان درخصوص محمد امامی سرمایهگذار و تهیهکننده “سریال شهرزاد” گفت: امامی سهامدار بانک سرمایه بود که آوردهای نداشت بلکه با زد و بند در داخل بانک، مبالغی توسط شرکتهای اقماری و کاغذی که شکل داده بود، گرفت و همان را نیز به عنوان سرمایه خود در بانک سپرده کرده بود.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی افزود: از آنجا که این فرد سهامدار شده بود، توانست بسیاری از منابع بانک را گرفته و از بانک بیرون ببرد و فقط با یک چک و سفته وام میگرفت.
نایب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه محمد امامی حدود ۷۰۰ میلیارد تومان وام گرفته بود، اضافه کرد: اخذ وام بدون گذاشتن وثیقه یا ملکی که بتواند این مبلغ را قابل وصول کند، انجام شده بود و به همین دلیل دستگیر و روانه زندان شد.
وی ادامه داد: امامی توانست با قرار وثیقه آزاد شود تا مبلغ وام را بازگشت دهد؛ البته بخشی را بازگشت داد ولی کمیته پرونده را برای قوه قضاییه فرستاد که پیگیری شود.
کوچکینژاد تاکید کرد: اسناد ما تا آن زمان نشان نمیداد که امامی وامها را بازپرداخت کرده باشد؛ اکنون نیز قوه قضاییه و قاضی پرونده باید ورود کند.
رییس کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان در پاسخ به این سوال که آیا امامی در مقام تهیهکنندگی سریال شهرزاد هم در مظان اتهام بود، گفت: این کارها به سریال شهرزاد ربطی نداشت.
روزنامه جوان نوشت:
انتشار یک ویدئوی کوتاه درباره نحوه به شهرت رسیدن یک خواننده نوظهور که حتی تحریرهای درستی در اجرا ندارد، به یکی از پربینندهترین ویدئوها در سایتهای ایرانی و البته فضای شبکههای مجازی تبدیل شد؛ ویدئویی که در آن نقش برنامههای تلویزیونی در خلق یک شبه سلبریتیها نمایان میشود.
برنامههای محبوب در شبکههای تلویزیونی به واسطه همراهی اسپانسرها، دعوت از مهمانانی که برای دیده شدن پول پرداخت میکنند یا با استفاده از رانتهای دیگر، چون رفاقت با برنامه سازان تلویزیون میتوانند در اکثر شبکههای تلویزیونی دیده شوند، موضوعی است که در نهایت از یک فرد عادی، چهرهای مشهور میسازد. در واقع بخشی از تولید سلبریتی در ایران از طریق برنامههای پربیننده سیما شکل میگیرد.
ویدئویی از گروه «هفتگ دانگ» که در سایت «تابناک» منتشر شد و به سرعت سر از شبکههای اجتماعی در آورد، اگرچه کوتاه، اما نقد جدی به روش مشهور شدن سلبریتیها داشت. در این ویدئو، یک خواننده نوظهور موسیقی پاپ زیر ذرهبین رفته است. شخصی که اولین بار به عنوان کارشناس پزشکی پا به دنیای تلویزیون گذاشت و بعد از آن بود که به عنوان هنرمند و چهره تلویزیونی به چند برنامه مشهور تلویزیون پا گذاشت.
در نهایت هم عنوان شد که خواننده است و کلیپ کوتاهی از اجرای وی در کنار گروهی از خوانندههای موسیقی پاپ منتشر شد. از نکات مهم این ویدئو، پخش تصاویری از اجرای کنسرت این خواننده است که نشاندهنده ضعف جدی وی در تحریر است، اما همین کنسرت بیمایه، به واسطه تبلیغاتی که سلبریتیها در فضای مجازی برای این خواننده نوظهور ایجاد کرده بودند، با استقبال روبهرو شده بود!
نقش صداوسیما در دامن زدن به پدیده سلبریتی، نقدهای فراوانی را در پی داشته است. آیت الله آملیلاریجانی رئیس قوه قضائیه در جلسه مسئولان عالی قضایی، به مقوله سلبریتیها اشاره کرد و اظهار داشت: «متأسفانه در فضایی که همین صداوسیمای جمهوری اسلامی موجب الگو شدن برخی افراد سطحی و کممایه تحت عنوان «سلبریتی» میشود، فاصله جامعه با الگوهایی که عوالم باطن را سیر کردهاند و فعل و گفتارشان ظهور کلام و عمل حق تعالی است، زیاد میشود و این امر آسیبهای جبرانناپذیری را به دنبال خواهد داشت.»
متأسفانه به دلیل پولی شدن اکثر برنامههای پربیننده تلویزیون که نوعی آنتنفروشی از سوی صداوسیماست، افرادی که به هر دلیلی تمایل به دیده شدن دارند، میتوانند با پشتوانه حضور در برنامههای سیما، موقعیت خود را به عنوان چهره تثبیت کنند، حتی اگر از دنیای هنر فاصله زیادی داشته باشند.
خبرگزاری مهر نوشت:
شبکه یک این شبها مینیسریال «فوق سری» را روی آنتن فرستاده است؛ مجموعهای که در واقع بریدهای از سریال تکراری «معمای شاه» است!
این شبها قسمتهایی از سریال پیشتر پخش شده «معمای شاه» از شبکه اول در حال پخش است؛ سریالی که تنها نوآوری در بازپخش آن نامگذاری متفاوت «فوق سری» برای آن است. «معمای شاه» را محمدرضا ورزی کارگردانی کرده و علی لدنی تهیهکنندگی آن را بر عهده داشته است.
۱۰ قسمتی که این شبها از این سریال انتخاب شده و با عنوان «فوق سری» روی آنتن رفته است، به موضوع قیام مردم بر ضد رژیم شاه به رهبری امام خمینی(ره) و گسترش آن در کل کشور میپردازد. این قسمتها همچنین فرار شاه در ۲۶ دی ۱۳۵۷ و توطئه آمریکا و انگلیس برای سرکوب قیام مردمی و در نهایت پیروزی انقلاب اسلای و سرنگونی رژیم شاهنشاهی را روایت میکند.
درآوردن تله فیلمهای مختلف از سریالهای تلویزیونی مثل «مختارنامه»، «معصومیت از دست رفته» و... و بازپخش آن با عناوین متفاوت البته اتفاقی پیشتر تجربه شده از سوی تلویزیون بوده است اما پخش مینی سریال «فوق سری» را میتوان ابداع تازه سیما در بازپخش قسمتهای تکراری یک سریال قدیمی با عنوانی جدید محسوب کرد.
این کار پیش از این برای مینیسریالهای جدید و هنوز پخش نشده انجام میشد؛ به طور مثال سال گذشته در ایام دهه فجر، ۱۰ قسمت از سریال ۲۷ قسمتی «ایراندخت» ساخته محمدرضا ورزی با نام «ستارخان» روی آنتن شبکه یک رفت و امسال نیز قرار است در این ایام ۱۰ قسمت از سریال در حال ساخت «نفوذ» ساخته جواد شمقدری با نام «خط تماس» به پخش برسد.
شاید نفس استخراج مینی سریال ۱۰ قسمتی از یک پروژه طولانی در دست تولید که صداوسیما میخواهد در زمانهای مختلف از آن بهرهبرداری کند اتفاق چندان عجیبی نباشد اما بیرون کشیدن قسمتهایی از یک سریال قدیمی و تکراری و نامگذاری جدید بر آن، به نظر میرسد صرفا راه حلی برای پرکردن آنتن با سریالهای «بهظاهر تازه» است! به ویژه اینکه سریال مانند «معمای شاه» در زمان پخش با نقدها و واکنشهای منفی زیادی همراه بود و شاید قرار بوده این تغییر نام، جلوی تکرار و یادآوری این واکنشها را بگیرد!
اما نکته جالبتر اینکه علاوهبر مدیران سیما، علیالظاهر عوامل تولید این سریال هم مخالفتی با عرضه بریدهای از اثر خود تحت عنوانی تازه نداشتهاند.
محمدرضا ورزی کارگردان سریال «معمای شاه» درباره این اقدام به خبرنگار مهر توضیح داد: این پیشنهاد از طرف خود گروه تامین برنامه شبکه یک مطرح و با نظر ما انجام شد و فصلی از سریال «معمای شاه» که به ماموریت ژنرال هایزر در این سریال میپردازد انتخاب شد و به همین دلیل هم قرار شد با نام «ماموریت فوق سری» روی آنتن برود.
وی اضافه کرد: از طرف تامین برنامه شبکه یک این سریال مونتاژ شد و آنها اسمهایی را هم مطرح کردند که من بر آنها صحه گذاشتم. با این حال من فکر میکنم اصل این اتفاق اتفاق بدی نیست چون برای سریالهای «مختارنامه» و «هزار دستان» هم پیشتر چنین اقداماتی انجام شده است.
فارغ از این موضع اما باید دید مخاطبان تلویزیون چقدر با بازپخش بریده یک سریال تکراری آن هم در بهترین ساعت پخش موافق هستند؟ تایم طلایی شبکه سراسری سیما چرا باید به پخش مجموعهای اختصاص پیدا کند که تنها نوآوری در فرآیند تولید آن تدوین متفاوت و نامگذاری تازه بوده است؟
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.
بفرمائید ... این هم از مثلا هنرمندان ما .. البته اگر [ صنف تهیه کنندگان ] را
هنرمند بدانیم ...
عذر میخوام ... منظورم هنرمند نما بود ....
این ها همونائی هستن که تا یه اختلاس یا دزدی یا چیزی در سطح کلان کشور
اتفاق می افته ... همینها میشن وکیل مدافع مستمندان جامعه....
ولی از درون و باطن کثیف و حریص شون کسی خبری نداره .....
بخاطر یک پروژه ۳۰۰ میلیاردی.®© ۷۰۰ میلیارد وام میگیرن البته بدون باز پرداخت ..
میدونید چرا؟
چون اینها هنرمند هستن و مسؤلیت خطیری رو دوش این هنرمند نماها هست...
وام با بهره بالا و برگشت دادن اون به بانکها عذر میخوام .. منظورم [ مراکز چپاول ]
جیب ما بدبخت فقیر بیچاره ها هستش ... ماها باید پاره بشیم ...
ماها باید دلخون بشیم ...
همین مراکز چپاول مردم اگه یکی دوتا قسط مون عقب بیفته سریعا خونه
چهل پنجاه متری ما رو مصادره میکنن ...چون اون پولی که به اسم وام
به ما دادن از سرمایه ملی یعنی همون بیت المال پرداخت شده .. پس باید
بخاطر جرم نداشتن و فقیر بودن و نداشتن توان برگرداندن بدهی باید بریم وسط
حلبی اباد چادر بزنیم.. پسر ۳۱ ساله همین خانواده فقیر که من باشم باید تا این سن
مجرد باشم. چون پدر و مادر فقیرم ندارن پول رو پس بدن ...
چون پدر و مادر بدبخت بیچاره من کارگردان و تهیه کننده سینما „ تلویزیون نیستن
تا بخوان به این مثلا [ جامعه اسلامی ] کمک بکنن ....
و باز هم فرزند بی عرضه و یه لا قب... تا این سن باید هر روز باید برم تو پارک ها بشینم
چشم دختر پسر هایی رو که تازه ازدواج کردن و باهم دست تو دست رو ابرا راه میرن
رو باید این چشمهای من به جرم خالی بودن جیب باید تعقیبشن کنه ...
و..
و...
و...
و..
و....... خدایا چرا حکومت ما بجای اینکه جمهوری اسلامی باشه {{ جیب بری اسلامی}}
هستش .... خدا...خدا....خدا...خدا...خدا...خدا. خودت میدونی که الان این متن رو
با چه حالی مینویسم. خدا چرا این حکومت جیب بری اسلامی {{ جمهوری اسلامی}}
نمیشه اخه ... چرا؟چرا؟چرا؟چرا؟ ...... با تشکر ...
………………………………………………استنلی کوبریک قید هستم… ………………………
این دوره ظاهر و باطن خیلی فرق داره
همه یه ماسک جدا واسه خودشون گذاشتن کنار....
«در این مملکت همه این احساس را دارند که کلاه سرشان رفته و پیش خودشان فکر میکنند که آنها هم حق دارند که سر دیگران کلاه بگذارند.»