به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی خرگیوش بهکارگردانی مانی باغبانی در 4 سال پیش یعنی سال 1395 در گونه درام و کمدی تولید شده است. خرگیوش که اولین فیلم مانی باغبانی محسوب میشود و توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 5.8 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم خرگیوش را اثری متوسط اما مفید برای تماشا ارزیابی میکنند. حبیب اسماعیلی تهیهکننده خرگیوش این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. خرگیوش در تاریخ 1397/11/01 پخش خود را توسط پخشکننده رسانه فیلمسازان در سینما آغاز کرد. در آن روزها خرگیوش توانست آمار فروش 2،017،457،000 تومان را به ثبت برساند.
بازیگران فیلم خرگیوش چه کسانی هستند؟ در خرگیوش بازیگرانی چون مینا ساداتی، جواد عزتی، بابک حمیدیان، همایون ارشادی، ملیکا شریفینیا، امید روحانی و سیامک انصاری به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم خرگیوش حدود 9 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان خرگیوش را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم خرگیوش باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا مانی باغبانی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری خرگیوش توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم خرگیوش میتوان به مانیا علیجانی و پانتهآ سیروس اشاره کرد.
متوسط سن بازیگران خرگیوش براساس میزان سنی که از آنها در دایرةالمعارف آنلاین سینما و تلویزیون یعنی منظوم ثبت شده، 48 سال است که نشان میدهد بازیگران خرگیوش عمدتا از میانسالان هستند.
از محتوا و داستان فیلم خرگیوش چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه خرگیوش توسط مانی باغبانی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان خرگیوش منتشر شده است، میخوانیم: «هیچ شبی مثل امشب نیست...»
فیلم خرگیوش از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم خرگیوش عبارت است از: فیلم زاپاس، فیلم اکسیدان، فیلم دو طبقه روی پیلوت، فیلم نهنگ عنبر و فیلم در مدت معلوم.
فیلم خرگیوش در 1 جشنواره شرکت کرده است.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم خرگیوش نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم خرگیوش به طور متوسط فعالیت 31ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم خرگیوش یکی از 4 اثر شاخص پانتهآ سیروس در حرفه بازیگری محسوب میشود.
همچنین مانی باغبانی کارگردان خرگیوش اولین همکاری خود با بازیگرانی چون مینا ساداتی، جواد عزتی، بابک حمیدیان، همایون ارشادی، ملیکا شریفینیا، امید روحانی، سیامک انصاری، مانیا علیجانی و پانتهآ سیروس را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران خرگیوش نیز 23 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 9 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 23 همکاری برای اولینمرتبه در خرگیوش رخ داده است. مانند: مینا ساداتی و همایون ارشادی، مینا ساداتی و ملیکا شریفینیا، مینا ساداتی و امید روحانی، مینا ساداتی و سیامک انصاری، مینا ساداتی و مانیا علیجانی.
عوامل تولید و بازیگران خرگیوش در اینستاگرام نیز فعال هستند و مجموع میزان فالوئرهای اینستاگرام 11 نفر از این هنرمندان به بیش از 4،496،303 نفر میرسد.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم خرگیوش به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم خرگیوش نسبتا ارزش تماشا دارد چراکه 74% مخاطبان معقدند فیلم خرگیوش ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم خرگیوش نسبتا خوشساخت هست زیرا 70% مخاطبان عقیده دارند فیلم خرگیوش از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم خرگیوش قطعا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 82% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم خرگیوش نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم خرگیوش نسبتا خلاقانه هست زیرا 73% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم خرگیوش غیرتکراری و جدید است.
فیلم خرگیوش نسبتا محتوای مناسبی ندارد زیرا تنها 48% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم خرگیوش مفید و ارزشمند هست.
فیلم خرگیوش نسبتا تفکربرانگیز هست چراکه 52% نظردهندگان بعد پایان فیلم خرگیوش به آن فکر میکردند.
فیلم خرگیوش نسبتا مناسب خانواده هست چراکه 54% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم خرگیوش با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم خرگیوش نسبتا مناسب کودکان نیست چراکه تنها 39% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم خرگیوش مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری فیلم خرگیوش خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن علی تبریزی بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم خرگیوش چیست؟ تدوین خرگیوش را حسن ایوبی انجام داده است. اگر صدای خرگیوش بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم خرگیوش یعنی امین میرشکاری آشنا میکنیم. ملودی اسماعلی طراحی صحنه فیلم خرگیوش را انجام نموده و ملودی اسماعلی طراحی لباس فیلم خرگیوش را انجام داده است. عظیم فراین چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم خرگیوش را برعهده داشت. موسیقی متن فیلم خرگیوش اثر دارا دارایی است.
از دیگر عوامل اثر میتوان به حامد ظریفی اصفهانی مدیر صحنه فیلم خرگیوش، اشاره کرد. در مجموع بیش از 24 نفر در تولید فیلم خرگیوش نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 3 لیست از فیلم خرگیوش یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم خرگیوش 73 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از خرگیوش پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم خرگیوش، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: کمدی، جامعه، خوب، بازی، انتخاب، حمیدیان و عزتی.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم خرگیوش در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم خرگیوش 26 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم خرگیوش 8 عدد، در بخش حواشی فیلم خرگیوش 6 عدد، در بخش نقد فیلم خرگیوش 6 عدد گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای دیالوگ برتر فیلم خرگیوش، سوتی فیلم خرگیوش هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
شاید بخاطر این میگم خوب چون تو خونه و تنها نشستم دیدم شاید اگه با دوستی تو سینما میدیدم این نظرم نبود یا تو خونه با اعضای خانواده
فیلم سناریوی خاصی یا داستانی نداشت ولی دیالوگ ها احساس میشه تا 3 لایه پشت اش حرفهایی برای زدن و معنی دار هست
بازی عزتی و انصاری هم خوب بود ولی حمیدیان سبکش عین حمیدیان فیلم بادیگارد بود حتی!منظور سبک بازیش تغییری نداشت
دختر بچه فیلم هم دلنشین بود مث بعضی بازیگرای کودک فیلم ها رو مخ نبود
من که اصلا نتونستم با این جور طنزها ارتباط برقرار کنم...اصلا بهم نچسبید...نه میشه با خانواده دید فیلمو نه با بچه ...پس به چه دردی میخوره...غیر از این بود که خانم ساداتی از الفاظ بدی مثل خفه شو و ضر نزن و... استفاده میکرد
در مجموع اصلا به درد نخورد که براش تو سینما پول بدیم...
ابتدا اجازه دهید درباره واژه کمدی چند خط بنویسم:"کمدی تشکیل شده است از اعمال و رفتاری که از یک شخصیت سرمیزند و بیننده می داند آنها خطاهای آشکاری هستند؛ اما گزندی به بیننده نمیزنند، پس در ذهن مخاطب خنده دار بنظر می آیند و می شود کمدی." این تعریفی کلی از دیدگاه فلاسفه و صاحبنظران آگاه و عالِم است. در نتیجه هر اثری یک کمدی نیست. و نمیتوان به هر طنز موقعیتی گفت کمدی. پس بیایید به آنچه که ما را می خنداند بگوییم شوخی یا موقعیت طنز.نه کمدی. کمدی تعریف مشخص و مجزایی دارد.
حال بسراغ "خرگیوش" برویم که عمده مشکل ما با لوگویِ آن است که یادآور گروهی همجنسباز مذکر است!! چرا ؟ واقعا چرا باید لوگویِ پِلِی بوی را برای یک فیلم ایرانی انتخاب کرد و سه مرد را در یک محیط محدود ؛ محصور کرد و سپس به آنها یک زن جوان و یک دختربچه اضافه کرد؟؟ خب این را گمان کنم خود "مانی باغبانی" هم نفهمیده باشد.
مشکل بعدی ما با فیلمنامه است که هیچ موضوع و صحبت مشخصی با مخاطب خود ندارد. شما فهمیدید فیلم چه میخواست بگوید؟ میخواست بگوید قرص توهم زا بد است؟؟ آیا نیاز بود اینهمه هزینه کند و دیالوگ های سنگین بگوید و از هر دری سخنی براند و رئیس جمهور را مسخره کند و مردم را در بوته قضاوت گذارد و اقتصاد و سیاست را به چالش بکشد؟؟؟ فکر نکنم تکفیر قرص توهم زا اینقدر انرژی بر باشد!!
مشکل بعدی با وجود دو زن است:"خانم مرادی(پانته آ سیروس) و بیتا(میناساداتی)" اگر این دو کاراکتر حذف کنیم به کجای فیلم لطمه زده ایم؟ آفرین. به هیچ جا.
معضل بعدی وجود دختربچه ای ست که گویا ترفند جدید کارگردانها شده که تا کم می آورند، یک دختر یا پسر بچه سرزبان دار را پیدا می کنند و از شیرینی زبان و صراحت لهجه و حاضرجوابیَ ش سوءاستفاده می کنند تا عیوب فیلم خویش را بپوشانند.
معضل بعدی تحصیل کرده و دانشمند و نخبه و روشنفکر بودن بابک(سیامک انصاری) و آرش(بابک حمیدیان) است که اگر اینقدر نخبه اند چرا آنهمه شوت تشریف دارند؟ این معضل فیلم را به سمت املت شدن پیش میبرد. چرا؟؟ چون دو نخبه داریم که یکی از همسرش میترسد.همچون آهو از سگ شکاری!! و دیگری با زن و خواهر زنَ ش بشدت مشکل دارد در حدی که از هیچ توهین و پرخاشی روگردان نیست!! و البته بیتایی که خواهرش را بشدت سرزنش می کند اما رابطه خودش با آرش هیچ نظام مشخصی ندارد...
معضل بعدی سانتیمانتالیسم فیلم در استفاده بیش از حد از اِلِمان هایی ست که برای بیننده آشناست. مجسمه نقش اول فیلم بریکینگ بد/لباس فیلم مرد عنکبوتی و جنگ ستارگان/ترانه های حسن شماعی زاده/میز بیلیارد و رقص/آهنگ فیلم تایتانیک/برج میلاد و ... اینها چه کمکی به روند شناخت فیلم توسط مخاطب کرده اند؟؟ من می گویم هیچ. چرا باید از لوازم و تجهیزات لوکس و گرانقیمت استفاده شود در حالیکه هیچ محلی از اِعراب ندارند؟؟؟
و معضل آخر پایان بندی مزخرف و مشمئزکننده فیلم است...وای خدای من!! آرش در آخرین دقایق فیلم باید بفهمد خواهر کوچکی دارد بنام "دنیا"؟ و نداند که به پدرش توهین کند یا او را درک کند؟؟ هندی تر از این نمیشد پایانَ ش جمع کرد.
از کور شدن و دوباره بینا شدن آرش و جملات بیربط و سخیف "بهنود(جواد عزتی)" و بیتا هم عبور می کنیم. ولی یادمان نمی رود که اگر دیدیم کارگردانی غیرآشنا از بازیگرانی بشدت آشنا و البته طنزپرداز؛ استفاده کرده؛ پس کاسه ای زیرنیم کاسه فیلم است.
*دوستاره دادم چون برای سیامک انصاری احترام قائلم.
یه جور سبک طنز عجیب غریبی بود
حال کردم باش
بیخیال تورو خدا :/ طنز عجیب و غریب دیگه چه صیغه ایه!؟ عالی آخه؟؟
بازیگری ها از فوق العاده بالاتر بود
فیلم ارزش یک باردیدن به شرطی داره که بیننده درک کنه
بحث سر مذاق و این حرفا نیست. فیلم مدام داره با لگد مخاطب رو دفع میکنه. اصن نمیذاره بری سمتش و بفهمیش. کار به مذاق نمیکشه اصلاً
فیلمنامه دارای موضوع خاصی نیست. حتی نمیاد بگه قرصای بدردنخور مصرف نکنین. نریشن بابک حمیدیان هم وجهه فیلمنامه رو موجه نمیکنه. یعنی بیننده نه موضوع میبینه نه هدف. فقط بیان میبینه و روایت. این میشه نقص 90 درصدی فیلم. این کار رو شما هم میتونی انجام بدی. همین دوستانی که پادکست تولید میکنن؛ اگر صدای خوبی داشته باشن، انگار دارن نمایش اجرا میکنن از نوع رادیویی. موضوعات متنوع و خوبی هم دارنا!! خیلی بهتر از این فیلم. پس فیلمنامه باید یه چیزی بیشتر از نمایشنامه های رادیویی داشته باشه تا ما جذب ش بشیم؟؟ تازه دیالوگهای بشدت غیر قابل بلع و هضم و درک و فهم و شنیدن رو نمیشه فیلمنامه نامید. فقط خود کارگردان میدونست چی دارن میگن و بس. تازه شوخی با سیاستمداران و مسخره کردن کلیپای اینستاگرام و تلگرام و پخش صدای حسن شماعی زاده و استفاده از حافظه تاریخی بیننده رو که نمیگن فیلمنامه!! میشه جفنگیات.
کارگردانی هم نیاز نبود. به خود همایون ارشادی هم میدادی، همین زوایای دوربین و میزانسن و دکوپاژ رو برات درمیاورد. کارگردانی ای من ندیدم تو فیلم. لوکیشن بسته آپارتمانی و یه مشت ارجیف که مثلاً ما خیال میکنیم وفاداری کارگردان به اصل دیالوگ گویی بوده، کمی لباس خاطره انگیز و شیرین زبونی ی دختر و اینا. شما 4تا غول بازیگری رو انداختی گَلِ هم، اینا رو ولشون کنی با بداهه گویی میتونن 24ساعت همه ایرانو بخندونن!! کارگردانی نمیخواست این فیلمنامه اصلاً. من که گمون نکنم فیلمنامه ای درکار بوده باشه.بهشون گفتن "بریزید جلو دوربین هر ادایی دلتون خواست دربیارید. تهیه کننده پولشو از رانتِ سر کوچه آورده. فیلمم با اسم شما 4تا لااقل 4 میلیون میفروشه و رانت آقای تهیه کننده درمیاد. خوش باشید" والا بخدا
همچنین بازیگرانی نظیر جواد عزتی ، بابک حمیدیان و حتی سیامک انصاری (که به نظرم از بازی معمولی برخوردار است و درمیان بازی های خوب حمیدیان و عزتی گم میشود) به دنبال بازی در این چنین فیلمهای به قول شما افتضاح و ضعیف هستند ! هرکدام از این بازیگران برای خود سابقه ای طولانی مملوء از فیلمهای خوب و متفاوت دارند !
به هرحال سلیقه های متفاوت است اما قرار بر این نیست به سلیقه های دیگر توهین شود !
اینگونه افراد کلا برداشتی که از یک ژانر کمدی دارن اینه که باید یک داستان باشه با سکانس های طنز که کلی بخندن فیلمایی مثل نهنگ عنبر و گشت ارشاد و یا هزاران فیلم که شوخی های ساده ای داره که فقط بخشی از داستان رو با یه حالت فان به نمایش دربیاره اینجور افراد نمیتونن فیلم هایی مثل خرگیوش رو دوست داشته باشن چون شوخی ها جوری بیان شده که احتیاج به درک و فکر داره شوخی هایی که خودش یه فیلمه و باید روش تمرکز کنی و بفهمی بعد یه فیلم با شوخی های پیچیده مثل خرگیوش میتونه تا حدودی جالب باشه
اما در کل فیلم طنزی نبود که آدم خیلی باهاش حال کنه
ولی فضای متفاوتی داشت
کسانی که منفی نظر میدن دنبال شوخی های مضخرف هستن!
برای اولین اثر خیلی خوب بود بی انصافیه حداقل ۶ حقشه ولی بیشتر
حتی ارزش یه بار دیدنو هم نداره.
اونایی که ندیدن ،نبینن.
درضمن شوخی های فیلم ؛ شوخی های فلسفی هستند که قطعا در خنده گرفتن از دوستانی که کمدی های روز پرده را دنبال می کنند ، فیلمی حتی مسخره به نظر میرسد