به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران، برخی از مهمترین اخبار سینما و تلویزیون را در ادامه بخوانید.
پس از حاشیه های کنسرت دکتر مسعود صابری، رامبد جوان به علت دعوت از وی از مردم عذرخواهی کرد.
اینستاپست رامبد جوان را در تصویر مشاهده می کنید. البته جوان دقایقی بعد از انتشار این پست آن را حذف کرد!
حضور کمرنگ عادل فردوسی پور در تلویزیون آن هم در زمان برگزاری مسابقات جام ملت های آسیا، مسئله ای بود که خیلی زود به نقل محافل ورزشی و رسانه ای تبدیل شد و واکنش های متعددی را به همراه داشت.
فردوسی پور این روزها در تلویزیون هیچ برنامهای ندارد و تنها شاهد گزارش برخی از بازی های جام ملت های آسیا توسط او هستیم. این مسئله با واکنش چهره های هنری و بازیگران نیز همراه بوده است.
محسن تنابنده بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون، با انتشار تصویری از این گزارشگر و مجری فوتبال در اینستاگرام نوشت: «رفتیم تو چهارتا هنوز از عادل خبری نیست؟»
مهراب قاسمخانی نیز با نگاهی طنزآمیز، فردوسی پور را در جایگاه یک گمشده قرار داد و با انتشار عکسی از او اینطور نوشت: «عکس متعلق به مردی به نام عادل فردوسی پور است، که آخرین بار با قد دراز و موی فرفری در حوالی جام جم مشاهده شده. از هموطنان خواهشمندیم در صورت مشاهده وی اطلاع رسانی نموده و ملتی را از نگرانی برهانند.»
از طرفی سایت باشگاه خبرنگاران جوان با کنایه ای به این دو هنرمند و با اشاره به گزارش بازی ژاپن ویتنام توسط فردوسی پور اینگونه نوشت:
«درحالی که عادل فردوسی پور گزارش بازی ژاپن – ویتنام را به عهده داشت، محسن تنابنده و مهراب قاسمخانی با انتشار استوری و پستهایی در صفحه اینستاگرامشان عادل فردوسی پور را گمشده خطاب کردند. این گاف عجیب دو بازیگر و نویسنده معروف سینما و تلوزیون واکنشهای بسیاری را در فضای مجازی به همراه داشت.»
محمدحسین مهدویان، کارگردان جوان سینمای ایران، تصویری تازه هادی حجازیفر و امیرحسین هاشمی را در فیلم «ماجرای نیمروز: رد خون» در اینستاگرام منتشر کرد و در توصیف آنها نوشت: «فقط بازیگر و همکار نیستند. رفقای نازنین من هستند در «ماجرای نیمروز، رد خون». هادی حجازیفر عزیز در نقش کمال. امیرحسین هاشمی نازنین در نقش شادکام.»
این فیلم قسمت دوم فیلم سینمایی «ماجرای نیمروز» است که برای نخستین بار در سی و هفتمین جشنواره ملی فیلم فجر به نمایش در میآید.
بهاره رهنما که به تازگی خانه اش مورد سرقت قرار گرفته است، با انتشار پستی در اینستاگرام خطاب به سارق نوشت: «آقای دزد محترم من میشناسمت و برای چندمین بار به هوش خودم ایمان آوردم، کاش قبل اینکه این طوفان شروع شه عقلت برسه، اون جواهرات قابل فروش عادی نیست، حلقه ازدواجم و طلاهای بچگی پریا کاملا مشخصه اونا رو یک جوری برگردون تو خونه! یا بهم برسون! بگذار دهن من بسته بمونه و طوفان بپا نشه چون اون وقت خیلی درختا شکسته میشه، خیلی.»
هوشنگ گلمکانی منتقد سینما با انتشار پستی در اینستاگرام از اجرای جواد خیابانی انتقاد کرد.
گلمکانی نوشت: هر چه میخواهم خویشتنداری کنم، هر چه میخواهم طاقت بیاورم، سعه صدر داشته باشم، ماهیت تبلیغاتی سیمای پروپاگاندا را درک کنم و از کنارش بگذرم، اما نمیشود و این شبها با تماشای برنامه «فوتبال آسیایی» در کانال «ورزش» سیما و شنیدن حرفهای جواد خیابانی، کهیر میزنم.
این ادبیات ظاهرا فاخر اما در واقع مبتذل (اخیرا کاربرد «عزیزم...» هم در بخشهای سانتیمانتال/ رمانتیکش اضافه شده به سایر افاضات)، این میمیکهای دلبههمزن، این استفاده از حرکت دستها و زبان بدن، این پریدنهای مکرر وسط حرفهای مهمانان برای به رخ کشیدن اطلاعاتش، این اعلام مکرر و مبتذل عشقش به میهن... گاهی هم البته دلم میسوزد. اما اینجا، جای دلسوزی نیست. این یک رسانه میلیونی است.
واقعا هیچ معیار و استانداردی جز تملق و مجیزگویی و لحن تبلیغاتی برای مدیران این رسانه وجود ندارد؟ جواد خیابانی البته صدای خوبی دارد، اما بیشتر مناسب این است که متنی در اختیارش گذاشته شود تا آن را بخواند و خودش در انظار، ظاهر نشود. آیا مدیرانی که دوست دارند به هر حال او را در سازمان صدا و سیما حفظ کنند، میتوانند چنین کاری برایش مهیا کنند؟ این جوری بهتر از تنها تواناییاش که همان صدای خوبش است استفاده میشود.
پیمان معادی با پیوستن به چالش انتشار تصاویر قدیمی در اینستاگرام، عکسی از خود را کنار چهرههای سینمایی و فوتبالی در صفحه اینستاگرامش به اشتراک گذاشت.
او در توضیح تصویر نوشت: «ناهار با علی دایی، لوتهار ماتیوس، پیمان و مهراب قاسمخانی، بهرام رادان، علی باذل و همایون شجریان. چند سال قبل.»
مهناز افشار تصویر جدیدی از خود را در فیلم سینمایی «آشفتهگی»، تازهترین فیلم سینمایی فریدون جیرانی، در اینستاگرام به اشتراک گذاشت.
این فیلم قرار است برای نخستین بار در سی و هفتمین دوره جشنواره ملی فیلم فجر به نمایش دربیاید.
به تازگی نیز نخستین پوستر «آشفتهگی» رونمایی شده است، طراحی این پوستر توسط علی فرآورده انجام شده که تا کنون برای فیلم های همچون «تنگه ابو غریب»، «ویلایی ها» و...پوسترهای متفاوتی طراحی کرده و همچنین برای پوستر «ملک سلیمان» سیمرغ دریافت کرده است.
در فیلم «آشفتهگی» بهرام رادان، مهناز افشار، نسیم ادبی، نازنین صلحجو، علی میلانی، احسان محمدی و مهران احمدی به ایفای نقش پرداختهاند.
جیرانی درباره فضای فیلم جدید خود اینگونه نوشته است: آشفتهگی رئالیستی و اجتماعی نیست. یک فیلم است درباره عشق و جنایت..
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.
۲. واقعا برام سواله که رو چه حسابی میگن صدای خیابانی خوبه! نقدهای درست و حتی کمی در مورد خیابانی نوشته بودن به جز این مورد و من میگم حتی با فرض اینکه صداش مناسب خوندن متن باشه بدون تصویر ،در اون شرایط هم باید از شنیدن کلمات قلمبه سلمبه ،نا ملموس ،پر از خالی ،پر از سوتی ،به اصلاح خود خیابانی صمیمانه! و... زجر کشید!
۳. متاسفانه انقدر فرهنگ استفاده از فضای مجازی تو ایران زیر صفره که به جز نوشتن چرت و پرت ،حرف های زشت ،فحش ،موضوعات زرد ،روشن فکری های جعلی و پوچ به سراغ معرفی دزد و فخر فروشی هم رفتن و جالبه در این مورد شخص مورد نظر که با رفتار و گفتار بارها نشون داده وضع مالی خوبی داره ،برای ۲ تیکه طلا حاضره آبروی یه نفر (فکر کنید اشتباه حدس زده باشه و اونی که واقعا دزد نیست و ایشون فکر میکنه رو تگ کنه و به میلیون ها نفر معرفی کنه) رو ببره! تکرار میکنم برای ۲ تیکه طلای کسی که دم از میلیارد میزنه!!!
و ۴. حرف زیاده ولی عمر کم...