به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی هشتگ بهکارگردانی رحیم بهبودیفر در 3 سال پیش یعنی سال 1395 تولید شده است. هشتگ توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 3.6 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم هشتگ را اثری کمارزش، کمکیفیت و نهچندان مهم ارزیابی میکنند. محمدعلی کیانی و مقصود جباری تهیهکنندگان هشتگ این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کردهاند. هشتگ در تاریخ 1397/07/04 پخش خود را توسط پخشکننده موسسه سینمایی راه عرفان در سینما آغاز کرد. در آن روزها هشتگ توانست آمار فروش 3،708،337،000 تومان را به ثبت برساند.
بازیگران فیلم هشتگ چه کسانی هستند؟ در هشتگ بازیگرانی چون نیوشا ضیغمی، بهاره رهنما، حدیث فولادوند، بیژن بنفشهخواه، ارسلان قاسمی، سیدجواد هاشمی و مهرداد فلاحتگر به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم هشتگ حدود 11 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان هشتگ را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم هشتگ باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا رحیم بهبودیفر بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری هشتگ توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم هشتگ میتوان به امید روحانی، محمدعلی کیانی، محسن ملکی و محمدرضا زمانی در نقش دکتر نامی اشاره کرد.
متوسط سن بازیگران هشتگ براساس میزان سنی که از آنها در دایرةالمعارف آنلاین سینما و تلویزیون یعنی منظوم ثبت شده، 43 سال است که نشان میدهد بازیگران هشتگ عمدتا از میانسالان هستند.
از محتوا و داستان فیلم هشتگ چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه هشتگ توسط رحیم بهبودیفر نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان هشتگ منتشر شده است، میخوانیم: «این یک فیلم اجتماعی با آثار کمدی است. این فیلم در مورد خانواده و دنیای اینترنت و تلفن های همراه و اثرات آن بر زندگی و روابط خانوادگی است.»
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم هشتگ نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم هشتگ به طور متوسط فعالیت 30ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم هشتگ یکی از 4 اثر شاخص بیژن بنفشهخواه، سیدجواد هاشمی و محمدرضا زمانی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
همچنین براساس امتیاز مردم فیلم هشتگ بدترین اثر نیوشا ضیغمی، بهاره رهنما، حدیث فولادوند، ارسلان قاسمی، مهرداد فلاحتگر و امید روحانی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
1 تن از بازیگران هشتگ، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کرده است، در واقع در هشتگ 1 فیلم اولی بوده است: محسن ملکی.
همچنین رحیم بهبودیفر کارگردان هشتگ اولین همکاری خود با بازیگرانی چون نیوشا ضیغمی، بهاره رهنما، حدیث فولادوند، بیژن بنفشهخواه، ارسلان قاسمی، سیدجواد هاشمی، مهرداد فلاحتگر، امید روحانی و محمدرضا زمانی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران هشتگ نیز 42 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 11 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 42 همکاری برای اولینمرتبه در هشتگ رخ داده است. مانند: نیوشا ضیغمی و حدیث فولادوند، بهاره رهنما و ارسلان قاسمی، بیژن بنفشهخواه و سیدجواد هاشمی، مهرداد فلاحتگر و امید روحانی، محمدعلی کیانی و محسن ملکی.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم هشتگ به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم هشتگ اصلا ارزش تماشا ندارد چراکه تنها 20% مخاطبان معقدند فیلم هشتگ ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم هشتگ اصلا خوشساخت نیست زیرا تنها 14% مخاطبان عقیده دارند فیلم هشتگ از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم هشتگ اصلا عملکرد بازیگریِ خوبی ندارد چراکه تنها 20% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم هشتگ نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم هشتگ اصلا خلاقانه نیست زیرا تنها 15% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم هشتگ غیرتکراری و جدید است.
فیلم هشتگ اصلا محتوای مناسبی ندارد زیرا تنها 11% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم هشتگ مفید و ارزشمند هست.
فیلم هشتگ اصلا تفکربرانگیز نیست چراکه تنها 14% نظردهندگان بعد پایان فیلم هشتگ به آن فکر میکردند.
فیلم هشتگ اصلا مناسب خانواده نیست چراکه تنها 20% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم هشتگ با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم هشتگ نسبتا مناسب کودکان هست چراکه 54% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم هشتگ مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری فیلم هشتگ خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن آرش خلاقدوست بوده است. اگر صدای هشتگ بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم هشتگ یعنی مازیار شیخمحبوبی آشنا میکنیم. افسانه صمدزاده طراحی صحنه فیلم هشتگ را انجام نموده و افسانه صمدزاده طراحی لباس فیلم هشتگ را انجام داده است. محسن ملکی چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم هشتگ را برعهده داشت. موسیقی متن فیلم هشتگ اثر بهرنگ قدرتی است.
از دیگر عوامل اثر میتوان به امیر جاویدنیک دستیار اول کارگردان فیلم هشتگ، بیتا ارسطویی منشی صحنه فیلم هشتگ و اشاره کرد. در مجموع بیش از 40 نفر در تولید فیلم هشتگ نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 5 لیست از فیلم هشتگ یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم هشتگ 112 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از هشتگ پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم هشتگ، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: هشتگ، سینما، کمدی، روی، بازی، مردم و طنز.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم هشتگ در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم هشتگ 19 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم هشتگ 5 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای حواشی فیلم هشتگ، دیالوگ برتر فیلم هشتگ، سوتی فیلم هشتگ و نقد فیلم هشتگ هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
فقد بعضی جاها ک خیلیم کم بود بانمک بود، درکل ارزش دیدن نداره
فیلم های بی معنای کمدی روی پرده نا امید کننده
نمیدونم به کی فحش بدم....
الان پنج تا فیلم کمدی روی پرده هستند که همشون نمره اشون زیر شیشه
دو تاشون زیر سه
واقعا چرا مردم انقدر بوق بازی در می ارن میرن ببینن
من واقعا در عجبم که این همه فیلم بی مفهموم , بی معنی و مضحک مجوز میگیرن فروششون هم که به حمد الله خیلی زیاده که واقعا نمی دونی چی بگی !!!
شما فکر کردید چون همه عوامل فیلم ها زحمت می کشن یعنی اون فیلم خوبه.
اگر بازخورد شما همینه برای شما متاسفم چون شما هم مثل این فیلم ها دارید به سینمای ایران خدشه وارد می کنید . فیلم داریم تا فیلم دوست عزیز . توجه کنید ! فیلم تا فیلم ! بعضی هاشون به خاطر پول و مسخره بازی. بعضی هاشون به خاطر یک اثر هنری عالی پا به پرده های سینما می زارند که شما با این بازخوردتون باید جز طرفداران دسته اول یعنی فیلم های تبلیغاتی و بی مزه مضحک بی محتوا باشید که باید بگم بهتره نظر خنده دار و مضحکتون رو برای خودتون نگه دارید !!!!!!
نتیجه این طرز فکر میشه فروش بالای هشتگ و لازانیا و لس آنجلس تهران و شکست ماهورا و عرق سرد .....
مدرک فرهنگ هم نمیاره
مدرک فقط برگه ایه که خیلی از ما ها با داشتنش نمیتونیم جایی باشیم
مدرک و معلم دینی رو جدی نگیر !
ولی واقعا به این نتیجه رسیدم که مدرک معیار سنجش فرهنگ آدما نیستش و دقیقا حرفی که شما آقا امیر زدی
مدرک فقط یه تیکه کاغذ و گوشت و خونه مغز کسی رو تشکیل نمیده !
فلسفه ای هم که خونده فلسفه اسلامی بوده پس واقعا انتظاری بیش از این هم نمیشه ازش داشت.
معلم دینی کاری جز امتحان گرفتن نداره
وا قعا معلم دینی خوب پیدا نمیشه که هم حرف بچه رو بفهمه هم حرف دین رو درست بگه
کلا ما نظام آموزشی لیبرالمون، نمیتونه بیشتر از ماسک اسلامی رو که به خودش زده رو به یدک بشه ! دیگه دستش رو شده از کجا خط میگیره !
منظورتون از پونز رو متوجه نشدم...
بدون هیچ پسوند و پیشوندی ! و البته بدون هیچگونه سوء استفاده ای از کامنت سهیل !
هدف های افراد رو به عقاید خودمون سند نزنیم لطفا !!! بوی سوء استفاده میاد !!!
حرف دوم اینکه قرار نیست سرانجام فلسفه ها ختم شود به محدودیت ها ! و فلسفه ای که محدود باشه ، ظاهر بین و پوچ است !
سوما در این کتاب های دینی ، ظاهر اشعار مولانا رو به یک کلمه ختم میکنند و بزرگترین انسان تاریخ رو به آه میکشند دیگر حرفی را برای حرفی نمیگذارد !
دانشجویان این رشته اصلا فلسفه نمیخونن!!
در مورد پونز هم شوخی کردم.
چیزی که اصلا در موردش تحقیق نکردن و فکر نکردن ! فقط تلویزیون رو روشن کردن و هرچی رسانه های مخالف بهشون خورندن رو تکرار میکنن !
این از عدم شناخت و عدم سواد رسانه ای نشات میگیره !
چرا که اگر چنین نبود، اهل بیت که مظهر و سمبل اسلام هستن، اینقدر محبوب و معصوم و عزیز نبودند !
همه میدوندند که امثال بازرگان این نظام آموزشی رو طراحی کردن ! از یک لیبرال، سیستم آموزشی لیبرال و اسلامی لیبرال خارج میشه !
به ترتیب : عدم تحقیق- عدم تفکر- تکرار طوطی وار رسانه های مخالف- عدم شناخت-عدم سواد رسانه-انفعال
همچنین ممنون از یونس که حواسش بود و بوی سو استفاده رو تشخیص داد :) :)
با سیل اشک راه به جایی نمی برم
فیلمنامه مهمترین بخش هر فیلم است و نوع قلم ، جنس ، ظرافت کار و کاربردی بودن آن برای ساخت یک فیلم لازم و حیاتیست ؛ اما مثل اینکه فیلم هشتگ از کمترین نوع فیلمنامه نیز بهره نمی برد ! این فیلم تبلیغاتی چنان مسخره و حوصلهسربر به جلو حرکت می کند که از همان ابتدای فیلم تصمیم میگیرید از سینما خارج شوید ! جنس کمدی هشتگ اصلا و ابدا کمدی نیست و حتی از کمدیهای سطح پایین سینما نیز بدتر است . بازیگران به مسخره ترین شکل ممکن ایفای نقش کرده اند و عملا هیچ چیزی در فیلم انجام نشده .
درست است که تیم بازیگری درجه یک نیستند اما حداقل می توانستند تلاش کنند بازی خوبی ارائه دهند ؛ انگار کارگردان از روی عمد به بازیگران گفته تا میتوانید بد باشید و غیرمعمولترین بازی خودتان را به اشتراک بگذارید !
هشتگ از لحاظ فنی نیز مشکلات متعددی دارد که کم کم اعصابتان را به هم میریزد ؛ مثلا تدوین فیلم که عملا برای یک اثر که هیچ شروع و پایانی ندارد هم افتضاح است ؛ یا صداگذاری و موسیقی را که به کل فراموش کنید ؛ اصلاح رنگ و فیلمبرداری نیز افتضاح است و اصلا در حد استانداردهای یک فیلم سینمایی ( و یا حتی یک تله فیلم معمولی ) نیست . اگر اهل سینما باشید ، به احتمال زیاد دیدن فیلم هشتگ برایتان زجرآور میشود ؛ اینکه فیلمی کمدی بسازیم تا به فروش مناسب برسد و بتواند مردم را شاد کند عملیست مثبت ؛ اما اینکه با ساخت فیلمی به شعور مخاطبانمان توهین کنیم ، واقعا خطرناک و ترسناک است . امیدوارم دیگر کمتر از این سبک فیلمها در سینما ببینیم .
هشتگ یک فیلم تبلیغاتی است ؛ از همان ابتدای کار متوجه میشوید که فیلم قصد دارد شما را به سمت این موضوعات بکشاند : فلان آبمیوه را بخورید ، فلان کار را انجام دهید ، فرزندتان را به فلان مدرسه بفرستید و … . آیا این کار توهین به درک مخاطبان نیمه حرفهای و حرفهای سینما نیست ؟
با تشکر.
پرسپولیس.
ایولا احسنت
احسنت.
چه خوبه که فعالیت میکنی، ولی وقتی چیزی رو کپی میکنی، زیرش دیگه اسمتو نزن که !
کپی کردن حرام است حرام :|
جدا از کجا کپی کرده ؟؟؟
پسر برقام قطع شد از نقدت ولی همش کپی بود ؟!!
با تشکر
پرسپولیس😂
با تشکر.
پرسپولیس.
فیلم های لازانیا، هشتک و لس آنجلس تهران که هر کدوم در نوع خودشون وجه جدیدی از نگاه سخیف به کمدی توی ایران رو به رخ کشیدن!
اینجوری پیش بره کلا نمیشه به امتیاز های منظوم اعتماد کرد.