به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی بمب؛ یک عاشقانه بهکارگردانی پیمان معادی در 3 سال پیش یعنی سال 1396 در گونه حادثهای، درام، دفاع مقدس و عاشقانه تولید شده است. بمب؛ یک عاشقانه توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 7.2 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم بمب؛ یک عاشقانه را اثری باکیفیت و باارزش ارزیابی میکنند. پیمان معادی و احسان رسول اف تهیهکنندگان بمب؛ یک عاشقانه این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کردهاند. بمب؛ یک عاشقانه در تاریخ 1397/09/14 پخش خود را توسط پخشکننده نیکان فیلم در سینما آغاز کرد. در آن روزها بمب؛ یک عاشقانه توانست آمار فروش 6،828،561،000 تومان را به ثبت برساند.
بازیگران فیلم بمب؛ یک عاشقانه چه کسانی هستند؟ در بمب؛ یک عاشقانه بازیگرانی چون پیمان معادی در نقش ایرج، لیلا حاتمی در نقش میترا، سیامک انصاری در نقش دانش پسند (مدیر مدرسه)، سیامک صفری، حبیب رضایی در نقش معلم مدرسه، صبا گرگینپور و معصومه قاسمیپور به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم بمب؛ یک عاشقانه حدود 84 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان بمب؛ یک عاشقانه را یک اثر بزرگ، پربازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی بسیار عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم بمب؛ یک عاشقانه باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا پیمان معادی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری بمب؛ یک عاشقانه توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم بمب؛ یک عاشقانه میتوان به رامین پورایمان، بهادر مالکی پور، شهروز آقایی پور، ارشیا عبداللهی، نیوشا جهانی، شهین نجفزاده، علیرضا نائینی و سید علی حسینی اشاره کرد.
از محتوا و داستان فیلم بمب؛ یک عاشقانه چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه بمب؛ یک عاشقانه توسط پیمان معادی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان بمب؛ یک عاشقانه منتشر شده است، میخوانیم: «در بحبوحهی جنگ ایران و عراق در سال۱۳۶۷، تهران بیوقفه بمباران میشد. عشق، محبت، امید، زندگی و ترس از مرگ را در روزهای پر اضطراب آن زمان برای مردمی که درگیرجنگ بودند از بین میبرد. اغلب عشق به سختی درک میشود اما مرگ واقعیتی است ترسناک. "بمب؛ یک داستان عاشقانه" نشان میدهد که عشق و امید چطورحتی در مواجهه با تاریکی مرگ، راهشان را پیدا میکنند. روایت انسانهایی است که هیچگاه فرصت عاشق شدن و به دلخواه خود زندگی کردن را نداشته و تنها برای لقمه نانی به سختی کار کردهاند. این فیلم روایت انسانهایی است که در استبداد زمان و مکان به دام افتادهاند اما گویی که آرزوهای برباد رفتهی آنها همچنان گریبانگیر ما است. گویی با تمام آن آرزوها از دوردستها آمدهاند و به انتظار هستند که داستانشان روایت شود، یا شاید کسی دوباره آن را زندگی کند: داستانی از عشقی انسانی و ساده.»
فیلم بمب؛ یک عاشقانه از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم بمب؛ یک عاشقانه عبارت است از: فیلم هیهات، فیلم ۵۰ قدم آخر، فیلم آژانس شیشهای، فیلم یتیمخانه ایران و فیلم میهمان داریم.
فیلم بمب؛ یک عاشقانه در میان لیست 100 فیلم برتر تاریخ ایران در سامانه منظوم مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون، رتبه 43 را با امتیاز و رأی مردم کسب کرده است.
فیلم بمب؛ یک عاشقانه در 1 جشنواره شرکت کرده است و توانسته در مجموع برای 10 مورد نامزد کسب جایزه و برای 3 بار برنده جایزه شود. در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر، عباس شوقی نامزد جایزه بهترین جلوههای ویژه میدانی، محمد لطفعلی نامزد جایزه بهترین جلوههای ویژه بصری، محسن شاهابراهیمی نامزد جایزه بهترین طراحی صحنه، ایرج شهزادی نامزد جایزه بهترین صدابرداری، النی کاریندرو نامزد جایزه بهترین موسیقی متن، محمود کلاری نامزد جایزه بهترین فیلمبرداری، سیامک انصاری نامزد جایزه نقش دوم مرد، پیمان معادی نامزد جایزه بهترین فیلمنامه، پیمان معادی نامزد جایزه بهترین فیلم، احسان رسول اف نامزد جایزه بهترین فیلم، سارا خالدیزاده برنده جایزه بهترین طراحی لباس، پیمان معادی برنده جایزه جایزه ویژه هیئت داوران و احسان رسول اف برنده جایزه جایزه ویژه هیئت داوران برای فیلم بمب؛ یک عاشقانه شدهاند.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم بمب؛ یک عاشقانه نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم بمب؛ یک عاشقانه به طور متوسط فعالیت 4ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم بمب؛ یک عاشقانه بهترین اثر معصومه قاسمیپور، شهین نجفزاده، محمد شاکری، ژیار محمدزاده، رامین اقبال اسکویی و محمود کلاری و یکی از 4 اثر شاخص صبا گرگینپور، محمد زمانی و ژیار محمدزاده در حرفه بازیگری محسوب میشود.
فیلم بمب؛ یک عاشقانه براساس امتیاز مردم به آثار بهترین اثر پیمان معادی در حرفه نویسندگی محسوب میشود.
42 تن از بازیگران بمب؛ یک عاشقانه، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در بمب؛ یک عاشقانه 42 فیلم اولی بودهاند: بهادر مالکی پور، شهروز آقایی پور، محمد اورنگی، امید محمدی، رادان اردلان، نوید ذبیحی، فرزاد رمضانی، شایان دیلمقانی، صدرا علیمحمدی، امید رضایی، تیام کرمانیان، کینا دیلمی، شیما اکبرزاده، شاهین کریمی، حامد احمدجو، رونیا نظری، رایان معادی، نیکی معادی، سام کوثری، امیرحسین زلفی، کسری نکونام، امیرحسین میری، فرزاد شریفپور، امیرعلی محمدی، محمدمهدی میرزایی، کیارش مهریان، رمضان نقدیفر، شمیلا یوسفی، یاسر اصغری، آرشام اینانلو، مبین شاهخواهروزبهانی، محسن خاکپور، بنیامین محمدی، محمدالوان کاربان، مرتضی مطرب، عطاالله مقدسی، بهنام کسمایی، ماهان جهان، پیمان محسنی، مسلم زارعیکیان، پدرام کرمانی و باران معادی.
همچنین پیمان معادی کارگردان بمب؛ یک عاشقانه اولین همکاری خود با بازیگرانی چون پیمان معادی، لیلا حاتمی، سیامک انصاری، سیامک صفری، حبیب رضایی، صبا گرگینپور، معصومه قاسمیپور، رامین پورایمان، ارشیا عبداللهی، نیوشا جهانی، شهین نجفزاده، علیرضا نائینی، سید علی حسینی، علی باقری، حسن جعفری، سیامک ادیب، احمد دهقان، محمد زمانی، یوسف قربانی، حسن تقدیری، علی علی خانی، حسام رحیمیمنش، فاطمه مرتاضی، احسان عباسی، پریا مرندیز، محمد شاکری، نوید نوری، وحید مرشدی، میترا دهقانی، ژیار محمدزاده، فاطمه عریضی، علی میرزایی، محبوبه شمس، آرمینه زیتونچیان، پرهام کریمی، مصطفی لطیفیخواه، بهزاد حاجیحسنی، محمد حکمآبادی، امیرعلی نیازی، صدر علیمحمدی، رامین اقبال اسکویی و محمود کلاری را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران بمب؛ یک عاشقانه نیز 3452 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 84 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 3452 همکاری برای اولینمرتبه در بمب؛ یک عاشقانه رخ داده است. مانند: پیمان معادی و سیامک انصاری، لیلا حاتمی و سیامک صفری، حبیب رضایی و صبا گرگینپور، معصومه قاسمیپور و رامین پورایمان، بهادر مالکی پور و شهروز آقایی پور.
عوامل تولید و بازیگران بمب؛ یک عاشقانه در اینستاگرام نیز فعال هستند و مجموع میزان فالوئرهای اینستاگرام 13 نفر از این هنرمندان به بیش از 2،414،452 نفر میرسد.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم بمب؛ یک عاشقانه به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم بمب؛ یک عاشقانه قطعا ارزش تماشا دارد چراکه 91% مخاطبان معقدند فیلم بمب؛ یک عاشقانه ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم بمب؛ یک عاشقانه قطعا خوشساخت هست زیرا 85% مخاطبان عقیده دارند فیلم بمب؛ یک عاشقانه از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم بمب؛ یک عاشقانه قطعا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 94% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم بمب؛ یک عاشقانه نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم بمب؛ یک عاشقانه تا حد بسیاری خلاقانه هست زیرا 81% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم بمب؛ یک عاشقانه غیرتکراری و جدید است.
فیلم بمب؛ یک عاشقانه تا حد بسیاری محتوای مناسبی دارد زیرا 82% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم بمب؛ یک عاشقانه مفید و ارزشمند هست.
فیلم بمب؛ یک عاشقانه تا حد بسیاری تفکربرانگیز هست چراکه 79% نظردهندگان بعد پایان فیلم بمب؛ یک عاشقانه به آن فکر میکردند.
فیلم بمب؛ یک عاشقانه تا حد بسیاری مناسب خانواده هست چراکه 84% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم بمب؛ یک عاشقانه با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم بمب؛ یک عاشقانه نسبتا مناسب کودکان هست چراکه 50% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم بمب؛ یک عاشقانه مناسب کودکان است.
میدانید علت موفقیت و درخشش تصویربرداری بمب؛ یک عاشقانه در میان کارشناسان و جشنوارهها چیست؟ بهدلیل آنکه فیلمبرداری فیلم بمب؛ یک عاشقانه را محمود کلاری برعهده داشته است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم بمب؛ یک عاشقانه چیست؟ تدوین بمب؛ یک عاشقانه را بهرام دهقانی انجام داده است. فیلم بمب؛ یک عاشقانه صدای ممتاز و باکیفیت خود را مدیون صدابرداری ایرج شهزادی و صداگذاری نعیم مسچیان و پیام شهیدثالث است. محسن شاهابراهیمی طراحی صحنه فیلم بمب؛ یک عاشقانه را با موفقیت و کسب افتخارات گوناگون انجام نموده و سارا خالدیزاده طراحی لباس فیلم بمب؛ یک عاشقانه را با موفقیت و کسب افتخارات مختلف انجام داده است. مهرداد میرکیانی چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم بمب؛ یک عاشقانه را برعهده داشت. موسیقی متن فیلم بمب؛ یک عاشقانه که توانست در جشنوارههای مختلفی جایزه کسب کند، اثر النی کاریندرو است و خواننده فیلم بمب؛ یک عاشقانه نیز النی کاریندرو هست.
از دیگر عوامل اثر میتوان به علی افشین راد دستیار اول کارگردان فیلم بمب؛ یک عاشقانه، محمدجواد حصاری مسئول هنروران فیلم بمب؛ یک عاشقانه، امید نجومی مدیر صحنه فیلم بمب؛ یک عاشقانه، ندا قائدیمقامی منشی صحنه فیلم بمب؛ یک عاشقانه و اشاره کرد. در مجموع بیش از 140 نفر در تولید فیلم بمب؛ یک عاشقانه نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 4 لیست از فیلم بمب؛ یک عاشقانه یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم بمب؛ یک عاشقانه 83 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از بمب؛ یک عاشقانه پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم بمب؛ یک عاشقانه، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: معادی، بازی، داستان، عاشقانه، خوب، پیمان و بمب.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم بمب؛ یک عاشقانه در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم بمب؛ یک عاشقانه 78 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم بمب؛ یک عاشقانه 16 عدد، در بخش حواشی فیلم بمب؛ یک عاشقانه 11 عدد، در بخش دیالوگ برتر فیلم بمب؛ یک عاشقانه 11 عدد، در بخش نقد فیلم بمب؛ یک عاشقانه 9 عدد گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای سوتی فیلم بمب؛ یک عاشقانه هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
این فیلم برای خیلی از دهه شصتی ها واقعا خاطره هاشون رو زنده کرد
به نسبت فیلم های ایرانی که اکثرشون با فضاهای تکراری ساخته میشن،بمب یک عاشقانه به نظرم فیلم متفاوتی بود
معلومه اصلا معنی کودک همسری رو نمی دونید
لطفا انقدر سطحی نگر نباشیم!!
اما داستان فیلم ، عاشقانه های جنگ و بمب باران ! پیمان معادی با این فیلم به مخاطبینش گفت که میشه حتی عاشق جنگ بود ! و گفت هر چیزی را میتوان بهش عشق ورزید حتی خون و خون ریزی ...
حتی بمب باران
حتی خراب شدن اشیانه های صد ها هزار انسان
پیمان معادی یک عشق تازه جوانه زده و یک عشقی که به یک تار مو وصل بود رو نشون داد
و اینک از حس زیبای عشق و محبت گفت !
از عشقی ک میمیرد و زنده میشود
از عشقی که نمیتوان گفت ، از عشقی که میتوان گفت
خلاصه پیمان معادی گفت که عشق همان قدر که زیباست و باعث میشود انسان از بمب و بمب باران خوشش بیاد ! همان قدر بی حسش کند ک حتی مرگش برایش فرقی نداشته باشد ( جریان اینک به خانوم حاتمی و معادی به پناهگاه نمیرفتن و پسر بچه هر روز دعا میکرد تا موقعیتی جور شود و به پناهگاه برود )
بازیگران فیلم بسیار توانمند بودن
از بازی خانوم حاتمی و خود معادی که هیچ جایی برای صحبت کردن نمیذاره و نقش متفاوت سیامک انصاری و
پسر بچه ی عاشق
در هرصورت فیلم زیبایی بود
از دیگر نکات مثبت فیلم میتوان به بازی نوجوان فیلم و همچنین بازی چشمنواز سیامک انصاری نامبردکه بیننده را با کاراکتری جذاب مواجه کرده است.
فیلمی لطیف و با احساس در کمال سادگی
کم و کاستی در فیلم با دید یک بیننده معمولی ندیدم
تلفیق فضای دهه شصت و یک درام عاشقانه و فضا های مدارس آن دوران زیبا بود
این فیلم مزه هالیوود میده
پیمان معادی و لیلا حاتمی عالی بودن فیلم خیلی خوبی بود پشیمون نمیشید ازش
سرخ پوست
این دوتا فیلم رو واقعا دوست دارم
چون بعد از دیدنشون به ادم حس خوب میده
یه عده میشینن هزارپا میبینن میگن خب باید بعد از دیدن یک فیلم حس خوب داشته باشیم مگه بیکارم فیلم اجتماعی ببینم که بعدش پَکَر شم
نه من اینو قبول ندارم
حس خوب یعنی یک فیلم مثل بمب که اخرش واژه عشق سر حالت بیاره
حس خوب یعنی دیدن سرخ پوست که اخر فیلم جوانمردی سر حالت بیاره
به اینا میگن سینما ❤
سالی پنج تا فیلم اینجوری ساخته بشه می خوام بدونم دیگه کی داخل ایران میره فیلم خارجی دانلود کنه و بهونش این باشه که سینمای ما چرته
امتیاز فنی به این فیلم پنج از ده(مقایسه با سینمای جهان)،دو نمره هم به خاطر علاقم میدم بهش
کارگردانی آقای معادی رشد داشته و این بهترین اثرشون بود
فضا سازی و صحنه های نوستالژی رو خوب انجام داده بودن و تم خاکی رنگی رو میشد تو کل فیلم حس کرد
جلوه های ویژه و موسقی و فیلم برداری هم نقطه قوت ها بود
اما بریم سراغ داستان
همونطور که اول گفتم قسمت های مربوط به مدرسه و پسر کوچولو بسیار بامزه و شیرین بودند و ای کاش کلا داستان حول همین مورد میچرخید مثلا کشمکش بین همین بچه با مدیر و عوامل مدرسه و یا خانوادش (یه جورایی مثل فیلم نفس)
شخصیت مدیر با بازی آقای انصاری (که به نظرم بهترین بازیگر این فیلم بودند) خیلی کم به کار گرفته شدند ولی همون قسمت هایی که بودند جزو بهترین های فیلم بود (صحنه دیوار نویسی و سخنرانی های سر صفش) و مثل شخصیت خانم دارابی ورود آقایان ممنوع ماندگار بشن
اما بقیه عوامل شامل کادر مدرسه و خصوصا آقای حبیب رضایی و خانواده های فیلم که همگی سوختند و به هدر رفتند به خاطر این اصرار بی جا که حتما باید خانم حاتمی و معادی یه داستانی داشته باشند تو فیلم
نقطه ضعف فیلم همین زوج بودند که کاش اصلا وجود نداشتند به چند دلیل :
خیلی بازی های کسل کننده کم دیالوگی داشتند و فیلمو از ریتم انداخته بودند(خوبه باز تو خونه میشد زد بره جلو تو سینما که باید تحمل میکردی)
بیشتر به یک زوج دهه نودی میخوردند تا دهه شصتی (بازی و دیالوگ های کمی شعاری داشتند برعکس بقیه فیلم که کارگردان تونسته بود نگاه خودشو به اون دوران حرفه ای درون فیلم جا بده)
فقط آخرای فیلم خوب بودند (قسمتی که دزد میاد)
در کل اگر آقای معادی فقط کارگردان بود و شخصیت خودشو می سپرد مثلا به آقای رضایی
می شد این فیلم و اون مدرسه فوق العاده و خاطره ساز بشه
اما در مورد فیلم؛
انتظارات خیلی بیش از این ها بود
چی فکر می کردیم چی شد!
ولی برای یه کارگردان تازه کار خوبه
فیلم خوش ساخت با نگاه متفاوت به موشک باران تهران و یک نگاه عاشقانه ی متفاوت کودک به موشک باران .طراحی لباس های خوب فیلمنامه خوب ولی بازی ها مقداری ضعیف تر از حد انتظار ولی پسر بچه داخل فیلم که متاسفانه اسمشون رو نمیدونم خیلی خوب بازی کردن.
دو ستاره برای بازی ها سه ستاره کارگردانی سه ستاره فیلمنامه در کل 8 ستاره
کسی می دونه چرا پوستر تبلیغاتی فیلم که در سراسر وب منتشر شده اصلا شباهتی به کاراکتر پیمان معادی و لیلا حاتمی نداره؟؟ تو فیلم پیمان معادی ریش نداره اما همه جا عکس با ریش بلند ازش دیده میشه!!؟؟
عکس های منتشر شده با ریش مربوط به متری شش و نیمه
همه عکسا درست هستند
تو سایت سینماتیکت و خیلی از سایتها.
شما همین سایت سینماتیکت رو ببینین. تو بنری که بالای سایت نمایش داده میشه و فیلمها رو معرفی میکنه.یه سر بزنین.