به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
سریال شبکه نمایش خانگی احضار بهکارگردانی رامین عباسیزاده در 6 سال پیش یعنی سال 1394 در گونه ترسناک، درام و عاشقانه تولید شده است. احضار که اولین سریال رامین عباسیزاده محسوب میشود و توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 6.1 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم احضار را اثری متوسط اما مفید برای تماشا ارزیابی میکنند. رامین عباسیزاده تهیهکننده احضار این سریال را، بهعنوان محصول گلرنگ رسانه و کشور ایران تهیه کرده است. احضار در تاریخ 1397/10/19 پخش خود را آغاز کرد.
بازیگران سریال احضار چه کسانی هستند؟ در احضار بازیگرانی چون مهسا خوشسلوک، محمد توکلی، حسین سیفی، نوش آفرین رحمانی، ریحانه رضی، علی شند آبادی و نرگس امینی به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در سریال احضار حدود 16 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان احضار را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی سریال احضار باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا رامین عباسیزاده بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری احضار توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران سریال احضار میتوان به سلیمه رنگزن، کیمیا ملایی، شهریار ربانی، شیما مرزی، الهه جعفری، بنیامین پیروانی، یاسین همتی و بهار خانی اشاره کرد.
از محتوا و داستان سریال احضار چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه احضار توسط محسن سرتیپی براساس طرحی از رامین عباسیزاده نوشته شده است. تحقیق و پژوهش اثر احضار برعهدهی امیر ستوده بوده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان احضار منتشر شده است، میخوانیم: ««گیسو» هفت سال پیش مرده و همسرش «امیر» بعد از مدتها حرف و حدیث با «پروا» ازدواج کرده و میکوشد خود را با شرایط جدید همراه کند ولی ردّپایی پررنگ از گیسو همچنان در زندگی او وجود دارد؛ ردّپایی که آرامش او را در خواب و بیداری از بین برده…»
سریال احضار از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط سریال احضار عبارت است از: سریال شبکه نمایش خانگی شهرزاد 1، سریال غیر علنی، سریال شبکه نمایش خانگی عاشقانه، سریال شهرزاد 2 و سریال شهرزاد 3.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران سریال احضار نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها سریال احضار به طور متوسط فعالیت 2ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم سریال احضار بهترین اثر ریحانه رضی و شیما مرزی و یکی از 4 اثر شاخص علی شند آبادی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
7 تن از بازیگران احضار، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در احضار 7 سریال اولی بودهاند: مهسا خوشسلوک، کیمیا ملایی، شهریار ربانی، الهه جعفری، بنیامین پیروانی، یاسین همتی و بهار خانی.
همچنین رامین عباسیزاده کارگردان احضار اولین همکاری خود با بازیگرانی چون محمد توکلی، حسین سیفی، نوش آفرین رحمانی، ریحانه رضی، علی شند آبادی، نرگس امینی، سلیمه رنگزن، شیما مرزی و امیر ستوده را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران احضار نیز 119 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این سریال میان هر یک از 16 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 119 همکاری برای اولینمرتبه در احضار رخ داده است. مانند: مهسا خوشسلوک و محمد توکلی، حسین سیفی و نوش آفرین رحمانی، ریحانه رضی و علی شند آبادی، نرگس امینی و سلیمه رنگزن، کیمیا ملایی و شهریار ربانی.
اگر از تصویربرداری سریال احضار خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن مرتضی غفوری بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین سریال احضار چیست؟ تدوین احضار را امیر شیبانخاقانی انجام داده است. اگر صدای احضار بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار سریال احضار یعنی مسعود شاهوردی و علی شند آبادی آشنا میکنیم. رامین عباسیزاده طراحی صحنه سریال احضار را انجام نموده و سمیرا کشورنژاد طراحی لباس سریال احضار را انجام داده است. رامین مجردی چهرهپردازی یا طراحی گریم سریال احضار را برعهده داشت. موسیقی متن سریال احضار اثر آریا عظیمینژاد است. طراحی جلوههای ویژه بصری سریال احضار توسط سید حسن جوادی بهثمر نشسته است.
از دیگر عوامل اثر میتوان به سعید غلامی و المیرا شرافتیان دستیار اول کارگردان سریال احضار، حمید بخشینژاد و فارا بخشینژاد مسئول هنروران سریال احضار، اشاره کرد. در مجموع بیش از 42 نفر در تولید سریال احضار نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 2 لیست از سریال احضار یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی سریال احضار 100 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از احضار پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای سریال احضار، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: ترسناک، ژانر، احضار، سال، بازی، کار و اثر.
تاکنون در صفحه اختصاصی سریال احضار در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر سریال احضار 173 عدد، در بخش ویدئو و تیزر سریال احضار 51 عدد، در بخش حواشی سریال احضار 3 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای دیالوگ برتر سریال احضار، سوتی سریال احضار و نقد سریال احضار هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
یک موسسه بازیگری تازه تاسیسه که از طریق شبکه های ماهواره ای جذب مخاطب بازیگر و استعداد های نه چندان خوب میکنه
من حدسم اینه دلیل توقیف چند وقته ی این سریال با خبر شدن از همین کار یعنی جذب مخاطب از شبکه های ماهواره ای بود
داستان میتوانست بهتر نوشته شود که نیاز به این بازیگر در چنین فیلم هایی نباشد.
با تشکر
پرسپولیس
نظرات زیاده
ولی اکثرا کانجورینگ رو قبول دارن
مرسی گفتی گلم اون یکی ها رو حتمن میبینم :)
به کانجورینگ نمیرسع ولی خوبه
ترس رو اول باید معرفی کنی بعدش بگی چه فیلمی ترسناکه. شما از دیدن یه عده قاچاقچی و آدمکش که دارن راست راست تو خیابونا راه میرن بیشتر میترسی یا از جن که اجازه ورود به دنیای انسانها رو نداره و روح که اصن نمی تونه از بدن جدا بشه؟؟ شما از شیطان بیشتر میترسی یا انسانی که به حرف شیطان گوش میده؟؟
بنظرم فیلم هایی که اسم ژانر ترس رو یدک میکشن،بیشتر به نمایش خیمه شب بازی شبیهَ ن تا فیلم ترسناک. من فیلم های" روح ؛ جنگیر(قدیم و جدید) ؛ کنستانتین ؛ احضار(یک و دو) ؛ راهبه ؛ کینه/حلقه/آب تیره و..." رو دیدم اما بیشتر از اینکه بترسم؛ حس افسردگی شدید بهم دست داده. نمیشه با غافلگیری لحظه ای و استرس وارد کردن؛ ژانر ترس ساخت.
اینم بگم که تو فیلمای مثلاً ترسناک، سه تا فاکتور اصلی وجود داره.
یک موسیقی که با گام های بسیار بالا؛ ملودی های کشدار و ولوم بالا میخوان اضطراب ایجاد کنن.
دوم پرش تصویر و نشون دادن موجوداتی موهوم و تیره و تار که نمیدونی چیَ ن.
سوم که مهمترین عامل محسوب میشه؛ ایجاد صداهای فروصوت که شما نمیشنوی اما از طریق گوش وارد مغز میشه و مغز اون رو تجزیه و تحلیل میکنه. ولی چون اونقدر بسامد این اصوات پایینه؛ مغز فرمان ثانویه یعنی شنیدن رو صادر نمیکنه.پس حس گنگ بودن به انسان دست میده.اما این گنگ بودن رو نمیفهمه. مثه اینکه ی وقتایی حالت بده اما نمی دونی چرا.
اینا با این ترفندها میخوان بیننده رو بترسونن که بنظرم بیشتر مشمئزکننده و مضمحل بحساب میان تا ترسناک.
ی چیز مهم دیگه. ترس وقتی بوجود میاد که انسان در مورد چیزی ناآگاهه. مثل تاریکی. یا فضای ناشناخته. یا ته دره. یا تو غار و ... . حالا ما درباره روح و جن و دیو و پری و شیاطین هم اطلاعات و آگاهی نداریم. پس میگیم ترسناکن. اما من به ترس واقعی میگم ترسناک. مثله اینکه بدونم ی قاتل بالفطره داره آزادانه تو خیابون میگرده. یا یک دزد جانیِ بیرون از زندانِ . یا توزیع کنندگان مواد مخدر و فروشندگان اسلحه دارن با آزادی هرچه تمامتر به کارشون میرسن. یا یک نزولخورِ متمول داره شیره جونِ مردم فقیر رو میخوره. یا یه سیاستمدار فاسد داره آینده یک جامعه رو تباه میکنه. یا یک معلم دیوانه داره مغز بچه های کوچیک رو فاسد میکنه. یا والدینی بی صلاحیت دارن یه بچه رو تبدیل به موجودی روانی میکنن. یا یه زوج جوون بخاطر فقر دارن از هم جدا میشن. یا یه پدر بیکار شده. یا مادری که بچه ش رو گم کرده و .... .
اینا ترس های واقعی هستن که کمتر کسی ازشون فیلم میسازه.
ببخشید پرچونگی کردم.
اثر پروانه ای(خارجی)
سکوت بره ها(خارجی)
لامپ 100
سیزده
اعترافات خطرناک ذهن من
هفت(خارجی)
زندان استندفور(خارجی) خیلی ترسناکه
برادرم خسرو
پنجره مخفی(خارجی)
صداها(خارجی)
روانی
شیفته
اینا ترس واقعی رو نمایش میدن.
ولی تاثیر نداره نمیتونم بترسم یاری کنید
این سریال به یک اثر افسرده کننده و بی ارزش تبدیل شده و نه یک اثر ترسناک
فضای فیلم و بازی ها به جای ترساندن بسیار سرد هست و آدم نه تنها نمیترسه بلکه به مرور حس افسردگی پیدا میکنه
نه داستانی و نه بازی ای که دل آدم خوش بشه
نمیخواستم این نتیجه رو بگیرم
اما بعد 4 قسمت حس میکنم سازنده این اثر احترامی برای ببینده قائل نبوده و فقط میخواسته به اسم اولین سریال ژانر ترسناک
با دور هم جمع کردن چند تا به اصطلاح بازیگر و یک داستان بی محتوا و کش دادن اون به چندین قسمت و چند جلوه بی کیفیت
یک پولی به جیب بزنه
با این ذهنیت از سازنده
دیگه قسمت های بعد رو نمیبینم که از این اثر بی محتوا که هدف تجاری داره (مانند فیلم های بی محتوای کمدی امروز) حمایت نکنم
امتیاز قسمت چهارم : 3
بازی دختر بچه(پریا)از همشون بهتره
اخرین قسمتی که امروز اومد حتی از قسمت قبل هم بی کیفیت تر بود