به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
ثریا قاسمی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1319 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار ثریا قاسمی میتوان به بازیگری در سریال نابرده رنج، سریال سرزمین مادری و سریال پس از باران اشاره کرد.
ثریا قاسمی نخستین بار در تلویزیون حضور یافته و سال 1352 در 33 سالگی در سریال قصه عشق به کارگردانی منصور پورمند بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال نابرده رنج، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای ثریا قاسمی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون حمیده خیرآبادی، نعمتالله گرجی، پروین سلیمانی و محمدعلی ورشوچی را تجربه کرد.
ثریا قاسمی در سال 1388 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 4 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم ثریا قاسمی در این سال، بازیگری در فیلم عروسک به کارگردانی ابراهیم وحیدزاده، سریال جراحت به کارگردانی محمدمهدی عسگرپور، سریال نابرده رنج به کارگردانی علیرضا بذرافشان و فیلم اختاپوس به کارگردانی ندارد محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی ثریا قاسمی بازی در سریال نابرده رنج بوده است. ثریا قاسمی سال 1388 در 69 سالگی در سریال نابرده رنج نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با علیرضا بذرافشان همکاری داشته است. ثریا قاسمی توانست با بازی در سریال نابرده رنج تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر کامبیز دیرباز، سام درخشانی، سیاوش طهمورث و میلاد کیمرام بر تجارب او افزود.
ثریا قاسمی علاوهبر سریال نابرده رنج، سال 1392 در 73 سالگی در سریال سرزمین مادری نیز بازی کرده است. ثریا قاسمی اینبار با کمال تبریزی یعنی کارگردان سریال سرزمین مادری و هنرمندانی چون سید شهاب حسینی، محمدرضا فروتن، نیکی کریمی و شبنم قلیخانی همکاری داشت.
ثریا قاسمی سال 1395 در 76 سالگی برای فیلم ویلاییها به کارگردانی منیر قیدی توانست در 35مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش دوم زن برنده شود. همچنین ثریا قاسمی سال 1379 در 60 سالگی برای فیلم مارال به کارگردانی مهدی صباغزاده توانست در 19مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول زن برنده شود.
در این سالها ثریا قاسمی با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران حمیده خیرآبادی با 8 مرتبه، رحیم نوروزی با 8 مرتبه، بهزاد فراهانی با 7 مرتبه، لعیا زنگنه با 7 مرتبه و جمشید مشایخی با 6 مرتبه بیشترین همکاری را با ثریا قاسمی داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی ثریا قاسمی آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. ثریا قاسمی را باید بیشتر بازیگر تلویزیون بدانیم چرا که 56% آثار وی تلویزیونی و 44% آثارش سینمایی است. در واقع ثریا قاسمی از مجموع 81 اثری که در کارنامه دارد، در 45 اثر در تلویزیون با نامهای سریال هیئت مدیره، سریال آرام می گیریم، سریال معمای شاه، سریال پشتبام تهران، سریال فاخته، سریال رخصت، سریال یادآوری، سریال آوای باران، سریال ستاره حیات، سریال سرزمین مادری، سریال راستش را بگو، سریال کلاه پهلوی، سریال مثل من مثل تو، سریال قفسی برای پرواز، سریال پرانتز باز، سریال جراحت، سریال جراحت، سریال نابرده رنج، سریال بیا از گذشته حرف بزنیم، سریال منظومه آتش، سریال آینههای نشکن، سریال صاحبدلان، سریال گل بارونزده، سریال بوی گلهای وحشی، سریال او یک فرشته بود، سریال این راهش نیست، سریال خانهای در تاریکی، سریال شب دهم، سریال باران عشق، سریال خانه پدری، سریال پس از باران، سریال در قلب من، سریال گلهای آفتابگردان، سریال خودرو تهران 11، سریال در پناه تو، سریال لبخند زندگی، سریال نیمه پنهان ماه، سریال شاخه طوبی، سریال یکی از این روزها، سریال آئینه (فصل 3)، سریال گرگها، سریال به دنبال بنفشه، سریال مستنطق، سریال تلخ و شیرین و سریال قصه عشق نامهای و در 36 اثر در سینما با نامهای فیلم ترمینال غرب، فیلم ویلاییها، فیلم سایه، فیلم خانه کاغذی، فیلم خان خانم، فیلم پدر آن دیگری، فیلم عروسک، فیلم اختاپوس، فیلم در شب عروسی، فیلم دعوت، فیلم نامزد آمریکایی من، فیلم شیرین، فیلم جمشید و خورشید، فیلم مخصمه، فیلم ملودی، فیلم دختر میلیونر، فیلم راننده تاکسی، فیلم سربلند، فیلم محاکمه، فیلم شاهزاده ایرانی، فیلم رستگاری در هشت و بیست دقیقه، فیلم سرود تولد، فیلم بله برون، فیلم معادله، فیلم عشق فیلم، فیلم دختر شیرینی فروش، فیلم شام آخر، فیلم خاکستری، فیلم مارال، فیلم حریف دل، فیلم مجسمه، فیلم خواستگاری، فیلم ستاره و الماس، فیلم خانه ابری، فیلم زنده باد... و فیلم آرامش در حضور دیگران بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 78 ساله و بیوگرافی ثریا قاسمی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی ثریا قاسمی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار ثریا قاسمی در منظوم سر بزنید. همه 81 اثر مهم ثریا قاسمی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار ثریا قاسمی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر ثریا قاسمی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی ثریا قاسمی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی ثریا قاسمی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال نابرده رنج محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی ثریا قاسمی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم راننده تاکسی محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی ثریا قاسمی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران ثریا قاسمی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی ثریا قاسمی، آثار ثریا قاسمی، جوایز ثریا قاسمی، همکاران ثریا قاسمی، گالری عکس ثریا قاسمی، قد ثریا قاسمی، وزن ثریا قاسمی، رنگ چشم ثریا قاسمی، وضعیت تأهل و همسر ثریا قاسمی، فرزندان ثریا قاسمی، حواشی ثریا قاسمی و کودکی ثریا قاسمی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
ثریا قاسمی با نام اصلی مولود ملاقاسم، دختر حمیده خیرآبادی بازیگر معروف ایرانی است. وی اوایل دهه ۱۳۴۰ با گویندگی رادیو کار حرفهای خود را شروع کرد و سپس به تئاتر رو آورد. در همان سالها به دوبله هم پرداخت و در سریال بالاتر از خطر صحبت کرد.
ثریا قاسمی در مجموعههایی نظیر؛ «شاخهیطوبی» (1373-1367)، «نیمهی پنهان ماه» (1373)، «در پناه تو» (1373)، «پس از باران» (1379)، «شب دهم» (1380)، «او یک فرشته بود» (1384)، «صاحبدلان» (1385)، «جراحت» (1389)، «نابرده رنج» (1390)، «کلاه پهلوی» (1392-1391)، «آوایباران» (1392)، «فاخته» (1393) و «رخصت» (1393)، بازی کرده است.
وی همچنین در فیلمهای سینمایی نظیر؛ «خانهیابری» (1365)، «خواستگاری» (1368)، «حریف دل» (1375)،
«معادله» (1382)، «محاکمه» (1385)، «دعوت» (1387)، «عروسک» (1388)، «شامآخر» (1380) و «دختر شیرینیفروش»
(1380)، به نقشآفرینی پرداختهاست.
ثریا قاسمی، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را از نوزدهمین جشنوارهی فیلم فجر برای فیلم «مارال» (۱۳۷۹)، را در کارنامه دارد.
بهترین بازیگر زن پیشکسوت ایرانی.
ایشون خیلی توانا هستن .....
توی لحظه حس خلق میکنه!
به این میگن بازیگر!
زنده باشین بانو..😊
در یک کلام بهترین
خدا حفظتان کند
هم خودشون
هم مادرشون حمیده خیر ابادی