به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی سیانور بهکارگردانی بهروز شعیبی در 5 سال پیش یعنی سال 1394 در گونه تاریخی، عاشقانه و مهیج تولید شده است. سیانور توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 7 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم سیانور را اثری باکیفیت و باارزش ارزیابی میکنند. سید محمود رضوی تهیهکننده سیانور این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. سیانور در تاریخ 1395/12/03 پخش خود را توسط پخشکننده موسسه سینمایی سیمای مهر در سینما آغاز کرد. در آن روزها سیانور توانست آمار فروش 2،522،966،000 تومان را به ثبت برساند.
بازیگران فیلم سیانور چه کسانی هستند؟ در سیانور بازیگرانی چون بهنوش طباطبایی، فرزین صابونی، پدرام شریفی، آتیلا پسیانی، مهدی هاشمی، هانیه توسلی و بابک حمیدیان به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم سیانور حدود 11 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان سیانور را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم سیانور باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا بهروز شعیبی بهعنوان کارگردان و علی صالحی بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری سیانور توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم سیانور میتوان به حامد کمیلی، فریدون محرابی، رضا مولایی و سورنا غضنفری اشاره کرد.
متوسط سن بازیگران سیانور براساس میزان سنی که از آنها در دایرةالمعارف آنلاین سینما و تلویزیون یعنی منظوم ثبت شده، 49 سال است که نشان میدهد بازیگران سیانور عمدتا از میانسالان هستند.
از محتوا و داستان فیلم سیانور چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه سیانور توسط مسعود احمدیان نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان سیانور منتشر شده است، میخوانیم: «قصه «سیانور» در دهه 50 میگذرد و محور اصلی آن زندگی عاشقانه یک زوج است که در آن دوره زمانی به تصویر کشیده میشود...»
فیلم سیانور از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم سیانور عبارت است از: فیلم ماجرای نیمروز، فیلم یتیمخانه ایران، فیلم امکان مینا، فیلم خاطرات خانه متروک و فیلم من تکنوکرات هستم.
فیلم سیانور در میان لیست 100 فیلم برتر تاریخ ایران در سامانه منظوم مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون، رتبه 71 را با امتیاز و رأی مردم کسب کرده است.
فیلم سیانور در 1 جشنواره شرکت کرده است.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم سیانور نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم سیانور به طور متوسط فعالیت 29ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم سیانور بهترین اثر فریدون محرابی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
براساس امتیاز مردم فیلم سیانور یکی از 4 اثر شاخص بهروز شعیبی در حرفه کارگردانی محسوب میشود.
همچنین بهروز شعیبی کارگردان سیانور اولین همکاری خود با بازیگرانی چون بهنوش طباطبایی، فرزین صابونی، پدرام شریفی، فریدون محرابی و رضا مولایی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران سیانور نیز 42 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 11 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 42 همکاری برای اولینمرتبه در سیانور رخ داده است. مانند: بهنوش طباطبایی و فرزین صابونی، پدرام شریفی و آتیلا پسیانی، مهدی هاشمی و حامد کمیلی، هانیه توسلی و فریدون محرابی، بابک حمیدیان و سورنا غضنفری.
عوامل تولید و بازیگران سیانور در اینستاگرام نیز فعال هستند و مجموع میزان فالوئرهای اینستاگرام 13 نفر از این هنرمندان به بیش از 10،225،930 نفر میرسد. بنابراین سیانور ظرفیت مناسبی برای دوباره دیدن شدن در میان عموم مردم و طرفداران این هنرمندان دارد.
آیا میدانید کدام هنرمندان فیلم سیانور فوتکردهاند؟ از میان عوامل و بازیگران فیلم سیانور، 1 نفر به دیار باقی سفر کرده است و دیگر در میان ما نیست: شادروان سورنا غضنفری.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم سیانور به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم سیانور قطعا ارزش تماشا دارد چراکه 80% مخاطبان معقدند فیلم سیانور ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم سیانور قطعا خوشساخت هست زیرا 84% مخاطبان عقیده دارند فیلم سیانور از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم سیانور قطعا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 78% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم سیانور نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم سیانور نسبتا خلاقانه هست زیرا 58% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم سیانور غیرتکراری و جدید است.
فیلم سیانور نسبتا محتوای مناسبی دارد زیرا 60% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم سیانور مفید و ارزشمند هست.
فیلم سیانور نسبتا تفکربرانگیز هست چراکه 65% نظردهندگان بعد پایان فیلم سیانور به آن فکر میکردند.
فیلم سیانور تا حد بسیاری مناسب خانواده هست چراکه 75% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم سیانور با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم سیانور نسبتا مناسب کودکان نیست چراکه تنها 26% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم سیانور مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری فیلم سیانور خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن علیرضا برازنده بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم سیانور چیست؟ تدوین سیانور را فرامز هوتن انجام داده است. اگر صدای سیانور بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم سیانور یعنی کامران کیانارثی و صداگذار آن یعنی محمود پور باقری آشنا میکنیم. آیدین ظریف طراحی صحنه فیلم سیانور را انجام نموده و آیدین ظریف طراحی لباس فیلم سیانور را انجام داده است. فاطمه کمالی و زهرا کمالی چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم سیانور را برعهده داشت. موسیقی متن فیلم سیانور اثر بهزاد عبدی و بابک افشار است و خواننده فیلم سیانور نیز محمد معتمدی (خواننده) هست. طراحی جلوههای ویژه بصری فیلم سیانور توسط روح الله موحدی بهثمر نشسته است. جلوههای ویژه میدانی فیلم سیانور نیز توسط محسن روزبهانی انجام شده است.
از دیگر عوامل اثر میتوان به صالح غربی جوان دستیار اول کارگردان فیلم سیانور، بابک صالحی مدیر صحنه فیلم سیانور، مرجان تاجیک منشی صحنه فیلم سیانور و اشاره کرد. در مجموع بیش از 70 نفر در تولید فیلم سیانور نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 4 لیست از فیلم سیانور یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم سیانور 94 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از سیانور پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم سیانور، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: بازی، خوب، شعیبی، داستان، موضوع، مجاهدین و خوبی. تاکنون پژوهشگران 5 برچسب در فیلم سیانور از نظر ساختاری و محتوایی شناسایی نمودهاند که عبارت است از: سیاسی، منافقین، مجاهدین خلق، تروریسم و گروهک تروریستی.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم سیانور در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم سیانور 50 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم سیانور 3 عدد، در بخش حواشی فیلم سیانور 4 عدد، در بخش نقد فیلم سیانور 15 عدد گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای دیالوگ برتر فیلم سیانور، سوتی فیلم سیانور هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
متن آهنگ سوگند محمد معتمدی
مخصوصا نقش اول مرد اصولا جدی گرفته نمی شد...شاید اگر داستان کاراکتر هایی که شعیبی و طباطبایی بازی می کردن جایگزین میشد فیلم بهتری شکل می گرفت
الان شبکه سه یه فیلم دیگه گذاشته
راستی منظوم آقای شعیبی خودشون هم نقش مجید شریف واقفی رو بازی کردن اضافه کنین
در نقش مجید شریف واقفی ... کسی که دانشگاه شریف به اسم ایشون است.
عذر میخوام
روایت شهادت مجید شریف واقفی و رسول صمدیه لباف عالی کار شده بود
مرسی از آقای رضوی که همیشه در خدمت این دسته فیلماس
ولی بازم جای بهتر شد داشت
انقدر دیالوگ تو فیلم بود که ادم گم میشد تو فیلم من که هیچی از سر و ته فیلم سردر نیاوردم و وسط فیلم خوابم برد.
والبته زیبایی فیلم یه طرف، موسیقی تیتراژ خارق العاده آخرش هم یه طرف دیگه!
فیلم خوب سیانور رو جشنواره34 در سینمای ماندانا دیدم
نسبت به فیلم های همون دوره با مضمون منافقین(به طور مثال امکان مینا به کارگردانی آقای کمال تبریزی) فیلم قویتری بود.
۲. بهروز شعیبی کارگردان جسوریاست؛ طبیعتا به نظر من. در انتخاب موضوع فیلمهایش خیلی از ملاحظات را کنار میگذارد. شاید چون میداند میتواند موضوع پرحاشیهای مثل مجاهدین خلق یا قصاص را انتخاب کند، سوالها و ابهامات و نظراتش را بگوید و بعد جوری که فیلمش هیچ خط قرمزی را رد نکند ماجرا را حتی به نفع جریان حاکم هم جمع کند. خوشبختانه باید پیدا شدن چنین کارگردانی را به نظام تبریک بگوییم :-). کاش یاد بگیرد و تکراری نشود.
۳. شعیبی را دوست دارم چون نگاهش با نگاه متداول به مسئله متفاوت است و بلد است چطور نگاهش را در فیلمش بیاورد بدون اینکه به جایی بر بخورد! برای مثال ر. ک. جایی که بعد از نصیحت کردنها و عتاب کردنهای امیر، هما جوابش را میدهد که هیچ مادری دلش نمیخواهد بچهاش را رها کن و بعضی وقتها لازم است بعضی آدمها از همه چیزشان بگذرند و... از اینطور حرفها. یک بیانیهٔ بیطرف در رثای دغدغه و آدمهای تشکیلدهندهٔ مجاهدین خلق. چیزی که در نگاههای یک طرفه و کلیشهای این روزها، که دستآورد رسانههای جمعی است، کمیاب است.
۴. به شدت معتقدم این فیلم وامدار حکومت نظامی گاوراس است. هر چند تجربهٔ مجاهدین خلق در ایران به نسبت باقی گروههای دانشجویی مسلح انقلابی چپگرای دیگر کشورها متفاوت است و این باعث تفاوت فیلم از یک جایی به بعد میشود. اما به وضوح مشخص است که قسمتهای مربوط به تشکلبازیها و از آن طرف پلیسبازیها و از همه مهمتر صحنههای مربوط به ترور آمریکاییها شدیدا متاثر از فیلم حکومت نظامیاست. البته دوستی میگفت این شباهت به احتمال زیاد ناشی از شباهت اوضاع ایران آن زمان با شرایط آن فیلم است که چندان هم دور از ذهن نیست.
دهه هفتادیا و هشتادیا لازمه ببینن
حیف وقت
تکراری
ارزش دیدن نداشت
ولی اون دوستانی که خوششون نیومده بود شاید به موضوع و محور داستان علاقه نداشتند
خود من به شخصه عاشق همچین داستان هایی در زمان پیش از انقلاب و مجاهدین خلق بودم
به همین دلیل لذت بردم و حاضر هستم باز هم این فیلم رو ببینم
دوم این که خوب ساخته شده و بازی ها خیلی جذاب بود مخصوصا مهدی هاشمی شعیبی و از همه رساتر بابک حمیدیان و در کل همه...
سوم مفهومی که مد نظر کارگردان بود خیلی جالب از بازی حمیدیان و شعیبی وشخص اول تیم انحرافی مقابل دیده و درک شد !
اما به تصویر کشیدن و نشان دادن ذکاوت دستگاه ساواک نیاز به یک تخصص و ذیرکی خاصی داره که خیلی در فیلمها خوب معادل سازی نمیشه متٱسفانه..!
ایکاش برای ساخت فیلم های تاریخی هزینه و وقت بیشتری صرف بشه و از بهترینهای عرصه تٱمل و تاریخ و علی الخصوص هنر استفاده به جا و کامل بشه و از هر توانمندی به نحو احسن حتی با خرج هزینه چند برابری استفاده احسن صورت بگیره..
جریان مجاهدین خلق رو با نگاه جدیدی روایت کرد که این خودش چند دسته شده بودن و باز در مقابلشون ساواک علاحضرت بودند و دستگیرشون کردند و اعدام...
مخصوصا بازی آقایان مهدی هاشمی و پدرام شریفی
بدویین تا اکانش تموم نشده برین ببینینش
فقط اگه بچه مذهبیا رو بهتر از همه ی گروها نشون نمیداد جالب تر بود