به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
محمد کاسبی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1330 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار محمد کاسبی میتوان به بازیگری در سریال سه در چهار، سریال مریم مقدس و سریال زنبابا اشاره کرد.
محمد کاسبی نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1361 در 31 سالگی در فیلم مرگ دیگری به کارگردانی محمدرضا هنرمند بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال سه در چهار، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای محمد کاسبی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون جعفر دهقان، حمید شریفیان، محمدحسین صایمی و علی نقی وفابیفرد را تجربه کرد.
محمد کاسبی در سال 1387 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 3 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم محمد کاسبی در این سال، بازیگری در سریال سه در چهار به کارگردانی مجید صالحی، فیلم نطفه شوم به کارگردانی کریم آتشی و فیلم نفوذی به کارگردانی احمد کاوری و مهدی فیوضی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی محمد کاسبی بازی در سریال سه در چهار بوده است. محمد کاسبی سال 1387 در 57 سالگی در سریال سه در چهار نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با مجید صالحی همکاری داشته است. محمد کاسبی توانست با بازی در سریال سه در چهار تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر علی صادقی، مهران رجبی، نادیا دلدار گلچین و مریم سلطانی بر تجارب او افزود.
محمد کاسبی علاوهبر سریال سه در چهار، سال 1379 در 49 سالگی در سریال مریم مقدس نیز بازی کرده است. محمد کاسبی اینبار با شهریار بحرانی یعنی کارگردان سریال مریم مقدس و هنرمندانی چون جعفر دهقان، محسن زهتاب، شیرین بینا و افسانه ناصری همکاری داشت.
با اینکه محمد کاسبی را بیشتر بعنوان بازیگر میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. محمد کاسبی علاوهبر بازیگر بهعنوان نویسنده و کارگردان نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار محمد کاسبی در حرفهی نویسنده، فیلم شنا در زمستان و فیلم قاصد است. مهمترین آثار محمد کاسبی در حرفهی کارگردان، فیلم شنا در زمستان و فیلم قاصد است.
وی تاکنون موفقیتهای بسیاری در جشنوارهها کسب کرده است. محمد کاسبی سال 1386 در 56 سالگی برای فیلم دیوار به کارگردانی محمدعلی طالبی توانست در 26مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش دوم مرد نامزد شود. همچنین محمد کاسبی سال 1374 در 44 سالگی برای فیلم پدر به کارگردانی مجید مجیدی توانست در 14مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول مرد برنده شود. همچنین محمد کاسبی سال 1370 در 40 سالگی برای فیلم بدوک به کارگردانی مجید مجیدی توانست در 10مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول مرد نامزد شود.
در این سالها محمد کاسبی با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران جعفر دهقان با 7 مرتبه، سیروس گرجستانی با 5 مرتبه، محمدمهدی فقیه با 5 مرتبه، مهران رجبی با 5 مرتبه و سید جلال طباطبایی با 4 مرتبه بیشترین همکاری را با محمد کاسبی داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی محمد کاسبی آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. محمد کاسبی را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 63% آثار وی سینمایی و 37% آثارش تلویزیونی است. در واقع محمد کاسبی از مجموع 44 اثری که در کارنامه دارد، در 28 اثر در سینما با نامهای فیلم امپراطور جهنم، فیلم رفقای خوب، فیلم سلام پدربزرگ، فیلم آسمان هشتم، فیلم بدون اجازه، فیلم نطفه شوم، فیلم نفوذی، فیلم دیوار، فیلم نیما یوشیج، فیلم عروسک فرنگی، فیلم عزیزم من کوک نیستم، فیلم مریم مقدس، فیلم دنیای وارونه، فیلم برادههای خورشید، فیلم کمین، فیلم ماه و خورشید، فیلم پدر، فیلم دایرهی سرخ، فیلم حمله به اچ3، فیلم پناهنده، فیلم همسفر، فیلم بدوک، فیلم بحران، فیلم زنگها، فیلم توبه نصوح، فیلم استعاذه، فیلم دو چشم بی سو و فیلم مرگ دیگری به ایفای نقش پرداخته و در 16 اثر در تلویزیون با نامهای سریال سر دلبران، سریال بچه مهندس، سریال خوب، بد، زشت، سریال حانیه، سریال سه دونگ، سه دونگ، سریال خوشنشینها، سریال زنبابا، سریال سه در چهار، سریال صاحبدلان، سریال تا صبح، سریال پای پیاده، سریال خوش غیرت، سریال ا مثبت = +o، سریال خوشرکاب، سریال مریم مقدس و سریال رعنا بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 67 ساله و بیوگرافی محمد کاسبی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی محمد کاسبی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار محمد کاسبی در منظوم سر بزنید. همه 44 اثر مهم محمد کاسبی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار محمد کاسبی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر محمد کاسبی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی محمد کاسبی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی محمد کاسبی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال سه در چهار محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی محمد کاسبی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم کمین محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی محمد کاسبی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران محمد کاسبی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی محمد کاسبی، آثار محمد کاسبی، جوایز محمد کاسبی، همکاران محمد کاسبی، گالری عکس محمد کاسبی، قد محمد کاسبی، وزن محمد کاسبی، رنگ چشم محمد کاسبی، وضعیت تأهل و همسر محمد کاسبی، فرزندان محمد کاسبی، حواشی محمد کاسبی و کودکی محمد کاسبی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
وی تحصیلات خود را در دبستان "رازی" و دبیرستانهای "الهی"، "فاتح" و "رستاخیز" به اتمام رساند و مدرک دیپلم را در سال (1350) اخذ کرد.
کاسبی از سیزده سالگی در کاخ جنوبی جوانان در میدان راهآهن با گروه تئاتر، فعالیت تئاتر تقریبا نیمهحرفه ای خود را آغاز کرد و از سال (1350) همکاری و بازیگری در ادارهی تئاتر تهران را شروع نمود.
او در کنکور سال (1350) شرکت کرد و در رشتهی پزشکی قبول شد؛ اما به جهت علاقه به تحصیل تئاتر در دانشکدهی "هنرهای زیبا"، از پزشکی صرف نظر کرده و در سال (1351) به سربازی رفت.
در سال (1353) پس از برگشتن از سربازی دوباره در کنکور شرکت کرد و در رشتهی کارگردانی و بازیگری سینما و تئاتر قبول شد و به دانشکدهی "هنرهای دراماتیک" راه یافت.
با پیروزی انقلاب اسلامی، وی به مدت دو سال مسئول واحد نمایشات رادیو بود و همزمان گویندگی در رادیو را نیز انجام میداد.
وی علاوه بر بازیگری به فعالیتهای دیگری نیز پرداخت که از آنجمله میتوان به عضویت در شوراهای فیلمنامهی حوزهی هنری، مسئول واحد نمایشهای رادیو، بنیانگذاری مرکز هنرهای نمایشی وزارت ارشاد و مسئولیت واحد تئاتر و امور شهرستانهای حوزهی هنری، اشاره کرد.
وی همچنین داوری در کلیهی جشنوارههای معتبر تئاتر و فیلم در کشور از جمله جشنوارهی تئاتر فجر، فیلم کودک و نوجوان اصفهان، تئاتر مقاومت، فیلم دفاع مقدس، تئاتر خیابانی، تئاتر دانشجویی سراسر کشور، جشنوارهی فیلم و مجموعههای تلویزیونی را به عهده داشته است.
محمد کاسبی در مجموعههای تلویزیونی نظیر؛ «خوشرکاب» (1381)، «صاحبدلان» (1385)، «خوشنشینها» (1389)، «فراموشی» (1390) و «خوب، بد، زشت» (1393)، بازی کردهاست.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «توبهی نصوح» (۱۳۶۱)، «بحران» (۱۳۶۶)، «همسفر» (۱۳۷۲)، «دایرهی سرخ» (۱۳۷۴)، «دنیای وارونه» (۱۳۷۶)، «نیما یوشیج» (۱۳۸۵)، «دیوار» (۱۳۸۶) و «بدون اجازه» (۱۳۸۹)، به نقشآفرینی پرداختهاست.
محمد کاسبی، نامزدی دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد در سال (1370) برای بازی در فیلم «بدوک»، در جشنوارهی فیلم فجر و همچنین سیمرغ بلورین جشنوارهی فیلم فجر و جایزهی بهترین بازیگر نقش اول مرد در جشنوارهی بینالمللی فیلم و تلویزیون مروارید شرق آسیا (مالزی) برای بازی در فیلم «پدر» (1374)، را در کارنامه دارد.
تقی عشقی