به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
حسین یاری بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1346 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار حسین یاری میتوان به بازیگری در سریال عاشقانه، سریال اصحاب کهف و فیلم میم مثل مادر اشاره کرد.
حسین یاری نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1368 در 22 سالگی در فیلم اُ - منفی به کارگردانی کریم زرگر و احمدرضا گرشاسبی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال عاشقانه، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای حسین یاری محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون حمید حیدری، عباس امیری، محسن بابایی و جعفر دوروش را تجربه کرد.
حسین یاری در سال 1395 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 3 سریال مهم تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم حسین یاری در این سال، بازیگری در سریال برادر به کارگردانی جواد افشار، سریال عاشقانه به کارگردانی منوچهر هادی و سریال عالیجناب به کارگردانی سام قریبیان محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی حسین یاری بازی در سریال عاشقانه بوده است. حسین یاری سال 1395 در 49 سالگی در سریال عاشقانه نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با منوچهر هادی همکاری داشته است. حسین یاری توانست با بازی در سریال عاشقانه تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر محمدرضا گلزار، مهناز افشار، فرزاد فرزین و پانتهآ بهرام بر تجارب او افزود.
حسین یاری علاوهبر سریال عاشقانه، سال 1375 در 29 سالگی در سریال اصحاب کهف نیز بازی کرده است. حسین یاری اینبار با فرجالله سلحشور یعنی کارگردان سریال اصحاب کهف و هنرمندانی چون جهانبخش سلطانی، جعفر دهقان، اردلان شجاعکاوه و رضا توکلی همکاری داشت.
وی تاکنون موفقیتهای بسیاری در جشنوارهها کسب کرده است. حسین یاری سال 1378 در 32 سالگی برای فیلم بلوغ به کارگردانی مسعود جعفریجوزانی توانست در 18مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول مرد نامزد شود. همچنین حسین یاری سال 1381 در 35 سالگی برای فیلم نغمه به کارگردانی ابوالقاسم طالبی توانست در 21مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول مرد نامزد شود. همچنین حسین یاری سال 1389 در 43 سالگی برای فیلم پاریس تا پاریس به کارگردانی محمدحسین لطیفی توانست در 29مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول مرد نامزد شود. همچنین حسین یاری سال 1393 در 47 سالگی برای فیلم مزار شریف به کارگردانی عبدالحسن برزیده توانست در 33مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول مرد نامزد شود. همچنین حسین یاری سال 1390 در 44 سالگی برای فیلم یک سطر واقعیت به کارگردانی علی وزیریان توانست در 30مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول مرد نامزد شود. همچنین حسین یاری سال 1374 در 28 سالگی برای فیلم آخرین مرحله به کارگردانی محسن محسنینسب توانست در 14مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش دوم مرد برنده شود.
در این سالها حسین یاری با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران پرویز پورحسینی با 6 مرتبه، جعفر دهقان با 6 مرتبه، محمدمهدی فقیه با 6 مرتبه، جهانبخش سلطانی با 5 مرتبه و فخرالدین صدیقشریف با 5 مرتبه بیشترین همکاری را با حسین یاری داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی حسین یاری آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. حسین یاری را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 64% آثار وی سینمایی و 36% آثارش تلویزیونی است. در واقع حسین یاری از مجموع 56 اثری که در کارنامه دارد، در 36 اثر در سینما با نامهای فیلم خداحافظ دختر شیرازی، فیلم داش آکل، فیلم یادم تو را فراموش، فیلم پدر آن دیگری، فیلم مزار شریف، فیلم تراژدی، فیلم ساکن طبقه وسط، فیلم ابرهای ارغوانی، فیلم یک سطر واقعیت، فیلم پاریس تا پاریس، فیلم پرنده باز، فیلم سعادت آباد، فیلم کیمیا و خاک، فیلم فراموشی، فیلم زمانی برای درنگ، فیلم کتونی سفید، فیلم اقلیما، فیلم میم مثل مادر، فیلم دم صبح، فیلم عروس افغان، فیلم معادله، فیلم نغمه، فیلم مریم مقدس، فیلم بلوغ، فیلم پرواز خاموش، فیلم دنیای وارونه، فیلم سرعت، فیلم آخرین مرحله، فیلم حمله به اچ3، فیلم منطقهی ممنوع، فیلم جای امن، فیلم آتش در خرمن، فیلم گریز، فیلم هور در آتش، فیلم در مسلخ عشق و فیلم اُ - منفی به ایفای نقش پرداخته و در 20 اثر در تلویزیون با نامهای سریال از یادها رفته، سریال برادر، سریال هوش سیاه 2، سریال قلب یخی (فصل سوم)، سریال قلب یخی 2، سریال قلب یخی، سریال بازگشت، سریال خستهدلان، سریال هوش سیاه، سریال زمانی برایدرنگ، سریال مهمانخانهای در برف، سریال مثل هیچکس، سریال آوایزمین، سریال نذر، سریال روشنتر از خاموشی، سریال فرستاده، سریال شب دهم، سریال مریم مقدس، سریال اصحاب کهف و سریال مردان آنجلس بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 50 ساله و بیوگرافی حسین یاری آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی حسین یاری و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار حسین یاری در منظوم سر بزنید. همه 56 اثر مهم حسین یاری در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار حسین یاری در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر حسین یاری در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی حسین یاری درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی حسین یاری بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال عاشقانه محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی حسین یاری کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم بلوغ محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی حسین یاری نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران حسین یاری کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی حسین یاری، آثار حسین یاری، جوایز حسین یاری، همکاران حسین یاری، گالری عکس حسین یاری، قد حسین یاری، وزن حسین یاری، رنگ چشم حسین یاری، وضعیت تأهل و همسر حسین یاری، فرزندان حسین یاری، حواشی حسین یاری و کودکی حسین یاری میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
یاری با فیلمهای دفاع مقدس شناخته شد که در این ژانر موفق بود و توانست سیمرغ جشنوارهی فجر را از آن خود کند.
وی بازی در نقشهای دیگر هم با فیلمهای «سرعت» و «دنیای وارونه» تجربه کرد که برای وی تجربهی گرانقدری بود.
یاری با بازی در مجموعهی «شب دهم» توانست با بازی در نقش حیدر در میان عموم محبوبیت زیادی کسب کند.
حسین یاری، دریافت جایزهی بهترین بازیگر مرد جشنوارهی مذهب امروز ایتالیا (۲۰۰۶) برای فیلم «دم صبح»، دریافت جایزهی بهترین بازیگر مرد جشنوارهی کشتی نوح روسیه برای فیلم «کتونی سفید»، دریافت جایزهی بهترین بازیگر مرد سریالهای الف از جشنوارهی چهارم سیما سال «۱۳۸۲» برای سریال «شب دهم»، دریافت دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد، از هجدهمین جشنواره فیلم فجر را برای بازی در فیلم «بلوغ»، دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را از چهاردهمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم «آخرین مرحله»، را در کارنامه دارد.
آرزوی موفقیت بیشتر🤗😊
تولدشون مبارک 🎂👏👍
بازی اش هم عالیه.