به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران، اظهارات جدید مهران مدیری در برنامه دورهمی باز هم با واکنشهای زیادی مواجه شده است. رسانههای مخالف دولت به حمایت از او پرداختهاند و رسانههای حامی دولت مدیری را به باد انتقاد گرفته اند. البته این داستان بارها برای کمدین محبوب سینما و تلویزیون ایجاد شده و تمام کسانی که در دورههای مختلف از انتقادات او و سریالهایش در امان نبودهاند، وی را به خط گرفتن از جناحی خاص متهم کردهاند.
با هم نگاهی داریم بر تمام واکنشهایی که تاکنون به آخرین اظهارات مهران مدیری نشان داده شده است:
روزنامه ایران نوشت :
مهران مدیری جمعه شب در بخش پایانی «دورهمی» بار دیگر در قامت وکیل مردم ظاهر شد و انتقادهای فراوانی را به دولت وارد کرد. مطالبی درباره انتخابات رئیس جمهوری و وعده هایی که برای چهار سال پیش رو مطرح شده، محور صحبت های یکجانبه مدیری در این برنامه تلویزیونی بود. مهران مدیری در این برنامه گفت: چیزی که می گویم حرف مردم هست و من زبان مردم هستم. نمی دانم این مطالب از تلویزیون پخش خواهد شد یا نه. مردم مطالبه دارند. هرکس رای داده است می گوید به وعده ها عمل کنند.
او در ادامه گفت: طی چند سال گذشته یکسری کارهای درجه یک انجام شد ولی به خیلی از وعده ها هم عمل نشد. تو را به خدا در دوره جدید به وعده هایتان عمل کنید؛ نگذارید مردم امیدشان را از دست بدهند. این کارگردان و مجری دورهمی سپس اشاره کرد که این حرف ها را باید بزنیم تا اتفاق های خوب بیفتد.
البته این نخستین بار نیست که مهران مدیری در تلویزیون، اتهام هایی را علیه دولت مطرح می کند. او پیش از این هم بارها ماموریت داشته تا به دولت و برنامه هایش حمله کند. زیر سوال بردن برجام و مذاکرات هسته ای، انتقاد از دولت برای وضعیت اقتصادی مردم و… از جمله سوابق تهاجمی مدیری در این برنامه است. بعد از انتخابات اکثریت مردم با رایشان نشان داده اند حامی کدام راه و پشتیبان کدام مدیر هستند، این نخستین بار است که مهران مدیری بلافاصله بعد از این انتخاب مهم، پیکان حملاتش را به سوی دولت می گیرد و خود را وکیل ملت می نامد. هر چند مشخص نیست که این وکالت و نمایندگی ملت را چه کسی به او داده است! البته آنهایی که با قواعد طرح گرفتن و تمدید قراردادهای کلان و پرسود در صدا و سیما آشنایی دارند می دانند که شان نزول این حرف ها چیست.
رسانه ها از زمانی که مهران مدیری برای خودش نقش وکیل المله را قائل شده، سوال های متعددی را از او پرسیده اند اما او تا حالا از پاسخ دادن طفره رفته است. اما بد نیست هر بار که او ردای وکالت را بر تن می کند، این پرسش ها هم دوباره مطرح شوند. این سوال به طور جدی بارها در شبکه های اجتماعی و رسانه ها مطرح شده که چرا مدیری که در دولت گذشته ممنوع الفعالیت و ممنوع التصویر بود در برابر آن همه جفایی که بر اهل هنر و مقابل آن همه وعده ها و امیدها و فرصت هایی که بر باد رفت چرا رگ تعهدش نجنبید و چرا در همه آن هشت سال، حتی یکبار کسی از زبان او کوچکترین چیزی در نقد بر بادرفتن امیدها و زمین ماندن وعده ها نشنید؟ آیا آن زمان هنوز کسی جامه وکالت را به او اهدا نکرده بود؟! و در نهایت اگر مهران مدیری براستی دردهای مردم را بر زبان می آورد، چرا هیچ گاه خواسته ها و دردهای آنها را خطاب به دستگاه ها و غیر از دولت بر زبان نمی آورد؟!
روزنامه جوان نوشت:
مهران مدیری شامگاه جمعه در پایان برنامه دورهمی گفت: «چیزی که میگویم حرف مردم هست و من زبان مردم هستم. نمیدانم این مطالب از تلویزیون پخش خواهد شد یا نه. مردم مطالبه دارند. هر کس رأی داده است، میگوید به وعدهها عمل کنند. طی چند سال گذشته یکسری کارهای درجه یک انجام شد، ولی به خیلی از وعدهها هم عمل نشد. تو را به خدا در دوره جدید به وعدههایتان عمل کنید؛ نگذارید مردم امیدشان را از دست بدهند.»
محدثه واعظی پور در خبر آنلاین نوشت:
مهران مدیری به عنوان یکی از چهرههای موفق طنز تلویزیون، این روزها با خود و مردم چه میکند؟ موضعگیریهای نادرست علیه دولت را با جمله کلیشهای «من اهل سیاست نیستم» پنهان میکند و هر بار در رسانهای که منتقد جدی دولت و رئیس جمهور است، طوری دو پهلو حرف میزند که گویی همواره منتقد وضع موجود و زبان مردم سرزمینش بوده. در حالی که حتی دوستداران دو آتشه او میدانند که مدیری هشت سال پیش، هرگز از دولت و رئیس جمهور انتقاد نکرد. هرگز درباره مطالبات مردمش سخن نگفت. آرام و در حاشیه به ساخت مجموعههایی پرداخت که نه نوآورانه بودند نه موفق. اما به خاطر محبوبیت سازندهشان کم و بیش دیده میشدند. بازگشت او به تلویزیون، برای مخاطبان این رسانه، اتفاقی مبارک است. اما «دورهمی» چیزی نیست که از مدیری انتظار میرود. آیتمهای نمایشی آن هر روز ضعیفتر شدهاند، میهمانهایی که روبروی آقای مجری مینشینند معمولا کمتر صاحب جایگاهی ویژه و اعتبار قابل توجه حرفهای هستند و آنچه مشخص است این که «دورهمی» رو به نشیب است تا فراز. همه اینها آقای ستاره طنز تلویزیون را در موقعیتی سخت قرار داده، موقعیتی که تماشایش برای ما ناظران جذاب نیست. دوست نداریم یکی از ستارههای تلویزیون را دستاویز جدالهای سیاسی ببینیم، این که او برای تامین نظر مدیران شبکه نسیم، به هر رفتاری تن میدهد، غمگینمان میکند. مدیری در این ماهها، بدون توجه به افکار عمومی و انتقاد رسانهها، سعی کرده ژست همراهی با مردم را بگیرد. جالب است این همراهی هیچگاه شامل گروه و قشر و تفکری نشده که در انتخابات 29 اردیبهشتماه، قانونی، رسمی و شفاف مواضعش را اعلام کرد و اتفاقا از داشتن تریبون در تلویزیون محروم است. او همیشه آن سو ایستاده بوده. نه در کنار مردم که در کنار مدیران تلویزیون که برای رئیس جمهور قانونی کشور خط و نشان میکشند. حاصل این اتاق فکر و این حملههای مغرضانه، برنامهای است که تماشایش هر صاحب فکری را آزرده میکند و دل به حال مردمی میسوزاند که برای گرفتن صله از شبکه نسیم حاضرند خطاهایشان را با افتخار عیان کنند. گویا مدیران تلویزیون به دلیل اشتغال به اموری مهمتر از اخلاق، فراموش کردهاند دین اسلام آموزههای بسیار درباره پنهان کردن گناه و خطا دارد. برای حسن ختام این جمله را با هم بخوانیم و کمی تدبر کنیم که این روزها، فرصتی برای اندیشیدن است.
امام علی (ع) فرمودهاند: «آنکس که ادب بر او تحمیل شود و تربیت، نفس سرکش او را مهار کند گناهان او کم میشود. برعکس، آنکس که ادب و تربیت را کمتر بپذیرد گناهانش بسیار خواهد بود.»
ایشون حرف نزنه؟باشه
پس کی بگه؟یوی که جرئتشو داره بهش ایراد میگیرن؟متاسفم
اولین بار روزنامه های کیهان و جوان این حرفارو بسود خودشون تفسیر کردن و بعدشم روزنامه های اصلاح طلب مثل شرق و ارمان جوابشونو دادنو این هجمه شکل گرفت.
مهران مدیری همیشه از این تیکه ها داشته فقط انقدر تند نبوده وگرنه تو نقطه چینو پاورچین هم با موضوعات مهمی مثل اتفاقات مجلس ششم هم شوخی کرده.
مهرن مدیری رو دیگه جناحی نکنین تو این صداوسیما سیاست زده