به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
کل سریال را به صورت قانونی و حلال از لینک زیر دانلود کنید:
متأسفانه یا خوشبختانه مدتی است صداوسیما با مردم قهر است و سر آشتی هم ندارد. کارگردانان محبوب تلویزیون یا مجوز نمیگیرند یا با بیمهری روبرو شده و دلسرد راهی سینما و شبکه نمایش خانگی میشوند. آن خوشبختانه ای که گفتیم به همین مورد برمیگردد، شبکه نمایش خانگی. این شیوه تولید و توزیع که در چند سال اخیر بسیار موردتوجه و استقبال قرارگرفته است باعث شده حواسمان از سردی برنامههای تلویزیونی و ابتذال سریالهای ماهوارهای پرت شود. درکنار فیلمهای سینمایی که بعد از مدت کوتاهی از پخششان به این شبکه راه مییابند و خوشذوقی برخی از شرکتهای توزیعکننده که به سراغ آثار قدیمیتر سینمای ایران رفتهاند، سریالها سلاطین بیچونوچرای شبکه نمایش و پخش خانگی هستند. مهران مدیری که از اولین کارگردانهای تلویزیونی بود که مورد بیمهری مسئولان قرار گرفت، با پخش محصولاتی چون«گنج مظفر» و سریال محبوب «قهوه تلخ»، سنگ بنای استقلال از صداوسیما را پایهگذاری کرد و استقبال مردم هم نشان داد که این شیوه میتواند موفق باشد. داوود میرباقری با سریال «دندون طلا» و حسن فتحی با سریال بسیار موفق «شهرزاد» دیگر کارگردانانی بودند که به دنبال موفقیت قهوه تلخ، آثارشان را بهسوی شبکه نمایش خانگی بردند.
محمدرضا گلزار در سریال عاشقانه
این شیوه سریال سازی، به کارگردان امکان میدهد که خارج از چارچوبهای تعیینشده سازمانی و خط قرمزهای غیرقابلعبور قصهاش را تعریف کند و به بیننده هم امکان میدهد تا متناسب باسلیقهاش، انتخاب کند. درواقع کارگردان با مشخص کردن مخاطبان هدفش میتواند اثری متناسب و قابلقبول بیافریند و مخاطب هم حق انتخاب دارد. البته حق انتخاب مخاطب مستلزم رونق هرچه بیشتر این شیوه سریال سازی است که به نظر میرسد در حال تحقق است. بعد از سریالهای کمدی و طنز که نسخههای آزمایششده و مطمئن ایرانی بودند، حسن فتحی به سراغ روایت یک داستان عاشقانه در بستر تاریخ رفت. موفقیت «شهرزاد» مهر دیگری بود بر تائید این مدعا که مخاطبان تلویزیون بهصورت جدی خواهان تنوع در آنچه مشاهده میکنند هستند.
دراینبین، منوچهر هادی که بیشتر باسابقه فیلمسازیاش در سینما مطرح است، به سراغ داستانی اجتماعی رفته و سریال «عاشقانه» را با محوریت چند زوج و زندگیشان روانه بازار کرده است. البته هادی بااینکه در چند سال اخیر بیشتر در سینما فعالیت داشته است، اما مدیوم تلویزیون را هم خوب میشناسد. سریالهای مناسبتی و موفقی چون «خوب، بد، زشت» و «خداحافظ بچه» ازجمله فعالیتهای هادی در صداوسیما است؛ اما عمده فعالیت وی در تلویزیون مربوط به ساخت تلهفیلم است. هادی امسال با فیلم پرفروش «من سالوادور نیستم» حضور پررنگی در گیشه داشت و در جشنواره فجر سی و پنجم هم با فیلم «کارگر ساده نیازمندیم» توانست نگاه جدیترش به سینما را نشان دهد. همین فعالیت موازی در سینمای بدنه و جدی و همچنین شناخت هادی از تلویزیون و مخاطبانش به او امکان داده تا در «عاشقانه» بتواند علاوه بر راضی نگاهداشتن مخاطب عام، قصهای جدی را روایت کند و وارد مسائل اجتماعی شود.
منوچهر هادی در در پشت صحنه سریال عاشقانه
هادی در اولین قسمت سریالش، به معرفی شخصیتها و زندگیشان میپردازد و گرهافکنی اصلی را تا لحظه آخر در آستین پنهان میکند و با پایانی غافلگیرکننده، بیننده را مشتاق و کنجکاو نگاه میدارد. «عاشقانه» داستان زندگی چند زوج جوان است. رضا (حسین یاری) و همسرش ریحانه (پانتهآ بهرام) زوج خوشبختی هستند و زندگی خوبی دارند؛ اما مشکلی که در زندگی خانوادگی پدر رضا، حاج یونس خیر و نیکوکار (با بازی مسعود رایگان) پیشآمده است، رضا را درگیر ماجراهای جدیدی میکند.
مهناز افشار در سریال عاشقانه
از سوی دیگر رضا در دفتر تبلیغاتیاش که با چند تن از دوستانش یعنی سهیل و پیمان آن را اداره میکند هم دچار مشکلات کاری است. سهیل (محمدرضا گلزار) و همسرش (ساره بیات) یک بحران عاطفی را میگذرانند وپیمان (هومن سیدی) زندگی بیهدفی دارد و از ازدواج سر باز میزند. گیسو با بازی مهناز افشار هم به نظر میرسد پیش برنده کنش اصلی داستان است. نگاه سینمایی هادی باعث شده تا پلانهای زیبا و چشمنوازی در «عاشقانه» ببینیم و آشنایی وی با مخاطبان تلویزیون در مسیر روایت به کمکش آمده است.
ترکیب بازیگران هم جذاب و خاص است. ستارهای چون گلزار در کنار ساره بیات که با حضور در فیلمهای هنری و جدی از بازیگران مهم حال حاضر سینمای ایران است و شمسی فضلاللهی که مدتها بود کمتر جلوی دوربین ظاهر میشد، بازیگر کارکشتهای چون پانتهآ بهرام و جوان نوپایی چون بهاره کیان افشار، تیم بازیگری «عاشقانه» هستند که میتواند به جذب بیشتر مخاطب کمک کند.«عاشقانه» که درواقع ملودرامی اجتماعی است و همه پارامترهای موفقیت و جذابیت را دارد؛ موضوع جذاب و بازیگران محبوب «عاشقانه» را گزینه خوبی برای تماشای یکی سریال و آغاز یک ماراتون هفتگی میکند.
شما چقدر با این مطلب موافق هستید؟ نظر شما درباره این مطلب و اثر چیست؟ نظر خود را در پایین همین صفحه بنویسید. [منظوم تنها ناشر نقدها است و این به معنای تایید دیدگاه منتقدان نیست.]
شما نیز میتوانید نقدها و یادداشتهای خود درباره آثار سینما و تلویزیون را با نام خودتان در منظوم (معتبرترین مرجع نقد سینما و تلویزیون ایران) منتشر کنید. هماکنون مطالب خود را به آدرس ایمیل Admin@Manzoom.ir برای ما ارسال کنید.
نقد، یادداشت، تحلیل، بررسی و معرفی منتقدین از فیلمهای سینمایی، سریالها و برنامههای تلویزیونی ایرانی را در صفحه نقد فیلم سایت منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران بخوانید.