به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی ساعت 5 عصر بهکارگردانی مهران مدیری در 4 سال پیش یعنی سال 1395 در گونه کمدی تولید شده است. ساعت 5 عصر توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 6.4 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم ساعت 5 عصر را اثری متوسط اما مفید برای تماشا ارزیابی میکنند. مهران مدیری تهیهکننده ساعت 5 عصر این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. ساعت 5 عصر در تاریخ 1396/11/11 پخش خود را توسط پخشکننده فیلمیران در سینما آغاز کرد. در آن روزها ساعت 5 عصر توانست آمار فروش 9،125،412،000 تومان را به ثبت برساند.
بازیگران فیلم ساعت 5 عصر چه کسانی هستند؟ در ساعت 5 عصر بازیگرانی چون سیامک انصاری، مهران مدیری، امیر جعفری، آزاده صمدی، نگین معتضدی، پانتهآ سیروس و سیدحسین هادیانفر در نقش تهیه کننده به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم ساعت 5 عصر حدود 7 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان ساعت 5 عصر را یک اثر کمبازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی کم عنوان کرد.
متوسط سن بازیگران ساعت 5 عصر براساس میزان سنی که از آنها در دایرةالمعارف آنلاین سینما و تلویزیون یعنی منظوم ثبت شده، 48 سال است که نشان میدهد بازیگران ساعت 5 عصر عمدتا از میانسالان هستند.
از محتوا و داستان فیلم ساعت 5 عصر چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه ساعت 5 عصر توسط مهران مدیری و خشایار الوند نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان ساعت 5 عصر منتشر شده است، میخوانیم: «از 7 صبح تا 5 بعدازظهر یک فرد را در تهران روایت میکند که آن روز آخرین فرصت آن فرد است که باید کاری را انجام دهد. فیلم هرچه جلوتر میرود بزرگتر میشود و ریتم مدام تندتر میشود و دیوانهوار بودن ماجرا بزرگتر و موضوع عظیمتر میشود.»
فیلم ساعت 5 عصر از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم ساعت 5 عصر عبارت است از: فیلم مارموز، فیلم گشت 2، فیلم مارس، فیلم زندانی ها و فیلم پاستاریونی.
فیلم ساعت 5 عصر در 1 جشنواره شرکت کرده است.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم ساعت 5 عصر نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم ساعت 5 عصر به طور متوسط فعالیت 22ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم ساعت 5 عصر بهترین اثر پانتهآ سیروس در حرفه بازیگری محسوب میشود.
همچنین مهران مدیری کارگردان ساعت 5 عصر اولین همکاری خود با بازیگرانی چون امیر جعفری، آزاده صمدی و پانتهآ سیروس را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران ساعت 5 عصر نیز 14 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 7 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 14 همکاری برای اولینمرتبه در ساعت 5 عصر رخ داده است. مانند: سیامک انصاری و سیدحسین هادیانفر، مهران مدیری و امیر جعفری، مهران مدیری و آزاده صمدی، مهران مدیری و پانتهآ سیروس، مهران مدیری و سیدحسین هادیانفر.
آیا میدانید کدام هنرمندان فیلم ساعت 5 عصر فوتکردهاند؟ از میان عوامل و بازیگران فیلم ساعت 5 عصر، 1 نفر به دیار باقی سفر کرده است و دیگر در میان ما نیست: شادروان خشایار الوند.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم ساعت 5 عصر به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم ساعت 5 عصر نسبتا ارزش تماشا دارد چراکه 74% مخاطبان معقدند فیلم ساعت 5 عصر ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم ساعت 5 عصر نسبتا خوشساخت هست زیرا 74% مخاطبان عقیده دارند فیلم ساعت 5 عصر از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم ساعت 5 عصر نسبتا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 74% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم ساعت 5 عصر نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم ساعت 5 عصر تا حد بسیاری خلاقانه هست زیرا 75% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم ساعت 5 عصر غیرتکراری و جدید است.
فیلم ساعت 5 عصر نسبتا محتوای مناسبی دارد زیرا 63% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم ساعت 5 عصر مفید و ارزشمند هست.
فیلم ساعت 5 عصر نسبتا تفکربرانگیز هست چراکه 57% نظردهندگان بعد پایان فیلم ساعت 5 عصر به آن فکر میکردند.
فیلم ساعت 5 عصر تا حد بسیاری مناسب خانواده هست چراکه 78% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم ساعت 5 عصر با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم ساعت 5 عصر نسبتا مناسب کودکان هست چراکه 55% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم ساعت 5 عصر مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری فیلم ساعت 5 عصر خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن تورج اصلانی بوده است. اگر صدای ساعت 5 عصر بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم ساعت 5 عصر یعنی محمود خرسند آشنا میکنیم. امیرحسین حداد طراحی صحنه فیلم ساعت 5 عصر را انجام نموده و امیرحسین حداد طراحی لباس فیلم ساعت 5 عصر را انجام داده است. میشا جودت چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم ساعت 5 عصر را برعهده داشت. در مجموع بیش از 14 نفر در تولید فیلم ساعت 5 عصر نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 3 لیست از فیلم ساعت 5 عصر یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم ساعت 5 عصر 306 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از ساعت 5 عصر پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم ساعت 5 عصر، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: مدیری، مهران، عالی، انصاری، آقای، خوب و بازی. تاکنون پژوهشگران 1 برچسب در فیلم ساعت 5 عصر از نظر ساختاری و محتوایی شناسایی نمودهاند که عبارت است از: اجتماعی.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم ساعت 5 عصر در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم ساعت 5 عصر 112 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم ساعت 5 عصر 7 عدد، در بخش حواشی فیلم ساعت 5 عصر 23 عدد، در بخش دیالوگ برتر فیلم ساعت 5 عصر 1 عدد، در بخش نقد فیلم ساعت 5 عصر 18 عدد گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای سوتی فیلم ساعت 5 عصر هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
ولی نمیدونم چرا اینقدر امتیازش پایینه. حداقل باید 8 باشه امتیازش.
[[ با کمک یکدیگر کرونا را شکست میدهیم ]]
اوایلش قشنگه به وسط که میرسه میوفته رو سرازیری
اما برعکس خود فیلم در قد و قواره فیلمی نیست که بتوان راجع به آن بحث نمود...
فقط شخصیت و رفتار راننده تاکسیرو دوست داشتم😂😂🤚🏻
اونطورا هم نبوداااا...قشنگ بود بنظرم. یک بار دیگه ببنینِ ش. به شکل و فرم دقت نکنین. محتوی رو بررسی کنین.
من این اثرو خیلی وقت پیش دیدم و خب نمیتونم خیلی ریز ازش بگم ولی در کل موضوع نو و جالبی داشت،بازی ها و مسائل فنی مثل تدوین و... متوسط و قابل قبول بودند،یه نقد جسورانه بود.موقعیت های کمدی کم بود بااینکه ژانرش کمدی بود.ولی یه جاهایی واقعا از عقل دور بود و غیرقابل باور میشد و بیننده رو سردرگم رها میکرد.کار متوسطی بود که اگه از همه نظر روش حتی یه درصد بیشتر کار میشد میشد خیلییی بهتر باشه چون داستانش خیلی حرف برای زدن داشت
مهران مدیری به نظرم بیشتر به درد سریال سازی میخوره تا فیلم سازی !
فیلمنامه هم که کلا بحثش جداست !
فیلمنامه و نمایش از نظرم مطابقت نداشتند باهم !
فیلمنامه شاید حرفش چیز دیگری بود اما ، اما گونه دیگری به نمایش گذاشته شد !
دودستگی داشت فیلم !
سمت و سوی طنز واقعی رو نتونست پیدا کنه و طنز نظر شخصی بود نه طنز به معنای نگاه کردن و پردازش طنز از دید جمعی !
توهین هم داشت اثر !
در اوج شعور به مخاطبی که من باشم توهین شد !
ریشه یابی درستی تداشت ! نمونش هم سکانس های بیمارستان و مترو !
اما اگر هم بخوام تعریفی از اثر داشته باشم طنز جدی بود !
طنز های اجتماعی هم باید جدیت خودش رو داشته باشه تا به لودگی تبدیل نشه !
معمولا این بحث که مدیری همش یه نفرو وسط یه جماعت احمق میذاره واسه خنده بوده ولی این فیلم خیلی دامن زد به این بحث
شایدم ضعیف بودن این کار دلیلش بوده چون من خودم سر کارای قبلی اینقدر این حسو نداشتم که داره بهم توهین میشه
مدیری میخواست بصورت طنز مثل اکثر کاراش مشکلاتو بیان کنه ولی توی اینکار اصلا موفق نبود درکل فیلم خیلی خیلی ضعیفی بود و اصلا اندازه ی اسم مدیری نبود
کاش این فیلمو نمیساخت
کاش فقط سریال بسازه
دلیل کم ستاره گرفتن مکس اینه که به خاطر زود کشیده شدن از پرده کسی ندیده مکس رو
بجای ساعت پنچ عصر
ولی به نظرم این فیلم توهین به شعور بیننده بود
کل فیلم رو هوا بود و اصلا نقطه عطفی نداشت
افراد بدون دیدن فیلم نظر میدهند؟🤔🤔🤔🤔
که ناهنجاری ها و بی نظمی های توی جامعه رو نشون بده
هم چنین وی تلاش بسیاری کرده بود
که با ساخت این اثر فرهنگسازی کرده باشه
که نتیجه این همه آرزو و تلاش
یک فیلم نه چندان قدرتمند وبا گاف هایی عجیب
از آب در اومده بود
شاید در نگاه اول این فیلم رو خیلی طنز ببینیم
اما اگه با نگاه دقیق تری نگاه کنیم می فهمیم
که کارگردان این اثر قصد داشته یک پیام اخلاقی رو
به مردم برسونه
اگه کارگردام این اثر
یکمی دست از مبالغه و سیاه نمایی
بر می داشت می تونست خیلی موفق تر عمل کرده باشه
در کل فیلم متوسط رو به پایینی بود
این یک ستاره هم به خاطر بازی امیر جعفری دادم
اما بعضی از جاها گاف های عجیبی داشت
طراحی صحنه متوسط
کارگردانی تقریبا متوسط
خیلی ضعیف بود
و از جامعه، یه باغ وحش به نمایش گذاشته بود
این فیلم فقط بخاطر استاد مدیری اینقدر فروخت که واقعا نمیدونم چرا این فیلمو ساختن؟!!!!!!!!!!
به نظر منم عاااالی بود....
فکر کنم دوستانی که فیلم رو دوست نداشتن به این دلیل بوده که با چندتا کلمه سخیف یا رقصیدن فیلم رو خنده دار نکرده بودن وگرنه عالی بود
خوشم اومد....
واقعا لحظات خنده داری داشتیم
خب اولین فیلمشون بود این خدا قوت داشت👏👏
فقط یه چیزی ما رو خیلی اذیت میکرد
اونجاها که یهو همهمه میوفتاد
تو مترو
تو بیمارستان
و.....
ما احساس خفگی میکردیم
دوست داشتیم زود از بین جمعیت خارج بشه
دستت درد نکنه استاد مدیری من دوس داشتم فیلمتو
منظورم از تکراری یعنی وجود دانای کل (مثل همیشه سیامک انصاری) که گیر یه جماعت افتاده...
فیلم طنز با کیفیت چند ساله تو ایران ساخته نشده.اکسیدان قابل تحمل تره تا این فیلم.پایانبندی فیلم هم جوریه که احساس میکنید کل فیلم رو هوا بوده و شما وقتتون رو هدر دادین
اما من به اقتضای شناختی که از آقای مدیری دارم ، دیدم نسبت به فیلم ، سیاسیه ؛
او نه خلاق است نه هنرمند است و نه کار کشته او با فکر و خلاقیت چند جوان دانشجو به نام های ارژنگ امیر فضلی و مرحوم داود اسدی سعید آقاخانی و رضا عطاران که الآن برای خودشان اسمی در کردند وارد تلوزیون شد و بعد به کمک خلاقی که آن زمان شاهکارهایی نظیر (من زمین را دوست دارم)(دختری با کفش های کتانی)(نان عشق موتور هزار) و (مارمولک) را خلق کرده بود سریالی شروع کرد به نام پاورچین که مخاطبان زیادی را به دست آورد اما به فاجعه ترین شکل ممکن شاهکار قاسمخانی را به اجرا در آورد او یک تیپ ساده لوح و بدبختی معرفی کرد به نام های کیانوش استقرار زاده , کوروش پیر دوست ,کامران مظفر زرگنده , نیما زند کریمی , هومن صحرایی, و اما مهرداد پرهام, هیچ خلاقیت و نوآوری در پرورش اینها وجود ندارد. شاید این آخرین شخصیت به گوش شما ناآشنا باشد. او الآن فیلم سینمایی روی پرده دارد انتظاری نمی رفت که فیلم خوبی بسازد اما نه انقدر فاجعه. مدیری طرح این کار را خودش داده متن را داده به خشایار الوند بیچاره و حتی اسمی هم از آن نه در تیزر تبلیغاتی نه روی پوستر ها و بیلبورد ها و نه توی تیتراژ اسمی از آن برده نشد. من تعجب می کنم یعنی اسطوره ی تکرار نشدنی انقدر عقده ی نویسندگی داشته؟بعضی ها می گویند پس اگر فیلم فاجعه است پس فیلمنامه الوند مشکل داشته نه الوند به بهترین شکل ممکن آن طرح احمقانه مدیری را فیلمنامه کرد اما مدیری چون می خواست که بگوید من نویسنده هستم دو سکانس نهایتاً پنج سکانس را عوض کرده و کار را بهم ریخته الوند حد اقل چهار ماه درگیر نگارش کار بوده این حرکت او خیلی غیر هنری ست در واقع دزدی حساب می شود . سال نود و دو با سال نود و شش یا نود و پنج چه فرقی می کرد چرا رویداد ها در سال نود و دو رخ داده؟
یعنی یک وکیل دادگستری کار کشته که صاحب خانه ای دویست و پنجاه متری در نیاوران است ساعت پنچ عصر می خواهد به یک جا برود هفت و نیم صبح باید دو میلیون و هشتصد هزار تومن پول بدهد!؟اصلا چه لزومی داشت !؟ یک آژانس در اختیار می گرفت نهایتاً صد هزار تومان پول می داد اصلا چرا باید صبح به آن زودی راه می افتاد؟ برای اینکه از نیاوران به ولنجک برسی دو ساعت بیشتر راه است؟ سه بعد از ظهر راه می افتاد تا پنج عصر برسد به بانک این آقای وکیل قصه ی ما انقدر هالو است که نداند با ندادن آخرین قسط وام خانه را مصادره نمی کنند؟
مشخص است که میزانسن ها کار کلاری است به نظرم کارگردان سینمایی این فیلم کلاری است. ولی در سابقه کلاری بد ترین کار او محسوب می شود. قاب ها بد بازی گرفتن از سیاهی لشگر ها هم که هیچی آن پیرمرد که مشکل تنفسی داشت واقعا مسخره بازی بود. میان آن همه مریض که چاقو خورده بود مشکل تنفسی داشت مرده بود. چرا یک پرستار باید می آمد به یک آدمی
که فقط سرش یک خراش کوچولو برداشته مهربانی کند؟ بعدم یک میلیون نفر در بیمارستان حضور دارند فقط یک نفر مرده دارد که در سرد خونه باشد. مسخره نیست؟ یا سیامک انصاری فقط بلد است یک شکل بازی کند یا مهران مدیری فقط بلد است شخصیت خلق کند. که فکر کنم گزینه ی دو صحیح است.
اگر آن بخش اعتصاب کارگران کارخانه را حذف کنی هیچکس متوجه نمی شود مگر نامزد آدم با آدم پدر کشتگی دارد که همچین کاری را با او بکند یک وکیل انقدر احمق است مواجهه با یک بازرس انقدر مسخره بازی در می آورد؟
یک بازرس انقدر احمق می شود و یک نفر را که به خاطر یک کار نسبتاً سیاسی دستگیر کرده انقدر سوالات احمقانه می پرسد؟
طرفداران این شاهکار می گویند که کمدی سیاه است و یا تو محتوای اجتماعی این فیلم را درک نمی کنی اتفاقا این فیلم به هر کلمه ای شباهت دارد غیر از (کمدی سیاه) و محتوای اجتماعی این فیلم درحد کار های ده نمکی است.
به قول عزیزی که می گفت :(چند تا آس و پاس میرن جبهه رو بهم می زنن میان پیام سیاسی داری تو؟) حالا عاقبت فیلم اسطوره ی بسیار تکرار شدنی همین است .
به نظرم ارزش تلوزیون را هم ندارد.
به امید اینکه طرفداران این کمدی سیاه قانع شوند.
اگه خوبه که بریم ،به عنوان یه فیلم طنز خوب...
فقط مشکل سکانس اخر فیلمه ، خیلی زورکی فیلم تموم میشه و انگار اصلا اتفاقی نیوفتاده
بازی همه بازیگرا مخصوصا سیامک انصاری خیلی خوب بود . ولی خود من انتظار بیشتری از فیلم داشتم که هوشمندانه تر باشه . ولی در کل خوب بود
البته پیام فرهنگ ضعیف بعضی از مردم رو خوب منعکس کرده بود ولی همه میدونن آقای مدیری در هر جایی که سرمایه گذاری کنن نون سریالهای طنزشون رو می خورن و دورهمی هم تاثیر زیادی در فروش این فیلم داشته فیلمی که در مجموع ارزش زیادی ندارد
این طور که آقای رسول والی گفتن که من یه نقد مفصلی نوشتم برید بخونید یعنی اینکه شماها می تونید نقد بنویسید
چه جوری؟؟؟؟؟؟؟میشه یادم بدین