به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی دیدن این فیلم جرم است بهکارگردانی رضا زهتابچیان در 5 سال پیش یعنی سال 1397 در گونه درام تولید شده است. دیدن این فیلم جرم است که اولین فیلم رضا زهتابچیان محسوب میشود و توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 6.1 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم دیدن این فیلم جرم است را اثری متوسط اما مفید برای تماشا ارزیابی میکنند. محمدرضا شفاه تهیهکننده دیدن این فیلم جرم است این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. دیدن این فیلم جرم است در تاریخ 1399/10/21 پخش خود را توسط پخشکننده پردیس سینمای ساحل اصفهان در سینما آغاز کرد.
بازیگران فیلم دیدن این فیلم جرم است چه کسانی هستند؟ در دیدن این فیلم جرم است بازیگرانی چون مهدی زمینپرداز، احسان امانی، لیندا کیانی، حسین پاکدل، حمیدرضا پگاه، امیر آقایی و حسن زارعی به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم دیدن این فیلم جرم است حدود 16 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان دیدن این فیلم جرم است را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم دیدن این فیلم جرم است باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا رضا زهتابچیان بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری دیدن این فیلم جرم است توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم دیدن این فیلم جرم است میتوان به محمود پاکنیت، علی آباقری، مهرداد فلاحتگر، محمدمهدی پازوکی در نقش بازیگر، محمدرضا مالکی، حمید ابراهیمی، احسان شیخی و محمد جواد موحد اشاره کرد.
از محتوا و داستان فیلم دیدن این فیلم جرم است چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه دیدن این فیلم جرم است توسط رضا زهتابچیان نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان دیدن این فیلم جرم است منتشر شده است، میخوانیم: «فقط یک فیلم پنجدقیقهای میخواستم تا بعداً بتونم از زنم و دخترم دفاع کنم ولی امونم ندادن. صدای آژیراشون داره نزدیک میشه. الان مثل مور و ملخ میریزن اینجا.»
فیلم دیدن این فیلم جرم است از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم دیدن این فیلم جرم است عبارت است از: فیلم ماجرای نیمروز، فیلم بادیگارد، فیلم لاتاری، فیلم در وجه حامل و فیلم خفهگی.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم دیدن این فیلم جرم است نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم دیدن این فیلم جرم است به طور متوسط فعالیت 20ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم دیدن این فیلم جرم است یکی از 4 اثر شاخص مهدی زمینپرداز در حرفه بازیگری محسوب میشود.
2 تن از بازیگران دیدن این فیلم جرم است، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در دیدن این فیلم جرم است 2 فیلم اولی بودهاند: علی آباقری و محمد جواد موحد.
همچنین رضا زهتابچیان کارگردان دیدن این فیلم جرم است اولین همکاری خود با بازیگرانی چون مهدی زمینپرداز، احسان امانی، لیندا کیانی، حسین پاکدل، حمیدرضا پگاه، امیر آقایی، حسن زارعی، محمود پاکنیت، مهرداد فلاحتگر، محمدمهدی پازوکی، محمدرضا مالکی، حمید ابراهیمی، احسان شیخی و سعید دشتی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران دیدن این فیلم جرم است نیز 104 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 16 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 104 همکاری برای اولینمرتبه در دیدن این فیلم جرم است رخ داده است. مانند: مهدی زمینپرداز و احسان امانی، لیندا کیانی و حمیدرضا پگاه، حسین پاکدل و حسن زارعی، امیر آقایی و محمود پاکنیت، علی آباقری و مهرداد فلاحتگر.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم دیدن این فیلم جرم است به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم دیدن این فیلم جرم است قطعا ارزش تماشا دارد چراکه 88% مخاطبان معقدند فیلم دیدن این فیلم جرم است ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم دیدن این فیلم جرم است نسبتا خوشساخت هست زیرا 66% مخاطبان عقیده دارند فیلم دیدن این فیلم جرم است از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم دیدن این فیلم جرم است نسبتا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 72% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم دیدن این فیلم جرم است نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم دیدن این فیلم جرم است تا حد بسیاری خلاقانه هست زیرا 77% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم دیدن این فیلم جرم است غیرتکراری و جدید است.
فیلم دیدن این فیلم جرم است تا حد بسیاری محتوای مناسبی دارد زیرا 75% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم دیدن این فیلم جرم است مفید و ارزشمند هست.
فیلم دیدن این فیلم جرم است تا حد بسیاری تفکربرانگیز هست چراکه 83% نظردهندگان بعد پایان فیلم دیدن این فیلم جرم است به آن فکر میکردند.
فیلم دیدن این فیلم جرم است تا حد بسیاری مناسب خانواده هست چراکه 83% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم دیدن این فیلم جرم است با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم دیدن این فیلم جرم است اصلا مناسب کودکان نیست چراکه تنها 22% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم دیدن این فیلم جرم است مناسب کودکان است.
نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم دیدن این فیلم جرم است چیست؟ تدوین دیدن این فیلم جرم است را سیاوش کردجان انجام داده است. موسیقی متن فیلم دیدن این فیلم جرم است اثر امید روشن بین است.
از دیگر عوامل اثر میتوان به الناز عطایی مسئول هنروران فیلم دیدن این فیلم جرم است، وحید زارعمند مدیر صحنه فیلم دیدن این فیلم جرم است، اشاره کرد. در مجموع بیش از 26 نفر در تولید فیلم دیدن این فیلم جرم است نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 1 لیست از فیلم دیدن این فیلم جرم است یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم دیدن این فیلم جرم است 13 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از دیدن این فیلم جرم است پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم دیدن این فیلم جرم است، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: دیدن، خوبی، قابل، شخصیت، عالی، دوست و اکران.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم دیدن این فیلم جرم است در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم دیدن این فیلم جرم است 22 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم دیدن این فیلم جرم است 6 عدد، در بخش نقد فیلم دیدن این فیلم جرم است 1 عدد گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای حواشی فیلم دیدن این فیلم جرم است، دیالوگ برتر فیلم دیدن این فیلم جرم است، سوتی فیلم دیدن این فیلم جرم است هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
فیلنامه متفاوت است و لوکیشن ها به جا یک جا محدود
کارگردانی خوب بازی بسیار خوب نقش اول فیلم
در کل فیلم جمع وجور خوبی بود
یکی از بهترین فیلم هایی بود که تا حالا دیده بودم با مفهوم عالی و درجه یک
کارگردان قصد داشت چندین گره در حوزه سیاست کشور را در غالب یک داستان سر هم کند که البته نتیجه آن شد کلافی بزرگ و پیچیده و اثری تلخ و سیاه
قانون اساسی کشور هنگامی که نزدیک ژن های خاص می شود چرا باید پشت سد مدیران (خوشبینانه بگوییم مصلحت سنج) متوقف شود و یا با تلفن و نامه آنها دادخواهان اعمال قانون شوند!
تاسف بار تر اینکه رسانه هایمان حق ندارند این تراژدی را روایت کنند یا به تصویر بکشند (طبق تعاریف آقایان از امنیت ملی مردم نامحرم اند!) و چه تلخ که مجبور باشیم چشمان و دهانمان را ببندیم یا تریبونی را خارج از این مرز ها پیدا کنیم
ببین به طور کلی منافع ملی در کشور ما خلاصه شده در غارت سرمایه بیت المال
نمونه اش هم چهار سال پیش که گفته شد حتی اگه نظام رو قبول ندارین به خاطر کشور در انتخابات شرکت کنین!
و نتیجه اش رو هم دیدیم که با سیاست جناب جهانگیری میلیاردها دلار ارز 4200 تومنی به فنا رفت و مردم به فلاکت بیشتری دچار شدن
حالا همین جریان منفعت ملی برای انتخابات 1400 هم در پیشه، همون طور که آقای قالیباف و دار و دسته اش یکسال در مجلس تلاش کردن تا کت ریاست جمهوری رو به تن نامزد مورد نظرشون بدوزن!
به خاطر اینکه یک طرفه برخورد نمیکنه، مثلا همون طور که بسیجی معترض هست ما مداح ارزشی هم داریم!!!
دیالوگها هم شعارگونه هستن که برای این فیلم خیلی توی ذوق نمیزنه چون اصلا هدف شخصیت اصلی مطالبه گری هست
بیشترین دیالوگی هم که باهاش موافق هستم، این بود: جلوی غارت داخلی ها رو بگیرید، والله به کاسه لیسی خارجی ها نیازی نیست.
ولی یکسری دیالوگها هم هست که چندان ماهیت وجودشون رو درک نکردم، شخصیت امیر در حین اینکه روی غیرت و ناموس تاکید داره ولی اشاره ای هم به تعامل های سازنده نمیکنه. در واقع هیچ کشوری بدون روابط بین الملل موفق به نتیجه نمیرسه، استقلال و خودکفایی ملی هم صرفا شعار یکسری از همین مسئول های خودفروخته است که در مواقع لزوم جناح شون رو هم تغییر میدن. مشکل اصلی ما در روابط بین الملل اینه که مثل همه ی حوزه های دیگه، خبری از متخصص و کاردان اش نیست.
ما مسئولیت کار نکرده رو هم به عهده میگیریم! مثالش هم طرح نابودی اسرائیل تا 25 سال آینده!!
در کل برای دیدن این فیلم جرم است، میتونم بگم که مهم ترین ضعفش بخش بازیگری و ناتوانی در تکنیکهای سینمایی بود.
فیلم با وجود داشتن حرفهای مهم ولی به جز القا کردن یکسری هیجانها، چندان سینمایی ساخته نشده.
غافلگیر شدم
سوژه و داستان قابل تاملی داشت (برای همین فک کنم چراغ خاموش اکران شده)
قطعا باید ساخت همچین آثار انتقادی ای ادامه داشته باشه
اجازه ساخت و اکران همچین فیلمی خبر خوبی هست
برای فیلم اول کارگردان قدم بسیار خوبی بود و فیلمنامه پرجزییات و نسبتا قوی ای هم داشت
و دیالوگ های قابل تامل و شخصیت سازی های عالی
قطعا این فیلم ارزش دیده شدن بیشتر رو داره (اگر دو تابعیتی های ما و پاچه خواراشون بزارن!!)
هیجان زده شدی دارا خان :))
با توجه به اینکه شنیدم که فیلم سیاسیه و ممکنه که اصلا اکران نشه
اون هایی که دیدن هم ، همین نظرو دارن که توقیف میشه ؟
از نقاط ضعف فیلم، جدا از بحث فنی (که به دلیل اینکه فیلم اولِ کارگردان است، قابل اغماض میباشد)، سکانس افتتاحیهی فیلم و عدم وجود شخصیت است؛ فیلم سرشار از تیپ است که هر کدام نماد گروهی از جامعه ما است.
"مهدی زمینپرداز" که چراغ خاموش در سینمای ایران آمد و رفته رفته هنر خود را در عرصه بازیگری نشان داده و خبر از استعدادی تازه میدهد.
عده ای از طیف راست این فیلم را دوست داشته اند و عده ای هم دوست نداشته اند پس باید دقیق ببینیم.
مثلا سید محمود رضوی در اینستا خود از دیدن این فیلم ابراز خوشحالی کرد و متنی پیرامون آن به اشتراک گذاشت و....
من هنوز فیلم را ندیدم و بهش ۵ ستاره دادم اگر فیلم خوبی نبود این ۵ ستاره را تقلیل یا افزایش خواهم داد.
انشاالله نظر خود را هم خواهم گذاشت