به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
پس از اکران فیلم مارمولک که میتوان از آن به عنوان یکی از پربیننده ترین آثار کمدی- اجتماعی سینمای ایران نام برد، ساخت فیلمهایی با قالب کمدی و ترکیب آن با موضوعات اجتماعی و سیاسی در دهه اخیر ادامه یافت اما هیچ کدام نتوانستند موفقیت مارمولک را تکرار کنند؛ فیلمی که تنها نزدیک به دو هفته اکران شد و درسال 1382 نزدیک به یک میلیارد تومان فروش کرد که آن روزها بسیار چشمگیر بود؛ البته این اتفاق نادر و کم سابقه با وجود توزیع سیدیهای نسخه پردهای فیلم و بعدها به ورود به بازار خانگی رقم خورده بود. کمال تبریزی، کارگردان و پیمان قاسم خانی، نویسنده و صدالبته بازی قابل توجه پرویز پرستویی قطعا در شکل گیری شخصیت "رضا مارمولک" و توجه مردم به این فیلم نقش اساسی داشتند.
تبریزیحالا بعد از چندین سال بار دیگر با ساختن فیلمی کمدی- سیاسی و این بار در کنار آیدین سیار سریع، طنزنویس مطبوعاتی و استفاده از نبوغ حامد بهداد سعی کرده تا داستان شخصیتی به اسم "قدرت صمدی" را روایت کند. شخصیتی که ابتدا بیننده را به یاد "رضا مارمولک" مشهور میاندازد اما در ادامه تفاوتهای بیشتری در قالب روایی داستان برای این شخصیت در ذهن مخاطب پیش میآید. "قدرت" اساسا از طبقه متوسط رو به پایین جامعه است که با شئونی ساختگی از مذهب، رانت سیاسی، زور و قلدری و البته کارنامه ساختگی و جعل مدرک دانشگاهی، سعی دارد خود را به طبقه بالای سیاسی و اجتماعی بکشاند و در این راه از هیچ وسیلهای چشم پوشی نمیکند. با توجه به عناصر داستانی و کیفیت شخصیت پردازی کاراکتر "قدرت صمدی" داستان حول او میگردد و از اتفاقات پیرامونی وی شکل میگیرد.
هرچند "مارموز" نتوانست در گیشه خاطرات صفهای طویل "مارمولک" را تداعی کند اما قطعا در حوزه سینمای سیاسی و مخصوصا ژانر کمدی سیاسی در سالهای اخیر اثری شاخص و قابل بحث خواهد بود.
این فیلم که در مرحله توزیع خانگی با بی فرهنگی و بد اخلاقی عدهای رو به رو شده به رغم تمام مشکلات توزیع ویدئو رسانهها در سالهای اخیر که پخش غیرقانونی، پردهای و دانلود رایگان بخشی از آنها هستند، توسط موسسه هنرهای تصویری سوره در هفته چهارم تیرماه 98در روز چهارشنبه26ام در سراسر کشور توزیع شده است.