به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
تا برگزاری سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر چند روز باقی مانده است و مخاطبان سینما منتظرند تا با نمایش 55 فیلم در چهار بخش اصلی این جشنواره نظاره گر ویترین سال آینده سینمای ایران باشند.
اکنون بسیاری از منتقدان در اکرانهای خصوصی فیلمهای بخش سودای سیمرغ و نگاه نو سیمرغ سی و چهارم را دیدهاند و حتی آنهایی هم که ندیده اند با توجه به خلاصه داستان ها و آنونس فیلم ها می توانند خط کلی این آثار را حدس بزنند.
آذین: جشنواره محلی برای آزمون و خطای عده ای ناآشنا با سینما نباشد
جبار آذین منتقد سینما که خودش در محافل خصوصی 10 فیلم این جشنواره را دیده است در گفتگو با خبرنگار ما درباره این فیلم ها گفت: جشنواره فیلم فجر از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی و حمایت از آن ضروری است.
وی افزود: این جشنواره باید به دست افرادی سپرده شود که با قواعد جشنواره آشنا باشند و جشنواره محلی برای آزمون و خطای عده ای ناآشنا با سینما نباشد.
آذین گفت: به گفته یکی از اعضای هیئت انتخاب 80 درصد فیلم های این دوره داستان های بی پایه و اساس دارند و به شکل روشن فکر مآبانه هستند.
وی افزود: در بخشی از آثار اجتماعی و خانوادگی نیز سیاه نمایی دیده می شود، متاسفانه فیلم های این دوره به لحاظ محتوا دارای اشکالات اساسی هستند.
آذین گفت: در این جشنواره تعداد انگشت شماری فیلم خوب از فیلمسازان حرفه ای داریم و افرادی مثل حاتمی کیا، آبیار و امثال آنها با فیلم هایشان می توانند حیثیت جشنواره را حفظ کنند.
وی افزود: جشنواره فیلم فجر باید مطابق با آداب جامعه برگزار شود و تلاش کند که مخاطب را راضی نگه دارد.
یزدی: فیلم منتقدانه با تلخ فرق می کند
محسن یزدی عضو انجمن نویسندگان و منتقدان سینمای انقلاب درباره سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر گفت: در دوره ای که به شدت نیازمند امید هستیم، فیلم ها ناامیدکننده هستند، نمی گوییم در فیلم ها نقد نباشد، اتفاقا باید نقد درست در فیلم ها مطرح شود؛ اما فیلم ها به گونهای نباشد که وقتی مخاطب از سینما بیرون میآید به بن بست رسیده باشد.
یزدی ادامه داد: فیلم منتقدانه با تلخ فرق می کند،جامعه بدون نقد جامعه مرده است؛ اما این سوال مطرح است که واقعا فیلم های این دوره منتقدانه است.
وی افزود: تولید در سینما سخت است؛ اما به عنوان کسی که رسانه ها را رصد می کنم عزمی را برای پرداختن به سینمای امید از جانب کسی ندیدم،سینمای امید سینمای منافع ملی است،البته جشنواره فجر به عنوان جایی که جایزه می دهد، می تواند به تولید سینما جهت دهد اما برنامه ای برای این کار ندارد؛ اگر برنامه ریزی درست نشود در سال آینده،90 درصد فیلمها تلخ خواهند بود.
حیدری: فیلم های این دوره به هیچ وجه تلخ نیستند
چهارمین جشنواره فیلم فجر درباره تلخ بودن فیلمهای جشنواره فیلم فجر گفت: فیلم های این دوره به هیچ وجه تلخ نیستند و معضلات اجتماعی را با نگاه عمیق و دقیق نقد کرده اند و به تصویر کشیده اند.
وی افزود: از نظر ممیزی نیز همه فیلمها با موافقت شورای نظارت و ارزیابی سازمان سینمایی ساخته شده است و فکر نمی کنم مشکلی برایشان پیش بیاید.
حال باید منتظر بمانیم و ببینیم فیلم های سی و چهارمین دوره جشنواره فجر تا چه حد در اندازه جشنواره فجر هستند و چقدر می توانند نظر مخاطبان و منتقدان سینما را به خود جلب کنند.