به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران، نشست خبری تنها نماینده سینمای ایران در بخش رقابتی جشنواره برلین عصر چهارشنبه دوم اسفندماه برگزار شد.
مانی حقیقی کارگردان، نویسنده و تهیهکننده فیلم، محمود کلاری مدیر فیلمبرداری و لیلا حاتمی، لیلی رشیدی، حسن معجونی، پریناز ایزدیار و علی مصفا و علی باقری بازیگران در این نشست حضور یافتند.
حقیقی در جریان این نشست تاکید کرد علاقهمند است وقتی فیلمی میسازد به سئوالات درباره آن فیلم به عنوان یک اثر هنری پاسخ دهد تا به پرسشهایی که از سیاست میپرسند. او همچنین در این نشست درباره تصویری که از زنان در فیلمهایش ارائه میکند توضیح داد.
مانی حقیقی در بخشی از این نشست، در پاسخ به خبرنگار رویترز درباره تصویر قدرتمندی که از زنان در فیلمش نشان میدهد، گفت: «انتخاب من این بود که تصویر زن قدرتمند را همانگونه که در ایران وجود دارند نشان دهم درست برخلاف تصویر قربانی که معمولا در فیلمهای ایرانی نمایش داده میشود.»
حقیقی در پاسخ به سئوال دیگری با این مضمون که «آیا اینکه به عنوان کارگردان ایرانی همواره سوالات سیاسی از شما می پرسند آزاردهنده است؟»، گفت: «خیلی آزاردهنده است. شما آزادید که سوالات سیاسی بپرسید کسی نمیگوید این کار را نکنید، اما نکته اصلی این است که ما خوب یا بد اثری هنری خلق کردهایم و دوست داریم درباره آن صحبت کنیم. در هر مصاحبهای سوالهای سیاسی میپرسند. قبول بله سانسور هست و زندگی و کنار آمدن با آن سخت است و ما بر حسب فضای سیاسی با آن کنار میآییم. اما چیزهای زیاد دیگری هم برای گفتن هست.»
او سخنان خود را چنین ادامه داد: «بگذارید سوالی از شما بپرسم چرا فکر میکنید فیلمهای ایرانی قرار است نوعی راهنمای گردشگری شما باشند؟ ما اینجا نیستیم که در معرفی کشورمان از مشکلات بگوییم و درخواست کمک کنیم. این موضوع ناخوشایند و خستهکننده است. پیشنهاد میکنم که به این فیلم به عنوان یک اثر هنری نگاه کنید.»
او همچنین با اشاره به اینکه فیلمش در ایران مجوز نمایش دریافت کرده است، گفت: «فیلم من پیش از این مجوز گرفته است و قرار نیست چیزی در آن تغییر کند و به زودی در ایران اکران خواهد شد.»
حقیقی گفت: «مشکل من صحبت درباره سیاسی بودن یا نبودن فیلم نیست مشکل من سطحی بودن بحث در این باره است.»
کارگردان فیلم سینمایی «خوک» تاکید کرد اثرش به زودی در ایران روی پرده سینماها خواهد رفت.
لیلا حاتمی بازیگر سینما و تلویزیون در اظهاراتی عجیب در کنفرانس خبری فیلم سینمایی «خوک» در جشنواره فیلم برلین گفت: برای اولین بار است که من در مصاحبهای سیاسی حرف می زنم. میخواهم از این فرصت استفاده کرده و عمیقا ناراحتی و عصبانیت خودم را از برخوردی که اخیرا با معترضان در ایران شد ابراز نمایم.
وی افزود: بله و این شرم آور است که در کشور من، تظاهرات و اعتراض به بهای جان تظاهر کنندگان تمام میشود!
در خلاصه داستان «خوک» آماده است: «حسن خشمگین است. او مدتی است موفق به فیلم ساختن نشده. ستارهی محبوبش صبر ندارد و میخواهد با کارگردانان دیگر همکاری کند. همسرش دیگر عاشقش نیست. دخترش بزرگ شده و دیگر مستقل است. مادرش پیر شده و کمکم حافظه خود را از دست داده. مزاحم جذابی او را هر جا میرود تعقیب میکند و اصرار دارد حسن او را وارد دنیای سینما کند. از همه بدتر، قاتلی در سطح شهر مشغول کشتن کارگردانان سینمای ایران است، اما حسن را نادیده گرفته. حسن رنجیده است: آیا او مهمترین فیلمساز این شهر نیست؟ پس چرا قاتل تحویلش نمیگیرد؟ هنگامی که نام حسن به عنوان مظنون اصلی پرونده قتلها در شبکههای اجتماعی مطرح میشود، اوضاع دیگر غیرقابل تحمل میشود. حالا حسن ناچار است برای اعاده حیثیتش نقشهی هوشمندانهای بکشد...»
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.
با قسمت اولش که گفتین داره راجع به آزادی و ...
مخالفم اما با قسما دومش موافقم
خانم خیراندیش ناراحت نشین من چون میدونم ما خیلی خانم شریف
محترم،فرهیخته و گرانقدری هستین
اینو گفتم
آفرین به خانم ایزدیار که حجابشونو کامل حفظ کرده بودن
خانم حاتمی هم بد نبود
اما خانم رشیدی نه تنها لباسشون قشنگ نبود بلکه رسما شلوارک پوشیده بودن
به نظر من این هنرمندایی که میرن فستیوال های خارجی، خب نماینده ایرانن اونجا
همه چیزشون باید در حد عالی باشه از لباساشون بگیر تا حرفا و حرکتاشون
یه جورایی آبروی ایرانن اونجا
که البته حرفای خانم حاتمی و تیپای خانم رشیدی بیش از حدش آبرومونو حفظ کرد
دفعه بعد باید پلیسا وایسن درویشا بهتر بززنشون
یا اینکه وایسن اغتشاشگرا راحت اموال عمومی و ماشینای مردمو داغون کنن و آدم بکشن
آره واقعا خانم حاتمی شما درست میگی
لحاظ خوبش اینه که داره فریادهای آزادی رو درجهان فریاد میزنه
داره از دولت انتقاد می کنه و هزاران چیز دیگه
اما از اونجایی که خانواده من مقیم آلمان هستن چندین سفر به اونجا داشتم
نژاد ژرمن دنبال یک نقط ضعفه که نژاد های دیگر رو ضعیف و نژاد خودش رو قوی نشون بده
این صحبت های خانم حاتمی میتونه یک سوژه باشه که به نژاد ژرمن داده شده
از طرفی دیگه خبرگزاری های آلمان به قول ما ایرانیا خیلی توی هرچیزی مبالغه می کنن
مثلا بعید نیست که تا چندین روز دیگه این سخنرانی ها رو چاپ کنن و بنویسن
نفرت بازیگر ایرانی از کشورش
و از طرفی دیگه آلمانیا یک دید دیگه روی ایران دارن از لحاظ سیاست
وفکر میکنن توی ایران همه چیز قاطی پاتی و به اصطلاح که البته عذر میخوام اینو میگم
خر تو خره
و با این صحبتای خانم حاتمی دیگه روی این دیدشون استوار میشن
عقل حکم میکرد ما که این همه فستیوال توی ایران داریم
چرا توی فستیوال های خارجی اعتراض میکنین
مثلا توی همین جشنواره فجر خودمون اعتراض می کردین
میتونستن تو ایران بگن اینارو مثلا به قول خانم هادی نازنین تو نشست خبری بمب
این حرفا تو خارج از کشور، اونم تو کشوری که بمب و توپ و تفنگ و هزار تا کوفت و زهرمار دیگه میداد به صدام که بریزه رو سر مردم بیچاره ما، بیشتر شبیه وطن فروشیه نه گفتن حرف دل یا دفاع از کسی