به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم، مرجع سینما تلویزیون ایران، محسن قرایی اولین حضور خود در جشنواره ی فیلم فجر را با فیلم «سد معبر» که در واقع اولین فیلمی است که به صورت مستقل ساخته است، تجربه خواهد کرد. او قبلا تنها یک فیلم ساخته که آن را با همکاری افشین هاشمی کارگردانی کرده است.
محسن قرایی کارگردان فیلم سینمایی «سد معبر»
کلیت داستان فیلم «سدمعبر» اختلافات یک کارمند شهرداری (در قسمت سد معبر) با همسرش است که در پی تصمیم او برای بهبود وضع زندگی اش به وجود آمده است. جالب است بدانید به دلیل این که درگذشت عباس کیارستمی (کارگردان، نویسنده و تهیه کننده صاحب نام در ایران) در اواخر فیلمبرداری این فیلم اتفاق افتاد، «سدمعبر» با یادی از این کارگردان به پایان رسید.
نمایی از فیلم سینمایی «سد معبر»
و اما بازیگرانی که در «سدمعبر» حضور داشته و ایفای نقش های اصلی را به عهده دارند: حامد بهداد، باران کوثری، نادر فلاح، نگار عابدی، محسن کیایی، بهرنگ علوی. این اولین بار نیست که بهداد و کوثری در یک فیلم سینمایی حضور هم زمان دارند و در فیلم هایی همچون «خانه دختر» و «هفت ماهگی» نیز تجربه همبازی شدن را داشتهاند. در ادامه به معرفی این بازیگران خواهیم پرداخت.
حامد بهداد در سال 1352 در مشهد متولد شد. او لیسانس بازیگری دارد و با معرفی توسطرامبد جوان بههمایون اسعدیان به سینما راه پیدا کرد و جزء آن دسته از بازیگرانی است که پس از ورود به سینما و تلویزیون به سرعت شناخته شد و طرفداران بسیاری پیدا کرد. بهداد در فیلم «سد معبر» در نقش قاسم که یک کارمند شهرداری در قسمت سدمعبر است و در تلاش است وضع زندگی خود را بهبود بخشد ایفای نقش می کند.
برای شناخت میزان موفقیت حرفه ای حامد بهداد در سینما همین بس که بدانیم اولین فیلمی که در سینما بازی کرد «آخر بازی» بود که برای ایفای همین نقش هم در جشنواره ی فیلم فجر، کاندیدای دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد شد. غلاوه بر این در سه دوره ی دیگر از جشنواره ی فیلم فجر نیز برای بازی در فیلم های مختلف کاندیدای دریافت سیمرغ بلورین شد:
در سال 85 و از بیست و پنجمین جشنواره فیلم فجر، به عنوان بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای بازی در فیلم «روز سوم». در سال 1388 و از بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر، به عنوان بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای بازی در فیلم «هفت دقیقه تا پاییز». در سال 1392 و از سی و دومین جشنواره فیلم فجر، به عنوان بهترین بازیگر نقش اول مرد برای بازی در فیلم «آرایش غلیظ».
در عین حال دو بار نیز موفق به دریافت جایزه از این جشنواره شد. یک بار در سال 1387 دیپلم افتخار و جایزه نقدی بخش ویدئو سینما و نگاه نو برای بازی در «دلخون» را دریافت کرد و با دوم در سال 1389 موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از بیست نهمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم «جرم» شد.
باران کوثری و حامد بهداد در پشت صحنه فیلم سینمایی «سد معبر»
باران کوثری در سال 1364 در تهران متولد شد. او فرزندجهانگیر کوثری (تهیه کننده سینما و کارشناس فوتبال) و رخشان بنی اعتماد (کارگردان سینما) است و تاکنون با عناوین بازیگر، طراح لباس، طراح صحنه، و منشی صحنه در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. هر چند در ابتدا بیشتر در ساخته های مادرش حضور پیدا کرد و از این طریق پا به عرصه ی سینما و تلویزیون گذاشت اما در ادامه نیز در فیلم های سینمایی و مجموعه های تلویزیونی بسیاری بازی کرده و خوش درخشیده است.
باران کوثری در فیلم سینمایی «سد معبر»
علاوه بر این دو بار نیز به عنوان داور، کارهایی را مورد بررسی قرار داده است:
در سال 1381 و در هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان در شهر اصفهان، در قسمت مسابقه سینمای ایران.
در سال 1391 و در جشنواره بینالمللی فیلم وزول در کشور فرانسه، در قسمت مسابقه ی سینمای آسیا.
باران کوثری در فیلم «سدمعبر» نقش نرگس، همسر قاسم (کارمند شهرداری) را بر عهده دارد که با روش های او برای بهبود وضعیت زندگی اش اختلاف نظر دارد.
حامد بهداد و باران کوثری در فیلم سینمایی «سد معبر»
«عصبانی نیستم»، «بغض»، و «حیران»، سه فیلمی هستند که باران کوثری برای بازی در آن ها نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن در سه دوره از جشنواره ی فجر شد. البته دو بار هم موفق به دریافت همین سیمرغ شد، یک بار برای بازی در فیلم «خون بازی» و دیگری برای بازی در فیلم «روز سوم» که هر دو در یک سال و در یک دوره از جشنواره ی فیلم فجر بود. او برای بازی در فیلم «خون بازی»، علاوه بر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن، دیپلم افتخار بهترین نقش آفرینی را نیز دریافت کرد.
نادر فلاح در سال 1352 در کرمان متولد شد. او فعالیت هنری خود را از سال 1368 و در همین شهر، با اجرای چندین نمایش شروع کرد و سپس بازی در فیلم «چند کیلو خرما برای مراسم تدفین» بهانه ای برای ورود جدی اش به عرصه ی سینما شد. اگر بخواهیم در مورد کلیت نقش این بازیگر در «سدمعبر» بدانیم، می توان گفت که این فیلم چهار شخصیت اصلی دارد و نادر فلاح، پس از بهداد و کوثری، سومین شخصیتی است که درام داستان را بر عهده دارد.
«چند متر مکعب عشق» از فیلم هایی است که سبب شد نادر فلاح بیشتر مورد توجه قرار گیرد. اژدها وارد می شود،گیتا، لانتوری، خانه دختر، خداحافظی طولانی، خط ویژه، بی پولی، و... از دیگر فیلم های سینمایی است که او در آن ها ایفای نقش کرده است.
محسن کیایی در سال 1360 در تهران متولد شد. او فارغ التحصیل رشته ی بازیگری است و در فعالیت های هنری خود، در کارهای زیادی همکار برادرش، مصطفی کیایی که کارگردان سینماست، بوده است. تا کنون زیاد پیش نیامده است که محسن کیایی را در نقش های اول ببینیم اما در فیلم های سینمایی و مجموعه های تلوزیونی متعددی حضور داشته است. در سد معبر نیز در نقش همکار قاسم، بازیگر نقش اول مرد قصه ایفای نقش می کند. «یک روز به خصوص» فیلم دیگری است که محسن کیایی در آن بازی می کند و مانند «سد معبر» در سی و پنجمین دوره ی جشنواره ی فیلم فجر حضور دارد.
محسن کیایی به همراه حامد بهداد در فیلم سینمایی «سد معبر»
نگار عابدی متولد سال 1349 در اهواز است. او که در رشته ی تئاتر تحصیل کرده است، فعالیت هنری خود را نیز بر همین شاخه از بازیگری متمرکز کرده و در نمایش های بسیاری ایفای نقش کرده است. با این حال همه نوع کار هنری اعم از فیلم سینمایی، مجموعه ی تلویزیونی، تله تئاتر، و فیلم کوتاه در کارنامه ی بازیگری او به چشم می خورد و جوایزی نیز برای این هنرآفرینی ها دریافت کرده است.
بهرنگ علوی در سال 1359 در تهران متولد شد. علاقه اش از کودکی و نوجوانی به بازیگری مهم ترین عامل تلاشش برای ورود به عرصه ی بازیگری بود. این روزها بهرنگ علوی را در سریال «معمای شاه» و در نقش فردوست میبینیم اما شاید بتوان گفت اولین بار زمانی درخشید که برای بازی در فیلم «دربند»، نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از جشنواره ی فیلم فجر شد. علاوه بر این از سی و چهارمین جشنواره تئاتر فجر نیز دیپلم افتخار بازیگری مرد را دریافت کرده است.
تصاویری از پشت صحنه فیلم سینمایی «سد معبر»
تصاویری از پشت صحنه فیلم سینمایی «سد معبر»
تصاویری از پشت صحنه فیلم سینمایی «سد معبر»
تصاویری از پشت صحنه فیلم سینمایی «سد معبر»