به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارشمنظوم، مرجع سینما تلویزیون ایران، علی عطشانی با سوژه ای جذاب قدم به جشنواره سی و پنجم گذاشته است. فیلمی که به لحاظ ساختاری شباهت های زیادی به یکی از پرونده های پر سر و صدای جنایی چند سال اخیر دارد. داستان «یادم تو را فراموش» آن گونه که تا امروز مشخص شده به پرونده ی قتل، شهلا جاهد قاتل همسر ناصر محمدخانی بسیار شباهت دارد. همین تشابه مضمون نیز موجب شده تا احتمال شکایت و دخالت مقام قضایی برای جلوگیری از ادامه نمایش فیلم و حتی حذف از لیست فیلم های جشنواره تا اندازه ای بالا رود.
نمایی از فیلم «یادم تو را فراموش» ساختهی علی عطشانی
هرچند منتقدان پس از مشاهده خصوصی این فیلم، آن را اثری تاثیرگذار برای جشنواره فیلم فجر ارزیابی کردند. حال باید دید علی عطشانیکه تاکنون موفق به اکران دو فیلم اخیر خود یعنی «نقش نگار» و «پارادایس» نشده این بار می تواند مجوز اکران این ساخته جنجالی خود را دریافت کند یا خیر. طی نظرسنجی های انجام شده در وب سایت «سلام سینما» بیشترین آرای مخاطبان جشنواره سی و پنجم تا به این لحظه در بخش چشم انداز به فیلم «یادم تو را فراموش» تعلق دارد.
نمایی از فیلم «یادم تو را فراموش» ساختهی علی عطشانی
با این حال، هوشمندی علی عطشانیدر انتخاب مضمون در کنار بازیگرانی همچون حسین یاری، آزاده مهدی زاده، میترا حجار، ماه چهره خلیلی، مازیار فلاحی، خشایار راد و بیتا عطشانی سبب شده تا این فیلم در روز اول اکران در سینماهای فرهنگ و اریکه با استقبال خوب تماشاگران مواجه شود. فیلمی که به گفته کارگردانش عاشقانه ترین فیلم سینمایی پس از انقلاب خواهد بود. اما واکنش بخشی از مخاطبان به این فیلم چندان با استقبال روز نخست از آن متناسب نبود. آنها خواندن راه و بی راه مازیار فلاحی را در طول فیلم به جای جذاب نمودن داستان راهی برای پر کردن نقاط ضعف فیلمنامه می دانند. شباهتی زیاد به اصطلاح "فیلم فارسی" که هر از چند گاهی بر پرده سینما مشاهده می کنیم که در برخی موارد به شکلی عجیب با استقبال هم مواجه می شود.
حسین یاری و مازیار فلاحیدر نمایی از فیلم «یادم تو را فراموش»
گروهی دیگر از منتقدان نیز بر این باورند داستان فیلم صرفا برای افزایش زمان، بلند شده و این فیلمنامه کششی برای پوشش این مدت زمان نداشته. بخشی از مخاطبان هم که به خاطر +18 بودن فیلم به تماشای آن نشستند پس از پایان فیلم با بهت و حیرت از سالن خارج شدند! به عقیده آنها گفتن چند جمله عاشقانه برای نسبت دادن هشدار +18 به این فیلم راهی نخ نما برای جذب مخاطبان است. با این وصف باید تا روز پایان جشنواره به انتظار نتیجه تقابل تحسین ها و انتقادات و البته قضاوت داوران درباره فیلم تازه علی عطشانی بنشینیم.
نمایی از فیلم «یادم تو را فراموش» ساختهی علی عطشانی
علی عطشانی متولد سال 1357 و فارغ التحصیل رشته کامپیوتر است. او در زمینه ساخت آثار بلند سینمایی کارگردانی جواب محسوب می شودو از سال 1388 تاکنون هشت فیلم سینمایی را به روی پرده برده است. اما سابقه فیلم سازی او دست کم به بیست سال پیش از این و با فیلم داستانی «حبیب» در سال 1375 باز می گردد.
از دیگر فعالیت های علی عطشانی می توان به ساخت فیلم های کوتاه و مستند اشاره کرد که در این میان فیلم های کوتاهی چون «هدیه» و «سرمشق» و مستندهایی نظیر «چهارشنبه عزیز»، «سرشار از تهی» و «سخت ترین امتحان» اشاره کرد.
حسین یاری متولد سال 1346 در شهر لنگرود است. بسیاری از مخاطبان سینما و تلویزیون او را با نقش های به یاد ماندنی در مجموعه های شب دهم و مردان آنجلس به خاطر دارند اما او بازیگری را از تئاتر و از سال 1360 آغاز کرد.
حسین یاری در نمایی از فیلم «یادم تو را فراموش»
اولین حضور او در مقابل دوربین در فیلم سینمایی «سرباز کوچک» به کارگردانی سعید بخشعلیان در سال 1363 بود. بازی او در فیلم هایی با ژانر دفاع مقدس اغلب برایش با موفقیت همراه بود. او نخستین بار در سال 1374 برای فیلم «آخرین مرحله» از چهاردمین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل را دریافت کرد.
همچنین بازی او در فیلم «نغمه» و در نقش یک جانباز شیمیایی نیز بسیار مورد توجه مخاطبان قرار گرفت و داوران بخش مسابقه جشنواره فجر او را برای بازی در این فیلم به عنوان یکی از نامزدهای دریافت سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول مرد معرفی کردند.
حسین یاری در نمایی از فیلم «یادم تو را فراموش»
حسین یاری برای بازی در فیلم «بلوغ» ساخته مسعود جعفری جوزانی نیز دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد را از هجدهمین جشنواره فیلم فجر بدست آورد. اما شهرت حسین یاری تنها به این آثار محدود نمی شود. بازی او در مجموعه هایی مانند «هوش سیاه» و «قلب یخی» نیز از تجربه های موفق او به شمار می رود. او بارها برای فیلم هایی نظیر «یک سطر واقعیت»، «پاریس تا پاریس»، «سعادت آباد» و «مزار شریف» نامزد جوایز متعدد از جشنواره های مختلف بوده است. نقش آفرینی او در فیلم «مزار شریف» بسیار مورد توجه قرار گرفت. آنچه که در کارنامه حسین بیش از همه به چشم می آید توانایی بالای او در اجرای کاراکترهای متفاوت با وجوه مثبت و منفی شخصیتی است.
میترا حجار بازیگر خوش سیمای ایرانی متولد سال 1355 در شهر مشهد است. حضور او در عرصه بازیگری با فیلم سینمایی «غریبانه» ساخته احمد امینی در سال 1376 شروع شد. میترا حجار سریعتر از انتظارات در عرصه ی بازیگری پیشرفت کرد. او دو سال پس از آغاز بازیگری در سال 1378 برای بازی در فیلم «متولد ماه مهر» ساخته احمدرضا درویش از هجدهمین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را دریافت کرد و به سرعت مشهور شد. او برای نقش آفرینی در این فیلم کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول زن از چهارمین دوره جشن خانه سینما نیز شد.
میترا حجار در نمایی از فیلم «یادم تو را فراموش»
بازی او در «متولد ماه مهر» تنها به کسب جایزه ختم نشد و آغازی بود برای حضور او در فیلم های مطرح دیگر و همکاری با کارگردان های صاحب نامی چون بهرام بیضایی، فریدون جیرانی، داریوش مهرجویی و فرزاد موتمن. این همکاری ها سبب شد تا میترا حجار برای بازی در فیلم های «سگ کشی»، «نارنجی پوش» و «خداحافظی طولانی» کاندید دریافت سیمرغ بلورین بازیگر نقش مکمل زن و برای فیلم «صورتی» کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از جشنواره بین المللی فیلم فجر شد.
میترا حجار در نمایی از فیلم «یادم تو را فراموش»
میترا حجار در عرصه تلویزیون نیز توانسته چند حضور کوتاه را تجربه کند. تماشاگران او را در مجموعه های «پلیس جوان» به کارگردانی سیروس مقدم و «سرزمین کهن» ساخته کمال تبریزی به یاد دارند.
ماه چهره خلیلی متولد سال 1355 در تهران است. او فارغ التحصیل رشته معماری از دانشگاه آکسفورد انگلستان و بازیگری را در لندن آموخته است. او نخستین بار در سال 1381 برای بازی در فیلم «چشمان سیاه» به کارگردانی ایرج قادری مقابل دوربین رفت و همبازی محمدرضا گلزار شد.
ماه چهره خلیلی در نمایی از فیلم «یادم تو را فراموش»
حضور ماه چهره خلیلی در تلویزیون بیشتر با نقش آفرینی در فیلم های تاریخی و مذهبی بوده است. او تاکنون در پنج مجموعه تلویزیونی بازی کرده است که از شاخض ترین آنها می توان به «در چشم باد»، «مختارنامه» و «کلاه پهلوی» اشاره کرد.
او امسال بازی در صحنه تئاتر را نیز تجربه کرد و با نمایش «دپوتات» مقابل تماشاگران حاضر شد. ماه چهره خلیلیدر جشنواره سی و پنجم فیلم فجر علاوه بر «یادم تو را فراموش» با فیلم دیگری با عنوان «اشنوگل» نیز حضور خواهد داشت.
نکات جالب فیلم «یادم تو را فراموش» به سوژه آن خلاصه نمی شود و علی عطشانی با دعوت از «مازیار فلاحی» خواننده مشهور پاپ کشورمان برای بازی در فیلم خود این شگفتی را کامل کرده است. مازیار فلاحی نامی آشنا در دنیای موسیفی و میان مردم است. بیشتر او را با خواندن ترانه های احساسی و عاشقانه می شناسند اما جالب است بدانید که مازیار فلاحی در بخش های دیگر هنر نیز دستی در کار دارد.
مازیار فلاحی در نمایی از فیلم «یادم تو را فراموش»
فلاحی در سال 71 در مرکز آموزشهای هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دوره کارگردانی سینما را آموخته و با فیلم کوتاه «مطرود» اولین کارگردانی خود را تجربه کرده است. او همچنین مجموعه داستانی با عنوان «کلاغ – پاییزکودکی» را در سال 76 منتشر کرد. آغاز فعالیتمازیار فلاحی در عرصه موسیقی به ترانه نویسی و آهنگ سازی برای فیلم «مجنون لیلی» به کارگردانی قاسم جعفری بود.
مازیار فلاحی در پشیت صحنه فیلم سینمایی «یادم تو را فراموش»
مازیار فلاحی علاوه بر بازی در فیلم «یادم تو را فراموش» ساخت موسیقی این عاشقانه سینمایی را نیز بر عهده دارد.