به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم، مرجع سینما تلویزیون ایران، سامان مقدم این روزها در حال تولید سریال جدیدی است که در نوروز 96 با 60 قسمت از شبکه سوم سیما به روی آنتن خواهد رفت. این فیلم با نویسندگی خشایار الوند در ابتدا با نام «مسکن مهر» شناخته می شد اما در میانه تولید به «دیوار به دیوار» تغییر نام داد و احتمالا تا زمان پخش باز هم امکان وقوع تغییراتی در نام آن وجود دارد.
عوامل سریال «دیوار به دیوار» ساختهی سامان مقدم
«دیوار به دیوار» داستان چهار خانواده را روایت می کند که بنا به دلایلی ناچار می شوند مدتی را در کنار هم زندگی کنند. این مجموعه بنا به گفته عوامل خود یک اثر کاملا طنز محسوب نمی شود اما با حضور بازیگرانی چون فرهاد آئیش، ویشکا آسایش، یاسمینا باهر، رویا تیموریان، پژمان جمشیدی و گوهر خیراندیش در آن شاهد موقعیت های کمیک و شادی خواهیم بود.
نمایی از سریال «دیوار به دیوار» ساختهی سامان مقدم
این فیلم پر کاراکتر با یک لوکشین بزرگ همراه با دکوری پر تغییر در نیاوران ضبط و تولید می شود و با وجود این تعداد از بازیگران محبوب احتمالا باید شاهد یکی از پر بیننده ترین سریال های چند سال اخیر باشیم، چیزی که در حال حاضر معمولا کمتر اتفاق می افتد.
نمایی از سریال «دیوار به دیوار» ساختهی سامان مقدم
تهیه کنندگی «دیوار به دیوار» بر عهده حمید رحیمی نادی است که این روزها در حال تهیه کنندگی مجموعه «دورهمی» به کارگردانی مهران مدیری است.
سامان مقدم کارگردان فیلم هایی چون «نهنگ عنبر»، «قلب یخی» (فصل سوم) و «مکس» در پروژه جدید خود از طیف وسیعی از بازیگران استفاده نموده است. هنرمندان باتجربه در کنار بازیگرانی که طی سالهای اخیر و نه چندان دور به دنیای طنز معرفی شده اند یک ترکیب بی نظیر را رقم زده است.
نمایی از سریال «دیوار به دیوار» ساختهی سامان مقدم
نکته جالب در این میان حضور اشپیتیم آرفی بازیکن سابق و آلبانیایی تیم های پرسپولیس و تراکتورسازی در این مجموعه است. او در این فیلم نقش دروازه بانی را برعهده دارد که طی اتفاقی پا به خانه مشترک این چهار خانواده می گذارد.
مراحل فنی این فیلم که تا اواسط اسفند ماه در حدود 50 درصد آن مقابل دوربین رفته بود به طور همزمان با فیلمبرداری انجام می شود تا هرچه زودتر برای پخش در ایام نوروز آماده شود. «دیوار به دیوار» پس از سریال های «پریدخت» و «شمس العماره» که جز مجموعه های پر بیننده زمان خود بودند، سومین ساخته سامان مقدم برای تلویزیون است. او در جشنواره سی و پنجم فیلم فجر با فیلم سینمایی «نهنگ عنبر: سلکشن رویا» نیز حضور داشت. از دیگر بازیگران این فیلم که تاکنون مقابل دوربین رفته اند می توان به حسن زارعی، محمدعلی شادمان، مجید شهریاری، آزاده صمدی، مهسا طهماسبی، جواد عسگری، شمسی فضل اللهی، رضا ناجی و مهوش وقاری اشاره کرد.
نمایی از سریال «دیوار به دیوار» ساختهی سامان مقدم
چیزی که در آثار سامان مقدم به چشم می خورد دوری فضای کار از لودگی و هجو است و این خیال ما را تا حدودی از بابت دیدن یک مجموعه قابل قبول راحت می کند. حال باید چند روزی تا نوروز 96 به انتظار بنشینیم تا حاصل تلاش مقدم و بازیگران نام آشنای سینما و تلویزیون ایران را تماشا کنیم.
فرهاد آئیش
فرهاد آئیش متولد سال 1331 در شمیران است. او یکی از بازیگران با تجربه و فعال سینما و تلویزیون ایران است که در زمینه نمایشنامه نویسی و کارگردانی تئاتر نیز فعالیت مستمری دارد. او در اوایل دوران جوابی و پس از اتمام دوران متوسطه با کمک مادرش به انگلستان مهاجرت کرد و پس از یادگیری زبان به تحصیل در زمینه عکاسی و سینما پرداخت. آئیش به خاطر ساخت فیلم های کوتاه بورسیه تحصیلی نیز شد و پس از 16 سال فعالیت در زمینه فیلم سازی و عکاسی به واسطه یکی از اساتید خود با تئاتر آشنا شد.
فرهاد آئیش در صحنهای از سریال «دیوار به دیوار» ساختهی سامان مقدم
فرهاد آئیش در سال های دور از ایران در کشورهای مختلف همچون امریکا، انگلیس و آلمان به زندگی و فعالیت پرداخته و ده ها نمایشنامه را به زبان های فارسی و انگلیسی کارگردانی کرده. او پس از 27 سال دوری از ایران سرانجام در سال 1376 به کشور بازگشت و چند سالی را هم در ایران به بازی، نویسندگی و کارگردانی تئاتر پرداخت.
در سال 1378 بود که با کارگردانی رضا عطاران و بهروز بقایی مجموعه طنز تلویزیونی «قطار ابدی» را برای شبکه سوم سیما تولید کرد؛ مجموعه ای که بسیار مورد پسند قرار گرفت و عمده بازیگران آن نیز سالها در سینما و تلویزیون حضور درخشانی را تجربه کردند. بازی او در سریال «پرده نشین» ساخته بهروز شعیبی در نقش یک روحانی توانمندی آئیش را در اجرای نقش های سخت با ویژگی های ظریف رفتاری به خوبی نشان داد.
نخستین حضور فرهاد آئیش در سینما با «شب های تهران» به کارگردانی داریوش فرهنگ بود. او که پیش تر در فیلم های «عطش»، «مکس» و «یک عاشقانه ساده» با سامان مقدم همکاری داشته به خوبی با انتظارات و سلیقه این کارگردان آشناست. فرهاد آئیش در طول دوران فعالیت خود در سینما و تلویزیون ایران در مقابل دوربین کارگردان های مطرحی نظیر مرضیه برومد، فرزاد موتمن، سید ضیاالدین دری، پوران درخشنده و رسول صدرعاملی به ایفای نقش پرداخته است.
ویشکا آسایش
ویشکا آسایش متولد سال 1351 در تهران است او از جمله بازیگرانی است با یک اثر ماندگار همواره شناخته می شود. بازی آسایش در نقش قطام در سریال «امام علی» به کارگردانی داود میرباقری با گذشت بیش از بیست سال همچنان دیدنی و به یادماندنی است. این سریال که در واقع نخستین حضور او در مقابل دوربین نیز محسوب می شد بارها از شبکه های مختلف سیما به نمایش در آمده و هر بار نیز توانایی ویشکا آسایش را در ایفای نقش های تاریخی به رخ کشیده است.
گریم ویشکا آسایش در فرهاد آئیش در سریال «دیوار به دیوار» ساختهی سامان مقدم
شاید میل به تجربه گرایی بود که موجب شد او در اوج شهرتی ناگهانی و بزرگ قید ادامه بازیگری را بزند و برای ادامه تحصیل به خارج از کشور مهاجرت کند. حاصل این سفر طولانی مدت اخذ مدرک طراحی صحنه از کشور انگلستان بود. او پس از بازگشت به ایران نیز بازیگری را با داود میرباقری ادامه داد و در فیلم سینمایی «ساحره» ساخته این کارگردان نقش آفرینی کرد. قابلیت او در ایفای نقش های سخت و با جزئیات یک اغراق به حساب نمی آید. حضور ویشکا آسایش در بیشتر فیلم های تاریخی میرباقری نظیر «مسافر ری» و «مختارنامه» تاکیدی بر این ادعاست. کاراکتر او در سریال «مسافر ری» که در نسخه اکران شده دچار کاستی های زیادی هم شده بود باز به چشم آمد. بازی در نقش جعده همسر امام حسن در «مختارنامه» نیز یادآور نقش قطام در سریال «امام علی» برای مخاطبان بود.
هنر و قابلیت ویشکا آسایش تنها در نقش های تاریخی خلاصه نمی شود. بازی او در فیلم «ورود آقایان ممنوع» در سال 89 با یک گریم متفاوت تحسین بسیاری را به همراه داشت. جذابیت همراه با طنز بازی او که حتی در ژست های جدی و عصبانی اش نیز دیده می شد چاره ای برای داوران جشنواره بیست و نهم فیلم فجر باقی نگذاشت و او موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از آن شد. او در سال 1391 نیز برای بازی در فیلم «برف روی کاج» ساخته پیمان معادی نامزد دریافت سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد.
ویشکا آسایش به جز بازیگری در زمینه طراحی صحنه و تئاتر نیز فعالیت دارد. او در فیلم های «معصومیت از دست رفته»، «دنیا» و «زنان ونوسی، مردان مریخی» عهده دار طراحی صحنه بود. در زمینه تئاتر نیز از سال 90 هر ساله یا با نمایشی به روی صحنه رفته و یا طراحی صحنه و لباس آن را برعهده داشته است که «می سی سی پی نشسته می میرد» از جمله کارهایی است که او در سال 95 در کارنامه خود داشته.
پژمان جمشیدی
پژمان جمشیدی بازیکن سابق فوتبال ایران متولد سال 1356 در تهران است که پس از پایان دوران بازی در فوتبال در سال 1392 با بازی در سریال طنز «پژمان» ساخته سروش صحت وارد دنیای بازیگری شد. این سریال که با طرح اولیه پژمان جمشیدی نیز ساخته شد به سرعت موجب شهرتش شد و استعداد هنری او را به کارگردان های مختلف شناساند. شهرتی که با ارفاق شاید بتوان گفت جمشیدی نظیرش را تنها در برهه ای از دوران بازی در زمین فوتبال تجربه کرده بود.
پژمان جمشیدی در سریال «دیوار به دیوار» ساختهی سامان مقدم
پژمان جمشیدی با یک گل ملی در دوران فوتبال خود گویی در عرصه بازیگری شانس بیشتری داشته. او که عمر کوتاهی در عرصه بازیگری دارد در طی این چهار سال که از فعالیت هنری اش می گذرد بیشتر مجذوب صحنه تئاتر بوده و در بیش از ده نمایش نقش آفرینی کرده است. حضور در سینما با بازی در فیلم سینمایی "آتش بس 2" در سال 1393 آغار شد و تا پایان سال 1394 در دو فیلم "خوب بد جلف" و "50 کیلو آلبالو" نیز نقش آفرینی کرد.
پژمان جمشیدی در سریال «دیوار به دیوار» ساختهی سامان مقدم
به نظر می رسد در میان ورزشکارانی که هر از مدتی وارد دنیای بازیگری می شوند و به سبب شهرتی که دارند در چند نقش کوتاه بازی می کنند و سپس ناپدید می شود پژمان جمشیدی یک استثنا باشد زیرا او واقعا استعداد جدا افتاده ای از دنیای هنر است که به تازگی راه خود را پیدا کرده.
گوهر خیراندیش
گوهر خیراندیش متولد سال 1333 در شیراز و دارای مدرک کارشناسی بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. او فعالیت هنری خود را با تئاتر و از شیراز آغار کرد. خیراندیش در سال 57 برای تحصیل در دانشگاه به تهران رفت و همزمان با آن به فعالیت در زمینه تئاتر نیز ادامه داد.
گریم گوهر خیراندیش در سریال «دیوار به دیوار» ساختهی سامان مقدم
او با مجموعه «آیینه» به کارگردانی غلامحسین لطفی در سال 1364 اولین بار بازی در مقابل دوربین را تجربه کرد. خیراندیش در سال 65 با فیلم «روزهای انتظار» ساخته اصغر هاشمی فعالیت خود در سینما را آغاز کرد. انتظار او برای موفقیت و مطرح شدن چندان به طول نیانجامید و سه سال بعد از ورودش به سینما با فیلم دیگری به کارگردانی اصغر هاشمی با نام «زیر بام های شهر» در جشنواره هشتم فیلم فجر نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد. او با فیلم «بانو» ساخته داریوش مهرجویی خوش درخشید و نامش بر زبان ها افتاد.
آنچه در بازی گوهر خیراندیش می درخشد نقش های متفاوتی است که به خوبی از پس اجرای آنها بر می آید. در این میان می توان به نقش آفرینی او در مجموعه های «روزی روزگاری» و «سفر سبز» اشاره کرد که در آنها حتی لهجه و تن صدای او نیز تغییر کرده بود. او بارها برای بازی در فیلم های مختلف در جشنواره فجر نامزد دریافت جوایز شده که از جمله آنها می توان به نامزدی دریافت سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل در جشنواره های چهاردم و هفدهم و کاندید دریافت بهترین بازیگر زن از جشنواره بیست و یکم برای فیلم «واکنش پنجم» اشاره کرد. او در سال 82 برای بازی در این فیلم برنده تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از هفتمین جشن خانه سینما شد.
نقش آفرینی طبیعی و باورپذیر او در فیلم «ارتفاع پست» ساخته ابراهیم حاتمی کیا مورد توجه بسیاری از منتقدان و مخاطبان سینما قرار گرفت به طوری که در هفدهمین دوره منتخب نویسندگان و منتقدان در سال 81 به عنوان بهترین بازیگر نقش مکمل زن سال انتخاب شد. همچنین او برای این فیلم از بیستمین دوره جشنواره فیلم فجر نیز دیپلم افتخار دریافت کرد.
گوهر خیراندیش سرانجام در سال 1382 از بیست و دومین جشنواره فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را برای فیلم «رسم عاشقکشی» دریافت کرد.
خیراندیش به جز حضور فعالانه در سینما و تئاتر در آثار تلویزیونی نیز همواره دیده شده. آخرین حضور او در تلویزیون به مجموعه «ما فرشته نیستیم» ساخته فلورا سام بازمیگردد که در نوروز سال 93 از شبکه پنج سیما پخش شد.
خیراندیش در کنار بازیگری به فعالیت در رادیو نیز مشغول است و اجرا در برنامه صدای عبرت شبکه سراسری رادیو را در کارنامه دارد. او همچنین یکی از اساتید ثابت کانون سینماگران جوان است و سابقه برگزاری کارگاه آموزشی در چند دانشگاه معتبر آمریکا را نیز دارد.