به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران، با توجه به گستردگی اخبار و اتفاقات دنیای هنر، اخبار کوتاه و حواشی جذاب ۲۴ ساعت گذشته را در این بسته خبری با هم مرور می کنیم.
پستهای اینستاگرامی روز :
احسان کرمی مجری تلویزیون، با انتشار شعری از فردوسی در اینستاگرام به حادثه حمله نیروهای مسلح به مجلس شورای اسلامی و حرم امام خمینی (ره) واکنش نشان داد.
این مجری نوشت: «ندانی که ایران نشست منست، جهان سر به سر زیر دست ِ منست
هنر نزد ایرانیان است و بـــس، ندادند شـیر ژیان را بکــس
همه یکدلانند یـزدان شناس، بـه نیکی ندارنـد از بـد هراس
چنین گفت موبد که مرد بنام، به از زنـده دشمن بر او شاد کام
اگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مـرگ در کار زار
همـه روی یکسر بجنگ آوریم، جهان بر بـد اندیـش تنگ آوریم
چـو ایـران نباشد تن من مباد، بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
اگر سر به سر تن به کشتن دهیم، از آن به که کشور به دشمن دهیم
دریغ است ایـران که ویـران شــود، کنام پلنگان و شیران شــود
فردوسی بزرگ
بریده باد نفس آنانی که ایرانمان را ناامن میخواهند
امنیت ایران.»
منوچهر هادی، کارگردان مجموعه «عاشقانه» در صفحه خود در اینستاگرام به گزارش ۲۰:۳۰ شبکه دو سیما واکنش نشان داد.
او درباره این گزارش نوشت: «سهشنبه شب در اخبار ۲۰:۳۰ از «عاشقانه» و اثری که شما مخاطبان پرو پا قرص آن هستید به عنوان ولنگاری فرهنگی نام برده شد. من سرمایه تلویزیون و نظام هستم. بیشترین تجربیاتم در فیلمسازی را مدیون کار در تلویزیون هستم. ای کاش تلویزیون با فرزند خود کمی مهربانتر برخورد میکرد.
و ای کاش تا انتها کار را میدیدند و بعد قضاوتمان میکردند و کاش بخشهایی از کار که به تنهایی میتواند شبهه برانگیز باشد را برش نمیزدند و در نهایت نقد نمیکردند. من ولی شما را نقد نمیکنم و آن رسانه را رسانه خودم و خانه خودم میدانم.
امید که کار وزارت ارشاد و تلویزیون که هر دو برای مردم تولید اثری فرهنگی و تاثیرگذار را در دستور کار دارند، یکی بدانیم و به مردم فکر بکنیم و بس.»
پرویز پرستویی در صفحه اینستاگرامش از فیلم توقیفی سامان مقدم که در آن به ایفای پرداخته بود، نوشت.
پرستویی نوشت:
قابل توجه مسئولین وقت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
این روزها در رسانه خبرهایی درج میشود که قرار است فیلم های توقیفی به اکران عمومی در بیاید.
تبریک به مسئولین که نگاه جدیدی به فرهنگ و هنر و سینما دارند ! و تبریک به صاحبان اثر که اگرچه دیر ولی آثارشان دیده میشود .
اما در این میان ظاهرا فیلم «صدسال به این سالها » به کارگردانی دوست عزیزم سامان مقدم از قلم افتاده. آنهم درحالی که این فیلم ، سال هشتاد و شش ساخته شده و پس از دوسال توقیف، در سال هشتادوهشت مجوز نمایشش صادر ودر جشنواره بیست و هشتم در بخش خارج از مسابقه به نمایش در آمد.
ولی بعد از آن مثل خیلی از فیلم های دیگر بدون هیچ دلیلی اجازه نمایش عمومی به آن داده نشد .
لازم به ذکر است که مسئولین وقت بازنگری نسبت به این فیلم داشته باشند
چرا که هنوز این فیلم میتواند تاثیر گذار باشد . فیلم ماجرای زنی است به نام ایران وداستان زندگی او از سالهای قبل از انقلاب تا زمان حال روایت میشود.
هادی کاظمی هم از ورود «50 کیلو آلبالو» به شبکه نمایش خانگی خبر داد.
پریسا شمس نویسنده سریال «دیوار به دیوار» هم امروز به جانفشانی نیروهای امنیتی در حملات تروریستی تهران واکنش نشان داد.
اخبار مهم روز :
رامبد جوان ویدیویی را در صفحه شخصی خود منتشر کرد که در آن به واکنش مخاطبان درباره اجرای یکی از کمدینها پاسخ داد.
تعدادی از اهالی شیراز به اجرای رضا بهمنی که یکی از کمدینهای برنامه «خندانندهشو» بود واکنش نشان دادند.
در این اجرا رضا بهمنی به طنز مطلبی را درباره شیرازیها بیان کرده بود.
در این ویدیو رامبد جوان از مخاطبانی که برنامه «خندانندهشو» را دنبال میکنند، تشکر و اعلام کرد که اتفاقات پیچیدهتری در دو شب آینده خواهد افتاد.او اعلام کرد: تعدادی از شیرازیهای عزیز از اجرای رضا بهمنی دلخور شدند اما ما قصد ناراحت کردن کسی را نداشتیم. اکثر عوامل برنامه ما نیز شیرازی هستند. ما حتی یک برنامه «خندوانه» را به شیرازیهای عزیز اختصاص دادیم. اجازه بدهید که اتفاقات در این برنامه پیش برود. ما قصد ناراحت کردن کسی را نداریم.
«خندانندهشو» ویژه برنامه ماه مبارک رمضان برنامه «خندوانه» است که با اجرای رامبد جوان به روی آنتن شبکه نسیم میرود.
این شب ها سریال «زیر پای مادر» به کارگردانی بهرنگ توفیقی و تهیه کنندگی زینب تقوایی روی آنتن شبکه یک می رود. در ابتدای این سریال حدیثی از حضرت علی (ع) نوشته می شود با این مضمون که «ای مالک اگر شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی» این سخن که گفته شده در یکی از نامه های آن حضرت به مالک آورده شده است از حیث انعکاس در سایت ها و شبکه های اجتماعی شهرت فراوانی دارد و شاید در یک ارزیابی اولیه به دلیل همین شهرت و فراوانی به عنوان یک سند در نظر گرفته شود و کسی در پی مشخص کردن سندیت داشتن یا نداشتن آن برنیاید.
حال آنکه با تحقیقاتی که داشتیم ظاهرا این عبارت که حتی بعضی آن را دارای سند هم می دانند در هیچ یک از نامه های حضرت علی(ع) به مالک اشتر نیامده است.
حجت الاسلام علی نصیری مدرس دانشگاه درباره این حدیث توضیح داد: این نقل قول نه در نهج البلاغه وجود دارد و نه در نامه های حضرت امیر به مالک اشتر و در هیچ منبع دیگری هم یافت نشده است. او ادامه داد: اما سخنانی قریب به این مضمون در گفتار ایشان یافت می شود و در یک نامه سخنی وجود دارد که پیام آن ضرورت پنهان داشتن عیوب مردم از سوی حاکم است.
به گفته این مدرس خارج فقه و اصول حوزه، در سایر منابع حدیثی فریقین نیز حدیثی این چنین یافت نشده است و تنها روایاتی هست که در آنها به حسن ظن نسبت به مومنان تاکید شده است.
در گفتگوی کوتاهی که با زینب تقوایی تهیه کننده سریال «زیر پای مادر» داشتیم وی درباره مشاور مذهبی سریال اظهار کرد: علی نظری به عنوان مشاور مذهبی سریال چندان درگیر پروژه نشد و ما در مواقعی که احساس کنیم که اطلاعاتی درباره موضوعی نداریم به صورت موردی از مشاور سوال می پرسیم. ضمن اینکه من و یا سعید نعمت الله به عنوان نویسنده چندین سریال کار کرده ایم و تلویزیون را می شناسیم.
او در پایان درباره انتخاب این حدیث نیز عنوان کرد: حدود یک هفته قبل از ماه رمضان یک کارشناس مذهبی در شبکه یک به این حدیث استناد کرده بود و اتفاقا جزو احادیث مشهور است و سخن به گونه ای است که کمتر فرد را به شک می اندازد.نقل قول مذکور اگرچه ممکن است به دلیل نگاه روشنفکرانه آن برای مخاطب عام و خاص جذاب باشد، اما باید دید چقدر این جمله هرچقدر هم زیبا سندیت دارد و یا حداقل سعی شود اگر قرار است از جمله یا عبارتی صرفا به دلیل زیبایی آن استفاده کنیم منسوب به شخص خاصی نشود.
سید امیر سیدزاده تهیهکننده فیلم «مادر قلب اتمی» با ارسال نامهای که متن آن را در اختیار رسانهها قرار داده، از ریاست سازمان سینمایی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی خواست تا موضع شفاف خود را در رابطه با اکران این فیلم در سینماهای حوزه هنری اعلام کنند.
در متن این نامه خطاب به حمزه زاده رییس سینمایی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی آمده است:
«با سلام و آرزوی قبولی طاعات
همانطور که استحضار دارید فیلم سینمایی «مادر قلب اتمی» به تهیهکنندگی اینجانب امیر سیدزاده از دهم خرداد ماه توسط شرکت پخش نسیم صبا به سرگروهی سینما ماندانا اکران عمومی شده است.
از آنجا که بخش اعظمی از سینماهای کشور در اختیار آن نهاد محترم به ریاست جنابعالی به منظور حمایت از صنعت سینمای کشور قراردارد و با عنایت به اینکه بعد از گذشت ۸ روز، رایزنی شرکت پخش مربوطه و اینجانب جهت برخودداری از حقوق مسلم قانونی خویش برای اکران فیلم در سینماهای تحت امر شما به نتیجه نرسیده است، لذا شایسته است موضع شفاف خود را در ارتباط با نمایش یا عدم نمایش این فیلم در سینماهای حوزه هنری که تماشای فیلم در آنها حق عمومی همه مردم ایران است، اعلام فرمایید تا از دامن زدن بیشتر به شائبههای گوناگونی که دراین ارتباط بوجود آمده است، جلوگیری و نسبت به آگاهسازی عموم مردم و مخاطبین سینما و دیگر مسئولین فرهنگی نیز اقدام شایسته بعمل آورده باشید.
با تجدید احترام، امیر سیدزاده»
این نامه به ریاست سازمان سینمایی محمد مهدی حیدریان و مدیرعامل خانه سینما منوچهر شاهسواری هم رونوشت شده است.
فیلم سینمایی «یادم تو رو فراموش» به کارگردانی علی عطشانی در نهمین حضور بین المللی خود در بخش مسابقه هشتمین دوره فستیوال بین المللی فیلم «جاگاران» کشور هند به نمایش در می آید.
فستیوال «جاگران» از ابتدای ماه جولای در شهر دهلی برگزار می شود.
فیلم «یادم تو رو فراموش» که با نام wishbone در جشنواره های خارجی حضور دارد تا کنون در جشنوارهای مختلفی در آمریکا، کانادا، انگلستان و هند به نمایش در آمده و دو جایزه بهترین کارگردانی و سه جایزه بهترین فیلم را دریافت کرده است. میترا حجار در نقش شهلا جاهد و حسین یاری در نقش ناصر محمدخانی در «یادم تورو فراموش» بازی کرده اند.
در خلاصه داستان «یادم تورو فراموش» آمده است: دامون مربی برکنار شده یکی از باشگاه های پرطرفدار با دختری که سال ها پیش با او ارتباط داشته روبرو می شود.
در این فیلم بازیگرانی چون حسین یاری، آزاده مهدیزاده، میترا حجار، ماه چهره خلیلی، مازیار فلاحی، خشایار راد و بیتا عطشانی حضور دارند.
مرکز فیلم کلوزآپ لندن برنامه بزرگداشت عباس کیارستمی را به همت احسان خوش بخت از ۱۵ تا ۱۹ خرداد برپا داشته که فیلمهای "۷۶ دقیقه و ۱۵ ثانیه با عباس کیارستمی"، "منو خونه ببر"، "گزارش"، "مسافر"، "مشق شب"، "تجربه"، "نان و کوچه"، "زنگ تفریح"، "لباسی برای عروسی"، "دو راه حل برای یک مسئله"، "رنگها"، "منم میتونم"، "به ترتیب یا بدون ترتیب"، "اولیها"، "راه حل یک" و "همسرایان" به نمایش درخواهد آمد.
همچنین شصت و چهارمین جشنواره فیلم سیدنی که از معتبرترین رویدادهای سینمایی جهان محسوب میشود، برنامه بزرگداشت عباس کیارستمی را با نمایش سه فیلم "طعم گیلاس"، "منو خونه ببر" و "۷۶ دقیقه و ۱۵ ثانیه با عباس کیارستمی" را تدارک دیده است.
در این جشنواره که از ۱۷ تا ۲۸ خرداد در استرالیا برگزار شده است، فیلم مستند "چوکا لطفا بگو ساعت چنده؟" محصول هلند و پاپوآ گینه نو و ساخته بهروز بوکانی و آرش کمالی سروستانی به نمایش درمیآید.
این فیلم درباره پناهندگانی است که راهی استرالیا در جزیره مانوسپاپوآ گینه نو میشوند و فیلم انیمیشن "اسبهای پنجره- عید ظهور شاعرانه ایرانی روزی مینگ" ساخته ان ماری فلمینگ و محصول کانادا دیگر فیلم حاضر در این رویداد است که شخصیت اصلی فیلم به یک جشنواره شعر در ایران دعوت میشود.
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.