به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
مهدی کرمپور بعد از پنج سال فاصله که از آخرین کارش «پل چوبی» میگذرد با یک درام عاشقانه دوباره به سینما بازگشته است. به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران، فیلم سینمایی «سوفی و دیوانه» پنجمین و آخرین اثر بلند سینمایی مهدی کرمپور در بخش سودای سیمرغ جشنواره فجر امسال راه یافته و قرار است اولین اکران خود را در روزهای جشنواره داشته باشد. «سوفی و دیوانه» یک درام متفاوت عاشقانه است که فیلمنامه آن توسط خود کرمپور و مهدی سجاده به نگارش در آمده است. در توضیح فیلم و خلاصه داستان آن تنها به یک شعر از مولوی بسنده کرده اند :
من مست و تو دیوانه ما را که برد خانه / صد بار تو را گفتم کم خور دو سه پیمانه...
پیش تولید «سوفی و دیوانه» یک روند بسیار طولانی داشت. به طوری که کرمپور با حساسیت و وسواس زیاد در حدود 9 ماه زمان را برای تست و انتخاب بازیگر صرف کرد. در نهایت در نهایت امیر جعفری و بهآفرید غفاریان به عنوان بازیگران اصلی انتخاب شدند و بازیگران دیگری چون محمدرضا شریفی نیا، سیامک صفری، الهه حصاری و سعید امیر سلیمانی در «سوفی و دیوانه» عهده دار نفش های دیگر شدند. کرمپور پیش از این نشان داده که موسیقی کاراکتر مهمی در فیلم های اوست. ساخت موسقی فیلم «سوفی و دیوانه» بر عهده بهزاد عبدی بوده و ضبط موسیقی فیلم در اکراین و با همکاری ارکستر ملی این کشور انجام گرفته است.
در ادامه نگاهی داریم به عوامل فیلم «سوفی و دیوانه» و عکسهایی از این فیلم سینمایی:
مهدی کرمپور فعالیت های سینمایی خود را با ساخت فیلم کوتاه و همکاری با مطبوعات آغاز کرد. کرمپور اولین اثر سینمایی بلند خود را با نام «جایی دیگر» در سال 1381 کارگردانی کرد. «چه کسی امیر را کشت» و «طهران تهران» و «پل چوبی» دیگر فیلمهای کرمپور محسوب مشوند. شنیده ها حاکی از آن است که «سوفی و دیوانه» مورد توجه هیئت داوران جشنواره قرار گرفته و احتمال اینکه کرمپور اولین سیمرغ خود را کسب کند.
هم اکنون کرمپور علاوه بر تدریس سینما در کارها و مسئولیت های صنفی هم بسیار فعال است و عضو شورای مرکزی کانون کارگردانان سینمای ایران، عضو مجمع مشاوران هیئت مدیره خانه سینما و عضو هیئت مؤسس انجمن فیلم کوتاه ایران نیز میباشد.
امیر جعفری تحصیلات آکادمیک بازیگری و سینما ندارد اما مانند بسیاری دیگر از بازیگران هم نسل خود زیر نظر استاد فقید حمید سمندریان یک دوره ی بازیگری را گذرانده. جعفری بازیگری را در تئاتر شروع کرد اما خیلی زود به سینما و تلوزیون راه پیدا کرد. سال 1380 سال مهمی در کارنامه ی امیر جعفری محسوب میشود. بازی در سریال طنز «بدون شرح» به کارگردانی مهدی مظلومی و فیلم سینمایی «نان عشق موتور هزار» اثر ابوالحسن داوودی پای او را به تلوزیون و سینما باز کرد.
جعفری تا به حال پنج بار از جشنواره تئاتر فجر برنده جایزه شده است و یکی دوبار هم بخاطر بازی در سریال های تلوزیونی مورد تقدیر قرار گرفته اما در سینما به این اندازه موفق نبوده. «سوفی و دیوانه» اولین همکاری امیر جعفری با مهدی کرمپور است و طبق شنیده ها جعفری را با یک بازی متفاوت در این فیلم خواهیم دید. ظاهرا بازی او بسیار مورد توجه هیئت داوران جشنواره قرار گرفته و احتمال اینکه امیر جعفری اولین سیمرغ سینمایی خود را در جشنواره سی و پنج بدست آورد کم نیست.
بهآفرید غفاریان و امیر جعفری در نمایی از فیلم سینمایی «سوفی و دیوانه»
مهدی کرمپور در «سوفی و دیوانه» معرف یک استعداد جدید هم بوده است! بهآفرید غفاریان نقش مقابل امیر جعفری را در این فیلم ایفا کرده است. دانشجوی تئاتری که کرمپور بعد از ماه ها بررسی و تست بازیگری و تمرین از میان هنرجویان و دوانشجویان رشته بازیگری و سینما انتخاب نموده. بهآفرید غفاریان از سال ۸۸ به بازی در تئاتر می پردازد و از این میان کارهایش میتوان به بازی در نمایش «باغ آلبالو» به کارگردانی حسن معجونی در سال ۹۴ اشاره کرد. حالا او به یکباره خود را در جمع سینماگران مشهور و سطح اول سینمای ایران می بیند و امیدوار است توانایی های خود را در زمینه بازیگری به اثبات برساند.
محمدرضا شریفینیا و امیر جعفری در فیلم سینمایی «سوفی و دیوانه»
شریفینیا آنقدر همه جا هست که تصور نبودنش در یک رویداد مهم سینمایی کمی دور از انتظار و عجیب بنظر می رسد! خدا را شکر امسال او را با «سوفی و دیوانه» در جشنواره فجر خواهیم دید. فیلمی که پنجاه و دومین سینمایی شریفی نیا محسوب میشود.
نمایی از جدیدترین اثر مهدی کرمپور «سوفی و دیوانه» با بازی الهه حصاری
سال 95 برای الهه حصاری سال نسبتا خوبی بود. بازی در سریال پر مخاطب «هشت دقیقه تا بهشت» باعث شهرت حصاری در بین عموم مردم شد. الهه حصاری متولد ۱۸ مرداد ۱۳۶۹ در تهران است و در کارنامه خود بازی در فیلم هایی چون «انتهای خیابان هشتم» ، «قاعده تصادف» و «زنان ونوسی، مردان مریخی» را دارد. او یکبار برای بازی در فیلم «نگران نباش سارا» به کارگردان علی رضا امینی موفق به دریافت جایزه بهترین نقش اول زن از جشنواره اوراسیا قزاقستان شده و باید دید با درخشش در جشنواره سی و پنجم، موفقیت های امسال خود را تکمیل میکند یا خیر؟
سعید امیرسلیمانی و پسرش سپند امیرسلیمانی
سعید امیرسلیمانی پدر کمند و سپند امیرسلیمانی و از بازیگران قدیمی سینماست. سعیدامیرسلیمانی متولد ۱۷ آبان ۱۳۲۱ در تهران است. در کارنامه ی بازیگری او فیلم های معروفی چون «سوتهدلان»، «خط قرمز»، «کفشهای میرزا نوروز»، «ناصرالدین شاه آکتور سینما»، «دلشدگان» و.... به چشم میخورد و حالا بعد از سال ها که از آخرین فیلمش «فوتبالیست ها» میگذرد بار دیگر با سینما آشتی کرده، این بار در فیلمی از مهدی کرمپور.
سیامک صفری
در غیاب برخی از سوپر استار های معروف و پرطرفدار، ظاهرا جشنواره ی امسال محل یکه تازی تئاتری هاست! یکی از این بازیگران توانا و پر سابقه ی تئاتر سیامک صفریاست که به مانند حمیدرضا آذرنگ از دیگر تئاتری های جشنواره، جزو پرکار ترین بازیگران جشنواره سی و پنجم هم محسوب میشود. «کارگر ساده نیازمندیم» و «فراری» دیگر فیلم های او در جشنواره امسال هستند. صفری پیش از این یکبار بخاطر بازی فوق العاده در فیلم «اعترافات ذهن خطرناک من» به کارگردانی هومن سیدی نامزد دریافت سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر سی و سوم شده است.
دیگر عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از مجری طرح: شهرزاد مهدوی، مدیر فیلمبرداری: محمد آلادپوش، تدوین: نازنین مفخم، طراح صحنه و گریم: علی عابدینی، مدیر تولید: شکوفا کریمی، صدابردار: بابک اخوان، طراح صحنه: آرش صادقی، برنامه ریز و دستیار اول کارگردان: حامد شریفی نیا، دستیار دوم کارگردان: رضا عزیزی، منشی صحنه: ندا آصف، عکاس: احمدرضا شجاعی، نور: بهرام مشایی، دستیار تولید: علی مهرآسا، مدیر تدارکات: اصغر پسندپور، مجریان گریم: علی شفیعی و فیروزه پرچمی، تصویربردار پشت صحنه: صبا قاسمی.
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.