به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران:
برنامه تلویزیونی «من و شما» به تهیه کنندگی هادی قندی و اجرای آرش ظلیپور که امروز میزبان مسعود فراستی بود، به یکی از جنجالیترین برنامه های تلویزیون در سالهای اخیر تبدیل شد و در پی این اتفاق توبیخ مجری و برنامه را در پی داشت.
مسعود فراستی، منتقد سینما که امروز به برنامه «من و شما» با اجرای آرش ظلیپور دعوت شده بود، پس از نقد تند به فیلم «هزارپا» و جدل کلامی با مجری این برنامه آرش ظلی پور، این برنامه زنده تلویزیونی را ترک کرد.
نکته عجیب اینجا بود که صحبت های از بالا به پایین و بی ادبانه آرش ظلی پور و ربط دادن بیخود ماجرا به زندگی خصوصی فراستی در حالی رخ داد که این منتقد مشهور سینما فیلم های بی ارزش کمدی را نقد کرده بود و اصلا کاری به خود ظلی پور نداشت، اما مجری برنامه با تحقیر منتقد معروف سبب شد فراستی بگوید: «به احترام مخاطبان جمله ام را تمام میکنم و برنامه را ترک می کنم». پس از این اتفاق مجری موافقت کرد و حتی برای مهمانش این ارزش را قائل نشد تا به پای او بلند شود! این رفتار عجیب و دور از شان تقریبا در تاریخ تلویزیون کم سابقه است. با اینکه بارها شاهد درگیری لفظی بین مهمان و مجری های برنامه های تلویزیونی بوده ایم، اما بی احترامی به مهمان تا این حد سابقه نداشته است. در پی این اتفاقات بسیاری از صاحبنظران و فعالین رسانه ای به رفتار برنامه «من و شما» و مجری این برنامه تاختند که برخی از آنها را در ادامه می خوانید:
المیرا شریفی مقدم:
دوربین رو بشناس. جلوی دوربین درست بشین. وقتی مهمون برنامه اشاره کرد که با این جمله پایانی برنامه رو ترک میکنم،شات باز دوربین بالا رو دادند. رژی اماده ترک مهمان بود. باید بلند بشی و با احترام بدرقه اش کنی.یادبگیر!
فرید مدرسی:
آقای #مسعود_فراستی را نه میشناسم و نه متخصص سینما هستم اما میتوانم معترض بیادبی مجریِ #خود_کارشناس_پندار باشم.
امیدوارم برادران آگاه شوند این اتفاقها پیامد #نامدیریت در #صدا_و_سیما است. این نامدیریتِ امروز در پی نفوذ #مافیای_اقتصادی به عنوان اسپانسر تشدید شده.
صادق نیکو:
ایدهآل ما این بود که بازنشستههای صداوسیما برن خونهشون! حالا که نمیرن خونه؛ حداقل این مجری بیتربیت شبکه شما رو بفرستن خونه!
وحید یامین پور:
من فراموش کرده بودم که شبکه ای به نام "شما" وجود داره. ولی به یاد دارم که مدتها پیش مهمان برنامهای بودم که گفتند از این شبکه پخش میشه و وقتی مدیر شبکه از حضور من در برنامه مطلع شد کلا اون قسمت از برنامه رو از جدول پخش شبکه حذف کرد!
و شما چه میدانید در #صداوسیما چه خبر است؟!
خواهر اسمیگل:
برنامه #من_و_شما برای شبکه شما
تو این صداوسیما واقعا چه خبره؟
مجری سخیف که برادرش مجری طرح فیلم مبتذل خانم یایا هست یکطرف مزخراف میگه وطرف دیگه هم فراستی که برخی به نعل وبرخی به میخ میزند.
اینکه، طرف برنامه بهش دادن و انگار برنامه مال باباشه که با هر ادبیاتی صحبت میکنه جای سواله!
محمد امین میرزایی:
آقای صداوسیما
خودت بشین این فیلمو ببین و درباره شیوه برخورد مجری با #مسعود_فراستی قضاوت کن!
هنوز چند روزی از شیوه برخورد عجیب در مسابقه آشپزی نگذشته بود که حماسه جدیدی رقم خورد
عطیه همتی:
امروز تلویزیون دوباره روی #ابتذال خودش را نشان داد. #آرش_ظلی_پور آنقدر اهانت آمیز با #مسعود_فراستی حرف زد و آنقدر بیادبانه برخورد کرد که فراستی گفت بعد از گفتن دو جمله از برنامه میرود و رفت
آن وقت ظلیپور به عنوان میزبان گفت: منم موافقم!
هرروز مبتذلتر از دیروز!!!!
وجیهه سامانی:
صرفنظر از رد یا قبول نظرات فراستی، چقدر رفتار مجری جوان هم در مقام ویترین یک رسانه، هم در تعامل و رفتار با یک بزرگتر؛ زشت و توهین آمیز و خجالت آور بود.
متاسفم برای #رسانه_ملی که روزگاری قرار بود بزرگترین دانشگاه تربیتی این مملکت باشه.
پیمان طالبی:
#مسعود_فراستی امروز در برنامه #من_و_شما از هویت ایرانی اسلامی همه ما دفاع کرد و با بلند شدنش از صندلی نشان داد هنوز جلوه های آوینی را در خود دارد.
دست خوش آقای منتقد! چه پلان بی نظیری بود!
متن یادداشت یک معلم فلسفه با عنوان «لودگی و جربزه»
سید مهدی ناظمی، معلم فلسفه و استاد دانشگاه درباره این برنامه نوشت:
پخش قسمتهایی از برنامه شبکه شما با اجرای آرش ظلی پور که در آن به شکل بی سابقه ای به مهمان برنامه توهین میشود، موجی در کاربران شبکههای اجتماعی ایجاد کرده است. موضوع برنامه ظاهراً درباره فیلمهای لوده و لوده پرور سینما بوده است.
چیزی که حیرت آور است این است که این مهمان برنامه -مسعود فراستی- نیست که خطاب به کسی تندی بکند و برنامه را با چالش مواجه کند، بلکه این مجری، یعنی مثلاً عامل حرفه ای برنامه و «معتمد صدا و سیما» است که به شکل تهوع آوری، به شخصیت فراستی و حتی مسائل شخصی زندگی او حمله می کند و تا پایان هم به شکل دیوانه واری از کار خود دفاع می کند.
از منظری اجتماعی، نباید کار مجری را خیلی هم عجیب دانست. این مجری جوان، فقط یکی از انبوه جوانان وابسته به طبقه مرفه کلانشهرهاست که چنین حسی را به فراستی و اغلب چهره های علمی برجسته ای دارند که منتقد وضع اجتماعی موجود هستند.
نفرت از فراستی هیچ ربط مستقیمی به سینما یا هنر ندارد. نفرت از فراستی عکس العمل طبقه مرفه شهری است؛ طبقه ای که هویتی برای خود نیافته است، برآمده از روابط اقتصادی رانتی-راستی است، دلخوشی او سلبریتی های برجسته شده در همین روابط است و به پشتوانه بستر فرهنگی رسانه های بزرگ جهانی، غیر خود را محقر، دشمن و مقصر همه چیز فرض می کند.
رسانه های جمعی و سلبریتی های برجسته شده در این رسانه ها، پدیدآورنده جوانانی سهل انگار، متکبر، بی مایه و پرادعا شده اند. شاید اعتماد به نفس بالاتر جوانان امروز نسبت به دیروز، اعتماد به نفسی که خودش خوب و امیدوارکننده است، دستمایه این اعوجاج در برخی از جوانان طبقه مرفه شهرها یا سمپاتهای آنها شده باشد.
به هر حال هر چه که هست متولیان فرهنگ و رسانه کشور، لازم است با دیدن این کلیپ چند دقیقه ای، عمیقاً از خود بپرسند با جوانان این کشور چه کرده اند؟ از خود بپرسند چه شده است که هر کسی با مدتی حضور در شبکه های اجتماعی و چرخ زدن در فضای نت، «کارشناس» می شود؟ خط مشی گزاران جناح حاکم لازم است از خود بپرسند چطور برخی اقشار مرفه جامعه این چنین از دیگران متنفرند؟ بپرسند این همه جربزه در جوان خوش تیپ و آرایش کرده رسانه ملی از کجا و به چه پشتوانه ای به وجود آمده است؟
نفرت از مسعود فراستی نفرت یک نوع فرهنگ خوش خوشان و خوش خیال و روزمره است از فرهنگ نقادی و فکر کردن.
(عکس را مشاهده کنید. هر چند هیچ نیازی به انتشار این عکس نبود. کسی که اندکی با فضای گفتگوهای رایج در شبکه های اجتماعی آشنا باشد، خوب می داند که چنین رفتاری، مسبوق است به شرط بندی ها و کری خونی های جوانان با همدیگر برای «رو کم کنی»: غلبه فرهنگ لمپنی و لات بازیِ متجددانه بر فرهنگ پرسشگری و نقادی.)
عطیه موذن هم درباره برنامه «من و شما» این هفته نوشت:
رنامه «من و شما» شبکه شما امروز دچار حاشیه ای شد که شاید نتوان به درستی مشخص کرد اتفاقات آن کاملا اتفاقی بود و یا چیدمانی برای بر سر زبان افتادن!
عصر امروز جمعه نهم آذر مسعود فراستی در برنامه زنده تلویزیونی «من و شما» که با اجرای آرش ظلی پور از شبکه شما پخش می شود حضور یافت و درباره کمدی های ضعیف سینمایی سخن گفت، اما در میانه برنامه بحث به جایی کشید که ناگهان فضای گفتگو میان مجری و فراستی تند شد و دیری نپایید که فراستی گفت «من به احترام مخاطبان برنامه جمله ام را تمام می کنم» و بعد از این جمله برنامه آن را ترک کرد.
اما این اولین حاشیه برنامه «من و شما» نیست و پیش از این هم بخش هایی از قسمت های مختلف این برنامه دست به دست چرخیده است که در آنها بیشتر به حواشی هنرمندان اشاره شده و می توان گفت این برنامه با همین حاشیه ها از ازدواج و خواستگاری یک مجری گرفته تا سوپراستار بودن و نبودن یک بازیگر و حتی مسایلی که شاید گوینده های آنها تنها در همین برنامه مطرح می کنند، به شهرت رسیده است.
با چنین شناختی که از برنامه «من و شما» و تیم تولید آن وجود دارد می توان نگاهی متفاوت به اتفاق امروز داشت و شاید این ابهام در ذهن مخاطبان ایجاد شود که شاید همه این اتفاقات چیدمانی از پیش تعیین شده بوده است تا باز هم نام این برنامه سر زبان ها بیفتد!
کسانی که مسعود فراستی را می شناسند می دانند که او منتقدی است که در برخورد با فیلم ها و هنرمندان زبان تند و تیزی دارد و با کلمات بسیار خاص به آنها می تازد و در بحث های تند و جنجالی به اصطلاح کم که نمی آورد بلکه دست پیش را دارد پس با چنین پیشینه ای ترک ناگهانی استودیو توسط وی نیز سوال برانگیز بود.
در برنامه امروز فراستی در برنامه فیلم های کمدی از جمله «هزارپا» و «لس آنجلس» و «آمپول» را نقد می کند و می گوید این فیلم ها جامعه را به عقب می رانند و مبتذل هستند و مجری به جای چالش بر سر محتوای فیلم ها یا نقد فراستی به دفاع از مخاطبان فیلم می پردازد و ادامه حرفش به اینجا می رسد که فراستی خوشگل حرف می زند و بعد سوالی درباره «تنگه ابوقریب» می پرسد. سپس فراستی می گوید قرار است در این برنامه از سینمای کمدی صحبت کند که بحثی کمک کننده است و مجری برنامه در همین جا با سوال دیگری می پرسد که «چرا فکر می کنید حرف های شما به سینما کمک می کند و چه اتفاقی از اولین برنامه «هفت» تا امروز رخ داده است؟» این جدال لفظی تا دقایقی ادامه پیدا می کند تا اینکه فراستی بحث را ناتمام گذاشته و برنامه را ترک می کند و همانطور که گفته شد این ذهنیت را پیش می آورد که چقدر همین گفتگوی چالشی با یک برنامه ریزی از پیش تعیین شده طراحی شده است تا باز هم به شهرت این برنامه کمک کند. البته که شاید در هاردتاک های جهانی این قبیل کارها (بدون برنامه ریزی یا با برنامه ریزی) هنوز جذابیت و غافلگیری خود را داشته باشد اما اینجا و با این نوع اجرای برنامه اولین کسی که در مظان اتهام قرار می گیرد خود برنامه است.
ولی بحث ما در این مقال بیشتر متمرکز به این موضوع است که تلویزیون به عنوان عمومی ترین رسانه در ایران قرارست چه الگویی از مجری و پرسشگر به مخاطب ارایه دهد و رفتار مجریان این رسانه تا چه اندازه می تواند وجهه دیگر شاغلان در این حرفه بیرون از تلویزیون را مخدوش کند. آیا مخاطبی که امروز به تماشای این برنامه نشست با خود فکر می کند هر پرسشگر، مجری و نماینده رسانه ای فردی شبیه مجری این برنامه است؟
ممکن است این برنامه سعی داشته باشد یک هاردتاک باشد و اصلا همان حواشی برایش مهم باشد و یا ممکن است مجری برنامه بخواهد با سوالات و نحوه پرسشگری خود شهرتی برای خود دست و پا کند ولی هیچ یک از اینها دلیل نمی شود که مجری رفتار رسمی و دیسیپلین یک پرسشگر را رعایت نکند.
باز هم تاکید می شود که اولین لطمه این نوع اجرا و سوال پرسیدن برای صنف رسانه است زیرا مخاطب که مجری را در مقام یک فرد رسانه ای، خبرنگار و پرسشگر می بیند با خود فکر می کند همه صاحبان این شغل چنین رفتاری دارند. دومین آسیب برای رسانه ملی است که مدیرانش داعیه آموزش و تربیت مخاطب را دارند.
امید می رود این اتفاق که با توبیخ عوامل از سوی مدیر شبکه شما همراه شد، فرصتی باشد تا دست اندرکاران رسانه ملی باردیگر به وظیفه و رسالت سنگینی که بر دوش دارند دقت کرده و این رسانه را که قرار است بزرگترین دانشگاه در کشورمان باشد، قربانی حب و بغض های شخصی و یا تلاش برای دیده شدن بیشتر و یا درآمد بیشتر و رقابت های بین فردی نکنند.
میلاد دخانچی هم این جنجال را اینطور تحلیل کرد:
آنچه امروز در تلویزیون رخ داد، فقط رویارویی یک مجری "بی ادب" با یک منتقد سینما نبود. تقلیل این اتفاق به "بی ادبی" مجری آدرس غلط دادن است چرا که میتوان صریح، منتقد و تند بود اما بی ادب نبود.مسأله اینجا فرم نیست مسأله محتواست. مسأله مواجهه دو رویکرد متفاوت به فرهنگ است.
مسأله اینجا تلاش مجری برای بی اعتبار کردن نقد فراستی چپ به امثال هزارپا بود. نباید فراموش کرد که آقای مجری عضوی است از یک باند به شدت قدرتمند رسانه ای که هم در تلویزیون ریشه دارد و هم در فضای مجازی. این باند که بهمراه پدر خوانده شان در سه ستاره تبلور بیرونی پیدا کردند چند کارکرد اصلی دارند:
حفظ منافع جریان فاشیسم فرهنگی که در امثال "هزار پا" به اوج خود رسیده است
به حاشیه راندن گفتمانها و چهرههای های جریان چپ انتقادی
گریاندن (عسلی) و خنداندن (هندوانه ای) مخاطب در صحنه به نحوی که او درگیر واقعیت "پشت صحنه" نشود.
آقای مجری اینجا در نقش سلبریتی راست انجام وظیفه کرد و ترک فراستی استعاره ای بود از به حاشیه رانده شدن چپ انتقادی توسط راست.
آری راست علاوه بر نجومی بگیر و حمایت "قانون،" سلبریتیهای خود را نیز دارد.
وحید یامین پور: مجری خاطی تشویق خواهد شد!
یامین پور نوشت:
گفتهاند مجری خاطی توبیخ شده ولی در واقع او تشویق میشود. به تعبیر فوکو روابط اجتماعی، فرد را درون خود جا میدهد و فرد خود را مطابق هنجارهای تحمیلی از آن جامعه درک میکند. این رابطه بهمثابه یک نظام مراقبتی کار میکند و فرد را با تکنیکهای انضباطی تنبیه یا پاداش میدهد.
بسیاری از مجریها و برنامه سازان #صداوسیما عضوی از جامعه ارتباطی شبهروشنفکری هستند؛ آنها حتی از نظر اقتصادی #منافع_مشترکی با طبقه سرمایهدار قلمرو هنر و سینما دارند. آن چیزی که این مجری را به ارتکاب این رفتار مصمم میکند، همان چیزیست که رفتار او را ارزیابی و اورا تایید خواهدکرد
بی شک #آرش_ظلی_پور بهخاطر این رفتارش از طرف شبکهای که در آن عضو است #تشویق خواهد شد و بیش از پیش خود را ذیل آن نظام مراقبتی مورد شناسایی قرار خواهدداد. این بحران صداوسیماست که از استقرار یک نظام مراقبتی و تقویت مشروعیت قواعد حاکم بر سلوک اعضای جامعهی اداری خود، ناتوان است.
بازیگر فیلم «هزارپا» هم از آرش ظلی پور انتقاد کرد
سیدحسین متولیان شاعر، نویسنده و همچنین بازیگر فیلم «هزارپا» که چندی پیش به کارگردانی ابوالحسن داوودی اکران شد، در واکنش به اتفاق امروز ۹ آذر که در برنامه «من و شما» رخ داد یادداشتی به نگارش درآورد و در اختیار خبرگزاری مهر قرار داد:
وی با اشاره به اینکه مسعود فراستی منتقد فیلم «هزارپا»ست یادآور شد که با این حال نسبت به برنامه «من و شما» و رفتار آرش ظلی پور مجری برنامه با فراستی نقد دارد.
متن یادداشت بدین شرح است: «خیلی ها ممکن است صاحب این قلم را به شعر و شاعری بشناسند و خیلی های دیگر می دانند که از نیمه دهه هفتاد اجرا و نویسندگی تلویزیونی را تجربه کرده ام!
از سال های ابتدایی دهه هشتاد نقدنویسی را به فعالیت روزنامه نگاری ام اضافه کردم و اتفاقا در فیلم «هزارپا»ی استاد ابوالحسن داوودی هم بازی کرده ام پس فکر می کنم اجازه دارم درباره گفتگوی جنجالی اخیر مسعود فراستی و آرش ظلی پور کمی صحبت کنم:
آقای آرش ظلی پور عزیز!
من بارها به سخنان جناب فراستی نقدهای جدی داشته ام و در موارد بسیاری نقدهای او را برخاسته از یک دلسوزی عمیق برای سینما و سطح سلیقه مخاطب دانسته ام، اما برای شما که شبیه خودم جوانید می گویم: می دانید دیکتاتوری از کجا شروع می شود؟ از آنجا که برنتابیم تا مخالفانمان سخن بگویند، از آنجا که مخالفانمان را با فنون جدل لال کنیم، از نقطه ای که پشت مغالطات مختلف پنهان شویم و هدفمان خدای ناکرده صرفا آشنا کردن پشت حریفمان با خاک یا جذب مخاطب به وسیله جنجال باشد.
و امروز من به عنوان یکی از بازیگران فیلم سینمایی «هزارپا» به میدان آمده ام تا از مسعود فراستی که مخالف فیلم من و همکارانم است دفاع کنم.
آقای ظلی پور گرامی!
اینجا ایران است... ما دین و فرهنگی داریم که مهمان را گرامی می دارد و نمی گذارد مهمان با دلگیری از خانه ما خارج شود. ما فرهنگ و دینی داریم که حرمت بزرگتر و موی سپید را تا بدان پایه محترم می شمارد که گاهی در مقابل بدترین رفتارهای یک موسپید لبخند و احترام و گذشت را توصیه می نماید.
شاید شما یادتان نیاید اما من در همان سال های دهه هفتاد وقتی می خواستم به دنبال سید مرتضی آوینی بگردم در دانشگاه سوره و در همایش «مرتضی و ما» به مسعود فراستی رسیدم و «جنگ برای صلح» اش را مو به مو خواندم.
او حق دارد مخالف فیلم «هزارپا» باشد همانقدر که من و شما حق داریم آن را بپسندیم، اما نمی فهمم چه اتفاقی افتاده که اینطور در محضر نگاه مردم به مهمان موسپیدتان می تازید و حرفش را قطع می کنید؟ چه پیش آمده که یک بحث کارشناسی را با واژگان نسنجیده و بعضا تخریب کننده، از اخلاق خالی می کنید و به جنجال می کشانید؟
امروز که این یادداشت را می نویسم ایمان دارم که دوستان و استادان عزیزم در فیلم «هزارپا» از من نمی رنجند زیرا ایمان دارم برای استاد ابوالحسن داوودی و همه همکاران سینمایی ام که به لبخند مردم می اندیشد، مهمتر است که بازنده اخلاق نباشیم تا برنده یک گفتگوی تخصصی.
آقای ظلی پور عزیز حتی زبان بدن و نوع نشستن شما در این برنامه به طور کنایه آمیز نشان دهنده سمت و سو داشتن شما و عزمتان بر کشاندن مهمانتان تا مرز زوال و نابودی بود.
آقای مجری توانمند و عزیز!
شما برنده مناظره جنجالی تان شدید و حریفتان، خود میدان را ترک کرد اما آیا مطمئنید که اخلاق را نباخته اید؟
چون شما را دوست دارم می گویم: من اگر جای شما بودم با خودم فکر می کردم که آیا اگر بجای مسعود فراستی یک مقام دولتی هم رو به رویم بود آیا با همین صراحت و زبان بدن تهاجمی و واژگان ویرانگر با او سخن می گفتم؟ آیا جرات این را داشتم که مطالبات مردمانم را چنان بی پرده فریاد بزنم که مردم جانشان روشن شود و اخم سیاستمردان را به جان بخرم؟ و اگر اینطور نبود حتما از مهمان موسپید و مخاطبان رو سپیدم عذرخواهی می کردم.
با فروتنی و احترام
سید حسین متولیان
نهم آذرماه ١٣٩٧ خورشیدی»
علاوه بر واکنش های مختلف، هم آرش ظلی پور و هم مسعود فراستی یادداشتهایی را منتشر کردند که در ادامه می خوانید:
متن کوتاه مسعود فراستی در واکنش به حواشی برنامه امروزش در شبکه «شما»:
«نه آن مجری، و نه کل مجریان و تهیهکنندگان رنگارنگ تلویزیونی از این قماش، و برنامههای مبتذلشان، مسئلهی من نیستند. برنامهی امروز برخلاف طراحی عدهای برای تخریب نقد، علیه خودشان تمام شد، و صدای هشدار و اعتراض جمعی بسیاری علیه ابتذال، اخلاقفروشی و ارزشفروشیِ فراگیر در سینما و تلویزیون، به گوش همه رسید. خسارتش هم برای من، بسیار ناچیز بود.»
رفتار و ادبیات نامناسب آرش ظلیپور در برنامه امروز «من و شما» موجب شد مسعود فراستی که به عنوان منتقد به این برنامه دعوت شده بود، پس از عذرخواهی از مخاطبان برنامه را ترک کند.
عذرخواهی آرش ظلی پور از مردم و مسعود فراستی
آرش ظلی پور ، مجری و نماینده تیم «من و شما» به خاطر اتفاقات امروز متن عذرخواهی خطاب به مسعود فراستی و مخاطبان این برنامه نوشت که در ادامه میخوانید:
«به نام بهترین قاضی
از چند روز پیش که مشخص شد مهمان این هفته «من و شما» آقای مسعود فراستی ست به اتفاق نویسنده و به همراهی تهیه کننده برنامه شروع به تحقیق و جستجو و طراحی سوال و نقطه گذاری برای یک گفتگوی جذاب کردیم که در خاطر مخاطب و میهمان به عنوان یکی از بهترین گفتگوهایش ثبت و ضبط شود ؛ قصدی که برای همه میهمانان قبل از حضورشان داریم. اما این بار قصد ما به سرانجام نرسید و جناب مسعود فراستی مهمان این هفته ما در یک اقدام غیرمنتظره برنامه را ترک کردند و حاضر نشدند پاسخگوی سوالات ما باشند. میخواستیم با هم به تحلیل رفتارها و حاشیه های پیش از این مهمان بپردازیم که امکان پذیر نشد. من به عنوان مجری «من و شما» در مقاطعی از گفتگو و در حمایت از مخاطبی که حدس زدم دارد از جانب مهمان مورد توهین قرار میگیرد متاسفانه در برخی از مقاطع نتوانستم آرامش لازم را حفظ کنم و همین باعث بروز سوتفاهماتی شده است.
جناب اقای فراستی من دوست داشتم منتقدی که همه سینما از زیر تیغ نقدش رد شدند به ما به عنوان یک برنامه تلویزیونی اجازه سوال و نقد جدی را می داد و هرگز دلمان نمیحواست که کم تحملی شما را ببینیم اما به هر دلیلی این اتفاق افتاد و من به عنوان مجری و به نمایندگی از تیم «من وشما» از آنجا که شما حکم بزرگ تر را برای ما دارید از شما عذرخواهی میکنم اگر میزبان خوبی نبودم و مهمانی ما با طبع شما سازگار نشد. هر زمان که تمایل داشته باشید در فضای آرام و بدون سوتفاهم ما دوباره میزبان شما خواهیم بود، ما دوست داریم سوالات باقیمانده امروز را از شما بپرسیم چون شما برای ما مهم و قابل احترام هستید و برای همه اعضای تیم من و شما اتفاق ناراحت کننده ای ست که مهمان نواز خوبی نباشیم آن هم برای صندلی که روی آن از استاد علی نصیریان و جمشید مشایخی تا آتیلا پسیانی، حامد بهداد ، رضا کیانیان، محمدرضا فروتن ، هنگامه قاضیانی و خیلی از ستاره های درخشان این سینما نشسته اند و با لب خندان بیرون رفته اند. امیدواریم مخاطبان ما که همراهان گرانبهای ما هستند اتفاق رخداده را با طبع مهربانشان ببخشند.
یا علی
آرش ظلی پور
٩ آذرماه ١٣٩٧»
در پی این رویداد محمدمهدی قاسمی مدیر شبکه شما عوامل این برنامه از جمله آرش ظلی پور مجری برنامه من و شما را توبیخ کرد و به خاطر مکدر شدن ذهن بینندگان به خاطر آنچه روی آنتن گذشت از مخاطبان عذرخواهی کرد.
در پی این توبیخ برنامه «من و شما» هفته آینده روی آنتن نخواهد رفت.
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.
اقای فراستی [ استاد بلاع منازه سینمای هالیوود ] میباشد...
و همه اهالی سینما این را قبول دارند ....
حتی بازیگرانی امثال پرستویی و فرخ نژاد و .... هم این را قبول دارند و در عین حال وی
را منتقد تند و بی رحم نسبت به فیلمهای ایرانی میدانند ...
از قدیم میگن همه چی جای خودش .. چون یکسری با فراستی در مورد نقد فیلمهای ایرانی
مشکل دارند ایا این دلیل میشه که اینطور به وی بی ادبی بشه .. ان هم در یک برنامه زنده؟
درسته همه ما از وی بدمون میاد ولی در عین حال فراستی رو استاد سینمای
تاریخ معاصر و سینمای مدرن و پست مدرن هالیوود میدانیم ...
به نظرم اقای مجری [ که به نظرم اجرا بلد نیست ] به صورت حضوری و یا پخش زنده باید ازش
عذر خواهی کنه...
با تشکر
در وهله اول در مورد شخصیت جناب فراستی صحبت کنیم که ایشون همونطور که مجری برنامه گفت، عمدتا همه رو با تند ترین رفتار، زننده ترین حرکات نقد که نه گاها واقعا تخریب میکنه و شخصیت هارو میبره زیر سوال ! در عین حال فوق العاده سوادش رو قبول دارم، واقعا میفهمه، واقعا مال سینماست، واقعا دونسته و میدونه !
در وهله دوم، مجری حرفاش در مورد شخصیت فراستی درست بوده و هست .
در وهله سوم، حرف های استاد فراستی همون حرف های همیشگی منظومه که کاربرا میگن، که فیلم های زرد چقدر پرده رو کدر کردن ! کاملا باهاش موافقم !
در وهله آخر و مهمترین بحث: هرچقدر هم آدم فراستی از لحاظ شخصیتی تند باشن و جناب ظلی پور جانب به حق باشن، نباید به کسی که پیشکسوت، بزرگتر، محترم و مهمان و از همه مهتر در رسانه ملی اینجوری بکوبن !
هرچی هم باشه، بستر رسانه ملی و یک پرستیژ خاصی داره و نباید به ترویج بی احترامی به پیشکسوتان و بزرگان بپردازه !
و در کل محتوا صحبت ها درست ولی قالب ب شدت نادرست !
*** بفهمیم درک کنیم همزاد پنداری کنیم ولی قضاوت نکنیم و سریع به کسی نپریم !
اما اما در مورد کلیت حرف به نظر من درست میگفت مسعود فراستی همیشه "من"گفته اکثر اوقات فقط و فقط به کوبش مشغول بوده.یاد ندارم فیلمی در جایی موفقیت کسب کرده باشه و ایشون نکوبیده باشن از ابد و یک روز تا فروشنده.از فجر تا کن و اسکار.غیر این که یه جا نشستن و به هر فیلم و فیلمساز موفقی بد و بیراه میگن؟
اما از حق نگذریم جملهی مسعود فراستی در مورد فیلمای کمدی بسیار درست بود.