به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
وی افزود: در برنامه جدید فیلمنامههای تکراری حذف و یکدست میشود. در شرایط فعلی مأموریت مرکز گسترش فیلمنامهنویسی تولید محدود است و تولید گستردهای نخواهیم داشت و گروه فیلم و سریال این مرکز بهصورت محدود فعالیتهای خود را انجام میدهد.
صدیقی در پاسخ به این سؤال که محمد سرافراز رئیس سازمان صدا و سیما شخصاً فیلمنامهها را مطالعه و بررسی میکند، گفت: جلسات شورای عالی فیلمنامه بهریاست محمد سرافراز برگزار میشود و در این جلسات بهطور منظم حضور دارند. فیلمنامهها بهگونهای دستهبندی شدهاند که توسط گروههای مختلف مطالعه شوند و این که رئیس سازمان صدا و سیما به فیلمنامهها اهمیت میدهد یک مزیت و حسن بوده و اگر خارج از این چارچوب عمل شود باید مورد انتقاد قرار بگیرد.
رئیس مرکز گسترش فیلمنامهنویسی درباره اولویتهای این مرکز برای تولید آثار تلویزیونی گفت: بخشی از تولیدات ما درباره موضوعات روز جامعه مانند انتخابات است و اگر همکاران ما در مرکز امور نمایشی سیما پیشقدم شوند این کار توسط آنها انجام میشود و اولویت تولید با آنها است و حضور ما در این دوران گذار بیشتر حالت جبرانی دارد و برای همافزایی و کمک به مرکز امور نمایشی سیما است که شاید این حرکت در مقطعی نیز منتفی شود.
وی اضافه کرد: احتمال بازنگری در ساختارها و مأموریت مرکز گسترش فیلمنامهنویسی در آینده نزدیک وجود دارد و اگر سامانه طرح و فیلمنامه فعال شود بسیاری از خلأها و مشکلات خود را نشان میدهد.
صدیقی در پاسخ به این سؤال که اولویت تولید در طرحهای خوب فیلمنامهنویسی با کدام مرکز خواهد بود، گفت: اولویت تولید نمایشی با سیما است و ما هنوز در حوزه متن و فیلمنامه آنقدر کار داریم که ترجیح میدهیم این مأموریتها توسط مرکز امور نمایشی سیما انجام شود.
رئیس مرکز گسترش فیلمنامهنویسی اولویتهای تولید مرکز گسترش فیلمنامهنویسی را شامل موضوعات خانواده، اقتصاد مقاومتی، انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، تاریخ اسلام، تاریخ انبیاء و داستانهای قرآنی دانست و گفت: در این راستا کارهایی را بهصورت مستمر خواهیم داشت اما تولید تلویزیون بر پایه تولید آثار اجتماعی و طنز خواهد بود.
وی اضافه کرد: فیلمنامههای زیادی در دست نگارش قرار دارند و بهدنبال تولید آثار زودبازده و با قسمتهای تولید بالا و با محوریت مسائل روز جامعه در قالب طنز میباشد. و آنتن تلویزیون را نمیتوان با کارهای گران فاخر پر کرد و در حال حاضر باید نظام تولیدات نمایشی سیما متحول شود.
صدیقی در خصوص سریال «معمای شاه» بهکارگردانی محمدرضا ورزی گفت: این سریال به موضوع حساسی پرداخته و در جبهه مخالف رسانههایی حضور دارند که به پروژه تطهیر پهلوی میپردازند که این کار را دشوار و حساسیتهای آن را بیشتر میکند.
رئیس مرکز گسترش فیلمنامهنویسی اضافه کرد: سریال معمای شاه امتیازات مثبتی دارد که کنار آن ضعفهایی نیز وجود دارد، که در دوره جدید تیمی با مدیریت رضا پورحسین قائم مقام معاون سیما شکل گرفته که پخش این سریال بهصورت هفتگی بازبینی میشود و ایراداتی که قابل رفع است از بین میرود.
وی ادامه داد: در این راستا و در ادامه کار تولید در فیلمنامه این سریال اصلاحاتی انجام شده و سریال معمای شاه واقعاً مخاطبهای خود را دارد. در خصوص معمای شاه بسیاری از نقدهایی که صورت میگیرد به محتوا و فرم کار توجه نمیشود و این انتقادات اصل کار را زیر سؤال میبرد.
صدیقی در پایان خاطرنشان کرد: بسیاری از این نقدها قابل پیشبینی بود، اما نقدهایی که از سوی دوستان اتفاق میافتد مورد تعجب مدیران و تیم تولید قرار گرفت، که انتظار داریم شکل نقدها حرفهایتر شود.