به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران، امسال هم برنامه های تلویزیون آنچنان که باید نتوانستند جریان ساز و خلاقانه باشند به گونه ای که مشخص بود برای محتوای برنامه ها آنطور که باید ایده پردازی نشده است. مهم ترین نکتهای که امسال به چشم آمد از روی دست هم دیدن شبکه های تلویزیون بود به نحوی که شاهد حضور مهمانان تکراری با فاصله ای بسیار نزدیک در برنامه ها بودیم.
«یک یک»؛ ویژه برنامه شبکه یک سیما
شبکه یک طبق روال سالهای اخیر، علی ضیا را به عنوان مجری ویژه برنامه خود انتخاب کرد.
از جمله ویژگی های بارز برنامه شبکه یک توجه به دو حادثه سوزناک سال ۹۶ یعنی سقوط هواپیما در یاسوج و غرق شدن نفتکش سانچی بود که ضیا در بخش های مختلف میزبان خانواده های درگذشتگان این دو حادثه بود.
همچنین حضور تعدادی از مخاطبان در استودیو باعث ایجاد فضایی زنده و شاداب شده بود. نکته مشهود این برنامه تلاش عوامل برای اجرای برنامه ای جذاب و خلاقانه بود که از آن جمله می توان به طراحی بازی هایی برای مهمانان اشاره کرد. اما این تلاش ها آنطور که باید درنیامده و در جذب مخاطبان نتوانست به توفیق دست پیدا کند.
حضور علیرضا عصار پس از ۱۴ سال در تلویزیون و در قالب این برنامه را می توان برگ برنده شبکه یک در تحویل سال دانست.
«اینک بهار»؛ ویژه برنامه شبکه دو سیما
محمد سلوکی و ژیلا صادقی دو مجری بودند که اجرای ویژه برنامه سال تحویل شبکه دو را برعهده داشتند.
این برنامه در فضای سنتی ایرانی و در یک قاب ثابت اجرا شد که همین مسئله باعث خستگی تماشاگران و یکنواختی برنامه برایشان می شد. حضور طولانی مدت مهمانان هم از جمله نکات منفی این برنامه به شمار می آمد.
از دیگر نکات بارزی که می توان به آن اشاره کرد نحوه چینش نه چندان مناسب جایگاه مهمانان برنامه بود که باعث نازیبایی خاصی را به مخاطب منتقل می کرد. حضور مهمانانی که روز گذشته یا ساعاتی قبل در برنامه شبکه ای دیگر حضور داشتند هم از جمله مسایلی بود که جذابیت برنامه را کم می کرد.
سوالات و نحوه اجرای دو مجری برنامه هم، مخاطب را به چند سال گذشته و شیوه اجرا مرسوم آن زمان ها می برد و نمی توانست او را پای برنامه نگه دارد.
از دیگر ویژگی های این برنامه پخش آیتم های دوربین مخفی با حضور بازیگران و چهره های هنری و با موضوع مسایل اخلاقی بود که در تنوع برنامه نقش موثری داشت. مهمانان «اینک بهار» هم نسبت به شبکه های دیگر متفاوت بوده و اکثرا سلبریتی و چهره های مشهور هنری بودند.
«بهار نارنج»؛ ویژه برنامه شبکه سه سیما
احسان علیخانی همانند سال گذشته عهده دار اجرای ویژه برنامه سال تحویل شبکه سه سیما بود. او امسال برخلاف روال گذشته برنامه «سه ستاره» که برگزیدگان تلویزیون در حوزه های مختلف را از نگاه مردم معرفی می کرد را روی آنتن نبرد و به جای آن از روز شنبه ویژه برنامه «بهار نارنج» را با حضور چهره های سرشناسی حوزه فرهنگ و هنر اجرا کرد.
«بهار نارنج» در روز تحویل سال عکس رویه شب های گذشته اش عمل کرد و به جای آنکه از چهره های مشهور و سرشناس میزبانی کند به سراغ چهره های کمتر دیده شده اما تاثیرگذار رفت، البته حضور دوباره چهره هایی که در «ماه عسل» مهمان علیخانی بودند از نکات جالب توجه برنامه امروز بود.
علیخانی محوریت برنامه را به دلیل نزدیکی با روز پدر و میلاد امام علی، به پدران چهره های دعوت شده اختصاص داده بود. برگزاری مراسم عقد زوج جوان در آستانه سال جدید و آزادسازی پدر دختری کوچک پس از 12 سال از اتفاقات بزرگ این برنامه به شمار می آمد.
حضور حداقلی چهره های محبوب مردم در برنامه تحویل سال را می توان عامل کاهش جذابیت این برنامه دانست هرچند که دکور «بهار نارنج» حال و هوای شاد و نسبتا جذابی داشت. پخش موسیقی زنده در استودیویی جداگانه توسط خوانندگان محبوب هم از دیگر بخش های این برنامه بود، با این وجود این برنامه هم تفاوت چندانی با ویژه برنامه های سال گذشته شبکه سه که احسان علیخانی تهیه می کرد نداشت.
ویژه برنامه شبکه چهار با صالح علا
محمد صالح علاء که اجرای برنامه «چشم شب روشن» را در شبکه چهار سیما برعهده داشت، ویژهبرنامه تحویل سال این شبکه را نیز اجرا همانند سال گذشته اجرا.
این ویژهبرنامه که در پایتخت کتاب ایران، شهر کاشان تولید شد و دو ساعت قبل از تحویل سال روی آنتن رفت، همچنین قرار است این برنامه در ۱۵ روز عید نیز با بررسی پرفروشترین رمانهای جهان ادامه پیدا میکند.
برنامه های شبکه چهار مخاطبان خاص خود را دارد و به دلیل آنکه علاقه زیادی به مسایل فرهنگی دارند، ویژه برنامه های این شبکه همیشه با حال و هوایی این چنینی روی آنتن می رود.
«شب فیروزه ای»؛ ویژه برنامه شبکه پنج
ویژهبرنامه تحویل سال شبکه تهران بر با عنوان «شب فیروزهای» با اجرای ابوالفضل آقاخانی روی آنتن رفت و برنامه در فضایی باز و با حضور مردم اجرا می شد تا جذابیت بصری آن را برای مخاطبان تلویزیون بیشتر کند.
این برنامه که بیشتر بر پایه موسیقی و حضور خوانندگان قرار داشت که از آن جمله می توان به سینا شعبانخانی و علیرضا تلیسچی اشاره کرد، بخشهای متنوع و جذاب دیگری هم برای مخاطبان در نظرگرفته بود که در یکی از آیتم ها یوسف تیموری به سراغ بازیهای سخت و خطرناک که در شهر تهران وجود دارد می رفت و می توان گفت که نکته مثبت این برنامه همین آیتم بود.
«دورهمی»؛ ویژه برنامه شبکه نسیم
شبکه نسیم با پخش ویژه برنامه ای از «دورهمی» به استقبال سال نو رفت که به نظر تصمیم منطقی و درستی بود خصوصا با توجه به مهمانی که به این برنامه دعوت شده بود.
رامبد جوان مهمان ویژه «دورهمی» بود که باعث جذابیت زیاد این برنامه برای مخاطبان شده بود زیرا که در فضای مجازی مهران مدیری و جوان را همیشه روبه روی هم قرار داده اند و حضور این دو هنرمند روبه روی هم و گفت وگوی شان جذابیت زیادی برای تماشاگران داشت.
البته به طور جد می توان گفت با وجود آنکه رامبد جوان چهره جدیدی در تلویزیون نیست اما جذابیت گفت وگوی مدیری با او در حدی بود که حوصله مخاطب را به جز برخی از بخش ها سر نبرد و او را برای تماشای ادامه برنامه پای تلویزیون نگه دارد. ویژگی که برخی از برنامه های امسال از آن محروم بودند.
حال با توجه به توضیحات و برنامه هایی که دیدید، به نظر شما کدام ویژه برنامه تحویل سال جذاب تر بود و توانست نظر شما را جلب کند؟
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.
بهار نارنج : مجری
دورهمی : مهمون ( رامبد جوان )
یک یک : پرداختن به حوادث سوزناک سال 96
اینک بهار : آیتم های متنوع
چشم شب روشن : یک برنامه فرهنگی
فقط کلی گریه کردم :(
موافقم ستاره جون ماه عسل بود
ولی خیلیییی خوب بود
درسته حرکتشون توی بهار نارنج قشنگ بود ولی کاش با یکم شادی و شعف بیشتری برنامه رو اجرا میکردن