به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران: روزنامه جوان نوشت:
چارلز دیکنز اگر میدانست بیلبوردهای گرانقیمت تبلیغاتی در تهران قرار است در اختیار الیور توییست پسر بچه یتیم داستانش قرار بگیرد، شاید کاری میکرد که الیور به جای درخواست یک کاسه سوپ بیشتر، سراغ مجوز ساخت سریال در شبکه نمایش خانگی برود و با فاگین پیر در تولید آثار هنری مشارکت کند.
حسین پارسایی، کارگردان تئاترهای مذهبی در سالهای نهچندان دور، مدیر کل دفترنمایش خانگی، مستند و فیلم کوتاه سازمان سینمایی و دبیر شورا سیاستگذاری تئاتر ایرانشهر، قرار است تئاتر «الیور توییست» را روی صحنه ببرد؛ تئاتری موزیکال و البته متفاوت با آثار ارزشی که پارسایی با ساخت آنها به شهرت رسید. این روزها «الیور توییست» یکبار دیگر نام پارسایی را بر سر زبانها انداخته است و رسانهها دلیل آن را رابطه میان وی و یک تهیهکننده حاشیهدار میدانند. در این میان پای «شهرزاد» هم درمیان است.
حسین پارسایی، کارگردان آثاری چون «من که دا نیستم»، «سردار مهر و ماه»، «بانوی آب و آیینه» و «آرسنیک و تور کهنه» بعد از دبیری پانزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت، از تئاتر دور شد و به سازمان سینمایی رفت. وی با آمدن رجبی معمار به خانه هنرمندان، عضو شورای سیاستگذاری تماشاخانه ایرانشهر شد و گفته میشود مرد اول تصمیمگیری برای نمایشهای ایرانشهر شده است. پارسایی بعد از مدتها دوباره سراغ کارگردانی رفته و میخواهد یکی از شاهکارهای ادبیات کلاسیک یعنی «الیور توییست» نوشته چارلز دیکنز را در تالار وحدت اجرا کند؛ نمایشی موزیکال که صدایش در رسانهها پیچید. رسانهها از روابط پشتپردهای که باعث شد تا بیلبوردهای تبلیغاتی سریال «شهرزاد» در اختیار آگهیهای نمایش «الیور توییست» قرار بگیرد، پرده برداشتند.
برای پیش درآمد پرداختن به تبلیغات نمایش «الیور توییست» بهتر است، بخشهایی از نقد «رجانیوز» بر رفتار مدیریتی پارسایی را مرور کنیم. رجانیوز در مطلبی با عنوان « نگاهی به کارنامه پر ابهام و عجیب «حسین پارسایی» از مدیران شهرداری و دولت / امروز باد به کدام سمت میوزد؟!»
پشتپردههایی از نحوه تبلیغات«الیور توییست» و تعامل پارسایی با تهیهکننده «شهرزاد» خبرساز شده است. پارسایی، در آخرین شماره هفتهنامه شهرزاد که همزمان با انتشار هر قسمت از این سریال منتشر میشد، یادداشتی را در ستایش «شهرزاد» نوشت و در آن برای تهیهکننده این سریال آرزوی موفقیت کرد. پارسایی، پیشتر نیز از محمد امامی تهیهکننده «شهرزاد» حمایت کردهبود و شاید همین حمایت تمامقد بود که باعث شد بهرغم شهرت بد امامی در پرونده اختلاس از صندوق ذخیره فرهنگیان، ساخت«شهرزاد» متوقف نشود؛ کاری که برای دیگر تولیدات شبکه نمایش خانگی بیسابقه بوده. آیا امامی این محبت پارسایی را بیپاسخ گذاشته است؟
نادر فتورهچی، روزنامهنگار اصلاحطلب، در توییترش نوشتهاست: « آبان 95: «مدیرکل نمایش خانگی» از سریال فاخر متهم اختلاس از صندوق ذخیره فرهنگیان«حمایت فرهنگی»میکند. آبان 96: متهم اختلاس از صندوق ذخیره فرهنگیان از تئاتر فاخرِ مدیرکل نمایش خانگی «حمایت مالی» میکند. اگر اسم این «فساد» نیست، چیست؟»
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.