به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم، مرجع سینما و تلویزیون ایران، فیلم سینمایی «شنل » به کارگردانی حسین کندری وتهیه کنندگی علیرضا شجاع نوری در سی و پنجمین جشنواره ی فجر به نمایش در آمد. ماجرای فیلم ازاین قرار است که زن پرستاری با شرایط خاصی با فرزندش زندگی میکند و بنا بر اتفاقات و اشتباهی ماجراهایی برای وی رخ میدهد. دیالوگی از فیلم منتشر شده است که داستان را پیچیده می کند: "خیلی طول می کشه باور کنی که دیگه منو نمی بینی. شنیدی چی گفتم صحرا؟"
باران کوثری، رضا بهبودی، بهار کاتوزی و مهدی حسینی نیا بازیگران اصلی این فیلم سینمایی هستند وهمچنین آیسان حداد، رضا احمدی، مسعود فروتن، فهیمه رحیم نیا، بابک انصاری دراین فیلم حضور دارد.
باران کوثری (بازیگر، طراح صحنه، طراح لباس و منشی صحنه) متولد ۲۵ مهرماه ۱۳۶۴ در تهران، دانش آموخته ی نمایش از هنرستان سوره است. مادر وی رخشان بنیاعتماد (کارگردان سینما) و پدرش، جهانگیر کوثری (تهیه کننده سینما و کارشناس فوتبال) است. او اولین بار برای بازی در فیلم «بهترین بابای دنیا» ساخته ی داریوش فرهنگ سال ۱۳۷۰ جلو دوربین رفت. باران کوثری سال ۷۶ در نمایش «آن سوی آینه» به کارگردانی آزیتا حاجیان روی صحنه تئاتر توانای خود را به نمایش گذاشت. او در سال ۸۱ از اعضای هیئت داوران در هفدهمین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان بود. سال ۸۵ برای کوثری سال پرکاری بود.
باران کوثری در نمایی از فیلم سینمایی «شنل »
او بازی تحسین برانگیزی در مجموعه ی «صاحبدلان» ساخته ی محمدحسین لطیفی داشت. همچنین در بیست و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم فجر بخاطر نقش آفرینی در فیلم «خون بازی» و «روز سوم» سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را دریافت کرد. در سال ۸۶ برای بازی در فیلم «خون بازی» کاندید بهترین بازیگر در جایزه تصویر آسیا پاسیفیک، در سال ۸۷ بخاطر فیلم «حیران» کاندید بهترین بازیگر نقش اول زن در بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر شد. وی کاندیدای جایزه ی بهترین بازیگر زن در سی امین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم «بغض» در بخش نگاه نو شد. او بعد از دو سال ممنوع الفعالیت در سال ۹۲ برای فیلم «عصبانی نیستم» جلو دوربین رضا درمیشیان رفت.
باران کوثری در نمایی از فیلم سینمایی «شنل »
علاوه بر بازیگری در سال ۸۹ برای فیلم «یه حبه قند» رضا میرکریمی و سال ۸۲ فیلم «روایت سه گانه» رخشان بنی اعتماد، منشی صحنه بود. او همچنین برای آهنگ «چرا رفتی؟» با صدای همایون شجریان از آلبوم «نه فرشته ام، نه شیطان» ویدئو کلیپی ساخت که مورد انتقاد بسیاری قرار گرفت. باران کوثری در این سال ها هم در تئاتر و هم در سینما و تلوزیون فعالیت داشته اند.
رضا بهبودی (بازیگر و کارگردان سینما، تئاتر و تلوزیون) زاده ی ۱۳۵۰ در رودسر، فارغ التحصیل رشته ی کارگردانی تئاتر از دانشکده صدا و سیما است. وی عضو انجمن بازیگران خانه تئاتر ایران و گروه تئاتر لبو است. رضا بهبودی فعالیت بازیگری خود را با بازی در نمایش «بینوایان» به کارگردانی بهروز قریب پور در سال ۱۳۷۶ شروع کرد.
رضا بهبودی در نمایی از فیلم «شنل »
او در نمایشهای «بعد از یک نمایش»، نمایش عروسکی «هفتخوان اسفندیار»، «درانتظار گودو»، «شهرهای نامرئی»، «پروانه و بوغ»، «خرس و خواستگاری»، «مکبث»، «خواب آهسته مرگ»، «قدم زدن روی ابر با چشمان بسته»، «آرامش از نوعی دیگر»، «پای بزرگ دیوار شهر» و «تخت و الماس» حضور داشته و در نمایشهای «کلفتها» و «من باید برم خیلی دیرم شده» به عنوان مشاور کارگردان و کارگردانی نمایشهای «اطلسیهای لگدمالشده»، «اتاق انتظار» و «بر پهنه دریا» به در کارنامه ی هنری خود دارد.
رضا بهبودی در نمایی از فیلم «شنل »
وی در عرصه تصویر نیز بازی در سریالهای «غریبهها» ، «جلالالدین»، «روزگار قریب» و آثار سینمایی «آزمایشگاه»، «از رییسجمهور پاداش نگیرید»، «اشکان، انگشتر متبرک و چند داستان دیگر»، «روایت ناپدیدشدن مریم»، «عصبانی نیستم»، «طبقه حساس»، «دلم میخواد»، «مادر قلب اتمی»، «لانتوری» و «اینجا کسی نمیمیرد»، «هفت ماهگی»، «یک روز طولانی»و «خشم و هیاهو» نقش آفرینی کرده. بهبودی برنده بازیگر نقش اول از پنجمین جشنواره بانوان برای بازی در نمایش «بعد از یک نمایش» و برنده جایزه ی بازیگر نقش دوم از جشنواره دانشجویی برای نمایش «آرامش از نوع دیگری» شد. او جلو دوربین تلوزیون در «معمای شاه» ۱۳۹۳، تله تئاتر «خواستگاری و خرس» به کارگردانی حسن معجونی، سریال «روزگار قریب» و «آبروی از دست رفته» ۱۳۹۲ به کارگردانی آیدا پناهنده، رفت.
مسعود فروتن متولد ۱۳۲۹ در آمل، مدرس، مجری و کارگردان سینما و تلویزیون است. وی فارغالتحصیل کارگردانی تلویزیون از مدرسهی عالی تلویزیون و سینما است. وی بیش از سه دهه کارگردان تلویزیونیِ و بیش از صد تلهتئاتر بوده است که میتوان از میانشان به تلهتئاترهای «هنر»، «ملودی شهر بارانی»، «استاد معمار» و «خرده جنایتهای زن و شوهری» اشاره کرد. فروتن کارگردان تلویزیونی سریالهایی چون مجموعه های « فرار بزرگ»، « ارثبابام»، « همه بچههای من» و « شب کوک » و کارگردان و مجری برنامه « موج شب» بوده است. مجموعه داستان «از سر دلتنگی» و رمان «ناتمام» و «در کوچه پس کوچه های کودکی» نوشتهی او است.
بهار کاتوزی بازیگر و نویسنده جوانی است که ابتدا فلسفه خوانده و فارغ التحصیل بازیگری است. او با بازی بر صحنه ی تئاتر از سال ۱۳۸۴ شروع به کار حرفه ای کرد. او نمایشنامه های چون: کامنت، نسبیت خاص، میز و فیلمنامه های اینجا کسی نمی میرد و حریم شخصی را نوشته است. اجراها به عنوان بازیگر: دوردست، مرگ و شاعر، در بیشه، هملت ماشین، الکترا و رومئو ژولیت، در خواب به سراغم آمد، کامنت، نسبیت خاص، صوراسرافیل، مرگ هوتن، پوزه چرمی و… در کارنامه بازیگری خود دارد او همچنین سابقه کارگردانی تئاتر نیز دارد. فیلم های که بهار کاتوزی در آن ها به ایفای نقش پرداخته می توان، «میم مثل مادر» به کارگردانی رسول ملاقلیپور سال ۱۳۸۵، «دعوت» به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا سال ۱۳۸۷، «اینجا کسی نمیمیرد» به کارگردانی حسین کندری سال ۱۳۹۴ اشاره کرد.
بابک انصاری متولد ۱۳۶۶ در آمل است. در سال ۱۳۸۲ بدون آنکه دوره آکادمیک هنری دیده باشد در تست بازیگری که برای بازی در فیلم «شهر زیبا » داد توسط پرویز پرستویی به اصغر فرهادی معرفی شد و بعدها افشین سنگ چاپ برای بازی در مجموعه «پرواز در حباب» وی رابه سیروس مقدم معرفی کرد. او در بیست و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای «شهر زیبا» و «رویای خیس» و همچنین تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد دوره ی هشتم خانه ی سینما را گرفت.
بابک انصاری در نمایی از فیلم «شنل »
او موفق شد در اولین حضورش چنان پرقدرت هنرنمای کند که کاندید دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر باشد. او بازی در فیلم ها و سریال های چون: شب واقعه، یکی از میان ما، آن سوی پرچین، پرندگان خارزار، ، پرواز در حباب، ماجان، تونل، کریستال، نوک برج را در کارنامه ی هنری خود دارد.
فهیمه رحیم نیا متولد سال ۱۳۲۶ در شهر تهران به دنیا آمد. وی فارغ التحصیل رشته هنرهای تجسمی از دانشگاه. علوم انسانی استراسبرگ فرانسه است. فهیمه رحیم نیا فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۴۷ در گروه هنر ملی و فعالیت سینمایی خود را از سال ۱۳۴۹ به عنوان بازیگر در فیلم سینمایی «تجاوز» ساخته ی حمید مصداقی شروع کرد. وی در سریال های بافته های برنج، عید آن سال و مجموعه قصه های سیمای شب در قسمت مجسمه های گچی ایفای نقش کرده است. او بازیگری را در سال ۱۳۴۸ با بازی در تئاتر آغاز کرد. او به عضویت گروه هنر ملی به سرپرستی عباس جوانمرد درآمد.
فهیمه رحیم نیا در نمایی از فیلم «شنل »
اولین کار تئاترش «ناقاردی بود» که در سال ۴۸ به روی سن رفت. بعد از آن در تئاتر «سلطان مار» به کارگردانی بهرام بیضایی و «تابستان» به کارگردانی کرم رضایی حضور داشت و در تئاترهای بسیاری به کارگردانی و نویسندگی همسرش «بهزاد فراهانی» بازی کرده. بیشتر علاقه وی به بازی در تئاتر بوده. وی در کارنامه خود هفت فیلم سینمایی دارد. «تجاوز» اولین کارش بود در سال ۴۹ و بعد از آن مسافران (۱۳۷۰)،درخت گلابی (۱۳۷۶)،مهره (۱۳۷۷)،زمانه (۱۳۸۰)،دو فرشته (۱۳۸۱)،«مصائب دوشیزه» ، «خانوم» بود، وی همچنین در سریال تلویزیونی «مادرانه» به ایفای نقش پرداخت.
تصاویری از فیلم «شنل» ساخته حسین کندری
تصاویری از فیلم «شنل» ساخته حسین کندری
تصاویری از فیلم «شنل» ساخته حسین کندری