به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
چندی پیش موسس فیسبوک برای ارائه توضیحات به کنگره آمریکا فراخوانده شد و مارک زاکربرگ در این جلسه، درباره حریم خصوصی بیش از 2میلیارد کاربر، فعالیت خارجیها در این شبکه اجتماعی که گاه در امور آمریکا مداخله جویانه میشود و همچنین ابزارهای سوءاستفاده از این شبکه اجتماعی در جلسه پرسش و پاسخی بسیار سخت و پرتنش قرار گرفت.
بنیانگذار فیس بوک متهم است با همکاری شرکت انگلیسی کمبریج آنالیتیکا، از اطلاعات شخصی بیش از ۸۷ میلیون کاربر در جهت اهداف سیاسی در انتخابات آمریکا و همه پرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برگزیت) سوءاستفاده کرده است.
خبرهای مبتنی بر نشت اطلاعات کاربران در فیس بوک نهتنها بر ارزش سهام این شبکه اجتماعی تاثیری منفی گذاشت بلکه بسیاری از سلبریتی ها را نیز به واکنش نشان داد تا اکانت خود را در فیس بوک حذف کنند. ازسوی دیگر همین سلبریتیها تلاش کردند تا جنبش تحریمی 24 ساعته فیس بوک را برگزار کنند. این جنبش که از کاربران خواست حتی اگر نمی خواهند اکانت خود را حذف کنند به مدت 24 ساعت درآن پست نگذاشته و به تبلیغات واکنش نشان ندهند یا شرکت های تبلیغاتی نیز هیچ تبلیغاتی بر روی این اپلیکیشن قرار ندهند و درواقع آن را تحریم کنند. این جنبش تحریمی اجرا شد و بسیاری از کاربران به نشانه اعتراض به نقض حریم خصوصی به آن پیوستند تا به زاکربرگ بفهمانند که فروش دیتای خصوصی کاربران، نقض آشکار حریم خصوصی افراد است و وی به آن پایبند نبوده است.
این روزها نیز در ایران زمزمههای فیلترینگ تلگرام از هرسو به گوش میرسد و فیلترینگ تلگرام و کوچ به پیام رسانهای داخلی یکی از مهمتری مسائل سیاسی-اجتماعی این روزهای ایران است. آسیبهای اجتماعی و خطرات سیاسی پیام رسانهای خارجی موجب آن شد که مسئولان به فکر فیلترینگ پرکاربرترین پیام رسان مورد استفاده مردم بیفتند. اما از سوی دیگر پیام رسانهای داخلی با نقایص فنی و به زعم بسیاری از مخالفانِ این کوچ، اطلاعات کاربران با خطرات امنیتی روبرو هست.
در این میان نقش هنرمندان یا سلبریتیها در این انتقال میتواند بسیار مهم باشد. آنها میتوانند با حمایت از تولید داخل نقش بسزایی در کوچ به پیام رسان داخلی داشته باشند و یا حتی اگر عدم امنیت این پیام رسانها به اثبات رسید میتوانند با تشکیل کمپینهای تحریمی این شبکهها، همانند همکاران هالیوودیشان نقش مهمی را در آگاهی بخشی عمومی به جامعه ایفا کنند.
البته چهرههای مطرح کشور به واسطه افزایش نرخ ارز و حمایت از رئیس جمهور فعلی مورد هجوم بسیاری از مردم معترض قرار گرفتهاند و سکوتی معنادار در مورد شبکههای اجتماعی کردهاند. سکوتی که شاید به دلیل عدم اقبال عمومی به نظرات آنان در شرایط کنونی باشد.
به نظر شما در حال حاضر نقش هنرمندان و چهرهها در شرایط کنونی چیست؟ تشویق یا تحریم؟
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.
اه اه اه یکم پیشرفت تو مردمو نمی بینن