به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران، با نزدیک شدن به بزرگترین رویداد سیاسی کشور بحث ها و اظهار نظرهای مختلفی درباره انتخابات ریاست جمهوری بیان میشوند. در این میان هنرمندان هم حواشی و اظهارنظرهای مختلفی دارند. با ما همراه باشید تا بی طرفانه این حواشی جذاب را مرور کنیم.
حمله روزنامه کیهان به لیلی رشیدی
کیهان نوشت: لیلی رشیدی که از دانش سیاسی بیبهره است، در روزنامه آفتاب یزد، با لحنی سخیف و بیادبانه به مخالفان حسن روحانی توهین کرد!
رشیدی به سهم خود ثابت کرد که «ادب و احترام به آزادی بیان و عقیده» تنها لقلقه زبان و شعار و ادا و اطوار او و هممسلکیهای اوست و اینان در جای خود با ادبیات چالهمیدانی در مقام یک دیکتاتور ظاهر میشوند!
بجاست؛ حراست صدا و سیما با نظر به این نوع ادبیات، در همکاری با هنرمندنمایان تجدید نظر کند!
شبنم مقدمی: فحاشی را تعطیل کنیم
بازیگر «ابد و یک روز» در این باره در اینستاگرام نوشت:
«فارغ از اینکه به کی قراره رای بدیم، یه چیز مسلمه، اونم اینکه هرکدوم از ما با دیدگاه و عقیده خودمون، بهترین ها رو برای مملکت مون و برای مردم مون می خوایم. ما با هم، هم وطن ایم، خواهر و برادر، همشهری.
ما همونایی هستیم که وقتِ مصیبت،غمِ همو می خوریم ...اینارو یادمون نره ، پس به هم، به عقیده هم،به عملکرد هم احترام بگذاریم. دکانِ فحاشی رو تعطیل کنیم. تهِ تهش، که دشمنی ای در کار نیست...غیر از اینه؟
می شه منتقد مؤدب ِ هم باشیم؟ می شه عفتِ کلام رو حتی در مورد مخالفین رعایت کنیم؟ می شه دائم به خودمون یادآوری کنیم که چقدر همو دوست داریم؟...به نظر من که هیچکدومِ اینا محال نیست.
گلای قشنگِ باغچه کوچیکم، تقدیم به شما. دوستا،همشهریا،هم وطنا. هر جای ایرانِ بهاری این روزها که هستین. هر عقیده ای که دارین،به هر کی که رای می دین...به هر زبان و لهجه ای که حرف می زنین...مال هر قوم و قبیله ای که هستین...دوستتون دارم...روز و روزگارتون همیشه بهار.»
دلخوری کارگردان «آشغالهای دوست داشتنی»
محسن امیر یوسفی با تاکید بر اینکه «اعتراض دارم ولی به روحانی رای میدهم» گفت:«رای خاکستریها را باید درک کرد و به آنها گفت که روحانی هدف نیست، عاملی برای پیشرفت است.»
۱۹ اردیبهشت ماه در گردهمایی که با مدیریت حجتالله ایوبی در ستاد هنرمندان حامی روحانی برگزار شد،محسن امیریوسفی کارگردان فیلم به نمایش درنیامدهی «آشغالهای دوست داشتنی» هم حضور داشت.
ایوبی رییس پیشین سازمان سینمایی در بخشی از سخنانش دراین گردهمایی به این هنرمند اشاره کرد و گفت: به عنوان مدیر فرهنگی در این جلسه کسانی را میبینم که نتوانستیم مطالباتشان را برآورده کنیم و حتی فیلمشان نمایش داده نشد اما مسائل شخصی را کنار گذاشتند تا عقلانیت ادامه یابد و بین منافع شخصی و منافع ملی، تفکیک قائل شدند.
در پی حضور محسن امیر یوسفی در این گردهمایی و اظهارات مطرح شده، خبرنگار ایسنا از این کارگردان دربارهی دلایلاش بابت حمایت از حسن روحانی و چرایی حضور در انتخابات پرسید که او در نوشتاری اینگونه به این سوالات پاسخ داد: «در چهارسال دولت روحانی فیلم «آشغالهای دوست داشتنی» من توقیف شد همچنین در این چهار سال فیلمی هم نگذاشتند بسازم، البته نه با خشونت با لبخند و تعارف! پس چه دلیلی وجود دارد که بخواهم به روحانی رای بدهم؟ دلیلش ساده است او از بین شش نامزد محترم که برای ریاست جمهوری داریم از همه مناسبتر است و کارنامه کاری او در این چهارسال نشان داد که با امر کشورداری بیشتر از دیگر نامزدها آشناست. من به روحانی رای میدهم کسی که امیدوارم جهانگیری همچنان معاونش باشد و ظریف وزیر امور خارجه و زنگنه وزیر نفتش و….
اعتقاد دارم در این مدت اگر فیلمهای توقیفی دولت روحانی که لکه تیرهای در کارنامه فرهنگی ایشان است، میتوانستند اکران شوند آنگاه آرای خاکستری و مردد جامعه این چنین باعث نگرانی نمیشدند. حسرتم از این است که فیلم «آشغالهای دوست داشتنی» برای این روزهای ما بود برای یادآوری نیازمان به وحدت ملی و گفتگو و دوری کردن از فضای دوقطبی بود و نیز برای طرفداران هر شش نامزد انتخابات و مهمتر از همه برای صاحبین آرای خاکستری بود که باید زودتر از این حرفشان شنیده میشد.
به نظرم درمدت باقیمانده تا انتخابات باید از دو قطبی کردن فضای جامعه بیشتر از این پرهیز کرد، حتی اگر گروهی به غلط در پی این کار باشند و مردم را درصد بندی و یارانه طلب کنند. هم جمعه انتخابات مهم است، هم شنبه بعد از انتخابات که همه مردم با هر عقیده و مرام فکری باید در کنار هم زندگی کنند.
برای روحانی جذب آرای خاکستری بسیار مهم است که این با ترساندن آنها از نامزدهای دیگر مهیا نمیشود، ولی با درک آنها میسر است. رای خاکستریها هم ساکنین همین مملکت هستند و حتی بیشتر از بقیه توقع تحول و اتفاقات خوب را دارند. باید به آنها امید و اطمینان و شور داد که فقط وقت انتخابات به فکرشان نیستید، آنها عمل میخواهند نه حرف. فراموش نکنیم همانقدر که آرای خاکستری در انتخابات سال ۸۴ مهم بود، عملکرد کمتر از انتظار دولت اصلاحات در چهارسال دوم هم تاثیر زیادی در افزایش این آرای خاکستری داشت.
به آرای خاکستری باید گفت روحانی هدف نیست بلکه عاملی مناسب برای پیشرفت کشورمان در این جهان بحرانی است.
به همین خاطر من ضمن اینکه به برخورد با فیلمم در این چهارسال اعتراض دارم ولی به روحانی رای میدهم، چون او را مناسبتر از دیگران میدانم.»
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.