به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران، نگاهی داریم به جدیدترین اخبار و حواشی مهم دنیای هنر:
پروانه ساخت فیلم سینمایی «قانون مورفی» جدیدترین اثر رامبد جوان به تهیه کنندگی محمد شایسته صادر شد و این کارگردان در اولین فرصت فیلمبرداری فیلمش را کلید خواهد زد.
«قانون مورفی» فیلمی پربازیگر است که زمستان امسال در تهران و شمال کشور کلید میخورد.
رامبد جوان این روزها درگیر پیش تولید فصل جدید «خندوانه» است و گفته می شود این برنامه همراه با جناب خان از آخرین روزهای سال پخش خود را آغاز خواهد کرد. جوان تاکنون فیلمهایی چون «اسپاگتی در هشت و بیست دقیقه»، «پسر آدم، دختر حوا»، «ورود آقایان ممنوع» و «نگار» را کارگردانی کرده است.
وی افزود: چگونگی درخواست دفتر معاون اول رییس جمهوری و مذاکراتی که دراین زمینه صورت گرفته مشخص و شفاف است و درصورت نیاز بیان خواهد شد.
مدیر شبکه یک سیما با بیان اینکه آغوش صدا و سیما همواره برای میزبانی دولتمردان و مسئولان اجرایی کشور باز بوده و هست تصریح کرد : از ابتدای امسال تاکنون مسئولان دولت های یازدهم و دوازدهم بیش از ۲ هزار ساعت در پربیننده ترین ساعات مهمان برنامه های سازمان صدا وسیما بوده اند و این روند همچنان ادامه دارد.
وی افزود: سازمان صدا و سیما همین امروز هم آماده است در هر ساعت و برنامه ای که آقای معاون اول رییس جمهور بخواهد میزبان وی باشد.
در روزهای گذشته عدهای از دوستان و هموطنان، جویای نظر و واکنشم نسبت به اعتراضات رخ داده در کشور بودند.
چندین بار دست به نوشتن بردم اما نوشتهها، متأثر از احساساتم آن نبود که میخواستم. امروز سعی دارم به دور از احساسات در اینباره بنویسم.
چند سال پیش در مقدمه کتاب فیلمنامههایم نوشتم: «اگر با این نوشتهها توانسته باشم جسارت پرسشگری را در تماشاگران تقویت کرده و ترسشان را از کاشتن بذر سوال در ذهنها بکاهم از زمانی که برای نوشتن صرف کردهام راضی و خوشنودم که دنیای امروز پیش از آنکه به مقام و مسئول پاسخگو نیاز داشته باشد محتاج مردمیست پرسشگر. مردمی که از گذاشتن علامت سوال در برابر هر آنچه برایشان ثابت و قاطع است نهراسند.»
این روزها خبرها و مطالب زیادی درباره اعتراضات در نقاط دور و نزدیک کشور شنیده و خواندهایم. کلمهای که در بسیاری از این نظرات و بحثها استفاده کلیدی و مکرر شده «مطالبه» است. مطالبات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی.
اما در کنار همه این مطالبات و در دایرهای گستردهتر، آنچه در این سالها بخشی از مردم را به اعتراض در شکلهای مختلف واداشته، پرسشهای بیپاسخیست که در طی این چند دهه در همه زمینهها از سر پنهانکاری و مصلحتجویی یا نادیده گرفته شده و بیپاسخ مانده و یا به آنها پاسخهای غیرواقعی و توهمآلود داده شده.
بیاعتنایی به چراها و پرسشهای انباشته شده در جامعه، برخلاف تصور کسانی که بالاترین وظیفهشان پاسخگوییست، حاصلش نه فراموشی و آرامش که تحقیر اجتماعیست و زخم ملتهب تحقیر، مهمترین و قویترین عامل خشم. هیچ خشمی به اندازه خشم تحقیرشدگی ماندگار و عمیق نیست. به سکوت واداشتن، بازداشت و تهدید پرسشگران به معنای از میان رفتن پرسشها نیست. پرسشها باقیاند و در گوشه ذهنها در حال تکثیر.
با تأثر و همدردی با خانوادههای داغدار و همه آسیبدیدگان این اعتراضات و یاد نوجوان عزیز همشهریام «آرمین صادقی» که این روزها چشمهای سرشار از میل به زندگیاش لحظهای از نظرم دور نمیشود.
عیادت اکبر عبدی از حدادیان , اکبر عبدی بازیگر سینما و تلویزیون شب گذشته به عیادت حاج سعید حدادیان رفت.
کیهان نوشت:
یکشنبه شب در لسآنجلس، بازیگران و هنرپیشههای حاضر در هفتاد و پنجمین دوره مراسم گلدن گلوب (جوایز اتحادیه مطبوعات خارجی هالیوود) در اعتراض به بحران تعرضات جنسی که هالیوود را دربر گرفته، با لباسهای سیاه روی فرش قرمز ظاهر شدند. این واکنش عجیب به دنبال خبرهای فاجعه باری انجام شد که در طول یک سال گذشته انتشار یافت و نشان داد بسیاری از عوامل شناخته شده و معروف کمپانیهای هالیوودی در تعرض و تجاوز به زنان زیر دست خود و همچنین هنرپیشههای زن نقش داشتهاند.
اگرچه اطلاع از موضوع بیبند و باری و روابط نامشروع در سینمای غرب و به خصوص هالیوود آنچنانکه بر پرده فیلمهای این کارخانه به اصطلاح رویاسازی فراوان دیده شده، اتفاق غریبی نیست ولی تاکنون اینچنین علنی و بیپرده اخبارش منتشر نشده بود. اما مسئله تعرضات جنسی در غرب محدود به هالیوود نشده و طی یکی دو سال اخیر، گزارشها و مستندات متعددی از سوی برخی موسسات اجتماعی، آکادمیک و پژوهشی در غرب انتشار یافت که آمارهای بسیار تکان دهندهای درباره رشد این فاجعه ارائه میدهد. آمارهایی که علاوهبر هالیوود، مراکز دانشگاهی و ورزشی و هنری و حتی سیاسی مانند پارلمان اروپا را هم در بر گرفت. این فاجعه به حدی بود که در مراسم اسکار دو سال پیش، به بهانه آواز یک فیلم مستند به نام «زمین شکار» (درباره آمار بالای تعرضات جنسی در دانشگاههاروارد) «جوزف بایدن»، معاون «اوباما» رئیسجمهوری وقت آمریکا، به روی صحنه رفت و از همه آمریکاییان درخواست کرد برای پایان دادن به بحران فاجعه تعرض جنسی در دانشگاههای آمریکا، کمپینی برای رواج یک فرهنگ جدید بوجود بیاورند. این برای اولین بار بود که یک مقام رسمی دولتی در آمریکا در حد معاون اول ریاستجمهوری روی صحنه مراسم اسکار حضور یافته و درخواستی خارج از موضوع مراسم را مطرح میساخت.
در طی یکی دو سال اخیر، برگزیدگان مراسم هنری و سینمایی در غرب و آمریکا از جمله اسکار و گلدن گلوب، از میان فیلمهایی بود که به مسئله تعرض جنسی میپرداختند همچون «Spotlight» و «مهتاب» در دو سال اخیر اسکار و فیلم «سه بیلبورد خارج از ایبینگ، میزوری» که در مراسم یکشنبه شب
گلدن گلوب، جایزه بهترین فیلم درام را دریافت کرد و حتی باعث شد فیلم کاندیدا شده دیگری به نام «مرا با نام خودت صدا بزن» که درباره همجنسبازی بود و در پیشبینیها، شانس اصلی محسوب میشد، به طور کامل از جوایز کنار بماند.
گلدن گلوب امسال همچنان با کنایههایی درباره تبعیض جنسیتی به خاطر عدم حضور کارگردانان زن حتی در میان کاندیداها و تبعیض نژادی به دلیل حضور تنها پنج سیاهپوست در میان ۷۰ بازیگر کاندیدای فیلمهای سینمایی و تلویزیونی مواجه بود و به جز آثاری درباره تبعیض جنسیتی، بازهم همچنان یهودیان صهیونیست در بخشهای مختلف مراسم حاکم بودند، از جمله
«اسکات رودین» صهیونیست که فیلم «لیدی برد» به تهیه کنندگی او جایزه بهترین فیلم کمدی یا موزیکال را گرفت و سریال کاملا یهودی/صهیونی «خانم میزل شگفت انگیز» ساخته «ایمی شرمن پالادیو» و «دانیل پالادیو» که جایزه بهترین سریال کمدی را دریافت نمود.
جایزه بهترین فیلم خارجی زبان نیز در میان عدم حضور آثار قویتر به فیلم نژادپرستانه فاتح آکین رسید که در آن یک زن مسلمان ترک تبار در پی انتقام از قاتلین شوهرش، با نادیده گرفتن قانون، جامعه را به هم ریخته و به یک تروریست تبدیل میشود! آنچه که میتوان تحلیل اندیشکدههای غرب از چگونگی شکلگیری گروههای تروریستی مانند داعش دانست.
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.