به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران، دوشنبه هفته قبل فراخوان رسمی سی و ششمین جشنواره فیلم فجر اعلام شد و سینماگران در تلاش هستند تا فیلمهای خود را به مهمترین فستیوال سینمای ایران برسانند. اما موضوع پرونده ما فیلم های در حال ساخت نیست. در این پرونده که شامل چند بخش است نگاهی خواهیم داشت به پدیده های جوانی که در چند جشنواره اخیر گاه تحسین همگان را برانگیخته اند. برخی از این هنرمندان شاید در جشنواره امسال هم حضور داشته باشند. اما به نظر شما جشنواره فجر امسال پدیده های جدیدی به سینمای ایران معرفی خواهد کرد؟
بخش دوم این پرونده را در ادامه بخوانید:
شاید حضور نام درمیشیان در لیست پدیده ها کمی عجیب به نظر برسد، چرا که او سابقه سالها فعالیت و دستیاری در کنار بزرگانی چون داریوش مهرجویی، علیرضا داوودنژاد و فریدون جیرانی را در کارنامه دارد. اما فیلم هایی که درمیشیان در چند سال اخیر ساخته، هرکدام در کنار اینکه بیانگر معضلات و مشکلات اجتماعی بوده اند، از طرفی توجه بسیاری از مردم و منتقدان را به خود جلب کرده اند. «بغض» درباره مهاجرت، «عصبانی نیستم» درباره مشکلات جوانان و «لانتوری» درباره معضل اسیدپاشی، فیلمهایی هستند که نشان میدهند که یک کارگردان درجه یک و دغدغه مند به سینمای ایران اضافه شده است.
رضا درمیشیان، جایزهی بهترین کارگردانی فیلم اول و خلاقیت و استعداد درخشان از ششمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران و عنوان فیلم منتخب بیست و هشتمین جشنوارهی فیلم ورشو برای فیلم «بغض» کسب کرده است. «عصبانی نیستم» دومین فیلم سینمایی رضا درمیشیان، جنجالیترین فیلم سیودومین جشنوارهی بینالمللی فیلم فجر و تنها نمایندهی سینمای ایران در شصتوچهارمین دورهی جشنوارهی برلین بود که با استقبال مردم و منتقدان روبرو شد؛ اما مسئولان سینمایی تاکنون از نمایش آن جلوگیری کردهاند و این روزها خبر رفع توقیفش شنیده میشود.
جدیدترین فعالیت: در سکوت خبری «یواشکی» را ساخته و احتمالا کارهای فنی این فیلمش را انجام میدهد.
اولین فیلمش «خسته نباشید!» را به طور مشترک با افشین هاشمی ساخت. فیلمی خوب و سرحال که توجه منتقدان را به خود جلب کرد، اما آنچنان که باید و شاید دیده نشد. اما قرایی برای دومین فیلمش سراغ فیلمنامه ای از سعید روستایی رفت و «سد معبر» را با بازی درخشان حامد بهداد، محسن کیایی و باران کوثری ساخت تا این بار ثابت کند که موفقیت «خسته نباشید» اتفاقی نبوده است.
جوایز: برنده ۱ سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر
نرگس آبیار نویسنده، کارگردان و فیلمنامهنویس ایرانی و همسر محمد حسین قاسمی تهیه کننده سینما است. او سالهاست که نویسندگی می کند و رمان های زیادی از وی چاپ شده است. همجنین مستندهای زیادی ساخته است و قطعا نمیتوان لقب پدیدهی جوان به وی داد. اما در کارگردانی به یکباره و در چند سال اخیر اوج گرفت، بطوریکه «شیار 143» تحسین همگان را برانگیخت. همچنین آخرین فیلمش «نفس» نماینده ایران در اسکار خواهد بود و آبیار اولین کارگردان زن ایرانی است که این افتخار نصیبش شده تا شانس خود را برای اسکار امتحان کند.
نرگس آبیار تاکنون هفت فیلم داستانی و مستند و دو فیلم سینمایی را کارگردانی کرده است (تا سال ۱۳۹۶). وی کارگردانی فیلمهای سینمایی «نفس»، «شیار ۱۴۳» و «اشیا از آنچه در آینه میبینید به شما نزدیکترند» را در کارنامه دارد. از افتخارات او میتوان به جایزه ویژه هیئت داوران سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر برای «شیار ۱۴۳»، فیلم برگزیده تماشاگران سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر برای شیار ۱۴۳ و دریافت ۷ جایزه در مراسم تجلی اراده ملی جشنواره فجر اشاره کرد.
ابراهیم ایرج زاد، صدابردار، کارگردان سینما و تلویزیون، در آثاری همچون فیلم سینمایی «دیو و دلبر»، فیلم سینمایی «خاکستر و برف» و فیلم سینمایی «آن سه» فعالیت داشته است.
ایرج زاد اولین فیلم بلند سینمایی خود را در تیرماه سال ۱۳۹۵ با نام «تابستان داغ» مقابل دوربین برد. تابستان داغ در همان سال به بخش مسابقه سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر راه پیدا کرد و با نامزدی در ۱۳ رشته، رکورد دار «جشنواره فجر» شد. از جمله نامزد دریافت سیمرغ بلورین «بهترین کارگردانی» فیلم گردید و این فیلم توانست سیمرغ بهترین فیلمبرداری و تدوین را از آن خود کند.
جوایز: نامزد ۱ سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر
هادی حجازیفر بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما و متولد شهر خوی از استان آذربایجان غربی میباشد. وی فارغالتحصیل کارشناسی نمایش عروسکی از دانشکدهٔ هنرهای زیبا دانشگاه تهران است و بازیگری را در دورهٔ دانشجویی خود، در فیلم «مزرعه پدری» رسول ملاقلیپور آغاز کردهاست. اما او را قطعا می توان کشف محمدحسین مهدویان دانست. 11 سال پس از ایفای نقش شهید زریباف در «مزرعه پدری»، با احمد متوسلیان «ایستاده در غبار» و کمال «ماجرای نیمروز» تواناییهای خود را چنان نشان داد که هم نامزدیها و جوایز متعدد در جشنواره های مختلف را برایش به ارمغان آورد و هم سیل پیشنهادات کاری به سویش سرازیر شد. حجازی فر رمضان امسال با مجموعه «نفس» ساخته جلیل سامان مهمان خانه های مردم بود.
جوایز: نامزد ۱ سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر
جدیدترین فعالیت: حجازی فر با بازی در «به وقت شام»، «آستیگمات» و «دارکوب» یکی از بازیگران پرکار جشنواره امسال خواهد بود.
سارا بهرامی، بازیگر تلویزیون و سینما، سال ۱۳۶۱ در اصفهان متولد شد. وی فارغالتحصیل رشتهی تئاتر است. بهرامی با ایفای نقش در مجموعهی «پروانه» (۱۳۹۱) به کارگردانی جلیل سامان از دنیای تئاتر قدم به عرصهی تصویر گذاشت. او کارهای سینمایی چون «من دیه گو مارادونا هستم» و «خانهای در خیابان چهل و یکم» و سریال «پردهنشین» را هم در کارنامه دارد
اما سارا بهرامی با فیلم «ایتالیا ایتالیا» نشان داد که آینده ای درخشان در انتظار اوست و بازی دلنشینش در این فیلم سبب شد که نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن در جشنواره سال گذشته شود.
جوایز: نامزد ۱ سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر
جدیدترین فعالیت: بهرامی در حال حاضر در فیلم «هزار پا» به کارگردانی ابوالحسن داوودی بازی میکند.
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.