به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
نزدیک به دو هفته از عرضه ویلاییها در شبکه نمایش خانگی میگذرد و تاکنون با استقبال چشمگیری روبرو شده است. به عقیده منتقدان سینمایی این فیلم میتواند همچون فیلم شیار 143 بهعنوان یک اثر ماندگار و ملی در سینمای ایران ثبت گردد.
ویلاییها نخستین تجربه فیلم بلند سینمایی منیر قیدی است که در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر با استقبال خوبی از طرف تماشاگران مواجه شده است و توانسته جوایز مختلفی را از جمله سیمرغ بلورین استعداد درخشان بهترین فیلم اولی را در این جشنواره و تندیس زرین یازدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمایی در بخش فیلمسازان اولی را به خود اختصاص دهد و نشان از ظهور استعداد جدید در سینما بدهد. نرگس آبیار آخرین فیلمساز زنی بود که آثاری درخور توجه ساخته بود و حتی توانست با فیلمی چون «نفس» به اسکار نیز راه بیابد. حالا منیر قیدی دیگر بانوی فیلمسازی است که با ساخت «ویلاییها» چشمها را به خود جلب کرده است.
این فیلم که با موضوعی پیرامون دفاع مقدس ساخته شده است به بررسی وضعیت خانوادهها و همسران فرماندهانی میپردازد که در سال 1365 در جبهه هستند و همسران آنها در یک شهرک مسکونی در اطراف جبهه منتظر بازگشت آنها میباشند. در اصل «ویلاییها» روایتی زنانه از ژانر سینمای جنگ است و در آن با زنانی روبرو هستیم که در حال دفاع از سرزمین مادری خود هستند و فرزندانی دارند که لحظهای آرام ندارند و سراغ پدران خود را از آنان میگیرند. زنانی که باوجود مشکلات و صدمات ناشی از عواقب جنگ، بازهم نبض تپنده خانواده هستند و نقش اصلیشان را همانطور که شاید و باید، بر دوش میکشند.
کارگردان چهلوپنج ساله فیلم ویلاییها توانسته است تا با بهکارگیری تجربههای مختلف کسب شده طراحی صحنه خود در فیلمهایی از همچون «خدا نزدیک است»، «به نام پدر»، «ارتفاع پست» و همچنین تجربه دستیار کارگردانی فیلم «خیلی دور خیلی نزدیک» صحنههایی دقیق و حرفهای به همراه فضاسازی کاملاً مناسب و طبیعی از دوران جنگ تحمیلی طراحی نماید و نهایتاً نمره قبولی خوبی را به خود اختصاص دهد تا جایی که صاحبنظران سینمای ایران دیدن این فیلم را به دلیل موضوعی و صحنههای حماسی و همچنین نمایش انسجام خانواده و نگاهی آگاهانه و نو به جنگ و زنان، با حفظ اصول و چهارچوب حرفهای، به تأثیر جنگ بر خانوادهها در این فیلم بسیار توصیه میکنند .
ویلاییها یک اثر ملی است. اثری با ادبیاتی جدید که بخشی از دفاع مقدس را به تصویر کشیده است و شاید کمتر کسی از آن آگاهی داشته باشد. این نگرش نوین به سینمای دفاع مقدس باعث شد که بسیاری از رسانهها در جشنواره فیلم فجر آن را اثری جهانی بنامند. اثری که نهتنها برای رسانهها بلکه برای بسیار از فیلمسازان شگفتآور بود، چرا که از یک کارگردان فیلم اولی تصور چنین فیلم خوش ساختی متصور نبود. البته منیر قید به دلایلی حاضر به شرکت در اختتامیه جشنواره فجر نشد و سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه ملی از آن «ماجرای نیمروز» شد.
در این فیلم بازیگران و چهرههای مطرحی همچون «ثریا قاسمی»، «طناز طباطبایی»، «پریناز ایزدیار»، «صابر ابر»، «آناهیتا افشار» و «علی شادمان» به ایفای نقش میپردازد .
دیگر رکن موفقیت این فیلم را باید تهیه کننده کاربلد آن دانست. «سعید ملکان» گریمور مطرح سینما نیز این بار به جوان دیگری اعتماد کرد و نتیجه اعتمادش را چشید. ملکان پس از تجربه فوقالعاده تهیهکنندگی «ابدویک روز» با سعید روستایی و تجربه موفق «برادرم خسرو» با احسان بیگلری بازهم تجربهای موفق با یک فیلم اولی تجربه کرد و نشان داد که کار با جوانان در صورت هدایت درست میتواند به یک تجربه دیدنی بدل شود.
پس تا دیر نشده این فیلم را تهیه کنید و از تماشای آن لذت ببرید. ضمناً میتوانید از سایت سوره نیز بهراحتی این فیلم را تهیه و درب منزل خود تحویل بگیرید.
http://www.vacsoureh.com/Product/50
واقعا آفرین به خانم قیدی منتظر فیلمای درخشان دیگرشون هستم