به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم، مرجع سینما تلویزیون ایران، خانه کاغذی جدیدترین اثر مهدی صباغ زاده پس از چهار سال دوری از سینماست که برای نمایش در جشنواره سی و پنجم فیلم فجر آماده شده است. تینا پاکروان با مشارکت امیرحسین عبدالهی تهیه کنندگی این فیلم را عهده دارد و به طور زمان به نقش آفرینی در آن نیز می پردازد.
مهدی صباغ زاده در همکاری مشترکی با خسرو نقیبی و علی مسعودی نیا نگارش فیلمنامه این فیلم را برعهده داشته است و از بازیگران مطرحی چون پرویز پرستویی، تینا پاکروان، مهدی پاکدل، ستاره اسکندری، شقایق فراهانی و ثریا قاسمی برای بازی در آن استفاده کرده است.
داستان این فیلم درباره زندگی یک پدر و دختر است که به کار روزنامه نگاری مشغولند و هر یک به خاطر دیگری ازدواج نکرده است.
تصاویری از فیلم «خانه کاغذی» ساخته مهدی صباغ زاده
آثار مهدی صباغی پیش از این نیز در دوره های مختلف جشنواره بین المللی فیلم فجر به نمایش در آمده و حتی کاندید دریافت جوایز متعددی نیز شده است. آخرین حضور او در جشنواره فجر به سال 1390 و با فیلم «راه بهشت» باز می گردد که در آن دوره موفق شد دیپلم افتخار بهترین فیلمبرداری (حسن پویا) و جایزه بیرق طلایی (جایزه ویژه مصطفی عقاد) در بخش بین الملل را برای فیلم خود کسب کند. او در سال 1370 نیز برای فیلم «خلوت» کاندید بهترین کارگردانی شد. او کارگردانی را در سال 1360 با فیلم «آفتاب نشین ها» آغاز کرد و تاکنون به عنوان کارگردان بیش از بیست فیلم در کارنامه خود دارد.
مهدی صباغ زاده علاوه بر کارگردانی سابقه خوبی نیز در زمینه تدوین و تهیه کنندگی فیلم های سینمایی دارد و در بسیاری از کارهای خود علاوه بر کارگردانی عهده دار مسئولیت تدوین و تهیه کنندگی نیز بوده است.
شاید چندان نیاز به معرفی نداشته باشد. آثار او به قدری متنوع و شناخته شده هستند که نمی توان گفت مخاطبان او را با چه فیلمی در خاطر دارند. آنچه روشن است اینکه پرستویی بازیگری کلیشه ای و تک بعدی نیست و در هر فیلمی که با بازی او ساخته می شود نشانه هایی از خلاقیت را مشاهده می کنیم، گو اینکه ذخیره هنری او تمامی ندارد. دریافت چهار سیمرغ بلورین نیز نشان از توانایی او در این زمینه دارد. البته پرستویی از این حیث رکورد دار نیز هست و تاکنون بازیگری به اندازه او در کسب سیمرغ های بلورین بازیگر نقش اول جشنواره بین المللی فیلم فجر موفق نبوده.
پرویز پرستویی در فیلم «خانه کاغذی» ساخته مهدی صباغ زاده
پرستوییمتولد سال 1334 در همدان است. فعالیت هنری او در سال 1348 با پیوستن به گروه بهران بیضایی آغاز شد. پرستویی پیش از آغاز بازیگری در سینما در عرصه تئاتر نیز بازیگری شناخته شده بود. او در سال های 52 و 53 برای بازی در نمایش های «دکه» و «تسلیم شدگان» جایزه کاخ جوانان را دریافت کرد. بازی او در نمایش «میلاد» شهرتش را در دنیای تئاتر بیش از پیش کرد و نام او را بر سر زبان ها انداخت.
پرویز پرستویی بازی در سینما را با فیلم «دیار عاشقان» در سال 62 آغاز کرد و در همان ابتدا برای بازی در این فیلم موفق به دریافت دیپلم افتخار و سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از جشنواره فیلم فجر شد. بازی او در کاراکترهای متفاوت در سینما نیز همچون تئاتر ادامه یافت و نقش های جذاب او در فیلم های «آدم برفی» و «لیلی با من است» باعث شهرت بیشتر او در سینما شد.
پرویز پرستویی در فیلم «خانه کاغذی» ساخته مهدی صباغ زاده
فیلم «آژانس شیشه ای» دیگر فیلمی بود که برای پرستویی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول را به ارمغان آورد. از دیگر آثار ماندگار پرستویی در دهه هفتاد می توان به «مومیایی 3»، «روبان قرمز» اشاره کرد.
دهه هشتاد نیز برای پرستویی با فیلم های به یاد ماندنی و بازی های خیره کننده او همراه بود. فیلم های چون «مارمولک» که مجوز اکران عمومی را دریافت نکرد و علاوه بر جذب مخاطبان با انتقاداتی از جانب طبقه روحانیت نیز همراه بود. «دوئل» (1382)، «بید مجنون» (1383) و «کافه ترانزیت» (1383) در ادامه حضور موفق او در دهه هشتاد توانستند مخاطبان زیادی را جذب کنند. پرستویی در سال های 83 و 84 به طور پیاپی سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول مرد را برای بازی در فیلم های «بید مجنون» و «به نام پدر» از جشنواره فیلم فجر دریافت کرد.
از جمله نکاتی که در کارنامه پرویز پرستویی به چشم می خورد همکاری مداوم او با ابراهیم حاتمی کیا در طول سال های فعالیتش بوده است. او آخرین بار در ششمین حضور خود در آثار حاتمی کیا در فیلم «بادیگارد» بازی کرد و برای چهارمین بار موفق به دریافت سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول مرد را از جشنواره سی و چهارم فیلم فجر شد.
پرویز پرستویی در فیلم «خانه کاغذی» ساخته مهدی صباغ زاده
پرستویی همان قدر که در سینما حضوری تحسین بر انگیز داشته، با وجود گزیده کار بودن در تلویزیون نیز عملکرد موفق خود را تکرار کرده است. سریال های «امام علی»، «آوای فاخته»، «خاک سرخ»، «زیر تیغ» و «آشپزباشی» هر یک از کارهای ماندگار صدا و سیما به شمار می روند و حضور پرستویی در نقش های کلیدی و متفاوت در این سریال ها هر بار تحسین مخاطبان را بر انگیخته است.
در کنار بازی در سینما، تلویزیون و تئاتر، پرویز پرستویی در زمینه موسیقی نیز فعالیت می کند و آلبوم های دکلمه ای را به طور مشترک با دیگر خواننده ها منتشر کرده است. او از معدود بازیگرانی است که در سه دهه پیاپی حضوری فعال و موفق در مقابل دوربین داشته است. در ویترین افتخارات پرستویی بیش از بیست جایزه داخلی و خارجی به چشم می خورد که نشان از توانایی و رشد همیشگی او در این عرضه دارند.
ثریا قاسمی بازیگر با سابقه سینما، تلویزیون و تئاتر متولد سال 1319 در تهران است. فعالیت او در عرصه هنر با گویندگی در رادیو آغاز شد و پس از آن به تئاتر روی آورد. همکاری او در زمینه تئاتر با کارگردان های مطرحی همچو رکن الدین خسروی و حمید سمندریان موجب شد تا نمایش های موفقی نظیر «آنتیگون»، «از پشت شیشهها» و «آندورا» را بر روی صحنه ببرد.
نخستین حضور ثریا قاسمی در سینما در سال 49 و با نقش آفرینی زیبای او در فیلم «آرامش در حضور دیگران» به کارگردانی ناصر تقوایی آغاز شد. اولین همکاری او با مهدی صباغ زادهدر سال 79 در فیلم «مارال» سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را از نوزدهمین جشنواره فیلم فجر برای او به ارمغان آورد. دهه هشتاد برای ثریا قاسمی با فیلم های پر طرفدار «شام آخر» و «دختر شیرینی فروش» آغاز شد و توانایی او در ایفای نقش های طنز را نیز به تماشاگران و دیگر کارگردان ها نشان داد. همچنین او برای بازی در فیلم «شام آخر» موفق به دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل از جشن خانه سینما شد. این موفقیت در عرصه تلویزیون نیز ادامه یافت و بازی او در مجموعه های «شب دهم» به کارگردانی حسن فتحی و «صاحبدلان» ساخته محمدحسین لطیفی نیز مورد توجه مخاطبان قرار گرفت. فیلم «دعوت» اثری از ابراهیم حاتمی کیا با بازی ثریا قاسمی از جانب تماشاگران و منتقدان با تحسین ها و البته انتقادتی نسبت به ساختار فیلم همراه بود. ثریا قاسمی با ایفای نقش دوباره در مقابل دوربین مهدی صباغ زادهبا فیلم «خانه کاغذی» و به همراه فیلم دیگری به نام «ویلایی ها» ساخته منیره قیدی در جشنواره سی و پنجم فیلم فجر حضور خواهد یافت.
تینا پاکروان متولد سال 1356 در تهران و فارغ التحصیل رشته کارگردانی سینما از دانشکده سینما و تئاتر است. او فعالیت خود در عرصه سینما را با فعالیت در مطبوعات سینمایی مانند «ابرار سینمایی» و «صدا، دوربین، حرکت» و هفته نامه «فکور» آغاز کرد. در حالی که 18 بیشتر نداشت به عنوان منشی صحنه در فیلم «یاس های وحشی» ساخته محسن محسنی نسب حضور داشت.
تینا پاکروان پس از پایان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه UCLA آمریکا به ساخت فیلم های کوتاه و مستند روس آورد که از میان آنها می توان به «رویا»، «اکتور اکتور» و «همراه با ایرانیان» اشاره کرد. او از سال 90 به عنوان بازیگر، کارگردان و تهیه کننده دوباره فعالیت جدی خود در سینما را آغاز کرد. در مقام کارگردان تینا پاکروان تاکنون دو فیلم بلند سینمایی با عناوین «خانوم» (1392) و «نیمه شب اتفاق افتاد» (1394) در کارنامه خود دارد. با فیلم «نیمه شب اتفاق افتاد» به کارگردانی او و با بازی حامد بهداد و رویا نونهالی در جشنواره سی و چهارم در بخش سودای سیمرغ پذیرفته شد.
تجربه کار در بخش های مختلف سینما از تینا پاکروان یک هنرمند توانا و پر آتیه ساخته. تاکنون او به عنوان دستیار کارگردان، برنامه ریز، مدیر تولید و جانشین تولید با کارگردان های مطرحی همچو داریوش مهرجویی، مسعود کیمیایی و بهرام بیضائی همکاری داشته است.
تینا پاکروانبا بنیادها و انجمن های خیریه نیز همکاری مداومی دارد و در سال 94 با همکاری بازیگران مطرح سینمای ایران به ساخت یک فیلم مستند برای بنیاد خیریه کامرانی پرداخت. از دیگر فعالیت های او می توان ترجمه، نویسندگی و به برگزاری کارگاه های آموزی فیلمسازی اشاره کرد.
ستاره اسکندری متولد سال 1353 در تربت حیدریه است. او پیش از بازی در مقابل دوربین فعالیت هنری خود را با تئاتر آغاز کرد. علاقه او به تئاتر به اندازه ای بود که به دلیل مشغله زیاد از رشته مترجمی زبان انصراف داد. وی در دوران فعالیت خود در حوزه تئاتر سه بار کاندید دریافت جایزه از جشنواره تئاتر دانشجویی و یک بار در سال 79 برای بازی در نمایش «سعادت لرزان مردمان تیرهروز» موفق به دریافت جایزه بهترین بازیگر زن از جشنواره تئاتر فجر شد.
حضور ستاره اسکندری در سینما با نقش آفرینی در فیلم «حریف دل» به کارگردانی عبدالرضا گنجی در سال 75 آغاز شد. حضور در مجموعه «نرگس» ساخته سیروس مقدمکه مورد توجه مخاطبان فراوانی بود به شهرتش بیش از پیش افزود. در کارنامه ستاره اسکندری بازی در بیش از بیست فیلم سینمایی و هشت مجموعه تلویزیونی به چشم می خورد.
بازیگر پر کار عرصه سینما بازیگری را در کودکی در صحنه تئاتر نزد پدر و مادر خود یعنی بهزاد فراهانی و فهیمه رحیم نیا تجربه کرد. او اولین بار با نقش آفرینی در فیلم به یاد ماندنی لیلا ساخته داریوش مهرجویی در سال 75 پا به دنیای سینما نهاد. طی این سال ها شقایق فراهانی حضوری فعال و مستمر در سینما داشته و با بازی در نقش های متفاوت قابلیت خود را به خوبی نشان داده. بازی او در فیلم «چتری برای دو نفر» در سال 79 تحسین منتقدان را برانگیخت. در کنار حضور پر رنگ در سینما، شقایق فراهانی بازی در چند مجموعه تلویزیونی مانند کلاه پهلوی (ضیا الدین دری)، مادرانه (جواد افشار)، انقلاب زیبا (بهرنگ توفیقی) و فوق سری (مهدی فخیم زاده) را نیز در میان آثار خود دارد.
شقایق فراهانی در فیلم «خانه کاغذی» ساخته مهدی صباغ زاده
تصاویری از فیلم «خانه کاغذی» ساخته مهدی صباغ زاده