به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
شب گذشته پنجشنبه ۲۹ بهمن ماه مراسم تجلیل از ابراهیم حاتمی کیا کارگردان سینمای ایران توسط خانواده های شهدا در تالار ایوان شمس برگزار شد. در این مراسم از تابلویی رونمایی و به حاتمی کیا تقدیم شد که خانواده های شهدا آن را امضا کرده بودند.
همسر شهید داریوش رضایینژاد در این مراسم روی سن آمد و بعد از نمایش فیلم «بادیگارد» در حالی که بغض کرده بود، بیان کرد: من خیلی تحت تاثیر فیلم قرار گرفته ام. فکر می کردم می توانم خود را نگه دارم اما نتوانستم. صحنه آخر فیلم من را متاثر کرد زیرا من و همسر شهید شهریاری هر دو در لحظه ترور همراه همسرانمان بودیم. لحظه ترور تجربه سختی بود و صحنه آخر فیلم «بادیگارد» آن صحنه را برای من تداعی کرد و من حس کردم همان لحظه اتفاقی که برای داریوش افتاد، تکرار شد. البته با تعریف حاتمیکیا از محافظ در فیلم، من دوست داشتم محافظ او باشم، اما کاری از دستم برنمی آمد و می دانم که خانم شهریاری نیز این حس را داشت.
وی در ادامه خطاب به ابراهیم حاتمیکیا گفت: از لحظهای که فیلم «بادیگارد» کلید خورد و من تصوراتی نسبت به آن داشتم، اخبار این فیلم را پیگیری میکردم تا روزی که فیلم به جشنواره رسید. در جشنواره بسیار علاقه مند بودم که فیلم را با آرمیتا دخترم ببینم. البته اگر می دانستم که فیلم «بادیگارد» چنین صحنههایی دارد، نمیگذاشتم که آرمیتا آن را ببیند هر چند که نمی خواستم آرمیتا «چ» را هم ببیند ولی او من را مجبور کرد و بارها فیلم «چ» را دیده است و امشب هم با من «بادیگارد» را دید.
همسر شهید رضایی نژاد با اشاره به موضوع فیلم «بادیگارد» خطاب به حاتمی کیا تصریح کرد: شما حق مطلب را درباره محافط ادا کردید گرچه شهدای هسته ای هیچ کدام محافظ نداشتند.
وی با اشاره به شخصیت حیدر در فیلم «بادیگارد» عنوان کرد: من تا اواسط فیلم فکر می کردم شخصیت حیدر ادامه دهنده شخصیت حاج کاظم است ولی شما انتهای فیلم آنچه را که من فکر می کردم، بستید. او در انتها حاج کاظم نبود بلکه پروسه تکاملی خود را طی کرده بود و در لحظه شهادت به اوج خود رسید.
همسر شهید رضایی نژاد با بیان اینکه بسیاری از زمان جشنواره تاکنون به وی پیغام داده اند که فیلم را ببیند، گفت: بسیاری از جمله همسر شهید روشن از من خواستند که «بادیگارد» را ببینم و من بعد از دیدن فیلم به شدت تحت تاثیر آن قرار گرفتم. شاید تاثیرگذاری فیلم بر مخاطبش به دلیل اعتقادی است که شما در کارهای خود دارید، به نظرم این تیپ کارها را نمی توان بدون اعتقاد کار کرد.
وی در پایان گفت: جایگاهی که دارید عالی است و امیدوارم که متعالی باشید.
افتخار می کنم که در کشور افرادی هستند که هنر را با اعتقاد تلفیق می کنند
همسر شهید مجید شهریاری دیگر دانشمند هسته ای نیز در سخنانی خطاب حاتمی کیا اظهار کرد: از حضور توانای شما تشکر می کنم و افتخار می کنم که در کشور افرادی هستند که هنر را با اعتقاد تلفیق می کنند.
وی با اشاره به نکاتی از فیلم «بادیگارد» و با بیان اینکه خودش هم مهندس هسته ای است، توضیح داد: من همکار دکتر شهریاری بودم و قسمت هایی از کلاس هایی که شما فیلمبرداری کردید کلاس خود من بود. محل کاری که هر روز در دانشگاه به آنجا می روم. حتی دقت می کردم تا بابک حمیدیان گفته های علمی خود را اشتباه نگوید.
همسر شهید شهریاری اضافه کرد: من اهل تلویزیون، سینما و هنر نیستم و روحیه خشک مهندسی من بالاست اما واقعا لذت بردم. در کنار بازی های زیبای بازیگران اعتقادی که پشت این فیلم بود بسیار عالی بود. جا دارد از بازی پرستویی که فکر می کنم معجزه سینمای ایران است تشکر کرد.
وی با مقایسه زندگی میان شهید شهریاری و مهندس میثم زرین در فیلم «بادیگارد» تصریح کرد: شهید شهریاری شبیه مهندس زرین نبود و من هم شبیه همسر این مهندس نبودم. من وقتی از ابتدای زندگی همسرم را شناختم نه تنها حلقه خود را درنیاوردم بلکه آن را محکم تر در دستم کردم.
این جمله همسر شهید شهریاری با تشویق دیگر همسران و خانواده های شهدا روبرو شد و وی بعد از آن ادامه داد: ما می دانستیم مردی که با او زندگی می کنیم و تفکری که این مردان دارند زمینی نیست.
همسر شهید شهریاری خطاب به همسران شهید بیان کرد: من به همسران جوان شهدای مدافع حرم غبطه می خورم؛ کسانی که مردانشان در ابتدای راه به مبارزه می روند. درحالیکه خود من شاید مدتی را با همسرم زندگی کردم. ما افتخار می کنیم به مردانی که با چنگ و دندان ایران عزیز ما را نگه داشته اند.
وی در پایان سخنانش گفت: من از حضور زیبای تفکر حاتمی کیا در سرزمین ایران تشکر می کنم.
در پایان این مراسم همسران شهدا با ابراهیم حاتمی کیا صحبت کردند و نظر خود را درباره فیلم «بادیگارد» و همذات پنداری خود با آن گفتند و حاتمی کیا با خانواده های شهدا عکس گرفت.