به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم، مرجع سینما و تلویزیون ایران، داستان فیلم سینمایی «مبارک» درون مایه ای اساطیری و افسانه ای دارد که با واقعیت های دنیای جدید در هم می آمیزد. کارگردانی این اثر بر عهده ی « محمدرضا نجفی امامی» قرار دارد و علی نجفی امامی در مقام تهیه کننده ی این اثر در کنار او به کار تولید این پروژه پرداخته اند.
داستان فیلم «مبارک» روایت پیرمرد نقالی است که با عروسکهایی که در اقتباس از شخصیتهای شاهنامه ساخته شدهاند، به کسب و کار و زندگی مشغول است.
پیرمرد نقال این ماجرا بخش فراوانی از زندگیاش را در جهان اسطورهها گذرانده است و روزگارش را گذرانده است. ولی از سوی دیگر نگران روزی است که شخصیتهای سیاه افسانهای، دنیا را به سوی تاریکی و تباهی بکشانند.
منوچهر آذر در فیلم سینمایی «مبارک» اثری از محمدرضا نجفی امامی
نگرانی پیرمرد نقال، عروسکهای اسطوره ای اش را وادار میکند که وارد عمل شوند.
تصاویری از فیلم سینمایی «مبارک» اثری از محمدرضا نجفی امامی
کتاب شاهنامه روایت ماجراهای افسانه ای و اساطیری است که در مورد ایران است، شناخته شده ترین شخصیتهای شاهنامه برای ایرانیان، رستم، سهراب، افراسیاب و ضحاک مار دوش هستند. نقالی در گذشته یکی از روشهای سرگرمی مردم بوده است که نقالان در نمایش های روحوضی و یا قهوه خانههای روایتهای مهیج و شیرین شاهنامه را برای شنوندگان بازگو میکردند.
در مورد شخصیتهای انیمیشنی این فیلم باید گفت در این فیلم سینمایی 21 کاراکتر انیمیشنی حضور دارند که برای کمک رساندن به پیرمرد نقال ، با نوه جوان او همراه شده و با هم یک داستان پرفراز و نشیب و ماجراجویانهای را آغاز میکنند.
تصاویری از فیلم سینمایی «مبارک» اثری از محمدرضا نجفی امامی
کارگردان این اثر سینمایی« محمدرضا نجفی امامی» است که «مبارک» اولین ساخته سینمایی این کارگردان جوان به شمار می آید که 5 سال مداوم بر روی کار شده است و در نهایت با استفاده از فن اوری های روز انیمیشن سازی جهان پس از اولین اکران خود در جشنواره های معتبر به زودی در گروه سینمایی آزادی به نمایش درمی آید.
تصاویری از پشت صحنه فیلم سینمایی «مبارک» اثری از محمدرضا نجفی امامی
فیلم سینمایی مبارک را باید اولین رئال – انیمیشن کاملا ایرانی دانست که تمامی مراحل تولید آن در داخل کشور صورت گرفته است و برای ساخت و تولید قسمت های انیمیشنی آن تا کنون بیش از ۱۱۰ نفر انیماتور فعالیت داشته اند. این فیلم پیش از این در جشنواره بین المللی فیلم فجر، جشنواره مونترال کانادا ۲۰۱۶ و جشنواره بوسان کره ۲۰۱۶ حضور داشته است.
طراحی شخصیتهای شاهنامه ای این فیلم جدای از شخصیت های اصلی داستان است و ما شاهد تغییر در شخصیتهای افسانه ای این فیلم سینمایی خواهیم بود
«اکوان » نام یک دیو است که در داستانهای شاهنامه با رستم دشمنی دارد و با او به نبرد میپردازد. اما اکوان در فیلم سینمایی مبارک، یک دیو سادهلوح، مهربان و گویا اندکی نادان است که اتفاقاً رستم را هم بسیار دوست دارد و برای کمک به او تلاش زیادی میکند.
شخصیتهای انیمیشنی فیلم سینمایی «مبارک» اثری از محمدرضا نجفی امامی
در کتاب شاهنامه آمده که دیو سپید، سردسته دیوها و بسیار حیلهگر است. او کیکاووس شاه را به دام میاندازد و رستم مجبور میشود برای نجات او، با دیو سپید بجنگد و او را از پای در آورد. اما در فیلم سینمایی مبارک، دیو سپید همان دیو پرخاشگر و بد ذات شاهنامه نیست ...دیو سپید در این فیلم، نه تنها با رستم داستان شاهنامه دشمن نیست و با او نمیجنگد، بلکه به او علاقه دارد و با دشمنانش مبارزه میکند. او از اکوان عاقلتر است و دائم مجبور است که اشتباههای او را بپوشاند.
شخصیتهای انیمیشنی فیلم سینمایی «مبارک» اثری از محمدرضا نجفی امامی
مبارک، شخصیت نام آشنای روزهای نوروز است، شخصیت صورت مشکی که صدای جغجغه گونه ای دارد، همان عروسکی اکه از دیرباز در نمایشهای عامیانه ایرانی حضور داشته و با شیطنت و شوخطبعی، مخاطبان را خندانده است. ولی مبارک در نمایشهایش تنها نیست و با یک مرشد همراه است که داستانی را برای حاضرین روایت می کند و مبارک با سئوالها و شیطنتهایش، با او همراه است. نام فیلم سینمایی «مبارک» از همین شخصیت دوستداشتنی و پرشیطنت که در ذهن ایرانیان ماندگار شده است، الهام گرفته شده است. شخصیت مبارک در این فیلم، با دیوها همراه میشود و در تمام لحظات این داستان ماجراجویانه حضور دارد.طراحی لوگوی این فیلم توسط شعله قاهری انجام شده است.
شخصیتهای انیمیشنی فیلم سینمایی «مبارک» اثری از محمدرضا نجفی امامی
نویسنده ی این اثر بهروز واثقی است ، سایر دست اندرکاران این فیلم عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: علیرضا برازنده، تدوین: سپیده عبدالوهاب، طراح صحنه و لباس : اصغر نژاد ایمانی، مدیر صدابازیگران: محمد رضا علیمردانی، طراح و چهره پرداز: علیرضا خورشید، صدابردار: حمید اسلامی، طراح کاراکتر : حامد کمالی، ساخت عروسک : کامران خلج، طراح لباس عروسکها : سحر عبدالهی، برنامه ریز: سید مهدی فرخ پور، جواد گنجی، جلوه های بصری: محمدرضا نجفی امامی، عکاس: آرش صادقی، مدیر تولید: مهدی مددکار، منشی صحنه: پانته آ حسینی، مدیرتبلیغات و روابط عمومی : عباس وردی، مشاور رسانه ای: مهسا بایگان.آهنگ ساز: بهرام دهقانیار
پوستر فیلم سینمایی «مبارک» اثری از محمدرضا نجفی امامی
پوستر این فیلم بسیار عالی طراحی شده است و ما چندین شخصیت انیمیشنی از جمله کاوه آهنگر و رستم و دیو را می بینیم که در کنار الناز شاکردوست (نوه ی پیرمرد مهربان) فیلم ایستاده اند.
الناز شاکردوست یکی از بازیگران مطرح تلویزیون، سینما و تئاتر است که محبوبیت بسیاری در بین مردم دارد وی همچنین طراح صحنه و لباس استالناز شاکردوست سال ۱۳۶۳ در تهران متولد شد. شاکردوست فارغالتحصیل تئاتر از دانشکدهی "هنر و معماری" دانشگاه "آزاد" تهران است. وی بازیگری را با تئاتر آغاز کرد و شروع کار او در سینما با بازی در فیلم «گل یخ» (۱۳۸۳) ساخته ی کارگردان مشهور ایرانی کیومرث پوراحمد بود.
الناز شاکردوست بازیگر فیلم سینمایی «مبارک» اثری از محمدرضا نجفی امامی
الناز شاکردوست ، در کارنامه ی جوایز سینمایی اش تندیس زرین بازیگر نقش مکمل زن از جشن خانهی سینما و لوح تقدیر و جایزهی بهترین بازیگر زن جشنوارهی فیلم سان فرانسیسکو آمریکا، را دارد.
الناز شاکردوست کارش را با بازی در فیلمهای «عروس فراری»، «چند می گیری گریه کنی» ، «اتوبوس شب» ، «قاعده بازی» ، «خدا نزدیک است»، «مجنون لیلی»، «شیرین»، «کارناوال مرگ» ، «کیش و مات»، «پوسته»، «دو خواهر»،«سلام بر عشق»، «چراغ قرمز»، «فاصله» و «بوی گندم» نقش آفرینی کرد.
الناز شاکردوست بازیگر فیلم سینمایی «مبارک» اثری از محمدرضا نجفی امامی
وی همچنین در سریال « قلب یخی» یکی از بازیگران اصلی بود که ماجرای چند داستان مختلف بود و در سال 1389 بسیار مورد توجه عموم قرار گرفت. این سریال روایت جنایی داشت که در آن جنازه دختری به نام چیستا دختری که در مزون ویدا کار میکرده پیدا میشود پسر ویدا در یک درگیری به زندان میافتد و شیوا خواهر ویدا، وکالت فردی را که متهم به قتل همسر و فرزند خود میباشد را به عهده میگیرد و ....
او بعد از این سریال در فیلم های «رسوایی»، «آتیش بازی» و «تابو» حضور داشت ولی آخرین تجربه ی وی قبل از فیلم سینمایی «خفهگی»، فیلم سینمایی «اسب سفید پادشاه» بود. وی بعد از این فیلم به مدت دو سال از میادین فیلمسازی دور شد و برای تحصیلات به خارج از کشور سفر کرد.
ولی امسال الناز شاکردوست با فیلم سینمایی «خفگی » به جشنوارهی فیلم فجر بازگشت.
الناز شاکردوست بازیگر فیلم سینمایی «مبارک» اثری از محمدرضا نجفی امامی
الناز شاکردوست که در نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی «خفگی » ساخته فریدون جیرانی که با حضور کارگردان و سایر عوامل فیلم در برج میلاد برگزار شد. در مورد این تصمیمش و سکوت دو ساله اش صحبت های جالبی داشت که مورد توجه رسانه ها قرار گرفت، وی که در این فیلم نقش متفاوت صحرا را بازی کرده است، اظهار کرد: من با نقش صحرا زندگی کردم و وقتی میخواستم به اینجا بیایم، ماسک خنده را بر صورتم زدم و با خودم گفتم باید بروی و اجازه ندهی زخمهایی که از بازی در فیلم بر روی تو ایجاد شده، خودش را نمایان کند.
الناز شاکردوست ادامه داد: بازیگری که نقشی را زندگی میکند و در نگاه و نظرات مخاطبان که این زندگی ادامه پیدا میکند.
الناز شاکردوست بازیگر فیلم سینمایی «مبارک» اثری از محمدرضا نجفی امامی
شاکردوست در پاسخ به این سوال که نقش متفاوتی را در این فیلم ایفا کرده است، بیان کرد: کلمهها بار زیادی دارند و وقتی استفاده میکنیم ممکن است روی افراد اثر بگذارد که من اینجا از شنیدن کلمه متفاوت برای نقشم خوشحال شدم.
الناز شاکردوست همچنین با تاکید بر اینکه دو سال قبل در سینما فیلمی نداشته، عنوان کرد: شاید در کلمه دو سال کار نکردن ساده باشد، اما برای بازیگری که کارش را دوست دارد سخت است، دلیل اینکه کار نکردم همین دوست داشتن و عشق واقعی به سینما بود. ماجرا از جایی شروع شد که من یک تجربه مرگ را پشت سر گذاشتم، جز بندههایی هستم که خدا زندگی دوباره به من داد، احساس کردم که همهچیز تمام شد و در آن لحظه خودم را دوست نداشتم و فیلمی که دوست داشته باشم در کارنامه ام نبود. به همین دلیل سفر کردم و از ایران رفتم، درس خواندم، اما سفر اصلی در درون من اتفاق افتاد، سفر خویشتن من که خودم را پیدا کنم. چیزی که در صحرا دیده شد، شاید ماحصل همین موضوع باشد. این نقش را خیلی دوست داشتم چون میخواستم کسی را بازی کنم که هیچ وجه اشتراکی با الناز شاکردوست نداشته باشد شاید چون در مقطعی خودم را دوست نداشتم. من برای پیدا کردن صحرا کنکاش روحی و درونی کردم و در این مسیر خودم را بیشتر پیدا کردم.
اکنون باید دید که شاکر دوست میتواند در فیلم«مبارک» دل تماشاچیان و منتقدان را به دست بیاورد یا خیر؟
منوچهر آذر، بازیگر تلویزیون و سینمای ایران در سال ۱۳۱۶ در شهر نمین استان اردبیل متولد شد. منوچهر آذر فارغالتحصیل کارشناسی رشتهی کارگردانی و بازیگری از دانشگاه "هنرهای دراماتیک" است. وی پیش از آنکه در مقام بازیگر در سینما ظاهر شود، سالها به عنوان یک گوینده، در رادیو فعالیت کردهاست.
او در کارنامه اش فیلمها و سریالهای قابل توجهی دارد. منوچهر آذر در فیلمهای «راز خنجر»، «کودکانی از آب و گل»، «دل و دشنه»، «طالع سعد»، «برادههای خورشید»، «دلباخته»، «پر پرواز»، «اخراجیها»و «اخراجیها ۲» نقش آفرینی کرده است.
منوچهر آذر همچنین در سریالهای ماندگاری چون «دلیران تنگستان»، «دانی و من»، «شب دهم»، «وارث »،«آخرین گناه»و «بازگشت به خانه» به ایفای نقش پرداخته است.
این هنرمند نام آشنای ایرانی در مقام تهیه کننده در تیم «بازیچه» نیز حضور داشته است.
امیر رهبری بازیگر سینما و تلویزیون، در فیلمهایی همچون «مبارک»، فیلم سینمایی «مسیح» و فیلم سینمایی «رئیس» فعالیت داشته است. شروع فعالیت هنری امیر رهبری به سال 1375 و فیلم «حرفهای» باز می گردد.
امیر رهبری همچنین در فیلم «دایناسور» نیز ایفای نقش کرده است.
امیر رهبری بازیگر فیلم سینمایی «مبارک» اثری از محمدرضا نجفی امامی
مرجان سپهری بازیگر جوانی است که در آثاری همچون فیلم سینمایی «مبارک»، «فصل فراموشی فریبا» و سریال تلویزیونی «روز حسرت» و همچنین سریال تلویزیونی «اغما » به نقش آفرینی پرداخته است.
حسن کریمخانزند، تنها فیلمی که از این بازیگر تاکنون ثبت شده است .حضور وی در فیلم سینمایی بلند « مبارک » بوده است.
تورج نصر، بازیگر در چند فیلم سینمایی از جمله « اتل متل توتوله »،« حسنک »، « حملهی خرچنگها» ، « معجزهی خنده »، « تنبل قهرمان »، « صد است که می ماند »، « پنج تا پنج »، « فیلسوف های احمق » و « مبارک » به ایفای نقش پرداخته است.
تصاویر دیگری از فیلم سینمایی «مبارک» اثری از محمدرضا نجفی امامی
تصاویر دیگری از فیلم سینمایی «مبارک» اثری از محمدرضا نجفی امامی