به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران:
روزنامه شهروند با امیرحاجرضایی کارشناس مشهور ورزشی تلویزیون مصاحبه کرده است.
مدتهاست که شما در برنامههای زنده تلویزیونی حضور پیدا نمیکنید. حالا و با طولانیشدن این دوری، مردم دوست دارند درباره چرایی این اتفاق عجیب بدانند.
من مدتهاست به برنامههای تلویزیونی دعوت نمیشوم! درستترین جملهای که بتوانم روی آن تأکید داشته باشم همین است که مطلقا در این ماهها دعوت نشدم؛ البته خودم هم از علت این اتفاق بیخبر هستم.
نخستین شایعه این است که به خاطر انتقاد از کیروش با عادل فردوسیپور اختلافهایی پیدا کردید و به همین ترتیب دیگر در برنامه نود هم حضور پیدا نکردید؛ البته این برنامه هم مدتهاست که بخش حضور کارشناس فوتبال را از کنداکتور خود حذف کرده است.
این شایعه را که صددرصد میتوانم تکذیب کنم. فکر میکنم در تمام سالهایی که در تلویزیون حضور یافتم و برای مردم صحبت کردم، همه فهمیدهاند که خصومت شخصی با کسی ندارم. همواره تلاش میکنم واقعیتها را بگویم. با عادل فردوسیپور هم هیچگونه اختلافی نداشتهام و همچنان ارتباط نزدیکی با هم داریم. هیچ صحبت و عقیدهای دوستی عمیق ما را تحتتأثیر قرار نداده است. یک رابطه عاطفی و اعتماد محکم بین من و عادل برقرار است و میتوانم حتی بگویم که او مثل پسر من میماند و رابطه ما مانند پدر و فرزند است.
تاکید داشتید که علت دعوتنشدن به برنامههای تلویزیونی زنده را نمیدانید؛ خودتان هم حدس نمیزنید که چرا به یکباره تصمیم گرفته شده که دیگر نباشید؟
همانطور که گفتم همیشه سعی کردهام براساس واقعیتها صحبت کنم و از کارشناسی و اظهار نظر بر اساس حدس و گمان فاصله داشته باشم. حرفزدن راحت است؛ منتهی من چون هیچ چیزی را به صورت رسمی نمیدانم، نمیتوانم بر اساس حدسیاتی که دارم اظهارنظر رسمی کنم.
خودتان هم واقعا تلاش نکردهاید علت واقعی این اتفاق عجیب را بفهمید؟
زیاد به این مسأله فکر کردهام، شاید هنوز هم بکنم؛ منتهی اگر هم چیزی باشد از روی نزاکت حرفی نمیزنم و پیگیری نمیکنم چون در اخلاق من چنین چیزی نیست. ٣١سال در برنامههای تلویزیونی حضور داشتم. در ٨ جامجهانی و چندین جام ملتهای اروپا و آسیا به عنوان کارشناس مقابل مردم نشستم و صحبت کردم. در این مدت هیچ وقت سوال نکردم و باز هم سوالی نمیکنم؛ الان هم واقعا از علت واقعی این دوری به صورت رسمی آگاهی ندارم و وقتی آگاهی ندارم، نمیخواهم قضاوت کنم. به آن چیزی که حدس و گمان است و در ذهن من میگذرد، نمیپردازم چون رسمی نیست. این تمام حقیقت است و من هیچوقت سعی نکردم چیزی را جز حقیقت به مردم بگویم. حتی برای همیشهبودن تلاش نکردم که حقیقت را نگویم! ممکن است اشتباهاتی در کارشناسی و بیان صحبتها داشته باشم اما آگاهانه امکان نداشت حقیقت را نگویم.
روزنامه جوان نوشت:
مدتی است هر شب از شبکه سوم سریالی به نام «عمودیها» به کارگردانی حجت ذیجودی و تهیهکنندگی فرهاد فرجنظام پخش میشود؛ مجموعهای خانوادگی با موضوعات مختلف اجتماعی که...
به طور قطع تولید چنین مجموعههایی برای اصلاح برخی از بداخلاقیهای فرهنگی که شاید علیالظاهر کماهمیت هم باشند کاری بجا و مناسب است و از رسانه ملی هم انتظار آن میرود به این موضوع بیشتر بپردازد؛ بهخصوص اینکه زندگی آپارتماننشینی یا به قول این مجموعه عمودینشینی تقریباً در همه شهرها باب شده است و افراد میبایست در کنار هم و با هم در یک مجتمع مسکونی زندگی و معاشرت داشته باشند پس بهتر است با قوانین آپارتماننشینی آشنایی داشته باشند اما در کنار همه این نقاط قوت «عمودیها»، آنچه نیاز به توجه دارد و متأسفانه در این مجموعه مانند سایر برنامههای تلویزیونی کمتر بدان پرداخته میشود سبک زندگی ایرانی اسلامی است آن هم در اینگونه مجموعههایی که هر شب در ساعات پربیننده روی آنتن برای پخش میروند. به عنوان نمونه در همین سریال موضوعی مطرح شد که جای تعجب داشت.
موضوع مربوط به نگهداری حیوانات در آپارتمان بود؛ یکی از همسایهها در خانه گربه نگهداری میکرد که باعث گلایه همسایه همیشه معترض و مشکلدار به مدیر ساختمان شده بود و بعد همین همسایه با ناراحتی و درددل گفت من تنها هستم، همسرم فوت شده و این گربه یادگاری اوست و کمی هم گریه کرد و فردای آن روز همسایه مشکلدار با مهربانی سراغش رفت و گفت شما و پیشی جان مهمان من هستید قدم هر دوی شما روی چشم. برای شما کباب آماده کردم و برای پیشی عزیز هم جگر خریدم!!
سؤال اینجاست این مجموعه تلویزیونی قصد فرهنگسازی دارد یا فرهنگسوزی؟! از یک سو در برنامههای مختلف درباره تشکیل خانواده و دوری از تنهایی و ازدواج سخن گفته میشود و از سوی دیگر در چنین مجموعهای نه تنها نداشتن خانواده و تنهایی تشویق میشود، بلکه برای جبران آن همنشینی با حیوان خانگی را تجویز میکنند؛ یعنی وجود گربه یا هر حیوانی برای رفع تنهایی صاحبخانه آن هم در آپارتمان امری عادی جلوه داده میشود.
این درحالی است که به غیر از موانع قانونی نگهداری حیوان در آپارتمان، با توجه به خطرناک بودن و عدم اطلاع شهروندان از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام، ممکن است بیماریهای سختی بین افراد بهخصوص بچهها شیوع پیدا کند. درست است در این مجموعه ختم بهخیر شد، ولی همیشه اینگونه نیست آن هم وقتی تلویزیون این موضوع را درست و قانونی نشان نداد و حتی همسایه برای پیشی عزیز جگر هم خرید!! علاوه بر این بحث سبک زندگی مطرح میشود و جای سؤال دارد آیا این همان سبک زندگی اسلامی ایرانی است که رسانه ملی در قالب سریالی تلویزیونی به مخاطبان آموزش میدهد؟!
متأسفانه اغلب وقتی سخن از سبک زندگی میشود تنها به بحثهای نظری و آکادمیک اکتفا میکنند و در قالب جملات زیبا از آن دم میزنند؛ درحالیکه سبک زندگی را باید در عمل و سیره زندگی پیاده و اجرایی کرد نه روی کاغذ چراکه مقولهای مهم است که با فرهنگ و عقیده ارتباط زیادی دارد و در جزءجزء زندگی جاری و ساری است ولی در عمل آنچه از سبک زندگی ایرانی اسلامی تبلیغ و ترویج میشود با آنچه باید باشد تفاوت زیادی وجود دارد؛ لذا نباید فراموش کرد الگوسازی آن هم در رسانه ملی نه تنها خیلی خوب است، بلکه از وظایف ذاتی این رسانه همگانی و فراگیر محسوب میشود چه آنکه به دلیل تأثیرگذاری بالا و نفوذی که رسانه ملی دارد، این رسانه میتواند نقش بسزایی در نهادینه کردن برخی امور و عناصر فرهنگی در جامعه شود اما اینکه چه الگویی؟ و با چه محتوایی ارائه شود خود بحثی مهمتر است.
رزونامه کیهان در انتقاد از پرویز پرستویی نوشت:
«یک بازیگر سینما ضمن حمایت از عوامل گرانی و تورم و فشار اقتصادی بر مردم گفت که نباید مردم را اغتشاشگر دانست!
پرویز پرستویی در مصاحبه با یک برنامه اینترنتی، به وقایع اخیر پرداخته و بدون اینکه بگوید چه کسی گفته که مردم فتنهگر هستند اظهار کرد: «واقعا باید صادقانه نگاه کنیم که در این چند ماه اخیر واقعا مردم ما فتنهگر بودند؟ این مردم اغتشاشگر بودند؟ حال اگر لابهلای این مردم اتفاقاتی میافتد که من نمیخواهم وارد جریانات سیاسی شوم، به مردم انگ میزنید؟»
این اظهارات عجیب درحالی است که همه رسانهها تأکید دارند که اساسا صف مردم و انتقادات اقتصادی آنها که از قضا متوجه دولت است، از فتنهگرانی که به پرچم مقدس کشورمان توهین کردند و مردم بیگناه را به قتل رساندند جداست. نکته جالب این است که پرستویی در همین مصاحبه بارها تأکید کرده است که نمیخواهم از آقای روحانی خورده بگیرم و در جایی هم گفته است: «همه میدانیم دولت جدید برخی رفع و رجوعهای دولت قبلی را دارد و زمان میبرد که کار خود را انجام دهد.» این درحالی است که دولت کنونی نزدیک به پنج سال است که زمام تمام امور اجرایی کشور را به دست گرفته و براساس همه آمارهای موجود، فشار اقتصادی بر مردم در دولتهای یازدهم و دوازدهم بیشتر شده است.
پرستویی پیشتر بهرام بیضایی را که علیرغم خانواده بهاییاش خود را لائیک میداند، به عنوان یک اسلامشناس معرفی کرده بود.»
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.