به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم، مرجع سینما تلویزیون ایران، مرتضی علی عباس میرزایی با انزوا، خود را برای رقابت در سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر آماده می کند. کارگردان جوانی که بیشتر او را در بخش مستندهای مردمی می شناسیم و آثاری مانند درختان حماسی، سردار و نامه ای به مادرم را در جشنواره فیلم عمار از او به یاد داریم، این بار با فیلمی به نویسندگی خود و احمد رفیع زاده به سراغ سیمرغ های جشنواره فیلم فجر آمده است.
مرتضی علی عباس میرزایی کارگردان فیلم «انزوا»
عباس میرزایی پیش تر فیلم تبلیغاتی مهندس غرضی در انتخابات ریاست جمهوری دوره پیشین را نیز کارگردانی کرده بود. تهیه کنندگی فیلم سینمایی انزوا را پیمان جعفری بر عهده دارد و موسیقی آن نیز توسط پیام آزادی در شهر دورتموند آلمان ساخته شده است. لوکیشن های فیلم برداری انزوا در تهران و از شمالی ترین و جنوبی ترین مناطق آن انتخاب شده است. به گفته پیمان جعفری تهیه کننده این فیلم " انزوا یک فیلم زنانه با ساختاری کاملا متفاوت است ".
مرتضی علی عباس میرزایی کارگردان فیلم «انزوا»
این شاید به دلیل نقش آفرینی 5 بازیگر زن به عنوان نقش های اصلی داستان باشد. مرتضی علی عباس میرزایی بهنوش بختیاری، اندیشه فولادوند، لیندا کیانی، شقایق فراهانی و لعیا عباس میرزایی را به عنوان 5 کاراکتر اصلی خود انتخاب کرده است. امیرعلی دانایی نیز به عنوان بازیگر اصلی نقش مرد با عباس میرزایی همکاری می کند. در مجموع انزوا بیش از 34 شخصیت اصلی و فرعی دارد که در ادامه به معرفی بازیگران آنها می پردازیم.
نمایی از فیلم «انزوا»
بیشتر او را در نقش های طنز دیده ایم. سابقه بازی بهنوش بختیاری در همین فیلم ها هم به خوبی نشان می داد که قابلیت اجرای نقش های متفاوت را دارد. شاید به همین دلیل چندین بار کارگردان های مختلف در آثار جدی و با فاصله از دنیای طنز نقش هایی را برای بازی به او سپرده اند. مرتضی علی عباس میرزایی نیز برای اولین ساخته بلند سینمایی خود روی این قابلیت بهنوش بختیاری حساب ویژه ای باز کرده و یک نقش کلیدی با گریمی متفاوت را برای او در نظر گرفته است.
بهنوش بختیاری در فیلم «انزوا»
بهنوش بختیاری بازیگری را از سال 75 با بازی در فیلم سینمایی پشت دیوار شب به کارگردانی مهران تاییدی آغاز کرد. او از آن سال تاکنون در ده ها اثر سینمایی و تلویزیونی حضوری فعال داشته اما آنچه که بهنوش بختیاری را در ذهن ها ماندگار کرد بازی در مجموعه های طنز تلویزیونی در دهه هشتاد بود. او از سال 83 با بازی در فیلم خانه به دوش به کارگردانی رضا عطارانعملا وارد دنیای بازیگری طنز شد. همکاری پیاپی او با مهران مدیری در فاصله سال های 84 تا 85 از بهنوش بختیاری یک بازیگر نام آشنا ساخت، در این دو سال او در سه مجموعه " جایزه بزرگ "، " شب های برره " و " باغ مظفر " نقش آفرینی کرد.
پس از آن کارگردان های متعددی برای فیلم های سینمایی و مجموعه های تلویزیونی خود از او دعوت به همکاری کردند به طوری که از سال 87 تاکنون بهنوش بختیاری را هر ساله در چندین فیلم سینمایی مشاهده کرده ایم. آنچه که در بازی بهنوش بختیاری بیش از همه مشخص است تغییر جنس بازی و پیشرفت قابل مشاهده ای است که از سال های اول بازی او تا امروز همیشه ادامه داشته به گونه ای که او در سال 94 در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر کاندید دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن شد.
اندیشه فولادوند متولد سال 1362 در تهران است و بازیگری را در سال 79 با فیلم مریم مقدس ساخته شهریار بحرانی تجربه کرد اما اولین بار در سال 82 با بازی در فیلم سربازهای جمعه به کارگردانی مسعود کیمیایی به روی پرده سینما ظاهر شد.
از آن سال تاکنون او در فیلم های سینمایی زیادی مانند ستاره ها ساخته فریدون جیرانی، سن پترزبورگ (بهروز افخمی) و کلاشینکف (سعید سهیلی) نقش آفرینی کرده است. سال 95 برای اندیشه فولادوند سالی پرکار بوده است. او امسال چهار فیلم سینمایی مرداد، اینجا امن نیست، انزوا و بوف کور را در کارنامه خود دارد. علی رغم حضور فعالانه فولادوند در سینما او برای اولین بار در سال 90 با مجموعه شیدایی وارد دنیای تلویزیون شد. طی این سال ها او در مجموعه های دیگری مانند تنهایی لیلا(1394)، پشت بام تهران (1394) و چرخ فلک (1395) نیز بازی کرده است. اندیشه فولادوند در کنار بازیگری دستی هم در شعر و ادبیات دارد و تاکنون دو مجموعه شعر عطسه های نحس و شلیک کن رفیق را منتشر کرده است.
امسال لیندا کیانی بازیگر کم کار دنیای سینما و البته پر کار در تلویزیون با دو فیلم سینمایی انزوا و ماجرای نیم روز ساخته محمدحسین مهدویان پا به سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر می گذارد. او پیش از این مجموعا در سه کار سینمایی حضور داشته و بیشتر به بازی در مجموعه های تلویزیونی می پرداخت.
لیندا کیانی در فیلم «انزوا»
لیندا کیانی اولین بار بازیگری را در سال 82 با نقش آفرینی در سریال گارد ساحلی ساخته محسن شاه محمدی تجربه کرد اما به طور جدی از سال 86 با سریال ساعت شنی به کارگردانی بهرام بهرامیان پا به عرصه بازیگری گذاشت. 4 همکاری کیانی با سیروس مقدم در مجموعه های «روز حسرت»، «رستگاران»، «تا ثریا »و «پایتخت 2» نقش مهمی در ماندگاری او در ذهن مخاطبان داشته است. او سال 95 را با سه مجموعه تلویزیونی کشیک قلب، چرخ و فلک و پرستاران به پایان می رساند که با توجه به حضور در جشنواره فیلم فجر به نظر می رسد سالی خوب و پر بار برای را پشت سر می گذارد.
شقایق فراهانی بازیگر پر کار عرصه سینما بازیگری را در کودکی در صحنه تئاتر نزد پدر و مادر خود یعنی بهزاد فراهانی و فهیمه رحیم نیا تجربه کرد. او اولین بار با نقش آفرینی در فیلم به یاد ماندنی لیلا ساخته داریوش مهرجویی در سال 75 پا به دنیای سینما نهاد. طی این سال ها شقایق فراهانی حضوری فعال و مستمر در سینما داشته و با بازی در نقش های متفاوت قابلیت خود را به خوبی نشان داده. بازی او در فیلم چتری برای دو نفر در سال 79 تحسین منتقدان را برانگیخت.
در کنار حضور پر رنگ در سینما، شقایق فراهانی بازی در چند مجموعه تلویزیونی مانند کلاه پهلوی (ضیا الدین دری)، مادرانه(جواد افشار)، انقلاب زیبا (بهرنگ توفیقی) و فوق سری (مهدی فخیم زاده) را نیز در میان آثار خود دارد.
مهران رجبی، مرد دوست داشتنی دنیای بازیگری که بیشتر او را در مجموعه ها و فیلم های سینمایی طنز دیده ایم. بازیگر پرکاری که نزدیک به دو دهه در سینما و تلویزیون با کارگردان های مختلف و صاحب عنوانی مانندکمال تبریزی، سیروس مقدم، بهروز افخمی و کیانوش عیاری کار کرده است. بچه های مدرسه همت، مارمولک، روزگار قریب، دردسرهای عظیم، اخراجی ها و معراجی ها از جمله آثار مهران رجبی هستند که در یادها مانده.
مخاطبان سینما جمشید هاشم پور را تا سال ها با سر تراشیده و در نقش یک قهرمان می شناختند. در واقع این تیپ مربوط به کاراکتر زینال بندری در فیلم سینمایی تاراج ساخته ایرج قادری بود. او سال ها با نقش آفرینی در فیلم های اکشن مانند یاغی، رنجر، پایگاه جهنمی و عقاب ها این پرسونای خود را در ذهن مخاطبان تثبیت کرد. در دهه 60 و 70 هاشم پور در کنار فیلم های اکشن نقش های متفاوتی در فیلم هایی مانند مادر (علی حاتمی)، دلشدگان (علی حاتمی) و پرده آخر (واروژ کریم مسیحی) نیز تجربه کرد.
جمشید هاشم پور در فیلم «انزوا»
در دهه هشتاد سبک بازی هاشم پور تغییر کرد، این شاید به دلیل تغییر سلیقه مخاطبان سینما بود. جامعه آن سال ها دیگر تنها به فیلم های اکشن اقبال نشان نمی داد و بیشتر در پی فیلم های اجتماعی بود بنابراین جمشید هاشم پور به نقش آفرینی در فیلم هایی مانند آواز قو (سعید اسدی ، 1379)، قارچ سمی (رسول ملاقلی پور ، 1380) و واکنش پنجم (تهمینه میلانی ، 1381) پرداخت و به حق نیز به خوبی از عهده آنها بر آمد.
انمایی از فیلم «انزوا»
هاشم پور پس از بازی تحسین بر انگیز خود در فیلم مسافر ری به کارگردانی داود میرباقری در سال 79 ثابت کرد که از عهده هر نقشی بر می آید. او برای بازی در فیلم هیوا اثر رسول ملاقلی پور از هفدهمین دوره جشنواره فیلم فجر در سال 77 مفتخر به دریافت دیپلم افتخار شد. همچنین در سال 86 نیز برای بازی در فیلم استشهادی برای خدا به کارگردانی علیرضا امینی و نویسندگی علیرضا امینی و محسن تنابنده نامزد دریافت سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر شد.