به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران، اسرافیل یکی از فیلم هایی است که درجشنواره سی و پنجم فیلم فجر به تماشایش خواهید نشست. این فیلم با کارگردانی آیدا پناهنده و با بازی چهره هایی نام آشنا همچون هدیه تهرانی، مریلا زارعی، پژمان بازغی، علی عمرانی، پوریا رحیمی و هدی زین العابدین به رقابت با سایر فیلم ها می پردازد. باید برای دیدن نتیجه این همکاری کمی تا پایان جشنوراه سی و پنجم صبر کرد. اما با ما در معرفی بازیگران نام آشنای این فیلم همراه باشید.
کم کاری و موفقیت شاخصه هایی هستند که شاید در کمتر بازیگر ایرانی همراه با هم وجود داشته باشند، اما هدیه تهرانیرا می توان استثنا دانست. علی رغم فراموشی ذاتی سینمای ایران که موجب شده تا بسیاری بازیگران پس از وقفه های نه چندان زیاد دوباره نتوانند به جایگاه پیشین خود باز گردند، هدیه تهرانی با فواصل زمانی زیاد بر روی پرده سینما ظاهر می شود اما حضوری قابل قبول و راضی کننده دارد. بازیگری که احتمالا دنیای تصویر تنها هدف او نیست و علایق خود را در هنر عکاسی و ورزش های رزمی هم دنبال می کند.
هدیه تهرانی در فیلم "اسرافیل"
هدیه تهرانی اولین بار با بازی در فیلم سلطان به کارگردانی مسعود کیمیایی پا به دنیای بازیگری گذاشت. فیلمی که به گفته خودش چندان مورد پسندش واقع نشد و از آن راضی نبود در حالی که مورد تحسین بسیاری از تماشاگران قرار گرفت.
علی رغم کم کاری که ویژگی خود خواسته هدیه تهرانی است در کارنامه او دو سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر می درخشد. او اولین سیمرغ خود را در سال 1377 یعنی تنها یک سال پس از آغار حرفه بازیگری به عنوان بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم قرمز از جشنواره هفدهم دریافت کرد. هفت سال بعد نیز این بار برای بازی در فیلم چهارشنبه سوری موفق به دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن از جشنواره بیست و چهارم فیلم فجر شد. طی سه سال گذشته هدیه تهرانی هر سال با یک فیلم به دنیای پرده نقره ای باز می گردد و امسال نیز باید به تماشای نقش آفرینی او در فیلم اسرافیل بنشینیم.
برای اولین بار با مجموعه تلویزیونی "کارآگاه" به کارگردانی حسن هدایت در سال 1374 جلوی دوربین قرار گرفت. از آن سال تاکنونمریلا زارعی مجموعه ای از جوایز و افتخارات را نصیب خود کرده است. بازی او در فیلم "دو زن" راه ورودش را به دنیای سینما باز کرد و از همان ابتدا برای این فیلم برنده تندیس بازیگر نقش مکمل زن از جشن خانه سینما در سال 1378 شد. از مریلا زارعی بازی های به یاد ماندنی زیادی بر خاطره ها مانده. دبیرستان خضرا، کهنه سوار، ولایت عشقو کلاه پهلویتنها گوشه ای از نقش آفرینی های او در مجموعه های تلویزیونی را نشان می دهند.
مریلا زارعی در فیلم "اسرافیل"
در دنیای سینما نیز از ابتدا حضوری درخشان را از او دیده ایم. او در سال 1382 با بازی در فیلم سربازهای جمعه مفتخر به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد. همچنین در سال 1388 نیز در بیست هشتمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم کیفر دیپلم افتخار دریافت کرد. اما شاید بتوان یکی از قله های موفقیت مریلا زارعی را بازی در فیلم شیار 143 به کارگردانی نرگس آبیار دانست. بازی فوق العاده او در این فیلم در نقش مادر یک شهید مفقود الاثر مورد توجه بسیاری از تماشاگران و منتقدان قرار گرفت و سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را از سی و دومین جشنواره فیلم فجر برای او به ارمغان آورد.
از مریلا زارعی فیلم های سینمایی به یاد ماندنی مانند زیر سقف دودی، دختر، بادیگارد، چ، هیس! دخترها فریاد نمی زنند، جدایی نادر از سیمین،درباره الیو دعوتنیز به جای مانده به طوری انتخاب بهترین فیلم های این بازیگر کاری بسیار مشکل است. در کارنامه مریلا زارعی همکاری با کارگردان های مشهوری چون اصغر فرهادی، ابراهیم حاتمی کیا، مسعود کیمیایی، پوران درخشنده، تهمینه میلانی، رضا عطاران و مرحوم عباس کیارستمی می درخشد.
بیشتر علاقه مندان به سینما و تلویزیون چهره پژمان بازغی را اولین بار از ایفای نقش او درسریال آژانس دوستیدر سال 75 به خاطر دارند. در این سریال او نقش یک راننده آژانس را بازی می کرد و به دلیل استقبال خوبی که در آن سال ها از این مجموعه شد چهره پژمان بازغی در یادها ماند. اما او دو سال قبلتر با بازی در یک فیلم سینمایی به نام اعتراف با کارگردانی مجید فهیم خواه به دنیای تصویر راه یافت.
پژمان بازغی در نمایی از فیلم "اسرافیل"
طی این سال ها پژمان بازغی در مجموعه های تلویزیونی زیادی با کارگردان های صاحب نام بازی کرده. او در سریال های گمگشته با رامبد جوان، مرد هزار چهره و مرد دو هزار چهره با مهران مدیری، دریایی ها و پایتخت 1 با سیروس مقدم و همچون سرو و مادر با بیژن بیرنگ همکاری داشته است. همچنین در سینما نیز پژمان بازغی با کارگردان های مطرحی همچون مسعود جعفر جوزانی در فیلم بلوغ، احمدرضا درویش در دوئل، مسعود کیمیایی در فیلم تحسین شده سربازهای جمعه، بیژن بیرنگ در قصه های عشق، سیروس الوند در این سیب هم برای تو و سامان مقدم در کافه ستاره کار کرده است. او در سال 1394 در فیلم بارکد نیز که مورد توجه مخاطبان قرار گرفت ایفای نقش کرد. پژمان بازغی سال 95 را علاوه بر بازی در فیلم اسرافیل با نقش آفرینی در چهار فیلم زار (نیما فراهی)، بی سایه (ابوالفضل صفاری)، هلن (علی اکبر ثقفی) و چهل کچل (صادق صادق دقیقی) به پایان خواهد برد.
چهره او را در سال های اخیر بیشتر در سریال های تلویزیونی دیده ایم. بازیگری با سی سال سابقه کار در رادیو، تعداد بسیاری سریال و نمایش تلویزیونی و نقش آفرینی در چند فیلم سینمایی از جمله آرایش غلیط به کارگردانی حمید نعمت الله.
علی عمرانی
او بازیگری را در دهه شصت با بازی در مجموعه های پیروفا و قصه های کوچه ما آغاز کرد. بازی او در مجموعه های تلویزیونی نیمکت و توی گوش سالمم زمزمه کن به کارگردانی محمد رحمانیان مورد توجه مخاطبان تلویزیونی قرار گرفت. همچنین ایفای نقش او در در سریال های به کجا چنین شتابان و جراحت نیز جالب توجه بوده است. او در سال 83 در نمایش شب هزار و یکم به کارگردانی بهرام بیضایی بازی کرده است.
نویسنده:
امیرحسین اکبرزده نویسنده ی محتوای معماری، تکنولوژی و
سینمایی، علاقمند به هنر هفتم و طنز نویسی