به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
متنی زیر واکنش 73 هنرمند از جمله کارگردانان، بازیگران و نویسندگان مطرح سینما و تلویزیون ایران به مرگ عباس کیارستمی تهیه شده است. همچنین واکنش برخی از سایت ها و روزنامه های بینالمللی و تسلیت برخی از سیاستمداران را میخوانیم.
ابراهیم حاتمیکیا که چندباری در رسانهها از عباس کیارستمی انتقاد کرده بود، چندی پیش در یک برنامه سینمایی گفت: «در برابر سینمای او خضوع دارد.»
این کارگردان سینمای کشورمان، در پی درگذشت کیارستمی نوشت: «روحت قرین رحمت اصل ترین قلندر سینمای ایران».
به نقل از گاردین، اصغر فرهادی، فیلمساز ایرانی برنده جایزه اسکار که از تهران با گاردین صحبت میکرد و قرار بود اواخر امشب به پاریس سفر کند تا عباس کیارستمی دوست و همکار خود را ببیند، گفت که از درگذشت این فیلمساز «بسیار ناراحت و در شوک کامل» است.
فرهادی ادامه داد: «او تنها یک فیلمساز نبود. او یک عارف امروزی بود، هم در سینما و هم زندگی خصوصیاش.»
این برنده جایزه اسکار همچنین اشاره کرد که موفقیت کیارستمی به نسلهای بسیاری از فیلمسازان ایرانی کمک کرد. او همچنین بیان کرد: «او مسلما راه را برای دیگران باز کرد و روی خیلیها تاثیر گذاشت. فقط دنیای سینما نیست که مردی بزرگ را از دست داده، کل دنیا انسان بزرگی را از دست داده است.»
به نقل از گاردین، پیتر بردشاو منتقد گاردین در مقاله ای نوشت: «عباس کیارستمی داستان سرایی اسرار آمیز و دقیق از ذات بشر و روابط انسانی بود؛ کارگردانی که داستان هایش به نحوی در دنیای واقعی می گذشت اما از دنیای واقعی نبود.
فیلم های عباس کیارستمی به آسانی معنی خود را نمایان نمی کردند و مملو از آرامشی مراقبه گونه، اندوه و تاملات بودند. کیارستمی یک سینمای داستانی-رئالیستی را پدید آورد که اغلب در دنیای معصوم کودکان می گذشت. این دنیای کودکانه یک جور زبان سینمایی برای او بود. کیارستمی به زادگاهش وفادار ماند و هرگز مانند جعفر پناهی و محمد رسول اف خود را تبعید نکرد.
مضاف بر اینکه پشت این سادگی آشکار کیارستمی یک فرهیختگی والا و خودآگاهی درباره کار فیلمسازی و فیلمساز بودن و چهره اجتماعی بودن وجود داشت. فیلم های کیارستمی می توانند مبهم، گاهی گیج کننده و طاقت فرسا باشند اما همیشه فریبنده و کاملا منحصربفرد هستند و برای من شاهکار او «طعم گیلاس» فراموش نشدنی است. فیلم های واپسین کیارستمی خارج از ایران ساخته شدند و برای من جذابیت کمتری داشتند. در ابتدای فیلم «باد ما را خواهد برد» ما عوامل را می بینیم که سوار ماشین در جاده ای توفانی و طولانی می رانند که تنها تک درختی دارد. این یکجور نمای «بکت» وار است که عباس کیارستمی «طعم گیلاس» را بر پایه آن بنا نهاد.
آنها مسیر را در جست وجوی یک روستا گم می کنند که فکر می کنند نزدیک درخت است. کیارستمی خود در این لحظه شعری را از سهراب سپهری زمزمه می کند. این لحظه از فیلم شاعرانه، لطیف، روحانی، با گره ای طعنه آمیز و تند و تیز مانند برخورد سوزن به پوست است. شعر سینمایی کیارستمی بدین نحو عمل می کرد. »
عباس کیارستمی عزیز. تو همواره برای ما الگویی ملموس و قابل استناد برای خود ساختگی، استقلال اندیشه و ترسیم شخصیت جهانی و قابل افتخار و احترام بودی. براستی تو در حافظه تاریخی ما، جاودان خواهی بود. همواره از تو به عنوان نخستین پرچم دار جهانی عزت سینمای این مرز و بوم یاد خواهیم کرد و راهت را در جهان اندیشه ادامه خواهیم داد. تنها لحظه ای به خود بالیدم که نامم را در کنار نامت، در ادامه راهت، برای سربلندی این سرزمین دیدم هر چند که تو نیز شایسته، تقدیر نشدی و درک احوالت تحمل گرانبار آن را بر من آسان تر کرد.
و میدانم دنیا برای تفکر دانایانی چون تو هر روز تنگ تر می شود و پرواز اندیشه ات سخت تر و سقف برایت کوتاهتر. بنابراین با اینکه دلمان از عروجت می گیرد و برای دیدن و شنیدنت تنگ می شود اما حضور حالت را در جهان نامحدودیت ها شاد باش می گویم. وصالت را تبریک و بازگشت قطره زلال وجودت را به اقیانوس عشق الهی برایت نوش و گوارا آرزومند و امیدوارم.
از شاگردان غیر حضوری محضر استادانهات، سید شهاب الدین حسینی
زندگی اش و دیگر هیچ
مرثیه ای برای یک دوست: عباس کیارستمی
از وقتی عکس اش را در بستر بیماری دیدم دلم گرفت. هی این دست و آن دست کردم که چیزی برایش بنویسم و به او بگویم بمان رئیس. جا نزن. بمان باز فیلم بساز، تا نقد کنم. تو تنها فیلمساز جشنواره ای ما هستی که لیاقت نقد داری و برای جایزه جشنواره ها، وطن نمیفروشی، خودت را هم نمیفروشی؛ حداکثر از خودت دور میشوی. خودی که با فیلم هایت چیز مهمی از آن برایمان نگفتی _ که کاش می گفتی _ آن وقت قطعا من نوعی دیگر درباره شان می نوشتم.
یاد خاطره ای میافتم مربوط به سالها قبل _ شاید بیست سال پیش _ جلوی سینما شهر قصه با بهزاد رحیمیان ایستاده بودم که کیارستمی آمد. بسته ای به بهزاد داد یا از او گرفت. بهزاد معرفی کرد و او در نهایت متانت و مهربانی دست داد و گفت: «من همه نقدهایت را میخوانم بخصوص درباره خودم، و لذت می برم.» با لبخند گفتم امیدوارم. ادامه داد که «نقد کلوزآپ ات خیلی خوب است و میتوانم بگویم چیزهایی که گفته ای درست است و بدرد بخور.شاید از دوستانی که بیست سی سال من را میشناسند ، بیشتر مرا میشناسی. فقط با لحن نقد ات مشکل دارم.» گفتم حدس میزدم، ببخش.
مدتی است فکر میکنم آن تنها نقد من است که لحن اش درست نیست و از کار بیرون میزند. اساسا به جای فیلم به فیلمساز پرداخته و بسیار هم تند و بی محابا.
از آن پس هر وقت جایی همدیگر را می دیدیم بسیار دوستانه خوش و بش میکردیم. آخرین بار در یک دیزی فروشی در محله قبلی مان دارآباد بود که تعارف به غذا کرد و ...
آری او ظرفیت نقد داشت؛ آن هم نقدی به تندی «ترس در کلوزآپ» که یک صدم اش را دیگران تاب نمیآورند و خنجر میکشند. جز او، بیضایی هم و بهروز( افخمی) چنین روحیه ای دارند.
او را دوست میداشتم بدون اینکه فیلم هایش را دوست بدارم. دلتنگ اش هستم . امیدوارم قبل از رفتن اش لبخند زده باشد و با آرامش کات داده باشد.
روحش شاد
مسعود فراستی
به گزارش سینماپرس، اسکورسیزی این متن را در اختیار نشریه هالیوودریپورتر قرار داده است. کارگردان «راننده تاکسی» اعلام کرد: « با شنیدن خبر درگذشت عباس کیارستمی عمیقاً غمگین و بهتزده شدم. او یکی از هنرمندان کمیاب با دانشی ویژه از جهان بود، که ژان رنوار به خوبی بیان میکند: «حقیقت همواره سحرآمیز است.» این جمله برای من خلاصه مجموع کارهای خارقالعاده کیارستمی است. برخی از آثار او به عنوان مینیمال یا مینیمالیست یاد میکنند، اما در حقیقت ماجرا کاملا برعکس است. هر صحنه از «طعم گیلاس» یا «خانه دوست کجاست؟» سرشار از زیبایی و شگفتی است، که با لطافت و بردباری ضبط شده است.»
اسکورسیزی در ادامه گفت: «عباس را از 10 یا 15 سال پیش میشناختم. انسان بسیار خاصی بود: آرام، باوقار، فروتن، فصیح، و بسیار هوشیار، که به گمان من هیچچیز را از دست نمیداد. به ندرت مسیر ما به هم میرسید، و من همیشه از این رویداد نادر خوشحال میشدم. او یک مرد اصیل و یکی از بزرگترین هنرمندان ما بود.»
این کارگردان برگزیده اسکار در پی درگذشت عباس کیارستمی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به دیداری که چند هفته قبل پس از بازگشت از جشنوارهی فیلم کن با کیارستمی داشته، یادآور شد: در آخرین دیداری که با او داشتم، بیشتر درباره آینده حرف زدیم تا گذشته و من وقتی از آن خانه بیرون آمدم مطمئن بودم که سالهای سال زنده خواهد بود. برایم قابل باور نیست و بسیار دلتنگ حرفهایش هستم.
فرهادی ادامه داد: آنقدر از شنیدن این خبر شوکه هستم که هنوز نتوانستم باور کنم چه اتفاقی رخ داده است. فکر نمیکنم فقط یک فیلمساز بزرگ از دنیا رفته است بلکه امشب دنیا یک انسان بزرگ را از دست داد.
فرهادی درباره پیشبینی خود از واکنش رسانههای دنیا به این خبر گفت: قطعاً به عنوان یک فیلمساز جهانی همهی رسانههای دنیا متأثر از این خبر خواهند بود.
این کارگردان در پایان گفت: بسیار متأسفم. تلخی سفر او همیشه باقی خواهد ماند.
محمد جواد ظریف صبح امروز در توییتی در صفحه شخصی خود نوشت : ایران چهره شاخص و برجسته خود در سینمای بین الملل را از دست داد. خداوند او را قرین رحمت خود قرار دهد. روحت شاد استاد کیارستمی.
روزنامه لوموند درگذشت عباس کیارستمی را ضایعه ای بزرگ برای سینمای جهان دانست که فقدان این کارگردان، عکاس، شاعر و نقاش در تاریخ سینمای جهان ردی فراموش نشدنی از خود برجای خواهد گذاشت.
مجله "فیلم" چاپ نیویورک: جهان احتمالا بزرگترین فیلمسازش را از دست داده است.
موسسه فیلم بریتانیا مرگ کیارستمی را "غم انگیز" خواند و روبی کالین منتقد فیلم روزنامه تلگراف او را "معجزه گری که در هیات یک شعبده باز پنهان شده" توصیف کرد.
جواهری از میان ما رفت، تسلیت به جامعه هنری
چه ضایعه ی وحشتناک و غم انگیزی...خداحافظ آقای کیارستمی...
دنیا یکی از کلیدی ترین فیلمسازان اش را از دست داد. روحت در آرامش... کپی برابر اصل یکی از محبوب ترین فیلم های ما در قرن 21 لست.
ما یک غول را در سینما از دست دادیم.
روحت در آرامش دوست عزیز ما عباس کیارستمی.
عمیقا از خبر فوت عباس کیارستمی غمگین شدم. ما یکی از بزرگترین و شگفت انگیزترین انسان ها را از دست دادیم.
اگر ما انسان ها یکی هستیم، نمی توانیم نژادی حرف بزنیم. خون در رگ های یک بدن جاری است. احساسات یکی است.به یاد عباس کیارستمی...
تو می خواهی همه چی را رها کنی؟ می خواهی طعم گیلاس را رها کنی؟ بدرود کیارستمی.
ایده کیارستمی که تماشاگر فیلم او را کامل می کند همواره به اندازه خود فیلم هایش در ذهنم مانده است. فیلم های بی نظیر ما را به شرکت کنندگانی فعال تبدیل می کند.
از شنیدن خبر درگذشت عباس کیارستمی کارگردان کلوزآپ که یکی از فیلم های محبوبم است عمیقا غمگین هستم.
از درگذشت عباس کیارستمی یک هنرمند بزرگ واقعی و دوست عزیزم ویران شدم. این آخرین بحث مان. روحت در آرامش.
کیارستمی معجزه گری بود که به لباس تردستی از نمای نزدیک درآمده بود.ترفندهای او صمیمی و جادوی واقعی بودند. همه آثاری را که ساخته تماشا کنید.
دارم به عباس کیارستمی فکر میکنم. در حالی که در جاده ای طوفانی قدم میزنم، از همان جاهایی که دوست داشت عکس بگیرد.»
تسلیت به ما
به جامعه
به کشور
تسلیت به هنر
تسلیت به روشن ذهنی حقیقی و…
از دست دادن اقای کیارستمی ، از دست دادن یک فیلمساز یا هنرمند صرف نیست..
از دست دادن یک جریان هنری و یک اندیشه بزرگ است که هنوز تا سال ها جای تاثیر گذاری بر انسان ها و انسانیت را داشت، بی شک گذر مرگ برای خود مسافر از همه راحت تر است , اما افسوس میخورم از اینکه با سهل انگاری ستاره درخشانی را از دست دادیم که می توانست هنوز تا سالیان سال منشا تاثیر و روشنگری آسمان ذهن خیلی ها باشد، افسوس که در جهان امروز هزاران ظالم و خونخوار به حیات مصیبت افزای خود در جهان ادامه میدهند، اما چنین اسطوره هایی این چنین از میان ما میروند..
نمیدانم حکمت الهی است شاید و خارج از طرف ادراک ما…
وقت رفتن…
هجوم خاطره ها…
باد ما را با خود خواهد برد…
همه ما را،
کاش نامی به نیکی و جاودانگی از ما بماند….
.
.
آنچنان شوکه شدم که گوشی از دستم پرت شد، دو دستی کوبیدم توی سرم. شاهین ترسید، زدم زیر گریه و سها دستم رو از صورتم میکشید تا چشمهام رو ببینه. ..
منتظر خبر سلامتی اش بودم، حتی گوشه ذهنم آماده چنین خبری نبود.
یادم اومد که همین چند ماه پیش گفت؛ وقتی من اولین بار با نخل طلا از کن برگشتم ، یک نفر هم به استقبالم نیامد. …
اعتبار سینمای ایران….
آموزگار بزرگ سینما. …
دوست قدیمی….
بدرود
در تمام فیلم ها خواسته ام این است، که تصویری مهربان تر و صمیمی تر از انسانیت و کشورم را به نمایش بگذارم.
عباس کیارستمی
جامعه هنر ایران داغدار بزرگ مرد هنر ایران شد .
درگذشت استاد عباس کیارستمی را به مردم ایران و جامعه هنر ایران تسلیت عرض میکنم.
سالارعقیلی
درود برمهرتان.
خانه دوست کجاست” عباس جان؟ ” زیر درختان زیتون”؟
بودنت برای ما “طعم گیلاس “داشت ولی حواسمان نبود که گفته بودی باد ما راخواهد برد
خداحافظ استاد
همیشه ناتمام میماند حرفهای من یا خودم… نا تمام ماندی…
کاش آن شب را نمی آمد سحر – گوهری از میان ما رفت – روحش شاد و یادش گرامی…
فرانسوا اولاند، رئیس جمهور فرانسه با انتشار بیانیهای از سوی کاخ الیزه به عباس کیارستمی ادای احترام کرد.
در این بیانیه آمده است: «عباس کیارستمی فیلمسازی بود که تأثیر عمیقی بر تاریخ سینما گذاشت. او نه فقط یک فیلمساز، بلکه شاعر و عکاس بود و به شکلی شعرگونه، به امور روزمرۀ کوچک، بُعد خاص و جهانی میداد.»
حجتالله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی در پیامی به مناسبت درگذشت کیارستمی اعلام کرد: «روز تلخ سینمای جهان سرانجام رسید. سینمای ایران عزادارشد. کیارستمی رفت. اگر چه تلخ است و باور نکردنی، اما باید از امروز سینمای ایران روزگارش را بدون آن چهره دلنشین و آرام و سرشار از لبخند به زندگی سپری کند.»
وی افزود: «کیارستمی رفت اما راهش و نگاهش برای همیشه میماند. شکوفه هایی که روئیدند در وزش باران اندیشههای کیارستمی میشکفند همچنان در ایران و جهان. کیارستمی یعنی باران، یعنی شکوفه، یعنی رویش، یعنی هنر با تجربههای تازه.»
علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار پیامی درگذشت کیارستمی را تسلیت گفت و افزود: «عباس کیارستمی پیشتاز سینمای هنری و فرهنگی با رویکردی انسانگرا و اخلاق محور است. او با خلق آثاری بدیع، نوگرایانه و زیبا، سینما را تعریف تازهای بخشید و نام ایران را در محافل هنری جهان بلندآوازه کرد. سینمای عباس کیارستمی راهی تازه پیش پای هنرمندان نوگرا گذاشت و تجربهگرائی را در هنر هفتم جانی تازه بخشید.»
همیشه ناتمام می ماند حرف های من با خودم
مسافر بزرگ سینمای ایران رفت تا خانه ی دوست را پیدا کند .تسلیت
ساعاتی پیش عباس کیارستمی در فرانسه درگذشت! تسلیت به جامعه هنر غم سنگینی هست
بدترین خبری بود که میشد شنید. بهت زده ام. کاش کسی میگفت که دروغ.
براستی که باورش بسیار سخت است برایمان
بزرگترین کارگردان سینمایمان از پیشمان رفت...
«عباس کیارستمی درگذشت»
تسلیت به سینمای ایران و جهان.
پرده ی نقره ای تاریک شد.
عباس کیارستمی در پاریس درگذشت.
«خبرت خرابتر کرد جراحت جدایی»
این لحظات و این خبر باورکردنی نیست، من مطمئن بودم که شما به سلامت از این دوران میگذرید. آقای کیارستمی خیلی زود بود برای ما، برای سینمای ما و برای ایران ما که دیگر شما را نداشته باشیم.
چگونه بپذیریم که کیارستمی بزرگ دیگر نیست؟
خانه دوست را پیدا کردین استاد؟...ای وای
که زلزله حالا در دلهای ما ویرانه ساخت... جایتان عجیب خالی خواهد ماند... افای عباس کیارستمی سفر ابدی را بی بدرقه رفتن... سیاه می شود یک نما از سینمای ما تا همیشه....همین.
باورم نمیشه که باد تو را برای همیشه با خود برد
در فلق بود که پرسید سوار
خانه دوست کجاست؟
آسمان مکثی کرد...
روح او قطعا شاد است...
اما حال ما.....
.
تا کجا می آزمایی ای خدا این سرزمین را؟!
بعدازتو"طعم گیلاس "ها دیگرشیرین نخواهد بود،بدروداستاد
هرگز نمیرد انکه دلش زنده ماند به عشق ،..روحش شاد
عباس کیارستمی بخشی از هویت فرهنگی این سرزمین بود . کسی که رد سینمای ایران را تا فراسوی مرزها امتداد داد . کاش قدرش را بیشتر می دانستیم . تسلیت عرض می کنم به جامعه ی سینما . بهشت آرامش روزی او باد
آقای عباس کیارستمی خیلی برای فرهنگ و سینمای ایران زحمت کشید...ورفتنش واقعا باورنکردنی....ایشون یک سینماگر مولف و پیشرو بود..و کسی بود که سینمای ایران را به جهان نشان دادوفیلمهاشون تاثیر عمیقی روی هرانسانی میگذاشت...همیشه چندقدم از همه جلوتر بودن...ومن معتقدم چون انسان خوبی بود..فیلمهاشون هم تا این حد خوب و عمیق میشد...واقعا سینمای ایران یک مهره مهم و اساسی وکارگردانی بزرگ رو از دست داد..تسلیت به جامعه هنری و خانواده ایشون...روحشون شاد....بسیار متاسفم..تسلیت
تسلیت به سینمای ایران و جهان
باور کردنی نیست...
تسلیت به جامعه هنری و هنردوستان.
الهی قربونت برم، چرا اینقدر زود؟.....امیدوارم اونورم ببینیمت. عباس آقا کیارستمی ، بزرگ سینما، از میان ما رفت
تا ابد در نور باشی آقای کیارستمی. حتی نمیتونم چند کلمه هم بنویسم.
تسلیت برای از دست دادن مرد بزرگ سینما استاد عباس کیارستمی . او به خانه ابدی دوست کوچ کرد . روحش شاد.
نمیدونم باید باور کنم یا نه ؟! چطور ممکنه به این سرعت ؟! .... نقش کوچکی داشتم اما شیرین لحظات شیرین در فیلم شیرین شما ..... باید باور کنم ؟! گریه ام ام میگیره
خالقِ "طعم ِ گیلاس" ،"مشق شب" "،"زیر ِ درختانِ زیتون"...مسافرِ آسمان شد...
و شاید حالا بتواند روشن تر بگوید با ما "خانه ء دوست کجاست؟"
دریغا ...ای دریغ...ما،اسطوره ای دیگر را از دست داده ایم...جهان بی اندیشهء لطیف او...بی نگاه بی نظیرش...بی حضورِ منحصر به فردش...چیزی کم خواهد داشت...
خدانگهدار اسطوره...خدانگهدار عالیجناب عباس کیارستمی
باد ما را با خود خواهد برد.. تسلیت...
آقای کیارستی عزیز
تجربه کوتاه اما شیرینی بود حضور در فیلم شما
کاش قدر شما را بیشتر میدانستیم؛
.
بدرود،
و ارزوی آرامش ابدیتان...
سینمای ایران بزرگی دیگر را از دست داد. آقای کیارستمی روحتون شاد
هیچ حرفی نمانده بر لبم جز إبراز تعلمِ شدید و عرض تسلیت به جامعه جهانی
متأسفم ...متأسفم... باور نمی کنم... درست مثل اینکه پدرم پر کشیده باشه... عباس کیارستمی از دنیا رفت..........
همین چند ساعت پیش در فرانسه روی تخت بیمارستان نشسته بوده و داشته نهار می خورده...سکته می کنه و تمام.........
و تمام.... باور نمی کنم.........
ااااای وااااای
پرچم سینمای جهان نیمه افراشته شد...
خانه دوست کجاست؟؟؟؟؟
روحت شاد استاد
باید اِستاد و فرود آمد
بر آستانِ دری که کوبه ندارد
چرا که اگر به گاه آمده باشی دربان به انتظار توست
و اگر بی گاه
به در کوفتن ات پاسخی نمی آید.....#احمدشاملو .
پی نوشت: مرگ در یک قدمی است بی رحم حتی با بزرگان پس آن به که فروتن باشیم..... بدرود
نام او به تنهایی تا ابد حس شکوه افتخار است برای ایران زمین ..
زیر درختان زیتون را در سینما آزادی ٨ بار دیدم .. خانه دوست کجاست را آنقدر نگاه کردم شعر دوباره شد در وجودم ...
بهترین فیلم یک دقیقه ای جهان را ازو دیدم ... یادش بخیر طعم گیلاس ، طعم توت ...
مرد تکرار نشدنی هنر ایران ، عباس کیارستمی ...
بزرگ مرد فرهنگ و هنر ایران عباس کیارستمی نام و یاد و آثارت هیچگاه از یادها نخواهد رفت
او معلم خوبی بود،
او معلم خوبی هست؛ حتی وقتی که نیست،
یادمان داد با شور و شوق زندگی کنیم؛
یادمان داذ تا خود را قسمت کنیم
عشمان را قسمت کنیم و از هر تکه از عشق، عشقی تازه به وجود آوریم
کلام اگر آنقدر بزرگ باشد، چگونه تواند از قائده ی تنگ دهان بیرون آید. مدیونم به شما، تا ابد
آقای کیارستمی بزرگ
قله ای نماند بر زمین که فتحش نکرده باشید
به فتح قله ی آسمان چه ناگهان شتافتید.....
زین پس جهان زمینی هنر ، خیره به آسمان خواهد ماند تا پس از خلق هر مفهوم ، تاییدتان را بگیرد....
خداحافظ عالیجناب هنر
استاد"عباس کیارستمی" عزیز
از صمیم قلب متأسفم
سینمای ایران و جهان هرگز شما را فراموش نخواهند کرد
شما برای ما همیشه زنده اید
روحتون در آرامش
به قول عباس کیارستمی کینه هایم را فراموش کرده ام عشق هایم را ...دشمنانم را بخشوده ام دوست تازه ایی بر نمیگزینم ... چی بگم حرفی ندارم تسلیت میگم به ایران
وسط جشن و نزدیک شدن به عید عزیز فطر و این شبهای گرم خندوانه، خبر درگذشت بزرگمرد سینما و هنر ایران رو شنیدم..... قلبم درد گرفت، جهان بدون امثال عباس کیارستمی سخت می شه.!!! متاسفم.
رفیق ۳۰ ساله ؛ اعتبار سینمای ایران خداحافظ